QUOTE(Ingiuxe @ 2014 10 02, 21:13)
sveikos.
gal kuri einat į prie Savo esantį sveikatingumo ir terapijos sporto klubą? aš kuponą nusipirkau, žadu eiti nuo kitos savaitės. įdomu, kurios treniruotės verčiausios dėmesio, nes reikia pagal abonentą įsigytą pasirinkti dvi treniruotes. ir šiaip, ar patenkintos esat? nes kažkaip apie šį sporto klubą jokių atsiliepimų neradau. bijau kad po mano pamilto fanko teks nusivilti. tik kad čia man daug arčiau ir patogiau...
Papildyta:
man tai treneriai aerobikos užzsiėmimuose super, žiauriai užvedantys energingi, stengiantys visus matyti. kiek teko lankyti sporto klubų, tai šitas vienas geriausių. minusai tik kad mažai vietos rūbinėse (nes be proto daug žmonių), ir šiaip vakare tai nesmagu man, vos vietos būdavo... gerai kai buvo slenkantis darbi grafikas, tai galėjau dienos metu lankytis.
as kalbejau apie salės trenerius
seip visi treneriai ten labai draugiški ir faini, tik salėj jie nelabai atlieka savo pareigas, nebent imsi mokamą asmeninę treniruotę
Sveikatingumo ir terapijos sporto klubą teko lenkyti, atsiliepimų apie jį tikrai buvo, jei ne sitoje tai ankstesneje temoje
kadangi pati aerobikos nelankiau tik salę, tai nelabai galiu komentuoti
tik girdejau kad tos giliuju raumenu treniruotes supes, bet dabar iš smalsumo įlindau į jų puslapį ir pastebėjau kad ten viskas pasikeitę...
manau kad bent aerobika ten turetu patikti