QUOTE(werika @ 2013 09 13, 08:53)
O tai gal reikia Rolanda asmeniškai informuoti apie moterų persirengimo kabinų ypatumus? Juk jis ten nevaikšto, gal ir nežino
Na reik tikėtis, kad užeina apžiūrėti, kai nėra sportuojančių merginų
Papildyta:
QUOTE(voratinkliai @ 2013 09 17, 11:51)
Tai va, šiandien žadu susirasti tą Žeimio sporto klubą, nes, kaip supratau, visai netoli gyvenu, ir užsirašyti. Esu studenetė, ne mama, man viso labo 18, bet gal kas iš jūsų sportuojančių tame klube galėtų padėti apsisprasti (žinau, keistai skamba, bet kažkaip bijau)
O Jus, kad butu drasiau, eikite ne "piko metu", kai visai nedaug zmoniu tada bus lengviau apsiprasti. O ir treneriai tikrai pades, nebijokite
matau yra mergaiciu ieskanciukur sportuoti. Siulyciau pabandyti aerobikos treniruotes pas Edita Poskaitiene, ji veda treniruotes sauletekyje ir ''zemkeje'', jei reikia sustato ir mitybos plana. Keletas draugiu lanko, joms labai patinka.
QUOTE(ievaite @ 2013 09 01, 15:17)
sveikos. gal butu norinciu prisijungti kartu sportuoti "kauno svaroj" esanciam sporto klube. ten berods "Geleziniai zmones" isikure... (pataisykit jei klystu)
as dar nesilankius jokiam sporto klube ir vienai nedrasu pradeti
dar ir badmintonas ten domina
tai ar butu norinciu prisijungti?
beje-domina atsiliepimai apie butent ta sporto kluba ir ten dirbancius trenerius. o gal kas ir ikainius zino (niekur internete nerandu)?
as dar nesilankius jokiam sporto klube ir vienai nedrasu pradeti
dar ir badmintonas ten domina
tai ar butu norinciu prisijungti?
beje-domina atsiliepimai apie butent ta sporto kluba ir ten dirbancius trenerius. o gal kas ir ikainius zino (niekur internete nerandu)?
Tai ten gi garsiojo Sauliaus Misevičiaus klubas, jis Lietuvos kultūrizmo pradininkas, ruošia ten visokiom programom, kur tipo sueina storos babcės, tris mėnesius pasportuoja ir fotografuojasi, kaip pagražėjo Jis pats ir programas sudaro.
Aplinka kaip aplinka, "Švaroj" gal kiek prastesnė, jo kitam klube Vilijampolėj - geresnė, bet kas nenori susidrožt sveikatos - tai sakyčiau, pirmiausia ten... Nes labai treneriai kvalifikuoti.
Aš už
QUOTE(D*L*K @ 2013 09 17, 12:07)
O Jus, kad butu drasiau, eikite ne "piko metu", kai visai nedaug zmoniu tada bus lengviau apsiprasti. O ir treneriai tikrai pades, nebijokite
aš šiandien galvoju eit kažkur po 17 (bet jau imu abejot, nes jei daug žmonių...). Labai noriu pagaliau pradėt sportuot, bet kad tik rytoj galiu eit ryte. Eh.
P.S. Abonemento data skaičiuojasi nuo pirmo apsilankymo, ar nuo tada, kai sumoki pinigus?
QUOTE(voratinkliai @ 2013 09 17, 10:51)
Tai va, šiandien žadu susirasti tą Žeimio sporto klubą, nes, kaip supratau, visai netoli gyvenu, ir užsirašyti. Esu studenetė, ne mama, man viso labo 18, bet gal kas iš jūsų sportuojančių tame klube galėtų padėti apsisprasti (žinau, keistai skamba, bet kažkaip bijau)
Labas. As noreciau jungtis prie taves, gal dviem naujokem drasiau butu:)
Labas, pati suku galva, kaip vel prisiversti sportuoti, lankiau kokias tris savaites (pavasari) sporto ir sveikatingumo terapija, labai patiko, bet valios stoka pakiso koja. Jei pradesiu lankyti, tai net neieskosiu kitu klubu, ten patiko, nes susirinkusi liaudis paprasta, niekas skersai neziuri, ar tu su virsvoriu ar ne, erdvu (kas man lb svarbu, nereikia trintis uzpakaliais), daug irangos (vien elipsiniu, begimo takeliu per akis, tad nereikejo ne karto laukti eilej, nors eidavau apie 19h po darbu), treneriai nuolatos sukiojasi saleje, kai tik uzmato, ka netaisyklingai darai, pataiso. Kam aktualu dusai, viskas su jais tvarkoj Ir kas svarbiausia, man patinka toks privatumas, sportuoju ir namo, tai ten jokio blaskymosi nebuvo, visi ateina pasportuot, kas su 100kg, kas jau tobulomis formomis.
Jei nebus nei noro, nei valios, tai joks sporto klubas nepades, kad ir koks geras butu. Tad pati bandau, kiek imanoma, motyvuoti save, kad reikia susiimt (o taip norisi neverkslent, o turet norima figura).
Sekmes sportuojant
Jei nebus nei noro, nei valios, tai joks sporto klubas nepades, kad ir koks geras butu. Tad pati bandau, kiek imanoma, motyvuoti save, kad reikia susiimt (o taip norisi neverkslent, o turet norima figura).
Sekmes sportuojant
QUOTE(IcanSau @ 2013 09 28, 13:56)
Labas, pati suku galva, kaip vel prisiversti sportuoti, lankiau kokias tris savaites (pavasari) sporto ir sveikatingumo terapija, labai patiko, bet valios stoka pakiso koja. Jei pradesiu lankyti, tai net neieskosiu kitu klubu, ten patiko, nes susirinkusi liaudis paprasta, niekas skersai neziuri, ar tu su virsvoriu ar ne, erdvu (kas man lb svarbu, nereikia trintis uzpakaliais), daug irangos (vien elipsiniu, begimo takeliu per akis, tad nereikejo ne karto laukti eilej, nors eidavau apie 19h po darbu), treneriai nuolatos sukiojasi saleje, kai tik uzmato, ka netaisyklingai darai, pataiso. Kam aktualu dusai, viskas su jais tvarkoj Ir kas svarbiausia, man patinka toks privatumas, sportuoju ir namo, tai ten jokio blaskymosi nebuvo, visi ateina pasportuot, kas su 100kg, kas jau tobulomis formomis.
Sekmes sportuojant
Sekmes sportuojant
labai teisingai pasakyta - svarbiausia noras ir valia
o Jūs tik į treniruoklius ar ir į aerobiką einate?
QUOTE(AudioSara @ 2013 09 17, 12:25)
matau yra mergaiciu ieskanciukur sportuoti. Siulyciau pabandyti aerobikos treniruotes pas Edita Poskaitiene, ji veda treniruotes sauletekyje ir ''zemkeje'', jei reikia sustato ir mitybos plana. Keletas draugiu lanko, joms labai patinka.
Papildyta:
lankiau praeitais metais,tikrai patiko.numeciau svori,sustiprejau,faina ta edita
vasara issikraustem i silainius tai dar tinginiauju..oi,reikia spyrio i storaja
Na va sporto sezonas atidarytas. Vakar apturėjau pirmą treniruotę Rolando Žeimio sporto klube. Patenkinta visu 100%. Priežiūra superinė, atmosfera irgi.
Gal kas lanketes pasimatymo sporto klube? Kaip treneriai, kaip aplinka?
Gal kas zinote kokia kaina geleziniuose zmonese? Internetini puslapi blokuoja