Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Kaune-VIII

QUOTE(Janina_202 @ 2013 12 08, 22:02)
Panele deep, manau, atsakysiu daugelio vardu - tokie dalykai nervina, kadangi sporto klubas yra skirtas sportuoti (tokia jau to sporto klubo paskirtis). Tuo tarpu įvairios blondinės (jokiu būdu netvirtinu, kad visos) į "Impuls" ar "Ąžuolyno" klubus ateina teikti tam tikrų paslaugų, paprasčiau apibūdinamų kaip prostitucija (ne paslaptis, kad ten lankosi visokie seneliai verslininkai su išsivysčiusi amžiaus visurio krizės sindromu). Kadangi teko sportuoti ir šia tema kalbėtis su ne vienu treneriu/-e, tai, patikėkit, labai matosi, kai panos ateina su tikslu "kažką pakabinti". Treneriams net juoko priepuoliai ištinka, kai mato, kad kai kuriuos vyrus, tos blondinės, atkišusios pasturgalius, vaikosi po sporto salę, neleisdamos pasportuoti smile.gif Sportuojantys žmonės ir prakaituoja sporto klube, ir "varo" iki devinto prakaito dideliais greičiais, kai tokios fyfutės pasiėmę kokį bulvarinį skaitalą, dviratuką "ant laisvo" mina. O tam tikrų sporto klubų pasirinkimas nėra jau toks didelis, pvz., jeigu domina ir baseinas, ir sporto klubas kartu, turi eiti į "Liniją" ar "Impuls Šilainiuose", o ten automatiškai ir tokių "gražuolių' tuntai lankosi. Kitu atveju, sporto klubą gali tekti rinktis pagal gyvenamąją arba darbo vietą... Žodžiu, aplankykite daugiau sporto klubų, ir tada jau reiškite savo nuomonę smile.gif

As irgi esu blondine,nagai priauginti,net blakstienos,apranga patogi,megstu aptemtas kelnes,bet as ten einu sportuoti,varau,todel tokie pasakymai, mane pacia zeidzia.O kad visokiu yra,tai tikrai tikiu,bet nevisos tokios yra blondines,su priaugintais nagais,arba nevisos blondines yra tokios,kaip kad jus teigiat.Mane labiau erzina atejusios jaunos panelytes,kurios tik kikena sporto klube,kaip mazvaikes,bet man jos sportuoti netrukdo,ir del ju nebegu kitur sportuoti biggrin.gif .
Atsakyti
gal kas gali pasakyti kaip linijoj su treneriais, yra bent jau kazkokia prieziura einant ant treniruokliu, pries tai sportuota minimaliai. Domina visapusiska informacija tiek apie trenerius, tiek lankytojus, vakarais labai dideli zmoniu srautai?
Atsakyti
QUOTE(deep @ 2013 12 08, 22:43)
As irgi esu blondine,nagai priauginti,net blakstienos,apranga patogi,megstu aptemtas kelnes,bet as ten einu sportuoti,varau,todel tokie pasakymai, mane pacia zeidzia.O kad visokiu yra,tai tikrai tikiu,bet nevisos tokios yra blondines,su priaugintais nagais,arba nevisos blondines yra tokios,kaip kad jus teigiat.Mane labiau erzina atejusios jaunos panelytes,kurios tik kikena sporto klube,kaip mazvaikes,bet man jos sportuoti netrukdo,ir del ju nebegu kitur sportuoti biggrin.gif .

Ko jūs taip asmeniškai reaguojat? Juk netaiko būtent jums biggrin.gif O be to sportuodama žalgirio Impulse tokių ateinančių kabint kažką nepastebėjau. Matyt ne tuo laiku lankiausi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2013 12 17, 15:08)
Ko jūs taip asmeniškai reaguojat? Juk netaiko būtent jums biggrin.gif O be to sportuodama žalgirio Impulse tokių ateinančių kabint kažką nepastebėjau. Matyt ne tuo laiku lankiausi lotuliukas.gif

Nesvarbu,kad ne man mirksiukas.gif ,bet tokia zmogaus nuomone pykdo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deep: 18 gruodžio 2013 - 10:44
QUOTE(ingaceglyte @ 2013 11 14, 21:25)
lankiau moteru expresa, ten aerobika kartu su treniruokliais derinama, kadangi mano svoris gan nemazas, o kada paskutini karta sportavau tai jau nepamenu, tai man kojas skaudejo, todel dabar nusprendziau vandens aerobika ismeginti thumbup.gif

Lankau "Moteru ekspresa"jau kelis metus ir tikrai daugiau niekur kitur nenoriu eiti smile.gif Labai jauki ir moteriska aplinka,daug skatinanciu issukiu ir viskas musu moteru naudai mirksiukas.gif O kas svarbiausia tai gali pasiskaiciuoti laika kada pabaigsi treniruote,nes nereikes laukti prie treniruokliu eiles.
Atsakyti
Sveiki, o ką manot apie Žaliakalnio klubą? Normalūs treneriai ten, treniruoklių netrūksta?
Atsakyti
QUOTE(Blanchet @ 2013 11 12, 21:05)
Gal žinote kaip vadinasi sporto klubas esantis Šiaurės pr.8 naujai atsidariusioje Maximoje ?

