Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Kaune-VIII

[quote=vesela,2014 06 24, 18:40]
Lankiau treniruoklius dainavoj patiko nes erdvu, treneriai pataiso jei kazka ne taip darai, nera susigrudimo. Plius dusai normalus su pertvarom.
O fankas.... as su juo nesusidraugauju, del aerobikos ten didelis pliusas jei esi pazengusi, treniruokliu salej jokios prieziuros, treneriai y telefonus ikrite arba y savo atvaizda veidrodyje 😄 mazai vietos o dusai tikra katastrofa.

Aciū už atsakyma 4u.gif
Atsakyti
[quote=Silageeele5,2014 06 26, 22:45]
[quote=vesela,2014 06 24, 18:40]
Lankiau treniruoklius dainavoj patiko nes erdvu, treneriai pataiso jei kazka ne taip darai, nera susigrudimo. Plius dusai normalus su pertvarom.
O fankas.... as su juo nesusidraugauju, del aerobikos ten didelis pliusas jei esi pazengusi, treniruokliu salej jokios prieziuros, treneriai y telefonus ikrite arba y savo atvaizda veidrodyje 😄 mazai vietos o dusai tikra katastrofa.
Aciū už atsakyma 4u.gif
[/quote]
bet aerobika fanke labai paklausi, daug įvairių rūšių yra, aš retkarčiais į jogą nueinu, nes aerobika man nepatinka. Pliusas kad dabuotojai ten draugiški smile.gif
dainavoj arobikoj nebuvau, bet kiek mačiau merginos šlapios išeidavo smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kuri lankete Figurejos sporto kluba? Kokie butu atsiliepimai? O gal galite rekomenduoti kita moteru sporto kluba, ar siaip sporto kluba gera ir uz prieinama kaina? wink.gif Laukciau jusu pasiulymu AZ, aciu labai smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

esu naujokė pas jus, bet tikiuosi greitai pritapti. Ieškau sporto klubo ir draugijos (tos stiprybės kurios kartais reikia, kai atrodo kad viską mesi). Galvoju apie Minotaurą, Dainavos sporto klubą arba Pramonės. Tiksliai net nežinau į kurį geriausiai būtų eiti. Gal atsiras bendraminčių smile.gif
Atsakyti
Mano planuose lankyti fitclub kluba. Šiaures pr. Vienintele baime kad pakankamai mazai treniruokliu, rudeni prieis daug zmoniu vakarais tai neaisku ar eilute nesusidarys. Na pagyvensim pamatysim.

Jeigu kartais norit prisijungti eit su manim vakarais (po darbo) tai mielai priimsiu. Jeigu einama dviese 10% duoda poroms. (nesvarbu mergina ar vaikinas ar vyras)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sazi: 17 rugpjūčio 2014 - 09:42
pradejau po truputi ziuretis sporto kluba Kaune, planuoju nuo kokio spalio pradet. Noriu, kad butu Eiguliuose, netoli namu, nes jei bus toli, tai zinau, jog tai veiks kaip stimulas neiti, atideti rytojui, o gal net mesti visa reikala.. blush2.gif o sportavusi gyvenime nesu, i jokia sale net kojos nekeliau doh.gif tai renkuosi is siu(cia tik kiek info susigraibiau)
Figureja-nera atsiliepimu, todel sunku spresti, zinau tik kaina ir darbo laika.
Siauses SP- skaiciau, jog maziukas, vakarais zmoniu buna, o persirengimo kambariukai mazuciai.
Sveikatingumo centras prie Savo- viskas gerai(buvo nemazai geru atsiliepimu), tik kad neitin orientuotas i liniju tobulinima.
Kronas(luksio gatvej)- neradau nieko sad.gif
kokie butu atsiliepimai apie siuos klubus? kaip treneriai, treniruokliu gausa, dusai, zmoniu srautai? gal dar ka nors turit pasiulyt, kas butu netoli, tik FitClub nenoriu smile.gif
Atsakyti
Kodėl FitClub nenori? Aš kaip tik galvoju rudenį ten eiti
Atsakyti
As dabar i fitclub nusipirkau kartini, nes manau kad pradziai kol apsiprasiu sportuot uzteks 2/k i savaite pavaikščiot ir jeigu geresnis oras tai ir i parka pabegiot išeisiu.
O veliau dar paziuresiu, gal i baseina karta per savaite eisiu

Kolkas fitclube nera daug žmonių, nera grusties visai. Pliusas didelis tai kad nera problema su parkavimu. Dušais nesinaudoju, man namie maloniau praustis.

Kol nera zmoniu tai ir treniruokliu užtenka.
Atsakyti
Sveikos,

gal kas artimiausiom dienom pas Žeimį planuojat pradet sportuot? Kažkaip nedrąsu vienai pirmais kartais smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif merginos gyvenančios laisvėje,kur sportuojate? Aišku yra Impuls,bet ar yra koks pasirinkimas be jo? Ar Amazon Gym dar dirba? unsure.gif ačiū už pagalbą 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2014 09 02, 09:47)
Sveikos  4u.gif merginos gyvenančios laisvėje,kur sportuojate? Aišku yra Impuls,bet ar yra koks pasirinkimas be jo? Ar Amazon Gym dar dirba?  unsure.gif ačiū už pagalbą  4u.gif  4u.gif

Ąžuolynas dar yra. Kaip tik rugsėjui visos dienos abonementas 200 lt. Prieš užsidarymą. Antraip belieka tik Impuls. Pati ten kraustysiuosi.
Atsakyti
QUOTE(Grandiloquent @ 2014 09 02, 11:45)
Ąžuolynas dar yra. Kaip tik rugsėjui visos dienos abonementas 200 lt. Prieš užsidarymą. Antraip belieka tik Impuls. Pati ten kraustysiuosi.

Kažkaip gaila,kad užsidaryt planuoja,norėtusi priprast ir lankyt ilgą laiką g.gif o greit užsidaro? Dėl Amazon Gym nežinot,dirba? Lyg atrodo rašo,kad bankrutavo. Kažkaip labai jau skurdus pasirinkimas kur sportuot centre schmoll.gif
Atsakyti