Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Kaune-VIII

QUOTE(__fittnessiukas__ @ 2013 09 29, 09:02)
labai teisingai pasakyta - svarbiausia noras ir valia  thumbup.gif
o Jūs tik į treniruoklius ar ir į aerobiką einate? smile.gif

pradejau eiti pries savaite prie treniruokliu, nes nebutu galimybiu prisiderinti, turiu vaikiuka, tai tenka derintis prie grafiko, maisto ruosos ir visa kita...
Atsakyti
QUOTE(IcanSau @ 2013 10 06, 15:56)
pradejau eiti pries savaite prie treniruokliu, nes nebutu galimybiu prisiderinti, turiu vaikiuka, tai tenka derintis prie grafiko, maisto ruosos ir visa kita...

Aš irgi galvojau apie aerobiką, bet netinka laikas. Namie mažiukas laukia, tai esu priversta kuo skubiau suktis-tiesiai po darbo nuleki, pasitreniruoji ir namo. Neišeina laukti tų grupinių treniruočių. Tad teks tenkintis treniruokliais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zviro @ 2013 10 04, 19:02)
Gal kas zinote kokia kaina geleziniuose zmonese? Internetini puslapi blokuoja sad.gif

"Švaros" patalpose - 100 lt/mėn.
Jurbarko g. 2A - pigiausias 11-15 val. kaina 120 Lt, kiti laikai - 140 / 160 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Nika77 @ 2013 10 10, 21:23)
"Švaros" patalpose - 100 lt/mėn.
Jurbarko g. 2A - pigiausias 11-15 val. kaina 120 Lt, kiti laikai - 140 / 160 Lt.

Aciu uz info.
GAl kas svaros patalpose lanko. Nesu tobulu formu, turiu antsvorio 20 kg, noreciau ju atsikratyti, su treniruokliais nedaug teke susidurti, ar priziuri treneriai, programas kaip greitai sudaro?
Atsakyti
Sveiki darugai sportinykai biggrin.gif
turiu beda... norim su vyru pradeti sportuoti. Tiek jis, tiek as nelabai megstam nuobodziu treniruokliu.. norisi kazko tokio doh.gif as lyg kalbu apie zumba, bet jis sako kad vyru ten tikriausiai nera ir jam butu nesmagu. Ka galetumete is savo patirties pasiulyti sportuoti vyrui ir moteriai su judesiu kazka? Tiesa zumbos Kaune as isvis nerandu niekur schmoll.gif Visur yra tik kazkokia adaptacija sios srities bet kad butu sertfikuoti treneriai tai nerandu kuriam klube vyksta? g.gif

Tarkim jeigu visgi nieko gudriau nesugalvotume tik treniruoklius (manau tuos kardio labiau) tai kuriame klube apie eiguliu rajona jaustis galima jaukiausiai? Mane nuo klubu labiausiai atgraso kai ypac daug zmoniu, eiles prie treniruokliu, kai sportuoja visokios fyfos parodai ir t.t. Paskaicius isivaiduoju kad visai netoli SAVO kazkoks sveikatingumo centras, Dainavos sporto klubas, geleziniai zmones svaroje, siaures sporto klubas... Gal kas padetu? Labai labai reiktu kad pradzia butu tokia jog nevirstu kancia tie sportai...

Patirtis mano menka unsure.gif esu sportavus tik azuolyno sporto klube su asmeniniu treneriu, tai glusino mane tos peroksidines grazuoles ilgais nagais bandancios sugrabalioti treniruoklius ir nepamirstancios pasiryskinti makijazo pries iseidamos i sale doh.gif ir dar visokie narcizai spoksantys i tavo sedimaja istisai doh.gif Na zinoma to neisvagsi turbut niekur, bet kai maziau zmoniu gal ir nesijaus tokio diskomforto g.gif del to ir noriu eiti su vyru kad galeciau maziau kreipti demesi i mane supancia aplinka blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes,planuou pradeti lankyti "Gelezinius zmones" jurbarko gatvej ,planuoju vakarais,gal yra norinciu i kompanija vienai kazkaip nesmagu blush2.gif Kazin kaip ten zmoniu srautas vakarais?
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2013 10 17, 22:28)
Sveiki darugai sportinykai  biggrin.gif
turiu beda... norim su vyru pradeti sportuoti. Tiek jis, tiek as nelabai megstam nuobodziu treniruokliu.. norisi kazko tokio  doh.gif as lyg kalbu apie zumba, bet jis sako kad vyru ten tikriausiai nera ir jam butu nesmagu. Ka galetumete is savo patirties pasiulyti sportuoti vyrui ir moteriai su judesiu kazka? Tiesa zumbos Kaune as isvis nerandu niekur  schmoll.gif Visur yra tik kazkokia adaptacija sios srities bet kad butu sertfikuoti treneriai tai nerandu kuriam klube vyksta?  g.gif

Tarkim jeigu visgi nieko gudriau nesugalvotume tik treniruoklius (manau tuos kardio labiau) tai kuriame klube apie eiguliu rajona jaustis galima jaukiausiai? Mane nuo klubu labiausiai atgraso kai ypac daug zmoniu, eiles prie treniruokliu, kai sportuoja visokios fyfos parodai ir t.t. Paskaicius isivaiduoju kad visai netoli SAVO kazkoks sveikatingumo centras, Dainavos sporto klubas, geleziniai zmones svaroje, siaures sporto klubas... Gal kas padetu? Labai labai reiktu kad pradzia butu tokia jog nevirstu kancia tie sportai...

