QUOTE(Tresor @ 2013 07 26, 16:55)
Pradesiu sportuoti pagaliau ir as
Norejau paklausti sportuojanciu Impulse Zalgirio arenoje, koki patartumete pasirinkti treneri/e treniruokliu saleje keliom pamokom?
Norejau paklausti sportuojanciu Impulse Zalgirio arenoje, koki patartumete pasirinkti treneri/e treniruokliu saleje keliom pamokom?
Man Laima sudarė programą Šiaip iš esmės tai programa man patinka, tikrai išklausė ko noriu ir pagal tai padarė, jau ir rezultatus pradedu matyt
bet is esmes manau, kad ten ir kiti visai neblogas programas sudaro.
QUOTE(Deidra_6 @ 2013 07 27, 12:07)
Man Laima sudarė programą Šiaip iš esmės tai programa man patinka, tikrai išklausė ko noriu ir pagal tai padarė, jau ir rezultatus pradedu matyt
Aciu uz atsakyma
Bandysiu registruotis pirmadieniui, kaip tik pas ja ir planavau registruotis. Kazko stebuklingo nesitikiu, bet kaip man pradedanciai kazka tokio lengvo kuno stangrinimui parinktu ir busiu patenkinta
O kaip pacia aplinka ivertintumet? Girdejau is kalbu, kad ten kiti vieni pries kitus pasirodyti ateina..Kokia pati atmosfera?
QUOTE(Ambra* @ 2013 07 15, 13:52)
Man Fankas labai patinka, einu jau kelis metus ten. Siaip man labiausiai patinka treneres Agnes treniruotes, bet kaip pradedanciajai gali buti sudetingokos, tempas irgi greitokas. Saleje superinis treneris yra Giedrius, pas ji susidariau programele ir sportuoju Matosi ir jauciasi rezultatai, nes taip pat turiu problemu su nugara, tai padare spec.programele, kad ja stiprinti labiau. Zodziu, as tikrai rekomenduoju Fanka
Aš nuo rugsėjo pradėsiu lankyti "Fanką". Taip pat prašysiu pastiprinti nugarą O kaip ten drabužinės, dušai?
QUOTE(Tresor @ 2013 07 27, 20:04)
Aciu uz atsakyma
Bandysiu registruotis pirmadieniui, kaip tik pas ja ir planavau registruotis. Kazko stebuklingo nesitikiu, bet kaip man pradedanciai kazka tokio lengvo kuno stangrinimui parinktu ir busiu patenkinta
O kaip pacia aplinka ivertintumet? Girdejau is kalbu, kad ten kiti vieni pries kitus pasirodyti ateina..Kokia pati atmosfera?
Kaip tik aplinka ten neipareigojanti. Ateina visokio amziaus ir sudejimo moterys. Nueikite, pamatysite As asmeniskai esu labai patenkinta.
QUOTE(Tresor @ 2013 07 27, 20:04)
Aciu uz atsakyma
aš iš esmės irgi su patenkinta. Yra visokiu labai įvairių žmonių. aš visada galvoju geriausia pačiai pamėginti, nepatiks po mėnesio galima kitą klubą ieškot. aš gal labiau esu girdėjus apie ąžuolyno sporto klubą, kad ten su makiažais ir vardiniais drabužiais eina sportuot.
Man asmeniškai Impulse Žalgirio arenoje labai patinka grupinės treniruotės pas Indrę, bet ji man rodos išeina va kažkada tuoj atostogaut.
Ji labai daug treniruočių metu kalba ir rodo, kaip reikia teisingai daryt, o juk riba tarp teisingai ir neteisingai tikrai labai maža.
QUOTE(Deidra_6 @ 2013 07 31, 21:58)
aš iš esmės irgi su patenkinta. Yra visokiu labai įvairių žmonių. aš visada galvoju geriausia pačiai pamėginti, nepatiks po mėnesio galima kitą klubą ieškot. aš gal labiau esu girdėjus apie ąžuolyno sporto klubą, kad ten su makiažais ir vardiniais drabužiais eina sportuot.
Man asmeniškai Impulse Žalgirio arenoje labai patinka grupinės treniruotės pas Indrę, bet ji man rodos išeina va kažkada tuoj atostogaut.
