QUOTE(murka22 @ 2014 09 24, 10:19)
aš nuo sausio menesio lankau Fitcluba 4-5 kartus per savaite, grupinius uzsiemimus. esu isbandziusi praktiskai visus kauno sporto klubus, kur yra grupinės treniruotės, bet kažkodėl Fitclubas man patinka labiausiai, trenerės(grupinių) fantastiskos, svaru, tvarkinga visur, nuolaidų abonentams padaro, kad ir tuo metu neskelbia jokios akcijos....treniruocių gausa, įvairovę mane labai tenkina, žodžiu kam patinka grupinės, tikrai rekomenduoju. apie salę nieko pasakyt negaliu:)
as ir buvau nuo vasario nusipirkusi abonimenta pusei metu, bet ... sezono metu buvo ziauriai daug zmoniu ir nepatiko, kad reik is anksto uzsirasyti i treniruotes, juk nevisada gali zinoti ar ryt galesi ar ne..
o atejus vasarai ant tiek sumazino grupiniu treniruociu, kad realiai man netiko nei vienas laikas... neliko nei dieniniu nei 16val treniruociu nei 19val tai taip ir praejo mano abonimentas ... esu nusivylusi ir is principo pas juos nebeisiu.. suprantu, kad kai maziau zmoniu mazina treniruociu skaiciu bet klientus igi reikia gerbti..