Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Kaune-VIII

QUOTE(Bailiukee @ 2014 03 04, 17:05)
Gal kas noretu kartu lankyti sporto kluba Kaune ? Arteja pavasaris, vasara, norisi pagrazinti kuno formas, uzsistovejusias per ziema. smile.gif dviese butu smagiau :)drasiau smile.gif

As noreciau smile.gif tik kolkas neissirinkau sporto klubo smile.gif galvoju apie "Fanka" arba "Minotaura". O kuriam Kauno gale tau butu patogiau? Mes dar ir kitoj grupej abi dalyvaujam, tai cia kaip vienu suviu du zuikiai butu biggrin.gif
Atsakyti
Labas,

Visi kalbat apie sporto klubus Kaune, todėl manau čia tinkama vieta.

Norėčiau parduoti 12vienkartinių pakvietimų į sporto klubą Hermis, kurie galioja iki gegužės galo. Į bilietą įeina sporto salė plius džekuzi, baseinas ir pirtys. Svetainėje nurodyta kaina 45lt, aš norėčiau parduoti maždaug už 30, bet čia jau jūsų valia derėtis ir pasiekt mažesnę kainą rolleyes.gif . Eiti galima visas dienas per savaite , bet kuriuo laiku, o parduodu , nes išsirinkau artimesnį namams sporto klubą tongue.gif .

Rašykit į privačias žinutes arba skambinkit 862643894, beje jei ne ten patalpinau savo pasiūlymą, nepykit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kosmoone @ 2014 03 22, 01:24)
Labas,

Visi kalbat apie sporto klubus Kaune, todėl manau čia tinkama vieta.

Norėčiau parduoti 12vienkartinių pakvietimų į sporto klubą Hermis, kurie galioja iki gegužės galo. Į  bilietą įeina sporto salė plius džekuzi, baseinas ir pirtys. Svetainėje nurodyta kaina 45lt, aš norėčiau parduoti maždaug už 30, bet čia jau jūsų valia derėtis ir pasiekt mažesnę kainą  rolleyes.gif . Eiti galima visas dienas per savaite , bet kuriuo laiku, o parduodu , nes išsirinkau artimesnį namams sporto klubą  tongue.gif .

Rašykit į privačias žinutes arba skambinkit 862643894, beje jei ne ten patalpinau  savo pasiūlymą, nepykit  ax.gif

