Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Kaune-VIII

QUOTE(Kristale @ 2013 01 31, 08:38)
Gal kas žinot gerą sporto klubą Raudodvario pl ? Norėčiau ant treniruoklių sportuot.
Pasidalinkit patirtim!

lankiau moteru expresa, ten aerobika kartu su treniruokliais derinama, kadangi mano svoris gan nemazas, o kada paskutini karta sportavau tai jau nepamenu, tai man kojas skaudejo, todel dabar nusprendziau vandens aerobika ismeginti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2013 10 17, 22:28)
Patirtis mano menka  unsure.gif esu sportavus tik azuolyno sporto klube su asmeniniu treneriu, tai glusino mane tos peroksidines grazuoles ilgais nagais bandancios sugrabalioti treniruoklius ir nepamirstancios pasiryskinti makijazo pries iseidamos i sale  doh.gif ir dar visokie narcizai spoksantys i tavo sedimaja istisai  doh.gif Na zinoma to neisvagsi turbut niekur, bet kai maziau zmoniu gal ir nesijaus tokio diskomforto  g.gif del to ir noriu eiti su vyru kad galeciau maziau kreipti demesi i mane supancia aplinka  blush2.gif

Jei nervuoja sportuojantus zmones del isvaizdos,gal tada geriau namie sportuoti?Cia tas pats,jei kazkas pasakytu,kad nervuoja stori zmones sporto klube doh.gif .Ko jums trukdo tos blondines?
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2013 10 17, 21:28)
turiu beda... norim su vyru pradeti sportuoti. Tiek jis, tiek as nelabai megstam nuobodziu treniruokliu.. norisi kazko tokio  doh.gif as lyg kalbu apie zumba, bet jis sako kad vyru ten tikriausiai nera ir jam butu nesmagu.

Zumba yra kursiu g. leta earobikos klube. Siaip maciau smagi energinga manksta.
Atsakyti
QUOTE(deep @ 2013 11 16, 21:36)
Jei nervuoja sportuojantus zmones del isvaizdos,gal tada geriau namie sportuoti?

pasakysiu savo istorija. kodel ilga laika rinkausi namus nei sporto kluba. Mane viena karta sokiravo anoreksike sporto klube kai buvau vos 18 mergaite. Gydytis tokiai reikia o ne zudytis. Man dar vaikisku protu susiformavo tai kad ir as tokia patapsiu, nors treneriui sakiau kad atejau ne svori mest o sustipreti. Sveriau 15 maziau nei dabar. O man aiskino vis apie dietas, mityba ir pan. (supratau kad piniga norejo išmušti).
Bandziau aerobika bet kai buvau antra karta tai trenere apreke mane kad nepadarau taisingai ar laiku visu judesiu. Grybavau sportuodama.
Dabar manau teks sugrizti vel nes gyvenimo budas ne toks kaip studentes, su tikslu jau atsikratyti tu 15kg priaugtu per nestuma ir per sedima darba. Namie ne sportas, namai dabar yra patape ne ramybes oaze, kad galečiau laika skirti sau.
Atsakyti
QUOTE(Sazi @ 2013 11 18, 16:39)
pasakysiu savo istorija. kodel ilga laika rinkausi namus nei sporto kluba. Mane viena karta sokiravo anoreksike sporto klube kai buvau vos 18 mergaite. Gydytis tokiai reikia o ne zudytis. Man dar vaikisku protu susiformavo tai kad ir as tokia patapsiu, nors treneriui sakiau kad atejau ne svori mest o sustipreti. Sveriau 15 maziau nei dabar. O man aiskino vis apie dietas, mityba ir pan. (supratau kad piniga norejo išmušti).
Bandziau aerobika bet kai buvau antra karta tai trenere apreke mane kad nepadarau taisingai ar laiku visu judesiu. Grybavau sportuodama.
Dabar manau teks sugrizti vel nes gyvenimo budas ne toks kaip studentes, su tikslu jau atsikratyti tu 15kg priaugtu per nestuma ir per sedima darba. Namie ne sportas, namai dabar yra patape ne ramybes oaze, kad galečiau laika skirti sau.

