Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Kaune-VIII

QUOTE(rootha @ 2014 09 09, 16:39)
sveiki, gal kas kokiu atsiliepimu turit apie Pegasa? http://www.pegasas-gym.lt/ savanorių pr 172?

Tikrai puikus treneriai, viskas ten gerai, bet tikriausiai kolpats neisbandydi tol ir nezinosi smile.gif As dedu teigiama atsiliepima smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos. smile.gif gal kuri einat į prie Savo esantį sveikatingumo ir terapijos sporto klubą? aš kuponą nusipirkau, žadu eiti nuo kitos savaitės. įdomu, kurios treniruotės verčiausios dėmesio, nes reikia pagal abonentą įsigytą pasirinkti dvi treniruotes. ir šiaip, ar patenkintos esat? nes kažkaip apie šį sporto klubą jokių atsiliepimų neradau. bijau kad po mano pamilto fanko teks nusivilti. tik kad čia man daug arčiau ir patogiau...
Papildyta:
QUOTE(vesela @ 2014 09 17, 16:46)
Su treneriais nieko gero, zmoniu dau vietos mazai. Tik aerobika super smile.gif

man tai treneriai aerobikos užzsiėmimuose super, žiauriai užvedantys energingi, stengiantys visus matyti. kiek teko lankyti sporto klubų, tai šitas vienas geriausių. minusai tik kad mažai vietos rūbinėse (nes be proto daug žmonių), ir šiaip vakare tai nesmagu man, vos vietos būdavo... gerai kai buvo slenkantis darbi grafikas, tai galėjau dienos metu lankytis.
Atsakyti
QUOTE(Ingiuxe @ 2014 10 02, 21:13)
sveikos. smile.gif  gal kuri einat į prie Savo esantį sveikatingumo ir terapijos sporto klubą? aš kuponą nusipirkau, žadu eiti nuo kitos savaitės. įdomu, kurios treniruotės verčiausios dėmesio, nes reikia pagal abonentą įsigytą pasirinkti dvi treniruotes. ir šiaip, ar patenkintos esat? nes kažkaip apie šį sporto klubą jokių atsiliepimų neradau. bijau kad po mano pamilto fanko teks nusivilti. tik kad čia man daug arčiau ir patogiau...
Papildyta:
man tai treneriai aerobikos užzsiėmimuose super, žiauriai užvedantys energingi, stengiantys visus matyti. kiek teko lankyti sporto klubų, tai šitas vienas geriausių. minusai tik kad mažai vietos rūbinėse (nes be proto daug žmonių), ir šiaip vakare tai nesmagu man, vos vietos būdavo... gerai kai buvo slenkantis darbi grafikas, tai galėjau dienos metu lankytis.

as kalbejau apie salės trenerius wink.gif seip visi treneriai ten labai draugiški ir faini, tik salėj jie nelabai atlieka savo pareigas, nebent imsi mokamą asmeninę treniruotę smile.gif
Sveikatingumo ir terapijos sporto klubą teko lenkyti, atsiliepimų apie jį tikrai buvo, jei ne sitoje tai ankstesneje temoje smile.gif
kadangi pati aerobikos nelankiau tik salę, tai nelabai galiu komentuoti smile.gif tik girdejau kad tos giliuju raumenu treniruotes supes, bet dabar iš smalsumo įlindau į jų puslapį ir pastebėjau kad ten viskas pasikeitę...
manau kad bent aerobika ten turetu patikti smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, noriu paklaust kur sportuoja gyvenančios vaišvydava-panemunė? kokie atsiliepimai/kaina? norėčiau gal jogą ar kokius grupinius užsiėmimus... 4u.gif
Atsakyti
Kaip klubas Atlantai? Ar kuri jį lankote? smile.gif
Domina atsiliepimai ...
Atsakyti
QUOTE(Evelinute:) @ 2014 10 03, 20:16)
Sveikos mergaitės, noriu paklaust kur sportuoja gyvenančios vaišvydava-panemunė? kokie atsiliepimai/kaina? norėčiau gal jogą ar kokius grupinius užsiėmimus...  4u.gif

Mačiau panemunėje prie tilto atsidarė (ar dar atsidarys) sporto klubas ten vyks grupinės treniruotės. Sakiau reiks pasidomėti kas ir kaip
Atsakyti
kokie atsiliepimai apie sporto kluba PASIMATYMAS GYM?
Kaip treneriai bendrauja su klientais? ar skiria daug demesio paaiskina?
Atsakyti
[quote=Ingiuxe,2014 10 02, 22:13]
sveikos. smile.gif gal kuri einat į prie Savo esantį sveikatingumo ir terapijos sporto klubą? aš kuponą nusipirkau, žadu eiti nuo kitos savaitės. įdomu, kurios treniruotės verčiausios dėmesio, nes reikia pagal abonentą įsigytą pasirinkti dvi treniruotes. ir šiaip, ar patenkintos esat? nes kažkaip apie šį sporto klubą jokių atsiliepimų neradau. bijau kad po mano pamilto fanko teks nusivilti. tik kad čia man daug arčiau ir patogiau...

Labas, na ar pradejai eiti i ta sporto kluba? nes ir as turiu nusipirkusi kupona, bet vis nenueinu smile.gif idomu kaip ten kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gugu222 @ 2014 10 06, 13:15)
kokie atsiliepimai apie sporto kluba PASIMATYMAS GYM?
Kaip treneriai bendrauja su klientais? ar skiria daug demesio paaiskina?

jei pats neini ir nesidomi tai neskiria daugiau demesio nei kazkam kitam smile.gif nors buna, ateina ir pataiso jei pamato kad kazka negerai darai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lolanta @ 2014 10 05, 18:49)
Mačiau panemunėje prie tilto atsidarė (ar dar atsidarys) sporto klubas ten vyks grupinės treniruotės. Sakiau reiks pasidomėti kas ir kaip

Kurioje vietoje? Gal kalbate apie Juozapaviciaus pr.?
Atsakyti
Reikia pagalbos blush2.gif renkuosi tarp aerobikos užsiėmimų Dainavos SP ir Sporto ir sveikatingumo SP šalia Savo. Eiti galiu tik į vėliausiu užsiėmimus, gal kas lankos igrupinėse treniruotėse šių klubų 19val. ir gali pakomentuoti, kokie krūviai, nes sportuosiu po labai ilgo laiko ir nesinori persikraut.
Atsakyti
Sveiki gal kas lankosi Zalgirio sporto komplekse prie PC MOLAS kaip ten ,ar sudaro programa treniruociu ir siaip kaip tas klubas g.gif
Atsakyti