Zmones,kurie nori sportuoti,neperka vienkartiniu pakvietimu,jie perka abonementus biggrin.gif ,nebent karta,noredamas isbandyti sporto kluba,bet ne 12 rolleyes.gif ,nes vienkartinius neapsimoka pirkti,jei dar kaina 45lt.,tai kas pirks,kai abonementas kainuoja nuo 130-200lt.ir pan.,cia kalbu apskritai.O vienkartinius pasiulymys dalina nemokamai kokiom darbovietem ir pan.,tai nesakyk,kad pati pirkaisi tiek ju biggrin.gif .Uz 30lt.tikrai neparduosi,nes kaip ir sakiau,neapsimoka pirkti.
Atsakyti
Na gal ir tiesa sakai, gavau iš darbovietės, bet nedykai schmoll.gif , bet man pertoli važinėt iki ten. Mes visada perkames vienkartinius darbe, nes į sporto salę pigiau pirktis vienkartinius, vistiek eini kokius 2 kart per savaitę. O abonentas berots ten 300-400lt kainuoja , tai jei kas paimtu visus pakvietimus atiduočiau ir po 20lt ar pns, kaip sakiau laisvė į derybas smile.gif.
Atsakyti
Man Žalgirio Impulse vienintelis geras dalykas yra stiprios grupinės treniruotės ir jų didelis pasirinkimas. Ne kokie tai pastypčiojimai ant stepo, bet yra tikrai sunkių ir veiksmingų.
Visa kita labai blogai.
Dušai po grupinių treniruočių dažniausiai pilni, jokio privatumo, visos moteriškės kaip ant delno, kaip vištos ant laktų.
Švara irgi nespindi, plaukai visur ant grindų, duše irgi, nors ten pastoviai valytoja sukasi, bet kai tiek žmonių, tai nėra ko norėti. O pats nemaloniausias dalykas, tai grūstys prie persirengimo kabinų 6-7 val, kai vyksta vakaro treniruotės.
Paltai kabinami prieš persirengimo kabinų kambarį, tad su audinės kailiu nerekomenduojama eiti, ten niekas jų nesaugo ir nerakina. Juos kabina labai glaudžiai vienas prie kito, tad mano paltas gali sau ramiai "santykiauti" su kitu nelabai švariu paltu, kol būsiu treniruotėje.
Persirengimo spintelės labai mažos, be to šalia būtinai sugrūda visas kitas lankytojas.
Veidrodžiai prie spintelių "niaukti", nžn kaip dar pasakyt, nu tokie tarsi aprasoję, bet tikriausiai dėl to, kad lankytojos savo celiulito neįžiūrėtų.
Lankytojos - čia irgi įdomu. Kiek lankiausi kituose sporto klubuose, tai visos sveikindavosi, atsisveikindavo, ačiū, prašau, atsiprašau visada pasakydavo. Čia dauguma to nemoka, tad kai pasisveikinu, žiūri nustebę. Aišku, yra ir mandagių, bet mažuma.
Ir paskutinis dalykas, tai, kad reikia užsiimti vietą gerokai prieš treniruotę, kad atsistotum ir kažką matytum veidrodyje, nes tiek tų sportininkių ir visos skuba užsiimti vietas priekyje. Nežinau, kiek toje salėje būna žmonių vakarais, bet ji tikrai labai didelė, o tuščios vietos nelieka.
Lankausi ten, nes daugiau nėra kur, mažų klubų nemėgstu, o ąžuolyno sporto centre mažai ir prastos grupinės treniruotės, o Hermyje maža salė ir dar kondicionieriui elektrą taupo.
Be to nusipirkau metinį abonementą per akciją (gailiuosi to labai), jaučiu, kad per tą akciją pusė miesto susipirko abonementus, nes iki tol lankiausi ten nuo atidarymo, tai nebuvo tiek daug žmonių.
Kaip ir minėjau, kai kurios treniruotės tikrai labai geros ir efektyvios, treneriai puikūs, ypač Indrė.
Gaila, kad Ąžuolyno sporto centras šiuo klausimu gerokai atsilieka, nes šis klubas puikus savo švara, patogumu ir viskuo kitkuo.

Atsakyti
QUOTE(Krissstina @ 2014 03 23, 23:05)
Kaip ir minėjau, kai kurios treniruotės tikrai labai geros ir efektyvios, treneriai puikūs, ypač Indrė.
Gaila, kad Ąžuolyno sporto centras šiuo klausimu gerokai atsilieka, nes šis klubas puikus savo švara, patogumu ir viskuo kitkuo.

drinks_cheers.gif

kad butų pilna moteriškių, nereikia net 6-7 laukt doh.gif aš stengiuosi nueit popietiniu laiku - tai tik vienąkart buvo ramu tylu, kokios 5 ar 6 sportuot norinčios.
kas tiesa tai tiesa - mandagumo nelabai rasi, bjauriausia kai ant suoliukų susimeta šlapius "trusikus" ir kiaulės akis išmeta bigsmile.gif
arba duše prausiasi ir taškosi, kad aplinkinius rankšluosčius smagiai apdergia bigsmile.gif
dėl plaukų jau ne kartą sakyta administacija, kol kas neina geryn cool.gif

žodžiu, laiko tik treneriai ir pasirinkimo gausa.
bet spėju antro tokio klubo kaune tikrai neatsiras, nes norit turėt gausų pasirinkimą, reik ir daug "masės".

