QUOTE(san @ 2010 06 30, 07:27)
san, 30 Bir 2010 - 07:27, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
san, 30 Bir 2010 - 07:27, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
sita tikrai zinau ir ne karta esam ton pusen vaziave
(nesuprantu, lyg jau tai minejau
) bet sikarta buten vaziuojam i skandinavija. ir nuo ankstesniu musu kelioniu si skirsis dar tuo, kad pirma karta vaziuojam su vaikais.
sita tikrai zinau ir ne karta esam ton pusen vaziave

(
nesuprantu, lyg jau tai minejau 
) bet sikarta buten vaziuojam i
skandinavija. ir nuo ankstesniu musu kelioniu si skirsis dar tuo, kad pirma karta vaziuojam su vaikais.
Suprantu San tavo nerimą dėl vaikų maisto kelionėje

Nelabai turiu ką pasiūlyti, bet gal tave paguos tai, kad kai važiuodavau į keliones su tokio amžiaus vaikais ir aš žiauriai prisiskankindavau dėl maisto. Maniškis kelionėje tarsi užsikoduodavo nuo normalaus maisto ir būdavo dvi savaites valgydavo tik batonus arba kokią savaitę tik lietinius su varške, nelygu kur iškeliaudavome. Man nuo tokio raciono stogas važiuodavo ir neberūpėdavo architektūra ir grožiai, nes nuolat galvoj sukdavosi mintys, kaip įkišti jam sriubos ar kokios košės. Atvirai pasakius kelionių metu vaiko nuotaika būdavo visai gera, bet aš žiauriai stresuodavau, kad nuo vienodo maisto nesustreikuotų organizmas ir pan. Grįžus namo vėl valgydavo viską normaliai lyg niekur nieko

Linkiu geros kelionės, manau, kad su maistu rasit kažkokią išeitį. Iš patirties sakau, kad labai daug neprisikraukite. Sauja faršo milijonų nekainuos ir tai tikrai geriau, negu kokie dumblini koncervai.