Ji labai daug treniruočių metu kalba ir rodo, kaip reikia teisingai daryt, o juk riba tarp teisingai ir neteisingai tikrai labai maža.
Rytoj pradesiu lankyti, kazkaip nedrasu bus pirma karta, bet nueisiu i kokia grupine treniruote, paskui pasizvalgysiu kas kur yra ir kitam kartui uzsirasysiu treniruote su treneriu saleje Gal zinot ar yra tokia galimybe issinuomuoti spintele daiktams, as be masinos po darbo, tai nesinori eiti su tase per visa centra
QUOTE(Menula @ 2013 03 10, 16:51)
Aš pradėjau nu kovo, lankau aerobikos ir giliųjų raumenų treniruotes, kadangi mėgstu judresnį sportą, tai man aerobika labiau prie širdies, bet ir kitas pabandžius tikrai nesigailiu. Kiek teko būt skirtingų trenerių treniruotėse, visi patiko, tikrai dėmesingai dirba, net su 20 žmonių salėje, stengiasi pamatyt ir pataisyt kiekvieno klaidas.
QUOTE(ericute @ 2013 06 18, 14:04)
Sveika,as lankaiu pora menesiu si kluba.(dabar del vasaros sezono nebeinu) ,tai atsiliepimai tik patys geriausi. LAnkiau giliuju raumenu manksta,tai treneriai labai demesingi ir kartais net nervindavo,kad lenda vis su savo pataisymais o siaip viskas ten gerai
gal galit paciau papasakoti apie tas giliuju raumenu treniruotes?aprasa paskaiciau ju puslapyje,kaip raso-tinka ir antsvorio turintiems,as turiu antsvorio, bet bijau ar nebus per sunku-ar dideli kruviai,kaip raso,kad ir lankstumui skirta,ir ar veiksmingos tos mankstos norint mesti svori ar jos labiau koordinacijai,raumenu stiprinumui,lankstumui?gal vistik geriau rinktis treniruoklius,norint riebaliuka patirpdinti?
Parasysiu savo ispudzius apie Impuls zalgirio arenoje
Pirma karta labai painu, klubas erdvus, dideles erdves, tvarkingos rubines/dusines, malonus dirbantis kolektyvas.
Pradzioje ejau i treniruotes, trenere Daiva labai gerai veda, visa slapia po treniruociu, jauciasi raumenuku skausmas, bet man patiko.
Dar eisiu truputi ir su treniruokliais, pasiemiau kelias papildomas pamokas, kadangi as "zalia", tai nelabai susigaudau su treniruokliais. Tiesiog gerinsiu savo sportine istverme
Pirmi ispudziai geri
Pirma karta labai painu, klubas erdvus, dideles erdves, tvarkingos rubines/dusines, malonus dirbantis kolektyvas.
Pradzioje ejau i treniruotes, trenere Daiva labai gerai veda, visa slapia po treniruociu, jauciasi raumenuku skausmas, bet man patiko.
Dar eisiu truputi ir su treniruokliais, pasiemiau kelias papildomas pamokas, kadangi as "zalia", tai nelabai susigaudau su treniruokliais. Tiesiog gerinsiu savo sportine istverme
Pirmi ispudziai geri
QUOTE(Deidra_6 @ 2013 07 31, 21:58)
Pritariu del Indres (jei cia ta pati kur ir Oazes Imulse) Kiek metu sportuoju, bet apie kelis pratimus tik dabar suzinojau kaip taisiklingai daryt. Ji kiekviena minute primena kas ir kaip, kaip siekt rezultatu ir nekenkt sanariam. Efektingiausios mano eitos grupines treniruotes. Ji nera is tu treneriu su palcia sypsena ir rekianti, davai davai,, pajudam, ji tokia rimta, is pradziu net keista pasirode, bet tikrai atsidavus darbui
QUOTE(Tresor @ 2013 08 06, 15:48)
Parasysiu savo ispudzius apie Impuls zalgirio arenoje
Pirmi ispudziai geri
Pirmi ispudziai geri
Lauksiu atsiliepimo apie pasirinktą trenerį ir treniruoklių programą Beje, kaip ten dėl spintelės nuomos, gal išsiaiškinot kažką?