Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Kaune-VIII

QUOTE(murka22 @ 2015 09 03, 13:36)
maximoj antram aukste Fitclub yra. super, man patinka, antri metai lankau thumbup.gif

Gal netycia step aerobika yra? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shampe @ 2015 09 04, 11:29)
Gal netycia step aerobika yra? smile.gif

Mane irgi domina fit club. Murka I kuri treneri rekomenduotum kreiptis del prieziuros ir programos sudarymo.
Atsakyti
gal kas buvote ar lankotes Linija sporto klube? kokie atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2015 09 05, 09:11)

lankaiu pernai TRX ir kt grupines treniruotes, man visai patiko.
bet siemet perejau arciau namu ant treniruokliu i sporto kluba Baltai wink.gif
Atsakyti
Sveikos, gal žinote kur galima lankyti kalanetikos užsiėmimus? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Gal yra sportuojančių XXL klube (taikos pr.) - kokie būtų atsiliepimai dėl trenerių priežiūros, pačios sporto klubo aplinkos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2015 09 05, 09:11)

Lankiau praejusiais metais grupines treniruotes, man tiko ir patiko, planuoju sugrizti ir si rudeni smile.gif
Atsakyti
Fit club yra step treniruote, ketvirtadieniais. siaip visa info ju internetiniame puslapy sudeta.
o del treneriu....tokie vangoki man jie pasirode, bet jei sumokest pinigu, gal atidziau patreniruos smile.gif)
as einu i gupines, tai man trenerio nereikia, kartais i sale, bet salej pati savo nuoziura pasportuoju, daugiau kardio...
Atsakyti
labas, gal yra lankančių sporto klubą "minotauras?domintų atsiliepimai
Atsakyti
Aš varau į Power Team Gym smile.gif Buvusį ProGymą smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal kuri sportuojate aleksoto sporto klube? Kokie atsiliepimai ? Noreciau pradeti sportuoti, bet nedrasu pirma karta smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Fimo @ 2015 09 13, 19:44)
Sveikos, gal žinote kur galima lankyti kalanetikos užsiėmimus?  4u.gif

Žalgirio sporto komplekse ( http://www.zalgiris-...s.lt/kontaktai/ ) vyksta labai efektingos , su greitais rezultatais FITNES KALANETIKOS treniruotės pas trenerę Agnetą thumbup.gif kaip tik renkama nauja grupė antradieniais 18.30val ir penktadieniais 19.00val mirksiukas.gif
Atsakyti