Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Kaune-VIII

QUOTE(kindziule_ @ 2014 01 25, 22:56)
Sveikos. Gal ką esat girdėjusios apie naują sporto klubą Figurėja? Jau viskas sau pasakiau, reikia atsikratyti svorio ir pradėt draugaut su sportu.. smile.gif gal kuri nori kartu?

Žadu bandyt į jį eit po algos
smile.gif
Atsakyti
Gal yra lankanciu naujaji sporto kluba šiaurės pr. maximoj? Kokie atsiliepimai? kokios kainos?
Atsakyti
Sveiki,
mergaites gal galite rekomenduoti sporto kluba dirbanti nuo 6,00 ryto nes radau tik Fitclub 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiubiteika @ 2014 02 05, 10:20)
Sveiki,
mergaites gal galite rekomenduoti sporto kluba dirbanti nuo 6,00 ryto nes radau tik Fitclub  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Žalgirio arenos Impulsas mirksiukas.gif
Atsakyti
Kas noretu lankyti kart atlantai sporto kluba? smile.gif)
Atsakyti
As susiemiau ir siandien nuzygiavau i sporto kluba. Pasirinkau salia namu esanti Siaures sporto kluba.

Nesu jokio lankius, neturiu su kuo palyginti. Bet atmosfera jauki... Tik treniruokliu salyte sisvaizdavau daaaug didesne smile.gif Zmoniu jau pries 5 val. pacioj salytej buvo so so. Bet treniruokliu uzteko.

Pradejau darbuka pagal bendra plana moterims. Jei laikysiuos, patiks ir noresiu asmeninio, galesiu susidaryti smile.gif

Na, man svorio mesti nereikia, lasiniu nera. Bet va ir raumenuku nulis. Silpna kaip kokia lepse esu smile.gif
Atsakyti
Čia pas jus pasiskaičius supratau, kad man pagal gyvenamąją vietą ir pagal mano iškeltus reikalavimus sporto klubui, labiausiai atitiko Saulėtekio Iki esantis Rolando Žeimio sporto klubas.
Einu ryte, tai žmonių daug nebūna ir nei grūstis rūbinėje, nei eilėj prie treniruoklių stovėt nereikia.
Treneriai malonūs, paslaugūs. Visad pamiršdavau, koks tas pratimas pagal pavadinimą, tei visus kartus maloniai paaiškino, parodė.

Taigi, lankau jau antrą mėnesį ir prieš porą dienų pradėjau pagal specialiai man sudarytą programą. Draugė sakė, kad jos draugė pagal tą pačią sudarytą programą turėjo dirbti beveik pusę metų. Norėjau paklausti:
Ar čia visur taip, ar kitur tą programą keičia dažniau? Gal žinot, kaip konkrečiai šiame sporto klube? Ir nuo ko priklauso, kada ją pakeičia?
Atsakyti
QUOTE(Monika564 @ 2014 02 12, 15:57)

Taigi, lankau jau antrą mėnesį ir prieš porą dienų pradėjau pagal specialiai man sudarytą programą. Draugė sakė, kad jos draugė pagal tą pačią sudarytą programą turėjo dirbti beveik pusę metų.  Norėjau paklausti:
Ar čia visur taip, ar kitur tą programą keičia dažniau? Gal žinot, kaip konkrečiai šiame sporto klube? Ir nuo ko priklauso, kada ją pakeičia?

Siaip individualios programos sudarymas daugumoje klubu mokamas. Ir kai kur rekomenduojama programa perziureti kas du tris menesius, nes organizmas pripranta ir pratimai nebebuna tokie efektyvus.
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2014 02 05, 20:01)
Žalgirio arenos Impulsas  mirksiukas.gif

Bodyhouse Silainiai
Atsakyti
Sveikos, gal kuri lankot Žalgirio sporto kompleksą? Mane domina treniruoklių salė. Kaip ten treneriai? kaip atmosfera? Man jis geografiškai tinkamiausias smile.gif Tik kažkaip nelabai daug informacijos randu..
Atsakyti
QUOTE(R.P.Z. @ 2014 02 18, 20:23)
Sveikos, gal kuri lankot Žalgirio sporto kompleksą? Mane domina treniruoklių salė. Kaip ten treneriai? kaip atmosfera? Man jis geografiškai tinkamiausias smile.gif Tik kažkaip nelabai daug informacijos randu..

turi omeny Impulsą Žalgirio arenoj?

Atsakyti
QUOTE(zirzia @ 2014 02 19, 08:45)
turi omeny Impulsą Žalgirio arenoj?

ne, turiu galvoj Žalgirio sporto kompleksą esantį už PC Molas
Atsakyti