Sveikos
panos, einat juk sportuoti i sporto klubus, tai ir turi buti svarbiausia. Noriu siek tiek apginti Zalgirio arenos Impulsa. Su dusias ten viskas tvarkoj, juk eini greit nusipraust prakaita ir atgal, o ne ziurinet i kitas besiprausiancias. Kas liecia plaukus - slenka visoms, tad ar dbr reikia del to pykti? ar norit dar kad jums besiprausiant po kojom valytoja plaukus rankiotu? nors as asmeniskai niekada ten neplaunu galvos, tai atlieku namie. Ten lankantis kartais pagalvoju, kad kaikurios merginos namie neturi vonios kambario, nes atlieka visas imanomas grozio proceduras - dusas, koju skutimas, plauku sampunai kaukes makiazas vakarinis, sukuosenos ir pan.. taip kad ne sporto klubas kaltas, o pacios klientes daro grazio salona persirengimo kambaryje, sudaro tokias salygas eilems O siaip nemaciau ten nei vieno/vienos pasikelusio ar pasiputusio, aisku, gal tik del to, kad i nieka ten neziuriu is uz kampo man asmeniskai ten sportuoti patinka taip kad megaukites sportu, daugiau pozityvumo ir geros nuotaikos
Gal yra sportuojančių xxl sporto klube? Kokie atsiliepimai? Treneriai?
QUOTE(Tresor @ 2014 03 24, 19:40)
www.pramonessportoklubas.lt
Sveikos, su draugu renkamės sporto klubą.
Lauksiu atsiliepimų apie:
XXL sporto klubą - kaip ten su dušais situacija?
Pramonės sporto klubą - jei noriu lankyti salę, ar treneriai malonūs?
Fitclub - ar labai prisigrūdę, jei pirkčiau vakarinį abonentą? Kaip beje moterų dušų sudėtis?
Minotaurą - ar dar dirba moteris trenerė, nes kiek pamenu vyrukas nelabai prižiūrėdavo...
Idėja - kaip su dušais?
Gal dar kažkas arčiau - gyvenam ties Taikos-Studentų gatve, norim eit dviese.
Lauksiu atsiliepimų apie:
XXL sporto klubą - kaip ten su dušais situacija?
Pramonės sporto klubą - jei noriu lankyti salę, ar treneriai malonūs?
Fitclub - ar labai prisigrūdę, jei pirkčiau vakarinį abonentą? Kaip beje moterų dušų sudėtis?
Minotaurą - ar dar dirba moteris trenerė, nes kiek pamenu vyrukas nelabai prižiūrėdavo...
Idėja - kaip su dušais?
Gal dar kažkas arčiau - gyvenam ties Taikos-Studentų gatve, norim eit dviese.
dabar sportuoju Fanke, apie menesį laiko. net nežinau ką galėčiau pasakyti, kol kas nuomonės neturiu, pliusas kad galima į sporto salę eiti ir galimas didelis aerobikos treniruočių pasirinkimas. Toliau galėčiau išvardint tik minusus... Kol kas iš mano lankytų sporto klubų didžiausią pliusą dedu Dainavos sporto klubui, mažesnį pliusą Idėjai
na merginos, o kur Jūsų nuomonės?
QUOTE(Oklahoma @ 2014 05 06, 14:38)
Sveikos, su draugu renkamės sporto klubą.
dėl prisigrūdimo nežinau buvau ryte,o dušai,tai..niu kaip kalėjime- vienam garde viskas,jokių sienelių,jokių pertvarų,nemalonu visiškai...
QUOTE(vesela @ 2014 05 31, 13:39)
Kol kas iš mano lankytų sporto klubų didžiausią pliusą dedu Dainavos sporto klubui, mažesnį pliusą Idėjai
aš lankiusi Dainavos,Liniją ,Žeimio sporto kl.tai patį riebiausią pliusą dedu Šilainių Impulsui (na,tik jau su asmeninėm programom tai ten jau ,,apiplėšimas )
QUOTE(vesela @ 2014 05 31, 14:39)
dabar sportuoju Fanke, apie menesį laiko. net nežinau ką galėčiau pasakyti, kol kas nuomonės neturiu, pliusas kad galima į sporto salę eiti ir galimas didelis aerobikos treniruočių pasirinkimas. Toliau galėčiau išvardint tik minusus... Kol kas iš mano lankytų sporto klubų didžiausią pliusą dedu Dainavos sporto klubui, mažesnį pliusą Idėjai
Siuo metu renkuosi koki kluba pasirinkti-konkreciai domina aerobika.Domejausi Dainavos sporto klubu,bet apie ji girdejau nekokius atsiliepimus-atvirksciai nei Jus.Gal galit parasyti kokie ten pliusai,kas patiko?