Patirtis mano menka  unsure.gif esu sportavus tik azuolyno sporto klube su asmeniniu treneriu, tai glusino mane tos peroksidines grazuoles ilgais nagais bandancios sugrabalioti treniruoklius ir nepamirstancios pasiryskinti makijazo pries iseidamos i sale  doh.gif ir dar visokie narcizai spoksantys i tavo sedimaja istisai  doh.gif Na zinoma to neisvagsi turbut niekur, bet kai maziau zmoniu gal ir nesijaus tokio diskomforto  g.gif del to ir noriu eiti su vyru kad galeciau maziau kreipti demesi i mane supancia aplinka  blush2.gif

laba diena smile.gif
tikra tiesa , kad brangesniuose klubuse labiau zmones renkasi ne sportuoti , o madas demonstruoti biggrin.gif ar kazka "nusikabinti - susimedzioti" vienam vakarui biggrin.gif

pameginkit su vyru grupinius uzsiemimus , tarkim kuno dizaino , fitneso treniruotes , esu macius , jog eina poromis , o ir rezultatai geri , greiti , ir intensyvu , ir lengva prisitaikyti individualiai pagal kiekvieno fizini parengtinuma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zviro @ 2013 10 17, 18:35)
GAl kas svaros patalpose lanko. Nesu tobulu formu, turiu antsvorio 20 kg, noreciau ju atsikratyti, su treniruokliais nedaug teke susidurti, ar priziuri treneriai, programas kaip greitai sudaro?

Treneriai nuolat būna salėje, visuomet prieina pataria. Po pradinės programos naujokų, pasirodote treneriui ir programa po keletos dienų jau yra.
Atsakyti
Merginos, kurioms teko susidurti, kaip ten Sveikatingumo terapijoje su trenerių priežiūra, nes planuoju pradėti sportuoti, bet dar niekada nebuvus sporto klube blush2.gif Nereiks ten vienai grybauti kol teiksis prieiti? g.gif ar geriau pirmiems kartams imti asmenines treniruotes kol įsikirsiu kaip ten kuo naudotis g.gif
Atsakyti
gal kas lankot "geleziniu zmones" su miseviciaus sudaryta programa? pati lankau impulsa, bet man stuburo isvarza ir nelabai kas nori man ten programos sudarinet. google platybese radau, kad s. Misevicius sudarineja. bet noreciau suzinot daugiau atsiliepimu apie ji unsure.gif
Atsakyti
Gal žinote kaip vadinasi sporto klubas esantis Šiaurės pr.8 naujai atsidariusioje Maximoje ?
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2013 10 17, 21:28)
Sveiki darugai sportinykai  biggrin.gif
turiu beda... norim su vyru pradeti sportuoti. Tiek jis, tiek as nelabai megstam nuobodziu treniruokliu.. norisi kazko tokio  doh.gif as lyg kalbu apie zumba, bet jis sako kad vyru ten tikriausiai nera ir jam butu nesmagu. Ka galetumete is savo patirties pasiulyti sportuoti vyrui ir moteriai su judesiu kazka? Tiesa zumbos Kaune as isvis nerandu niekur  schmoll.gif Visur yra tik kazkokia adaptacija sios srities bet kad butu sertfikuoti treneriai tai nerandu kuriam klube vyksta?  g.gif

Patirtis mano menka  unsure.gif esu sportavus tik azuolyno sporto klube su asmeniniu treneriu, tai glusino mane tos peroksidines grazuoles ilgais nagais bandancios sugrabalioti treniruoklius ir nepamirstancios pasiryskinti makijazo pries iseidamos i sale  doh.gif ir dar visokie narcizai spoksantys i tavo sedimaja istisai  doh.gif Na zinoma to neisvagsi turbut niekur, bet kai maziau zmoniu gal ir nesijaus tokio diskomforto  g.gif del to ir noriu eiti su vyru kad galeciau maziau kreipti demesi i mane supancia aplinka  blush2.gif

QUOTE(lapute33 @ 2013 11 04, 13:32)
Merginos, kurioms teko susidurti, kaip ten Sveikatingumo terapijoje su trenerių priežiūra, nes planuoju pradėti sportuoti, bet dar niekada nebuvus sporto klube  blush2.gif  Nereiks ten vienai grybauti kol teiksis prieiti?  g.gif ar geriau pirmiems kartams imti asmenines treniruotes kol įsikirsiu kaip ten kuo naudotis  g.gif

Sveikos. Na as galiu pasakyti is savo patirties apie sita sporto kluba. Jis man patiko thumbup.gif To ir mes su drauge bijojom, kad nebutu kokiu fyfu ir nejauki aplinka.Abi su drauge po gimdymo norejom pasidailinti fyguras blush2.gif is karto yra 2 ar 3 nemokamos programos ir jeigu yra noras sudaro tavo asmenime treniruote( aisku mokama ) smile.gif.Taip pat ten vyksta ir kiti uzsiemimai pvz TRX superines treniruotes thumbup.gif sestadieniais ryte buna pusvalandis tik pilvo preso pratimai ji taip pat mokama lyg 5 lt. Kainos irgi nera kosmines aplinka normali tik aisku galetu buti rubine didesne smile.gif dienomis zmoniu maziau o apie 17-18val ju daugiau.
Papildyta:
QUOTE(Blanchet @ 2013 11 12, 20:05)
Gal žinote kaip vadinasi sporto klubas esantis Šiaurės pr.8 naujai atsidariusioje Maximoje ?

O jis jau atidarytas?????
Atsakyti