Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Kaune-VIII

Sveikutes sportininkes mirksiukas.gif gal kuri zino apie situacija Mangostane? kaip treneriai,ar priziuri,kaip zmoniu kiekis? Buciau labai dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nailea @ 2013 12 28, 20:05)
FitClub

Tuo pačiu, gal kas galit kąnors parašyti apie Šiaurės sporto klubą?  4u.gif

Lankiau vasara, nes buvo arciausiai namu, bet man nepatiko...buvau naujoke nieko nezinojau...po kiekvieno pratimo lakstydavau ieskoti treneres nes ji pastoviai dingdavo is sales..;/
Atsakyti
Noriu pradėti lankyti kokį sporto klubą Kaune. Galvoju apie Body house, nes arčiausiai namų. Kokios aerobikos tai bijau, kad mano silpna pūslė neatlaikytų, tai svarstau į treniruoklius. Bet man pasakykit kaip pamilti sportavimą? nes dabar tai įsivaizduoju, kad kaip begemotas tarp visų sportuojančių atrodysiu.
Norisi pamilti sportą, norisi aišku numesti svorį, nes oj priaugau dėl visokių priežasčių...
Ką patartų sportuojančios?

Dėkui
Atsakyti
QUOTE(kuuzia @ 2014 01 15, 16:11)
Noriu pradėti lankyti kokį sporto klubą Kaune. Galvoju apie Body house, nes arčiausiai namų. Kokios aerobikos tai bijau, kad mano silpna pūslė neatlaikytų, tai svarstau į treniruoklius. Bet man pasakykit kaip pamilti sportavimą? nes dabar tai įsivaizduoju, kad kaip begemotas tarp visų sportuojančių atrodysiu.
Norisi pamilti sportą, norisi aišku numesti svorį, nes oj priaugau dėl visokių priežasčių...

Dėkui

Svarbiausia yra pradeti sportuoti,o kai jau matysi,kaip keiciasi formos,kaip grazeja kunas,tada sukyla dar didesnis azartas ir norisi dar graziau atrodyti,tada ir pradedi galvoti,ka dedi i burna,nes nesinori visko "sugadinti",tiek pastangu,tiek vel atrodyti,kaip pries pradedant sportuoti mirksiukas.gif .Nors man svorio kaip ir nereikejo numesti,bet kai pamaciau,kaip sutvirtejo kunas,tada dar daugiau pradejau sportuot biggrin.gif .Uzsikabinau biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(deep @ 2014 01 15, 16:26)
Svarbiausia yra pradeti sportuoti,o kai jau matysi,kaip keiciasi formos,kaip grazeja kunas,tada sukyla dar didesnis azartas ir norisi dar graziau atrodyti,tada ir pradedi galvoti,ka dedi i burna,nes nesinori visko "sugadinti",tiek pastangu,tiek vel atrodyti,kaip pries pradedant sportuoti mirksiukas.gif .Nors man svorio kaip ir nereikejo numesti,bet kai pamaciau,kaip sutvirtejo kunas,tada dar daugiau pradejau sportuot biggrin.gif .Uzsikabinau biggrin.gif .

Vat norisi to sutvirtėjimo ir sustiprėjimo, kad turėčiau energijos ilgiems pasivaikščiojimams ir t.t. Tik pradžiai tai atrodo gėda eiti
Atsakyti
QUOTE(kuuzia @ 2014 01 15, 17:43)
Vat norisi to sutvirtėjimo ir sustiprėjimo, kad turėčiau energijos ilgiems pasivaikščiojimams ir t.t. Tik pradžiai tai atrodo gėda eiti

O ko cia gedytis,visi susirenka to paties smile.gif .Pasiimk kokia drauge,bus drasiau pradzioje.
Atsakyti
QUOTE(kuuzia @ 2014 01 15, 15:11)

Dėkui

Patarčiau pirmiausia įsiklausyti į savo kūną, ir aišku užsibrėžti tam tikrus tikslus. Mes visos esame labai skirtingos, todėl jei draugė sakys, kad aerobika yra geriausias sportas, visai nereiškia, kad tai tinka ir jums. O žiūrint iš sveikatos pusės, tai labai svarbu atsižvelgti į esamas problemas ir atsakingai pasirinkti sportavimo rūšį. Jei niekada nesportavote, jei turite antsvorį, tai pradžioje užtektų ir aktyvaus pasivakščiojimo kiekvieną dieną po valandžiukę, visuomet rekomenduotinas plaukimas baseine ar net nedidelio intensyvumo aerobika vandeny, Kaune tai vykdoma keliose vietose. Baseinas turi ir savo trūkumų, vienas iš jų labai chloruotas vanduo, bet jei nemirksite kasdien ir nesate tam alergiška, gali būti puiki pradžia.
Aerobikos nesportavusiai ir su didesniu svoriu tikrai patarčiau atsisakyti dėl didžiulių apkrovų sąnariams ir stuburui, visos kitos sporto rūšys priklauso nuo jūsų pomėgių ir aišku trenerio, kuris turi būti vedlys ir įkvėpėjas šiame kelyje, kitaip noras pasportuoti gali ir likti tik noru smile.gif
Atsakyti
Jei yra anstvorio,jokios naudos nebus nuo ilgu pasivaiksciojimu biggrin.gif ,laaabai jau letai viskas vyktu,tik del sveikatos nebent,bet tie pasivaiksciojimai rekomenduojami kiekvienam zmogui.O zmogui,kuris nori numesti svorio,reikia rimciau uzsiimti tuom,jau tada geriau begimas,po truputi didinant distancija.Treniruokliu sale irgi gerai,geriausiai riebaliukai tirpsta nuo kardio treniruoliu,elipsiniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deep: 16 sausio 2014 - 12:56
QUOTE(deep @ 2014 01 16, 12:55)
Jei yra anstvorio,jokios naudos nebus nuo ilgu pasivaiksciojimu biggrin.gif ,laaabai jau letai viskas vyktu,tik del sveikatos nebent,bet tie pasivaiksciojimai rekomenduojami kiekvienam zmogui.O zmogui,kuris nori numesti svorio,reikia rimciau uzsiimti tuom,jau tada geriau begimas,po truputi didinant distancija.Treniruokliu sale irgi gerai,geriausiai riebaliukai tirpsta nuo kardio treniruoliu,elipsiniu.

Tai va aš irgi noriu jau rimčiau imtis, kad lašinukai degtų ir t.t. visokius raumenis pastiprinti i rt.t.
Atsakyti
Jei yra antsvoris ypatingai atsargiai ir apgalvotai reikia rinktis ir sportą, ir krūvį, nes širdžiai tenka didelė apkrova. Aš čia tik bendrai savo nuomonę parašiau, netaikau asmeniškai, nes kiekvienas žmogus skirtingas, reikia atsižvelgti ir į amžių, ir į fizinę būklę, ir į kitus faktorius. Tik nepersistenkit su tuo "rimčiau" sportavimu jei nesate to dariusi anksčiau. Kaip kažkada pasakė mūsų legendinis krepšininkas gali išbėgti ir daugiau nebeišbėgti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, sportininkės 4u.gif
Gal yra čia lankančių Flash dance ZUMBA užsiėmimus?
yra ir rytiniai ir vakariniai nuo 20val. Girdėjau labai gerų atsiliepimu apie trenere ir apie pacius uzsiemimus.
Atsakyti
Sveikos. Gal ką esat girdėjusios apie naują sporto klubą Figurėja? Jau viskas sau pasakiau, reikia atsikratyti svorio ir pradėt draugaut su sportu.. smile.gif gal kuri nori kartu?
Atsakyti