Tai cia visai kas kita,bet sakyti,kad nervuoja blondines sporto klube,tai visiskas zmogaus bukumas.As isivaizduoju,kas butu,jei pasakytu kazkuri,kad nervuoja stori zmones sproto klube,visos pultu is karto,bet skirstyti zmones pagal plauku spalva,turbut normalu g.gif ?Visokiu zmoniu sportuoja,niekas man netrukdo,einu ten sportuoti,o ne ziureti,kaip kas apsirengusios,kokie plaukai,ar nagai biggrin.gif .
O kalbant apie tave,sporto klubu pasirinkimas didelis,jei kazkur nepatinka treneriai,galima tiesiog pakeisti sporto kluba.Ten kur as sportuoju,tiek treneriai geri,tiek sportuojantys draugiski,zodziu,jauciuosi gerai smile.gif.
Atsakyti
gal kuri bandėt sportuot su asmeniniu treneriu? kai treneris sekioja visą laiką? smile.gif mąstau ar toks būdas priverstų sportuoti g.gif nes viena pati kiek esu bandžius - trys keturi kartai, ir mano pasiryžimas išgaruoja kaip dūmas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(deep @ 2013 11 18, 22:04)
O kalbant apie tave,sporto klubu pasirinkimas didelis,jei kazkur nepatinka treneriai,galima tiesiog pakeisti sporto kluba.Ten kur as sportuoju,tiek treneriai geri,tiek sportuojantys draugiski,zodziu,jauciuosi gerai smile.gif.

Tikriausiai eisiu i viena is silainiu sporto klubu. O to klubo kur lankiau jau nera smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zirzia @ 2013 11 18, 22:10)
gal kuri bandėt sportuot su asmeniniu treneriu? kai treneris sekioja visą laiką? smile.gif mąstau ar toks būdas priverstų sportuoti  g.gif nes viena pati kiek esu bandžius - trys keturi kartai, ir mano pasiryžimas išgaruoja kaip dūmas  doh.gif

As daug metu sportavau. Tik po gimdymo apsileidau. Kai stojau i sporto universiteta tai grupeje fizine forma buvo geriausia. Uz trenerio sekiojima reiktu manau moket pinigus.
Visu pirma sportuoti reikia eit del malonumo, pradzioje bent du menesius kol istraukiama neturet jokiu tikslu tik ieskoti savo malonumo (zaidimo, ekspermentavimo forma). Neperspausti saves. As dabar bandau jodineti. Bet jojimas yra jegos sportas, svorio nelabai numesi, bet stiprumo ir istvermes suteikia. Kol dabar tamsus vakarai pajodinet nelabai iseis tai tik klubas laukia. Bus idomu kiek pas mane like istvermes ir ar greit pompa gausiu ant begtakio biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Sazi @ 2013 11 19, 10:05)
As daug metu sportavau. Tik po gimdymo apsileidau. Kai stojau i sporto universiteta tai grupeje fizine forma buvo geriausia. Uz trenerio sekiojima reiktu manau moket pinigus.
Visu pirma sportuoti reikia eit del malonumo, pradzioje bent du menesius kol istraukiama neturet jokiu tikslu tik ieskoti savo malonumo (zaidimo, ekspermentavimo forma). Neperspausti saves. As dabar bandau jodineti. Bet jojimas yra jegos sportas, svorio nelabai numesi, bet stiprumo ir istvermes suteikia. Kol dabar tamsus vakarai pajodinet nelabai iseis tai tik klubas laukia. Bus idomu kiek pas mane like istvermes ir ar greit pompa gausiu ant begtakio biggrin.gif .

nu malonumo sporte aš nematau jokio schmoll.gif va valgyt - čia tai malonumas biggrin.gif

o sportuoti reikia tik dėl vienos priežasties - nepatinka man mano pilvas po dviejų nėštumų. naminis lanko sukimas nemotyvuoja doh.gif ir šiaip aš esu tinginė - pakankamai geros fizinės formos, visiškai be jokio ansvorio, bet su dideliu noru susigrąžint kūno stangrumą ir vaizdą, koks buvo prieš nėštumus. tai va ir mąstau - kad ir už pinigus eit sportuot su asmeniniu treneriu. kad ir keletą kartų pasiimt pradžioj, kad įpūstų noro g.gif sudarytų programą, paslankiotų paskui, pmokytų kaip teisingai viską atlikti - gal sakau ir susigundyčiau imti "jautį už ragų" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzia @ 2013 11 19, 10:30)
nu malonumo sporte aš nematau jokio  schmoll.gif  va valgyt - čia tai malonumas biggrin.gif

