QUOTE(werika @ 2013 09 11, 08:26)
Na va vakar buvom apsižiūrėti pas Rolandą. Tai pirmas jausmas "Esu čia laukiama"
Nespėjau užlipti laiptais, mane pasitiko Rolandas, iš karto trumpai viską paaiškino, patarė. Tas mane nupirko
Nes kai sportavau Impulse, tai turi maldaut trenerių, kad prieitų tau kažką parodyti.
O kokiu metu lankysit? Apie 17,30-18,00val ten daug žmonių būna? Planuoju važinėti iškart po darbo. Ir dar klausimas-kaip ten dušai?
Pamiršau pažiūrėti
Ir kiek kartų į savaitę jūs einate? Dėkui
Tai jau taip, ka moka, tai moka jis
na, didziausias pikas ten buna 19-20 val, kiek teko matyti. Pradeda visi aktyviai rinktis nuo 18 val ir tik apie 21 skirstytis. Bent taip buvo anksciau. Bet velgi, dideliu problemu su eilem niekad neturejau - jei uzimtas jums tuo metu reikalingas treniruoklis ir stoviniuot pradesit, Rolandas tuoj pat suras jums kitos veiklos
As stengiaus eiti bent kas antra diena, ejau ir kiekviena, kai buvau "isibegejus" dabar dar negryzau - tai darysime po savaites
na, o del dusu tikrai mazai ka galiu pasakyti, nes jais nesinaudojau,prausdavausi gryzusi namo
- cia jau mano kazkokie keistumai, bet jei galiu isvengt bendru dusu, as ju ir vengiu
Dziaugiuosi, kad Jums patiko. Galiu tik patikinti is patirties, kad tas Rolando demesys nera tik sutikimo metu, kad privilioti - jis toks ir lieka sportuojant. Zinoma, buna, kad nespeja, kad reik palaukt ar pagaudyt, bet ne del to, kad tingi dirbt, o del to, kad pas visus tiesiog nespeja - kaip vijurkas jis ten sukas, visa sale mato iskart
oj rasau Jums ir pati spirgu, kaip noriu lekt sportuot