FitClub

Tuo pačiu, gal kas galit kąnors parašyti apie Šiaurės sporto klubą? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nailea: 28 gruodžio 2013 - 19:06
Sveikos merginos 4u.gif
Gal kas iš mamyčių yra lankiusios "Moterų ekspresą" su vaikučiais per mamyčių valandą? Kokių principų ten vyksta treniruotė? Kur tuo metu buna vaikučiai? Ir nuo kokio amžiaus (vaiko) galima ten eiti? Mano pipirui 1,2 metukai.
Ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deep @ 2013 11 16, 22:36)
Jei nervuoja sportuojantus zmones del isvaizdos,gal tada geriau namie sportuoti?Cia tas pats,jei kazkas pasakytu,kad nervuoja stori zmones sporto klube doh.gif .Ko jums trukdo tos blondines?

Pirmiausia tai as pati esu blondine lotuliukas.gif tik deja jei einu sportuoti, tai nesipudrinu nosies ir neinsciu treneriui kad negaliu paimti teisingai treniruoklio nes nagai neleidzia... ir jei sportuju tai turputi laiko praleidziu ne prie veidrodziu saleje, ne prie telefono o sportuodama... Puikiai zinau ko jos ten eina ir ko iesko ax.gif Yra keli sporto klubai skirti netgi sakyciau spec tokioms lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zirzia @ 2013 11 18, 23:10)
gal kuri bandėt sportuot su asmeniniu treneriu? kai treneris sekioja visą laiką? smile.gif mąstau ar toks būdas priverstų sportuoti  g.gif nes viena pati kiek esu bandžius - trys keturi kartai, ir mano pasiryžimas išgaruoja kaip dūmas  doh.gif

Va tam azuolyne ir sportaau su treneriu... susimokejau apie 800 litu iskart ir nifiga jokios itakos tai nepadare schmoll.gif palankiau kazkiek ir meciau ta kluba nebaigus visu uzmoketu treniruociu... ne pinigai nelaike, ne trenerio skambuciai... beje jis pats apie keksinejancias "sportininkes" ir pasakojo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Janina_202 @ 2013 12 08, 22:02)
Panele deep, manau, atsakysiu daugelio vardu - tokie dalykai nervina, kadangi sporto klubas yra skirtas sportuoti (tokia jau to sporto klubo paskirtis). Tuo tarpu įvairios blondinės (jokiu būdu netvirtinu, kad visos) į "Impuls" ar "Ąžuolyno" klubus ateina teikti tam tikrų paslaugų, paprasčiau apibūdinamų kaip prostitucija (ne paslaptis, kad ten lankosi visokie seneliai verslininkai su išsivysčiusi amžiaus visurio krizės sindromu). Kadangi teko sportuoti ir šia tema kalbėtis su ne vienu treneriu/-e, tai, patikėkit, labai matosi, kai panos ateina su tikslu "kažką pakabinti". Treneriams net juoko priepuoliai ištinka, kai mato, kad kai kuriuos vyrus, tos blondinės, atkišusios pasturgalius, vaikosi po sporto salę, neleisdamos pasportuoti smile.gif Sportuojantys žmonės ir prakaituoja sporto klube, ir "varo" iki devinto prakaito dideliais greičiais, kai tokios fyfutės pasiėmę kokį bulvarinį skaitalą, dviratuką "ant laisvo" mina. O tam tikrų sporto klubų pasirinkimas nėra jau toks didelis, pvz., jeigu domina ir baseinas, ir sporto klubas kartu, turi eiti į "Liniją" ar "Impuls Šilainiuose", o ten automatiškai ir tokių "gražuolių' tuntai lankosi. Kitu atveju, sporto klubą gali tekti rinktis pagal gyvenamąją arba darbo vietą... Žodžiu, aplankykite daugiau sporto klubų, ir tada jau reiškite savo nuomonę smile.gif

butent ta ir norejau pasakyti kad papuoliau grynai i "toki" kluba, kur darbo dienos metu eidavo iskart po kelias tokias tiesiog tuntais kaip piranijos kokios thumbup.gif
Atsakyti
tai niekas Žaliakalnio klubo nelankęs? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cresta @ 2013 12 30, 00:09)
Sveikos merginos  4u.gif
Gal kas iš mamyčių yra lankiusios "Moterų ekspresą" su vaikučiais per mamyčių valandą? Kokių principų ten vyksta treniruotė? Kur tuo metu buna vaikučiai? Ir nuo kokio amžiaus (vaiko) galima ten eiti? Mano pipirui 1,2 metukai.
Ačiū už atsakymus  4u.gif

Keliu klausimą, nes man irgi aktualu ax.gif
Ir ar aš nematau, ar jų internetiniame puslapyje nėra kainoraščio? g.gif
Atsakyti
Na matau atsiliepimai apie žaliakalio klubą nekokie tai nutariau paieškot kito klubo, tačiau nenoriu nukrypt toli nuo maršruto darbas-namai (atkarpa hyper maxima - molas) taigi apsistojau ties šiais 2 klubais (gal dar kokių yra netoli?)

Liniją
Geležiniai žmonės (Raštikio g)

Mėgstu kai yra cardio treniruokliai, bet noriu labiau tobulinti kūno linijas, taigi klausimas koks klubas ir treneris jame labiau tiktų? smile.gif Geležiniai žmonės tik
kultūrizmui skirti (nenoriu tarp profų nepatogiai jaustis)?

Lankiau sveikatingumo centrą prie SAVO bet netiko man, viskas orientuota labiau į sveikatą o ne į linijų tobulinimą (aišku kiekvienam savo). Šilainių Impulse treneriai išvis nežiūri ką ir kaip darai, tik treniruoklių kiekis ir būklė patiko.

Beje Girstuty prie naujo baseino nėra jokio sporto klubo (tinklapy nėra informacijos)?
Atsakyti