QUOTE(doviliushka @ 2013 03 13, 17:06)
Meraites,
Kreipiuosi su klausimu... kaip pripratinti maziu gerti is buteliuko? Karta savaitej kazkaip pavyksta ir geriam o daugiau niekaip noriu, kad gertu is butelio jei reikalui esant man reiktu kur isbegti, ar paprasciausiai noreciau iseit su panom pasisedet... gal turite kokiu ideju?
Kreipiuosi su klausimu... kaip pripratinti maziu gerti is buteliuko? Karta savaitej kazkaip pavyksta ir geriam o daugiau niekaip noriu, kad gertu is butelio jei reikalui esant man reiktu kur isbegti, ar paprasciausiai noreciau iseit su panom pasisedet... gal turite kokiu ideju?
doviliuska, bandyk nusitraukti pienuko ir pasiulyt is buteliuko kelis kart per diena. Tiesiog nutaikyk laika, kai vaikis nepiktas, nealkanas visiskai bet ir ne pilnas (kitaip sakant nebus lengva - hehe) ir tada bandyk. Nes jei bus piktas jau ir taip ar labai alkanas, tai ji tik nervins tas buteliukas. As truputi atvirksciai turejau daryt ir du papo neimancius vaikus pripratint imti, tai pirma duodavau taip kaip jiems geriau, t.y. is buteliuko, kaia uzvalgydavo kazkiek, tada bandydavau papa duoti, jei labai pykdavo vel buteliuka, tada vel papa.. nu zaidimas aisku ir ta daryti reikia nuolat kol persilauzia, bet paskui uztai gerai. Su dicke kiek uztruku jau nepamenu, su mazium tai savaite laiko. O siaip jau kai baigesi pirmu savaiciu maitinimo ypatumai, tai visiems trims duodavau kasdien po buteliuka ir labai man liuks buvo - kaip sakant galejau kada panorejus buti laisvas paukstis: ar i parduotuve ar su draugem, galu gale rytais issimiegodavau savaitgali kaip zmogus, o vyras i apacia chebra nusinesdavo ir is buteliuku pamaitindavo. Tiesiog bandyk kasdien ir po kelis kartus, kol geriau paims. O tada kad nepamirstu kasdien duok po buteliuka, ar kas antra diena, bet dideliu pertrauku nedaryk, nes vel nebenores.