Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Kaune-VIII

QUOTE(D*L*K @ 2013 09 08, 11:13)
Merginos, gal yra sportuojanciu pas Zeimi? Gal galite parasyti, kokiu grafiku dabar treneriai dirba? Noriu gryzti sportuoti, bet noreciau pataikyti is karto i Rolando pamaina smile.gif is anksto aciu  mirksiukas.gif

rytais einu,tai ne karto jo nemaciau,lyg girdejau,kad jis popietineje pamainoje nuo 14 val,bet ar kasdien ,tai nezinau,o jus paskambinkite i kluba ir paklauskite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pintikė @ 2013 09 08, 15:50)
rytais einu,tai ne karto jo nemaciau,lyg girdejau,kad jis popietineje pamainoje nuo 14 val,bet ar kasdien ,tai nezinau,o jus paskambinkite i kluba ir paklauskite  mirksiukas.gif

Aciu mirksiukas.gif Aha, parasiau ir pagalvojau, kad gi galiu pasiskambint biggrin.gif
Atsakyti
Laba
Galvoju ir aš pradėt sportuoti smile.gif
Kadangi esu iš Neveronių, ieškau klubo arčiausiai namų. Paskaičiau jūsų postus ir galvoju pabandyti pas jūsų išgirtą Rolandą Žeimį smile.gif Tikiuosi jis man padės sutvirtint formas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo werika: 09 rugsėjo 2013 - 08:42
QUOTE(werika @ 2013 09 09, 09:41)
Laba
Galvoju ir aš pradėt sportuoti smile.gif
Kadangi esu iš Neveronių, ieškau klubo arčiausiai namų. Paskaičiau jūsų postus ir galvoju pabandyti pas jūsų išgirtą Rolandą Žeimį smile.gif Tikiuosi jis man padės sutvirtint formas smile.gif

na manes jis tikrai nenuvyle smile.gif keliavau pas ji po gimdymo, nereikejo man raumenu ar dideliu pokyciu- tik vel stangraus kuno.. Zmonems, kurie dirba noriai ir siekia tikslu, jis tikrai padeda su malonumu smile.gif dabar po siokios tokios pertraukos vel gryztame su vyru sportuoti - klausimas, kur keliauti, net nebekyla smile.gif
Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2013 07 29, 16:16)
Aš nuo rugsėjo pradėsiu lankyti "Fanką". Taip pat prašysiu pastiprinti nugarą rolleyes.gif O kaip ten drabužinės, dušai? cool.gif

Drabuzines tai viskas ok, bet dusai nepatinka, na nera kazkokie ten baisus ir nesvarus, bet atviri, ir tik 4, nu man jie nepatinka smile.gif Dar patarciau isbandyti Erikos treniruotes - giliuju raumenu stiprinimui labai super 4u.gif
QUOTE(angel93 @ 2013 07 31, 21:47)
Sveikos. Gal kuri lankot aerobika Sveikatingumo terapijoje ( prie PC "Savas") Kaune? Kokie atsiliepimai? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(D*L*K @ 2013 09 09, 08:52)
na manes jis tikrai nenuvyle smile.gif keliavau pas ji po gimdymo, nereikejo man raumenu ar dideliu pokyciu- tik vel stangraus kuno.. Zmonems, kurie dirba noriai ir siekia tikslu, jis tikrai padeda su malonumu smile.gif dabar po siokios tokios pertraukos vel gryztame su vyru sportuoti - klausimas, kur keliauti, net nebekyla smile.gif

Na va vakar buvom apsižiūrėti pas Rolandą. Tai pirmas jausmas "Esu čia laukiama" smile.gif Nespėjau užlipti laiptais, mane pasitiko Rolandas, iš karto trumpai viską paaiškino, patarė. Tas mane nupirko smile.gif Nes kai sportavau Impulse, tai turi maldaut trenerių, kad prieitų tau kažką parodyti.
O kokiu metu lankysit? Apie 17,30-18,00val ten daug žmonių būna? Planuoju važinėti iškart po darbo. Ir dar klausimas-kaip ten dušai? ax.gif Pamiršau pažiūrėti smile.gif Ir kiek kartų į savaitę jūs einate? Dėkui
Atsakyti
Nepatiko man visiškai Fankas smile.gif Baigsis rusėjo abonementas ir nebegrįšiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(werika @ 2013 09 11, 08:26)
Na va vakar buvom apsižiūrėti pas Rolandą. Tai pirmas jausmas "Esu čia laukiama" smile.gif Nespėjau užlipti laiptais, mane pasitiko Rolandas, iš karto trumpai viską paaiškino, patarė. Tas mane nupirko smile.gif Nes kai sportavau Impulse, tai turi maldaut trenerių, kad prieitų tau kažką parodyti.
O kokiu metu lankysit? Apie 17,30-18,00val ten daug žmonių būna? Planuoju važinėti iškart po darbo. Ir dar klausimas-kaip ten dušai?  ax.gif  Pamiršau pažiūrėti smile.gif Ir kiek kartų į savaitę jūs einate? Dėkui