o sportuoti reikia tik dėl vienos priežasties - nepatinka man mano pilvas po dviejų nėštumų. naminis lanko sukimas nemotyvuoja  doh.gif ir šiaip aš esu tinginė - pakankamai geros fizinės formos, visiškai be jokio ansvorio, bet su dideliu noru susigrąžint kūno stangrumą ir vaizdą, koks buvo prieš nėštumus.

Tada gali bandyti lankyt Girstupio baseina kur yra masazines sroves. tai pades tau sustangrinti oda, kontrastingas dusas. Aqua aerobika . Povandeninis masažas. Nezinau kiek treniruoliu sale turi itakos odai. Tik tiek kad oda turi gebejima tampytis, trauktis, tysti priklausomai nuo daugybes faktoriu. Deje su oda po gimdymo ir man yra bedos yra, bet kolkas paskutinis etapas.
Lanko sukimas praktiškai masaža daro aplink juosmenį taigi toks ir efektas.
Atsakyti
Zumba labai faina,tik reikia kad geras treneris būtų,aš patekau pas tokį trenerį kuris dar pats mokėsi tų žingsnelių,tada man nepatikdavo,viskas sustoja,laukiam kol prisimins ,tokia be ryšio treniruotė,o ateidavo ir vyrukai,jiems ne tiek gaudavosi tie žingsneliai kiek jie durniuodavo,tai visi būdavo atsipūtę.linksma
Atsakyti
Užtikau kad Kaune Zumba fitness dar organizuojama cia http://www.sokiuakad...25/tvarkarastis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sazi: 27 lapkričio 2013 - 14:49
QUOTE(deep @ 2013 11 18, 22:04)
Tai cia visai kas kita,bet sakyti,kad nervuoja blondines sporto klube,tai visiskas zmogaus bukumas.As isivaizduoju,kas butu,jei pasakytu kazkuri,kad nervuoja stori zmones sproto klube,visos pultu is karto,bet skirstyti zmones pagal plauku spalva,turbut normalu g.gif ?Visokiu zmoniu sportuoja,niekas man netrukdo,einu ten sportuoti,o ne ziureti,kaip kas apsirengusios,kokie plaukai,ar nagai biggrin.gif .

Panele deep, manau, atsakysiu daugelio vardu - tokie dalykai nervina, kadangi sporto klubas yra skirtas sportuoti (tokia jau to sporto klubo paskirtis). Tuo tarpu įvairios blondinės (jokiu būdu netvirtinu, kad visos) į "Impuls" ar "Ąžuolyno" klubus ateina teikti tam tikrų paslaugų, paprasčiau apibūdinamų kaip prostitucija (ne paslaptis, kad ten lankosi visokie seneliai verslininkai su išsivysčiusi amžiaus visurio krizės sindromu). Kadangi teko sportuoti ir šia tema kalbėtis su ne vienu treneriu/-e, tai, patikėkit, labai matosi, kai panos ateina su tikslu "kažką pakabinti". Treneriams net juoko priepuoliai ištinka, kai mato, kad kai kuriuos vyrus, tos blondinės, atkišusios pasturgalius, vaikosi po sporto salę, neleisdamos pasportuoti smile.gif Sportuojantys žmonės ir prakaituoja sporto klube, ir "varo" iki devinto prakaito dideliais greičiais, kai tokios fyfutės pasiėmę kokį bulvarinį skaitalą, dviratuką "ant laisvo" mina. O tam tikrų sporto klubų pasirinkimas nėra jau toks didelis, pvz., jeigu domina ir baseinas, ir sporto klubas kartu, turi eiti į "Liniją" ar "Impuls Šilainiuose", o ten automatiškai ir tokių "gražuolių' tuntai lankosi. Kitu atveju, sporto klubą gali tekti rinktis pagal gyvenamąją arba darbo vietą... Žodžiu, aplankykite daugiau sporto klubų, ir tada jau reiškite savo nuomonę smile.gif
Atsakyti