QUOTE(Janina_202 @ 2013 12 08, 22:02)
Panele deep, manau, atsakysiu daugelio vardu - tokie dalykai nervina, kadangi sporto klubas yra skirtas sportuoti (tokia jau to sporto klubo paskirtis). Tuo tarpu įvairios blondinės (jokiu būdu netvirtinu, kad visos) į "Impuls" ar "Ąžuolyno" klubus ateina teikti tam tikrų paslaugų, paprasčiau apibūdinamų kaip prostitucija (ne paslaptis, kad ten lankosi visokie seneliai verslininkai su išsivysčiusi amžiaus visurio krizės sindromu). Kadangi teko sportuoti ir šia tema kalbėtis su ne vienu treneriu/-e, tai, patikėkit, labai matosi, kai panos ateina su tikslu "kažką pakabinti". Treneriams net juoko priepuoliai ištinka, kai mato, kad kai kuriuos vyrus, tos blondinės, atkišusios pasturgalius, vaikosi po sporto salę, neleisdamos pasportuoti Sportuojantys žmonės ir prakaituoja sporto klube, ir "varo" iki devinto prakaito dideliais greičiais, kai tokios fyfutės pasiėmę kokį bulvarinį skaitalą, dviratuką "ant laisvo" mina. O tam tikrų sporto klubų pasirinkimas nėra jau toks didelis, pvz., jeigu domina ir baseinas, ir sporto klubas kartu, turi eiti į "Liniją" ar "Impuls Šilainiuose", o ten automatiškai ir tokių "gražuolių' tuntai lankosi. Kitu atveju, sporto klubą gali tekti rinktis pagal gyvenamąją arba darbo vietą... Žodžiu, aplankykite daugiau sporto klubų, ir tada jau reiškite savo nuomonę
As irgi esu blondine,nagai priauginti,net blakstienos,apranga patogi,megstu aptemtas kelnes,bet as ten einu sportuoti,varau,todel tokie pasakymai, mane pacia zeidzia.O kad visokiu yra,tai tikrai tikiu,bet nevisos tokios yra blondines,su priaugintais nagais,arba nevisos blondines yra tokios,kaip kad jus teigiat.Mane labiau erzina atejusios jaunos panelytes,kurios tik kikena sporto klube,kaip mazvaikes,bet man jos sportuoti netrukdo,ir del ju nebegu kitur sportuoti .