Tai jau taip, ka moka, tai moka jis biggrin.gif na, didziausias pikas ten buna 19-20 val, kiek teko matyti. Pradeda visi aktyviai rinktis nuo 18 val ir tik apie 21 skirstytis. Bent taip buvo anksciau. Bet velgi, dideliu problemu su eilem niekad neturejau - jei uzimtas jums tuo metu reikalingas treniruoklis ir stoviniuot pradesit, Rolandas tuoj pat suras jums kitos veiklos ax.gif As stengiaus eiti bent kas antra diena, ejau ir kiekviena, kai buvau "isibegejus" dabar dar negryzau - tai darysime po savaites smile.gif na, o del dusu tikrai mazai ka galiu pasakyti, nes jais nesinaudojau,prausdavausi gryzusi namo smile.gif - cia jau mano kazkokie keistumai, bet jei galiu isvengt bendru dusu, as ju ir vengiu blush2.gif Dziaugiuosi, kad Jums patiko. Galiu tik patikinti is patirties, kad tas Rolando demesys nera tik sutikimo metu, kad privilioti - jis toks ir lieka sportuojant. Zinoma, buna, kad nespeja, kad reik palaukt ar pagaudyt, bet ne del to, kad tingi dirbt, o del to, kad pas visus tiesiog nespeja - kaip vijurkas jis ten sukas, visa sale mato iskart biggrin.gif oj rasau Jums ir pati spirgu, kaip noriu lekt sportuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(D*L*K @ 2013 09 11, 21:15)
Tai jau taip, ka moka, tai moka jis  biggrin.gif  na, didziausias pikas ten buna 19-20 val, kiek teko matyti. Pradeda visi aktyviai rinktis nuo 18 val ir tik apie 21 skirstytis. Bent taip buvo anksciau. Bet velgi, dideliu problemu su eilem niekad neturejau - jei uzimtas jums tuo metu reikalingas treniruoklis ir stoviniuot pradesit, Rolandas tuoj pat suras jums kitos veiklos  ax.gif  As stengiaus eiti bent kas antra diena, ejau ir kiekviena, kai buvau "isibegejus"  dabar dar negryzau - tai darysime po savaites smile.gif na, o del dusu tikrai mazai ka galiu pasakyti, nes jais nesinaudojau,prausdavausi gryzusi namo smile.gif - cia jau mano kazkokie keistumai, bet jei galiu isvengt bendru dusu, as ju ir vengiu  blush2.gif  Dziaugiuosi, kad Jums patiko. Galiu tik patikinti is patirties, kad tas Rolando demesys nera tik sutikimo metu, kad privilioti - jis toks ir lieka sportuojant. Zinoma, buna, kad nespeja, kad reik palaukt ar pagaudyt, bet ne del to, kad tingi dirbt, o del to, kad pas visus tiesiog nespeja - kaip vijurkas jis ten sukas, visa sale mato iskart  biggrin.gif  oj rasau Jums ir pati spirgu, kaip noriu lekt sportuot  biggrin.gif

Labai dėkui. Manau sprendimą jau priimiau smile.gif Tik va reikia pirmą kartą nepatingėt nuvažiuot smile.gif Prisiruošt pradėt sunku smile.gif Tikiuosi susitixim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(werika @ 2013 09 12, 09:16)
Labai dėkui. Manau sprendimą jau priimiau smile.gif Tik va reikia pirmą kartą nepatingėt nuvažiuot smile.gif Prisiruošt pradėt sunku smile.gif Tikiuosi susitixim smile.gif

Na jau jei nukeliavot apsiziuret, tai manau tikrai susiruosit ir sportuot, juolab, kad klubas paliko gera ispudi smile.gif As neabejoju, kad susitiksim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(werika @ 2013 09 12, 08:16)

dušai prastoki,del ventiliacines sistemos nebuvimo ar prastos kokybės,trenkia pelesiu,pora kabliuku irengta pasikabinti ranksluosciams ,muilo ar duso zele nera kur pasideti,vieno duso laikiklis isluzes (jei Rolandas skaitys ,tegu zino biggrin.gif )
Atsakyti
O gal kas galėtų parašyt atsiliepimų apie Pasimatymo sporto klubą? Kaip ten sąlygos, treneriai? Kadangi pradėt sportuot žadu nuo spalio 1d., turiu dar laiko pasirinkimui smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pintikė @ 2013 09 12, 17:32)
dušai prastoki,del ventiliacines sistemos nebuvimo ar prastos kokybės,trenkia pelesiu,pora kabliuku irengta pasikabinti ranksluosciams ,muilo ar duso zele nera kur pasideti,vieno duso laikiklis isluzes (jei Rolandas skaitys ,tegu zino  biggrin.gif )

O tai gal reikia Rolanda asmeniškai informuoti apie moterų persirengimo kabinų ypatumus? Juk jis ten nevaikšto, gal ir nežino mirksiukas.gif
Atsakyti