Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Kaune-VIII

QUOTE(Tresor @ 2014 10 15, 12:47)
Kurioje vietoje? Gal kalbate apie Juozapaviciaus pr.?

Ne panemunei kur yra tilto sustojimas, ten antrame aukšte (anksčiau atrodo buvo dėvetu drabužiu parduotuvė) ten dar yra siuvykla ir katilu parduotuvė. Tikrai veikia tik kad man netinkamas laikas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lolanta @ 2014 10 18, 07:56)
Ne panemunei kur yra tilto sustojimas, ten antrame aukšte (anksčiau atrodo buvo dėvetu drabužiu parduotuvė) ten dar yra siuvykla ir katilu parduotuvė.  Tikrai veikia tik kad man netinkamas laikas schmoll.gif

Dekui, niekada nebuvau atkreipusi demesio, kad ten kazkoks klubelis isikures smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal lankote ir turite atsiliepimų apie Šančių sporto klubą, esantį Drobės g. ? Domina ir grupinės treniruotės ir salės treneriai
Atsakyti
Ar yra merginu ilgesni laika sportuojanciu fitclub'e? Gal galit pasidalint kaip ten viskas? Treneriu kompetencija, treniruokliu pakankamumas, svara... Ieskau klubo i kuri pirkciau abonimenta metam laiko... Sio kaina patraukli rolleyes.gif gal dar kas palygintu su zalgirio arenos impuls? 4u.gif
Atsakyti
Gal yra kas lanko Kaune sporto klubą Šiaurės pr. virš maximos fit club? Arba šalia maximos kažkoks irgi yra rudas pastatas tai ten irgi kažkoks sporto klubas, turite gal atsiliepimų, info? ax.gif
Atsakyti
Persikrausčiau, tad reikalinga Jūsų pagalba smile.gif gal žinote ar yra Vilijampolėje netoli demokratų gatvės koks sporto klubas, idealiausia su aerobika? žiūrėjau yra Izidė, bet aerobikos treniruotės labai skurdžios,.. nesinorėtų į sporto klubą važinėti ir dar tam gaišti laiką smile.gif aišku nesitikiu rasti besilygiuojantį į Fanką, bet bent kažką...
Papildyta:
[quote=LunRi,2014 10 09, 09:38]
[quote=Ingiuxe,2014 10 02, 22:13]
sveikos. smile.gif gal kuri einat į prie Savo esantį sveikatingumo ir terapijos sporto klubą? aš kuponą nusipirkau, žadu eiti nuo kitos savaitės. įdomu, kurios treniruotės verčiausios dėmesio, nes reikia pagal abonentą įsigytą pasirinkti dvi treniruotes. ir šiaip, ar patenkintos esat? nes kažkaip apie šį sporto klubą jokių atsiliepimų neradau. bijau kad po mano pamilto fanko teks nusivilti. tik kad čia man daug arčiau ir patogiau...

Labas, na ar pradejai eiti i ta sporto kluba? nes ir as turiu nusipirkusi kupona, bet vis nenueinu smile.gif idomu kaip ten kas smile.gif
[/quote]

Iš karto atsiprašau, kad tiek klausiau apie šį sporto klubą, o paskui dingau smile.gif esmė tame, kad palankiau kelias savaites, o paskui vyko persikraustymo darbai... Tai dabar ten nebelankysiu, nes nepatogu. Kas liečia treniruotes, giliųjų raumenų man labai patiko. Salė nieko gero, treneriai tik vaikštinėja, nieko nieks nepasako, nors mato, kad tu naujas esi, nepasidomi. Kadangi aš ėjau tik dėl aerobikos, tai man iš tikro patiko, ir žmonių buvo ne per daug. Gaila kad dabar toli nuo tos vietos gyvenu, o ir be kupono, kaip ne studentei tai gan brangu būtų.

Čia buvo kitos forumietės klausimas apie PASIMATYMAS GYM. aš jį taipogi lankiau kelis mėnesius, nes visai šalia gyvenau. Šiaip treneriai faini, padedantys. Man ten patiko. Išėjau dėl to, kad man treniruokliai nėra tas varikliukas, aerobikos, judesio trūko smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

gal kas zino gera ir nebrangu sporto kluba Aleksote ar netoli jo?
Atsakyti
Sveikos,
Noriu paklausti, gal yra sportuojančių/sportavusių klube "Progym" (Kovo 11-osio g. II iki aukšte)? Domina, ar treneriai skiria dėmesį ir prižiūri? Kaip aplinka/švara?

Dėkui
Atsakyti
Kiek mazdaug kainuoja sale vienai dienai? Gryztu i LT porai savaiciu, noresis pora kart nubegt i sale, kad neapsileist per kaledas biggrin.gif koki kluba kaip geriausia rekomenduotumet Kaune, labiausiai tiktu silainiu ar aleksoto rajonai. 4u.gif
Atsakyti
Gal kas lankotes http://www.silcentras.lt/?
Atsakyti
Parduodu IMPULS abonenta Kaune ( baltu pr.) galioja iki 2015.02.20 . Planas vidudienis (visos dienos su savaitgaliu iki 17.00val). 85 lt gal kam reikia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bagiraaaaa @ 2015 01 13, 18:33)
Parduodu IMPULS abonenta Kaune ( baltu pr.) galioja iki 2015.02.20 . Planas vidudienis (visos dienos su savaitgaliu iki 17.00val). 85 lt  gal kam reikia? smile.gif

Nupirkčiau, skambinkit tel.865174491
Atsakyti