QUOTE(vikaliu @ 2014 02 26, 09:53)
Niekas nelankot? Mane irgi domintų info apie šį klubą.
praeita savaite buvau uzejusi apsiziureti, tai bendru uzsiemimu salygos tragiskos. Tarkim aerobika vyko, tai atstumai tarp moteru per vienos istiestos rankos ilgi, sake regitruotis turi is anksto kad patektum i ta salyte uzsiemimui ir ten net riboja skaiciu... kitaip isvis nebutu vietos... Vadinasi nera net galimybiu lankyti pilnavertiskai nesigrudant ir is anksto nesiregitruojant...
Toliau jeigu atmetus tas moteriskes is aerobikos, tai like zmones gana neblogai telpa dirbti ant treniruokliu ir kardio, bet vel jei tos moterytes is sales pabirs i bendraja erdve pasportuoti dar kazko, tai jau vel bus kaip mitinge jausmas...
Siaip viskas nauja, grazu, patogu (isskyrus kad batus turi nusimauti prie iejimo ir padeti juos i atvirtas spintas, kurios nei rakinasi kazkaip ir batai jau grudasi vieni ant kitu kaip gaunas...
Siaip administratore kalbejo kad klientu tikisi ciut maziau artimiausiu metu, nes tipo dabar labai daug yra todel kad nusipirko daug atidarymo pigiu abonentu... kurie baiginejasi artimiausiu metu daugeliui... as tai nelabai tikiu kad tuom viskas ir baigsis ir jei sumazes tai pavasariniu sportininkiu tikrai kaip tik dabar ir prisides dar daugiau....
Papildyta:
QUOTE(kvyka @ 2014 02 07, 23:00)
As susiemiau ir siandien nuzygiavau i sporto kluba. Pasirinkau salia namu esanti Siaures sporto kluba.
Nesu jokio lankius, neturiu su kuo palyginti. Bet atmosfera jauki... Tik treniruokliu salyte sisvaizdavau daaaug didesne
Zmoniu jau pries 5 val. pacioj salytej buvo so so. Bet treniruokliu uzteko.
Pradejau darbuka pagal bendra plana moterims. Jei laikysiuos, patiks ir noresiu asmeninio, galesiu susidaryti
Na, man svorio mesti nereikia, lasiniu nera. Bet va ir raumenuku nulis. Silpna kaip kokia lepse esu
sitam irgi buvau, tai viskas gal ir nieko butu bet persirengimo kambarelyje vienu metu rengesi gal 10 moteryciu ir visos pusnuoges grudosi ant vieno centrinio suoliuko (patalpele visai maza)... asmeniskai as nenoreciau taikyti kaip pasilenkti apsirengiant kad neimerkciau nosies i svetima uzpakali salia... be to nuo baro kedes atsiveria tiesioginis vaizdas i moteru rubine per istisai placiai varstomas duris
vienas jaunuolis kaip tik tuo metu ten "sedejo garbes sargyboje"