Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Kaune-VIII

QUOTE(R.P.Z. @ 2014 02 19, 10:18)
ne, turiu galvoj Žalgirio sporto kompleksą esantį už PC Molas

nieko apie sita nzn schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Murinka @ 2013 01 13, 15:16)
Gal kas turite atsiliepimų apie "Geležiniai žmonės" Jurbarko g. ("Dailės" verslo centre)  ax.gif

Esu lankiusi "Geležinius žmones" kaip jie buvo įsikūrę prie Švaros, bet tai buvo labai senai gal prieš 15 - 17 metų. Kaip dabar nežinau, tačiau anuomet visas dėmesys buvo tik sportininkams, o mes jaunos žioplelės sportavome kaip išmanėme, persistengėm, neteisingai kvėpavom, galiausiai bent aš pajutau, jog turiu širdį.
Atsakyti
QUOTE(rasamk @ 2014 02 19, 14:59)
Esu lankiusi "Geležinius žmones" kaip jie buvo įsikūrę prie Švaros, bet tai buvo labai senai gal  prieš 15 - 17 metų. Kaip dabar nežinau, tačiau anuomet visas dėmesys buvo tik sportininkams, o mes jaunos žioplelės sportavome kaip išmanėme, persistengėm, neteisingai kvėpavom, galiausiai bent aš pajutau, jog turiu širdį.

tai daugumoje klubu nelabai ziuri kaip ka tu ten sportuoji. nebent paimi papildoma paslauga, kaip individualios programos sudarymas.

nes realiai vienas treneris net neturi galimybes suziureti visu zmoniu. jis labiau aiskintojas, kaip ka atlikti, jei kas klausia.
Atsakyti
QUOTE(zirzia @ 2014 02 20, 08:00)
tai daugumoje klubu nelabai ziuri kaip ka tu ten sportuoji. nebent paimi papildoma paslauga, kaip individualios programos sudarymas.

nes realiai vienas treneris net neturi galimybes suziureti visu zmoniu. jis labiau aiskintojas, kaip ka atlikti, jei kas klausia.

Jei tai būtų paminima prieš užsirašant, nekiltų jokių bereikalingų pretenzijų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasamk @ 2014 02 20, 08:22)
Jei tai būtų paminima prieš užsirašant, nekiltų jokių bereikalingų pretenzijų smile.gif

tai kad dabar daug kur viskas iškart nepaminima biggrin.gif daug kas pasislepia "po žvaigždute" biggrin.gif
Atsakyti
Laba,gal kas silainiuose lanko bodyhause aerobika?Kokie atsiliepimai? Ten dauk riciu yra,ar pasirenki viena?Ar galima kaitalioti?nelabai suprantu? doh.gif g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dudidu @ 2014 02 01, 21:43)
Gal yra lankanciu naujaji sporto kluba šiaurės pr. maximoj? Kokie atsiliepimai? kokios kainos?

Niekas nelankot? Mane irgi domintų info apie šį klubą.
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2014 02 26, 09:53)
Niekas nelankot? Mane irgi domintų info apie šį klubą.

praeita savaite buvau uzejusi apsiziureti, tai bendru uzsiemimu salygos tragiskos. Tarkim aerobika vyko, tai atstumai tarp moteru per vienos istiestos rankos ilgi, sake regitruotis turi is anksto kad patektum i ta salyte uzsiemimui ir ten net riboja skaiciu... kitaip isvis nebutu vietos... Vadinasi nera net galimybiu lankyti pilnavertiskai nesigrudant ir is anksto nesiregitruojant...

Toliau jeigu atmetus tas moteriskes is aerobikos, tai like zmones gana neblogai telpa dirbti ant treniruokliu ir kardio, bet vel jei tos moterytes is sales pabirs i bendraja erdve pasportuoti dar kazko, tai jau vel bus kaip mitinge jausmas...

Siaip viskas nauja, grazu, patogu (isskyrus kad batus turi nusimauti prie iejimo ir padeti juos i atvirtas spintas, kurios nei rakinasi kazkaip ir batai jau grudasi vieni ant kitu kaip gaunas...