Kas del Fanko-taip pat esu nustebusi neigiamais atsiliepimais Kiek teko skaityti siame forume-atsiliepimai tik geriausi...Gal galite konkreciai parasyti sio klubo minusus ir pan...? Buciau labai dekinga,nes issirinkti tinkama kluba nera taip lengva
Jei galite,parasykite ka lankete-aerobika ar treniruokliu sale.Dekoju
QUOTE(vesela @ 2014 04 02, 11:46)
o seip labai sveikinu del jusu apsisprendimo
o as norėjau pasiteirauti dėl Milikoniu sporto klubo, va pazistami man kažką apie jį minėjo, bet jokios info apie jį nerandu. Aš sportuot einu tai man nesvarbu aplinka, tik kad butu tvarkinga ir pakankamai treniruokliu tai gal kam teko apie Milikoniu sporto kluba girdeti? berods darzelio ar mokyklos rusyje?
o as norėjau pasiteirauti dėl Milikoniu sporto klubo, va pazistami man kažką apie jį minėjo, bet jokios info apie jį nerandu. Aš sportuot einu tai man nesvarbu aplinka, tik kad butu tvarkinga ir pakankamai treniruokliu tai gal kam teko apie Milikoniu sporto kluba girdeti? berods darzelio ar mokyklos rusyje?
Milikoniu klubo nezinau, bet pagal apibudinima atitinka Grizlis, bet jis ne Milikoniuose. Kaip ir yrengtas mokyklos rusyje - bet turbut ne apie sita kalbate?
http://www.sportoklubasgrizlis.lt/
QUOTE(Oklahoma @ 2014 05 06, 15:38)
na šiandien nuėjau iki Idėjos, dabar akcija už du mėn moki, gauni tris Na normalus klubas, dušai tvarkingi, persirengimo kambarys erdvus, man pasirodė viskas ok, nors tuo tarpu kai ėjau praustis vanduo karštas buvo dingęs, nusiprausiau po šaltu, gi vasara, išeinu vyrukai laksto vandens nėra, ale ir sakau kokie lepūs
eisiu rytais, tei moteriškių mačiau vieną kitą salėj, dauguma vyrukai
QUOTE(Silageeele5 @ 2014 06 01, 00:19)
Siuo metu renkuosi koki kluba pasirinkti-konkreciai domina aerobika.Domejausi Dainavos sporto klubu,bet apie ji girdejau nekokius atsiliepimus-atvirksciai nei Jus.Gal galit parasyti kokie ten pliusai,kas patiko?
Kas del Fanko-taip pat esu nustebusi neigiamais atsiliepimais Kiek teko skaityti siame forume-atsiliepimai tik geriausi...Gal galite konkreciai parasyti sio klubo minusus ir pan...? Buciau labai dekinga,nes issirinkti tinkama kluba nera taip lengva
Lankiau treniruoklius dainavoj patiko nes erdvu, treneriai pataiso jei kazka ne taip darai, nera susigrudimo. Plius dusai normalus su pertvarom.
O fankas.... as su juo nesusidraugauju, del aerobikos ten didelis pliusas jei esi pazengusi, treniruokliu salej jokios prieziuros, treneriai y telefonus ikrite arba y savo atvaizda veidrodyje 😄 mazai vietos o dusai tikra katastrofa.
QUOTE(Egliukasz @ 2014 06 02, 11:34)
Milikoniu klubo nezinau, bet pagal apibudinima atitinka Grizlis, bet jis ne Milikoniuose. Kaip ir yrengtas mokyklos rusyje - bet turbut ne apie sita kalbate?
Nea, ne apie sita man kalbejo, kazkur baltijos gatvej...
QUOTE(Deganti @ 2014 06 10, 13:07)
na šiandien nuėjau iki Idėjos, dabar akcija už du mėn moki, gauni tris Na normalus klubas, dušai tvarkingi, persirengimo kambarys erdvus, man pasirodė viskas ok, nors tuo tarpu kai ėjau praustis vanduo karštas buvo dingęs, nusiprausiau po šaltu, gi vasara, išeinu vyrukai laksto vandens nėra, ale ir sakau kokie lepūs
Man sis klubas labai patiko, jaukus tvarkingas ir treneriai super dusai ne tik su pertvarom bet ir su durim dar sauna savaitgaliais buna
Sveikos, gal kas Figurejoje sportuojate? Kaip atsiliepimai?