Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Kaune-VIII

QUOTE(Oklahoma @ 2015 03 09, 16:04)
Aš lankau nuo sausio.
Vakarais žmonių daug (treniruotėse). Į kai kurias reikia iš anksto registruotis, kitaip nepapulsi. Dušai švarūs, kabinos. Nemokamas soliariumas. Salės nebandžiau. Užsieniečių studentų nemažai.
Jei yra galimybė lankyti ryte-iki 17h, manau tikrai geras pasirinkimas.

ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marijaa* @ 2015 03 28, 15:21)

Nemokamas solariumas SIL klube? kaip tai taip? einu, o pirma kart girdziu blink.gif
Atsakyti
Laba,

Gal yra lankančių Kūno korekcijos treniuotes Undinėje? Jų tinklapis www.treniruotes-visiems.lt

Susigundžiau ta programa sportas+paskaitos, bet netekę girdėt anei vieno atsiliepimo smile.gif

QUOTE(CandyBox @ 2015 03 21, 22:55)
Sveiki, gal zinot, jau veikia impuls savanoriuose? Buvau uzsiregistravusi, bet kol kas nieko negavau, o puslapy irgi nera info:)

Sveiki,

Veikia nuo sausio mėn. O nuo kovo ir baseinas jau dirba 4u.gif
Atsakyti
Gal rekomenduotumet STEP aerobika Kaune g.gif atsiprasau, jei pasikartojau su klausimu, nes neskaiciau temos blush2.gif
Atsakyti
progyme aš lankau, bet manau keisiu į šiaurės... gal žinot kaip šiaurės klube su higiena? ir kaip trenerisi treniruoklių? ar reik lyst į akis kad padėtų ką???
Atsakyti
QUOTE(AniMi @ 2015 04 13, 22:50)
progyme aš lankau, bet manau keisiu į šiaurės... gal žinot kaip šiaurės klube su higiena? ir kaip trenerisi treniruoklių? ar reik lyst į akis kad padėtų ką???

Gal galite papasakoti,kaip Progym'e? ar apmoko,skiria laiko,priziuri? smile.gif
Atsakyti
Ar yra Aleksote kos normalus sporto klubas? O gal zinot kada atidarys ta nauja sporto kompleksa?
Atsakyti
QUOTE(LaBras @ 2015 05 06, 21:52)
Ar yra Aleksote kos normalus sporto klubas? O gal zinot kada atidarys ta nauja sporto kompleksa?

Apie kuria vieta kalbate aleksote?
Atsakyti
QUOTE(CandyBox @ 2015 03 21, 21:55)
Sveiki, gal zinot, jau veikia impuls savanoriuose? Buvau uzsiregistravusi, bet kol kas nieko negavau, o puslapy irgi nera info:)

Sveiki, veikia savanoriuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d'esprit: 10 gegužės 2015 - 15:14
Lankau Dainavos sporto klubą, grupines treniruotes. Labai šaunios trenerės Inga ir Agne. Agnes trenisruotes kjiek lengvesnės, Ingos tikrai labai intensyvios, pati trenerė puikiai motyvuoja ir užveda. Nepatariu pradėti nuo Tabatos - bus truputį per sunku:) Rūbinėj kartais trūksta vietos, ypač 1niais, dušo nenaudojau, negali pakomentuoti. Merginos susirenka ne bernų kabint ar makiažo rodyti, o tikrai pasportuoti, fifų pastebėti neteko, jei kam tai aktualu. 4u.gif
Atsakyti
Verta lankyti BALTŲ sporto centrą šilainiuose, kaip ten su grupinėmis treniruotėmis, geros trenerės ? g.gif
Atsakyti
Labukas visoms, norėjau paklausti kas ten per Infinity Loft centre? Gal kas žinot ką nors?
p.s. aš čia naujokė blush2.gif
Papildyta:

Papildyta:
QUOTE(Aušinta @ 2015 05 15, 22:41)
Verta lankyti BALTŲ sporto centrą šilainiuose, kaip ten su grupinėmis treniruotėmis, geros trenerės ? g.gif

Kiek žinau, tai ten šiaip moterys fainos, o trenerę tai tik tą vyresnę žinau, tai faina tokia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chakim: 22 gegužės 2015 - 13:24