Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Kaune-VIII

QUOTE(Aidos @ 2014 09 02, 11:47)
Kažkaip gaila,kad užsidaryt planuoja,norėtusi priprast ir lankyt ilgą laiką  g.gif o greit užsidaro? Dėl Amazon Gym nežinot,dirba? Lyg atrodo rašo,kad bankrutavo. Kažkaip labai jau skurdus pasirinkimas kur sportuot centre  schmoll.gif

Spalio 1 d.
Amazon Gym nebedirba. Seniai jau. Du metus.
Atsakyti
QUOTE(Lofficiel @ 2014 09 02, 10:46)
Sveikos,

gal kas artimiausiom dienom pas Žeimį planuojat pradet sportuot? Kažkaip nedrąsu vienai pirmais kartais smile.gif

NEbijokit eiti viena, ten tikri Jusu nepaliks likimo valiai, busit priziureta ir aptupineta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zviro @ 2014 09 05, 12:07)
NEbijokit eiti viena, ten tikri Jusu nepaliks likimo valiai, busit priziureta ir aptupineta biggrin.gif

Aciu,iskart drasiau biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas lankotės "Geležiniai žmonės" (Jurbarko g.). Kokie būtų atsiliepimai? Planuoju keisti sporto klubą
Atsakyti
Kokie atsiliepimai būtų apie sporto klubą "Fankas" ? Ypač domina kaip prižiūri treneriai? Ar vakarais daug žmonių?
Atsakyti
sveiki, gal kas kokiu atsiliepimu turit apie Pegasa? http://www.pegasas-gym.lt/ savanorių pr 172?
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2014 08 25, 09:35)
Kodėl FitClub nenori? Aš kaip tik galvoju rudenį ten eiti

nes kiek skaiciau ankstesnius temos puslapius, tai buvo nusiskundimu treneriais, dusais.
Atsakyti
QUOTE(lolanta @ 2014 09 07, 20:23)
Kokie atsiliepimai būtų apie sporto klubą "Fankas" ? Ypač domina kaip prižiūri treneriai? Ar vakarais daug žmonių?

Su treneriais nieko gero, zmoniu dau vietos mazai. Tik aerobika super smile.gif
Atsakyti
Buvau nuėjus pati pažiūrėti į "Fanką" penktadienio vakarą kaip pasak jū darbuotojos buvo mažai žmoniu. Tai ir man pasirodė, kad tikrai ankštoka.
Koks dar sporto klubas būtų netoli Aušros gatves? Ąžuolyno sporto klubo nesiūlyti ten man per brangu.
Atsakyti
Skaičiau skaičiau ir susisuko galva smile.gif dabar neapsisprendziu kur geriau eiti - pas Žeimį ar į "Idėją"... smile.gif
Atsakyti
aš nuo sausio menesio lankau Fitcluba 4-5 kartus per savaite, grupinius uzsiemimus. esu isbandziusi praktiskai visus kauno sporto klubus, kur yra grupinės treniruotės, bet kažkodėl Fitclubas man patinka labiausiai, trenerės(grupinių) fantastiskos, svaru, tvarkinga visur, nuolaidų abonentams padaro, kad ir tuo metu neskelbia jokios akcijos....treniruocių gausa, įvairovę mane labai tenkina, žodžiu kam patinka grupinės, tikrai rekomenduoju. apie salę nieko pasakyt negaliu:)
Atsakyti
QUOTE(murka22 @ 2014 09 24, 10:19)
aš nuo sausio menesio lankau Fitcluba 4-5 kartus per savaite, grupinius uzsiemimus. esu isbandziusi praktiskai visus kauno sporto klubus, kur yra grupinės treniruotės, bet kažkodėl Fitclubas man patinka labiausiai, trenerės(grupinių) fantastiskos, svaru, tvarkinga visur, nuolaidų abonentams padaro, kad ir tuo metu neskelbia jokios akcijos....treniruocių gausa, įvairovę mane labai tenkina, žodžiu kam patinka grupinės, tikrai rekomenduoju. apie salę nieko pasakyt negaliu:)

as ir buvau nuo vasario nusipirkusi abonimenta pusei metu, bet ... sezono metu buvo ziauriai daug zmoniu ir nepatiko, kad reik is anksto uzsirasyti i treniruotes, juk nevisada gali zinoti ar ryt galesi ar ne..
o atejus vasarai ant tiek sumazino grupiniu treniruociu, kad realiai man netiko nei vienas laikas... neliko nei dieniniu nei 16val treniruociu nei 19val tai taip ir praejo mano abonimentas ... esu nusivylusi ir is principo pas juos nebeisiu.. suprantu, kad kai maziau zmoniu mazina treniruociu skaiciu bet klientus igi reikia gerbti..
Atsakyti