Persikrausčiau, tad reikalinga Jūsų pagalba
gal žinote ar yra Vilijampolėje netoli demokratų gatvės koks sporto klubas, idealiausia su aerobika? žiūrėjau yra Izidė, bet aerobikos treniruotės labai skurdžios,.. nesinorėtų į sporto klubą važinėti ir dar tam gaišti laiką
aišku nesitikiu rasti besilygiuojantį į Fanką, bet bent kažką...
Papildyta:
[quote=LunRi,2014 10 09, 09:38]
[quote=Ingiuxe,2014 10 02, 22:13]
sveikos.
gal kuri einat į prie Savo esantį sveikatingumo ir terapijos sporto klubą? aš kuponą nusipirkau, žadu eiti nuo kitos savaitės. įdomu, kurios treniruotės verčiausios dėmesio, nes reikia pagal abonentą įsigytą pasirinkti dvi treniruotes. ir šiaip, ar patenkintos esat? nes kažkaip apie šį sporto klubą jokių atsiliepimų neradau. bijau kad po mano pamilto fanko teks nusivilti. tik kad čia man daug arčiau ir patogiau...
Labas, na ar pradejai eiti i ta sporto kluba? nes ir as turiu nusipirkusi kupona, bet vis nenueinu
idomu kaip ten kas
[/quote]
Iš karto atsiprašau, kad tiek klausiau apie šį sporto klubą, o paskui dingau
esmė tame, kad palankiau kelias savaites, o paskui vyko persikraustymo darbai... Tai dabar ten nebelankysiu, nes nepatogu. Kas liečia treniruotes, giliųjų raumenų man labai patiko. Salė nieko gero, treneriai tik vaikštinėja, nieko nieks nepasako, nors mato, kad tu naujas esi, nepasidomi. Kadangi aš ėjau tik dėl aerobikos, tai man iš tikro patiko, ir žmonių buvo ne per daug. Gaila kad dabar toli nuo tos vietos gyvenu, o ir be kupono, kaip ne studentei tai gan brangu būtų.
Čia buvo kitos forumietės klausimas apie PASIMATYMAS GYM. aš jį taipogi lankiau kelis mėnesius, nes visai šalia gyvenau. Šiaip treneriai faini, padedantys. Man ten patiko. Išėjau dėl to, kad man treniruokliai nėra tas varikliukas, aerobikos, judesio trūko