Siaip administratore kalbejo kad klientu tikisi ciut maziau artimiausiu metu, nes tipo dabar labai daug yra todel kad nusipirko daug atidarymo pigiu abonentu... kurie baiginejasi artimiausiu metu daugeliui... as tai nelabai tikiu kad tuom viskas ir baigsis ir jei sumazes tai pavasariniu sportininkiu tikrai kaip tik dabar ir prisides dar daugiau....
Papildyta:
QUOTE(kvyka @ 2014 02 07, 23:00)
As susiemiau ir siandien nuzygiavau i sporto kluba. Pasirinkau salia namu esanti Siaures sporto kluba.

Nesu jokio lankius, neturiu su kuo palyginti. Bet atmosfera jauki... Tik treniruokliu salyte sisvaizdavau daaaug didesne smile.gif Zmoniu jau pries 5 val. pacioj salytej buvo so so. Bet treniruokliu uzteko.

Pradejau darbuka pagal bendra plana moterims. Jei laikysiuos, patiks ir noresiu asmeninio, galesiu susidaryti smile.gif

Na, man svorio mesti nereikia, lasiniu nera. Bet va ir raumenuku nulis. Silpna kaip kokia lepse esu smile.gif

sitam irgi buvau, tai viskas gal ir nieko butu bet persirengimo kambarelyje vienu metu rengesi gal 10 moteryciu ir visos pusnuoges grudosi ant vieno centrinio suoliuko (patalpele visai maza)... asmeniskai as nenoreciau taikyti kaip pasilenkti apsirengiant kad neimerkciau nosies i svetima uzpakali salia... be to nuo baro kedes atsiveria tiesioginis vaizdas i moteru rubine per istisai placiai varstomas duris smile.gif vienas jaunuolis kaip tik tuo metu ten "sedejo garbes sargyboje" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2014 02 26, 10:55)
praeita savaite buvau uzejusi apsiziureti, tai bendru uzsiemimu salygos tragiskos.

va va būtent, aš irgi girdėjau, kad labai daug žmonių, o be to ir per langus matosi, kad jų daug. Ir nemanau, kad artimiausiu metu jų sumažėtų, nes visgi pavasaris, visos ir visi gražūs nori būt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikaliu: 26 vasario 2014 - 14:16
tai va, aš galiu pasidalinti nuomone apie impuls grupinius užsiėmimus, kurie vyksta žalgiri arenoj.

pliusas - pakankamai didelis pasirinkimas visokiam skoniui ir laikui.
išbandžiau beveik visas grupines treniruotes, vykstančias paprastoje salėje (nebuvau trx xfit ir dviračiuose)
trenerių gausa pradžioj atrodė nesuprantama, bet dabar jau atrodo puikus dalykas. nes aš asmeniškai išsirinkau treniruotes, priimtiniausias pagal veiklą ir aišku labai atsižvelgiau į trenerį smile.gif
nes atrodo kad treniruotė tokiu pat pavadinimu, alia veiksmas josios metu kardinaliai skiriasi dėka trenerio.
kas man labai patiko, kad daugumoje treniruočių dalyvių yra optimalus skaičius - nereikia treniruotės metu žiūrėt, kad kam neįspirtum smile.gif
aišku dauguma moterų, bet atsiranda ir vyrų smile.gif smagu smile.gif

treniruotės nenuobodžios, kaskart vis pratimai keitaliojami, bet išėjus visad jaučiuosi gerai pasportavusi thumbup.gif atradau, kad raumenų vis tik turiu, tik jie pasislėpę biggrin.gif

kažkaip ir nebesinori eit ant treniruoklių biggrin.gif
Atsakyti
Norejau pasiteirauti apie Bodyhous kluba kaune, kaip ten treneriai? Pas kuri geriau eiti i treniruoklius, man reiketu, kad patartu, parodytu? ax.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

ar yra besilankanciu sporto klube Izide (Vilijampoleje). Noreciau suzinoti nuomone apie si kluba ax.gif
Atsakyti