Atsakyti
Kas del atmosferos impulso arenoje, tikrai pritariu. Yra nemaloniu ir uzrietusiu nosis lankytoju, pvz. martinele kuri leidziasi laiptais per vidury ir nesugeba pasitraukti i sona, tai alkunemis tenka susitrenkti lotuliukas.gif Aisku yra ir vyruku tokiu kurie nuziuri uzpakalius lotuliukas.gif Bet man tas nelabai trukdo as einu sportuoti, neieskau draugiu ar vyro.
O del dusu "privatumo" tai reikia priprasti, kad viskas kaip vitrinoje. Kitos po dusu eina plikos iki spinteliu. Aisku tik tas dalykas nesuprantamas kodel visom sportuojanciom isdalinamos spinteles viena prie kitos, tai nelabai atsisesi ir prie veidrodzio neprieisi ir luktelti reikia dziovintuvo.
Atsakyti
Gal kuri lanketes naujame sporto klube pramones maksimoje? kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(aud @ 2014 03 24, 19:11)
Gal kuri lanketes naujame sporto klube pramones maksimoje? kokie atsiliepimai?

Pirma karta girdziu.
Kaip jis vadinasi? Man pakeliui is darbo butu labai gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2014 03 24, 12:21)
Kas del atmosferos impulso arenoje, tikrai pritariu. Yra nemaloniu ir uzrietusiu nosis lankytoju, pvz. martinele kuri leidziasi laiptais per vidury ir nesugeba pasitraukti i sona, tai alkunemis tenka susitrenkti lotuliukas.gif Aisku yra ir vyruku tokiu kurie nuziuri uzpakalius lotuliukas.gif Bet man tas nelabai trukdo as einu sportuoti, neieskau draugiu ar vyro.
O del dusu "privatumo" tai reikia priprasti, kad viskas kaip vitrinoje. Kitos po dusu eina plikos iki spinteliu. Aisku tik tas dalykas nesuprantamas kodel visom sportuojanciom isdalinamos spinteles viena prie kitos, tai nelabai atsisesi ir prie veidrodzio neprieisi ir luktelti reikia dziovintuvo.

tas privartumas tai gal dar ir dzin būtų, bet pripažinti reikia tai, kad pačios vietos jau taip sumažintai padarytos doh.gif vietą taupė patogumo sąskaita, nes dabar sienelės trumpos, jei besiprausdamas nori nesušlapinti plaukų, tenka atsitraukti nuo dušo galvos, alia negali per daug, nes teks stovėt dušų koridoriui biggrin.gif
yra savų trūkumų savų pliusų - matyt taip visur biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos sportininkes, noreciau jusu paklausti del sporto klubo Impuls baltu pr. Esu stambi, bet ziuriu, kad su savo dietom nieko negaliu numesti. Nuspendziau, kad reikia pasiryzti eiti i kluba ir su asmeniniu treneriu susidaryti programas. Nors labai nejauku eiti, nes esu ne is kuduju smile.gif, vis isivaizduoju, kad klube jau geros formos sportininkai renkasi. Norejau paklausti kokia man asmenini treneri galetumet rekomenduoti, siaip norejau moters, nes jauciu kompleksa del savo storumo smile.gif, bet nesvarbu priprasiu ir prie vyro, svarbu pasiekti rezultatus. Ar daug ryte zmoniu buna baltu pr.? Ir dar kazkaip susidomejau vandens aerobika, ar kas bandet, kaip ji? Pasidalinkit savo ispudziais, be galo busiu dekinga. drinks_cheers.gif
Atsakyti
na del asmeninio trenerio patarti negaliu, bet tai labai puikus pasirinkimas, pradziai su juo o paskui vienai smile.gif tik as impulso nesirinkciau, man jis toks pasikelusiu zmoniu klubas. jei gyvenat silainiuose tai gal baltai tiktu? ir kiek teko dometis dirba ten moteru treneriu, bet nezinau ar jos veda asmenines treniruotes.
o seip labai sveikinu del jusu apsisprendimo 4u.gif

o as norėjau pasiteirauti dėl Milikoniu sporto klubo, va pazistami man kažką apie jį minėjo, bet jokios info apie jį nerandu. Aš sportuot einu tai man nesvarbu aplinka, tik kad butu tvarkinga ir pakankamai treniruokliu smile.gif tai gal kam teko apie Milikoniu sporto kluba girdeti? berods darzelio ar mokyklos rusyje?
Atsakyti