QUOTE(lolanta @ 2014 10 18, 06:56)
Ne panemunei kur yra tilto sustojimas, ten antrame aukšte (anksčiau atrodo buvo dėvetu drabužiu parduotuvė) ten dar yra siuvykla ir katilu parduotuvė. Tikrai veikia tik kad man netinkamas laikas
Sveiki,
gal galite smulkiau papasakoti koks ten klubas, ar aerobika, ar treniruokliai, joga? Koks pavadinimas? Gal yra kur internete info apie jį?
QUOTE(Sviesiaplauke29 @ 2015 01 18, 17:21)
Sveiki,
gal galite smulkiau papasakoti koks ten klubas, ar aerobika, ar treniruokliai, joga? Koks pavadinimas? Gal yra kur internete info apie jį?
Yra fb. isiveskite grupines treniruotes panenuneje.
Sveikos mergaitės,
gal galėtumėte parekomenduoti Garliavoje ar kažkur netoliese esantį sporto klubą. Vasarą persikraustom čia gyventi ir kas čia, kur randasi, visiškai nežinau.
gal galėtumėte parekomenduoti Garliavoje ar kažkur netoliese esantį sporto klubą. Vasarą persikraustom čia gyventi ir kas čia, kur randasi, visiškai nežinau.
QUOTE(Tresor @ 2014 12 29, 19:54)
mane tai pat domina sis klubas?
Šiaurės sporto klube lankiau pilatesą, tai ankšta būdavo, iki pat durų salėje susigrūsti tekdavo. O persirengimo kambaryje irgi situacija ne geresnė, nors čia jau minėta buvo. Gal dabar situacija pasikeitusi - taip buvo prieš trejus metus.
Man, asmeniškai, nepatinka, kad atsiveda mažų vaikų į salę. O taip būna labai dažnai. Nėra vaikų kambario, tad jie veiksme irgi salėje.
Ar daug aiškina? Jei neisi, neklausi, tai beveik nieko ir neaiškins. Retas atvejas, kad prieis ir pakoreguos, kad negerai darai. Tačiau gal tam yra ir paaiškinimas - didelis žmonių srautas.
Jei būtų man šis klubas pirmas, tai kažin ar apskritai būčiau pamėgusi treniruoklius.
QUOTE(gugu222 @ 2014 10 06, 14:15)
kokie atsiliepimai apie sporto kluba PASIMATYMAS GYM?
Kaip treneriai bendrauja su klientais? ar skiria daug demesio paaiskina?
Kaip treneriai bendrauja su klientais? ar skiria daug demesio paaiskina?
Man, asmeniškai, nepatinka, kad atsiveda mažų vaikų į salę. O taip būna labai dažnai. Nėra vaikų kambario, tad jie veiksme irgi salėje.
Ar daug aiškina? Jei neisi, neklausi, tai beveik nieko ir neaiškins. Retas atvejas, kad prieis ir pakoreguos, kad negerai darai. Tačiau gal tam yra ir paaiškinimas - didelis žmonių srautas.
Jei būtų man šis klubas pirmas, tai kažin ar apskritai būčiau pamėgusi treniruoklius.
Sveikos merginos
Gal galite parekomenduoti kur būtų galima lankyti KALANETIKOS treniruotes Centre, Šilainiuose ar Vilijampolėje?
Ačiū.
Gal galite parekomenduoti kur būtų galima lankyti KALANETIKOS treniruotes Centre, Šilainiuose ar Vilijampolėje?
Ačiū.
QUOTE(*Marijaa* @ 2015 02 24, 13:13)
mane tai pat domina sis klubas?
Aš lankau nuo sausio.
Vakarais žmonių daug (treniruotėse). Į kai kurias reikia iš anksto registruotis, kitaip nepapulsi. Dušai švarūs, kabinos. Nemokamas soliariumas. Salės nebandžiau. Užsieniečių studentų nemažai.
Jei yra galimybė lankyti ryte-iki 17h, manau tikrai geras pasirinkimas.
QUOTE(spikita @ 2015 03 08, 15:55)
Sveikos merginos
Ačiū.
Ačiū.
Leta, kursiu g.
Lankau jau keli metai, labai patinka, faina trenere, tokia atsakinga, pataiso, ka negerai darom Piko metu zmoniu nemazai, bet vietos visada pakanka
www.leta.lt
Sveiki, gal zinot, jau veikia impuls savanoriuose? Buvau uzsiregistravusi, bet kol kas nieko negavau, o puslapy irgi nera info:)