Dar neturiu savo favoričių, bet konkursas mielas, smagu žiūrėti į tuos išpuoštus angeliukus.
Angelas, nusileidęs ant debesėlio
(Ignas) Nepaprasto grožio vaikiukas
Dar įstrigo nuotrauka, kur mergaitė ant skrynios sėdi. Labai gražūs krikšto rubeliai ir mergytė tokia linksmutė.
vat ka galiu pasakyti,mus krikštijant nieko ant galvytės nepylė,o patepė kažkuo panašiu i vatos tamponeli buteliuke suvilgyta tai kaip pagauti ta akimirka,,prie šaltinio,,?užtat savo sūnaus portreta-nuotrauka ir idėjau.man atrodo svarbu vaiko gera nuotaika,jo žavesys tuo nuostabiu momentu.ir labai nepatiko poniu fotkė,kur dorai net vaikiuko nesimato.turime ir mes su šeimos nariais ,pvz.krikšto tėvais,kryžiu kalne darytu nuotraukų,bet nedėjome.man tai panašiau i savotiška reklamą,juk ne artimieji,o vaikas svarbiausias tuo metu.vat berniukas lopšyje begalo patiko,gerai,jei kur nors pilamas vanduo ir tas momentas pagautas,gražu.ir konkursas idomus ,ir kad tik daugiau tokių būtų.sėkmės dalyviams konkurse
QUOTE(kristina mikalauskienė @ 2006 05 20, 18:20)
vat ka galiu pasakyti,mus krikštijant nieko ant galvytės nepylė,o patepė kažkuo panašiu i vatos tamponeli buteliuke suvilgyta tai kaip pagauti ta akimirka,,prie šaltinio?
Kaip suprast nepylė? ...nebūna krikšto be vandens gi ...o tepa krizma... na yra kur vanduo nepilamas, o vaikutis panardinamas į jį ar dar kaip, bet krikšto be vandens nebūna
O dėl konkurso - juk nebūtina pagauti paties pilamo vandenuko momentą - svarbu kad tai būtų tos šventės akimirka.
Aciu moderatorems, kad istaisete klaida mano nuotraukos pavadinime Jau galvojau, kad cia paviesins pavadinima su klaida o as neapdairi kartais
QUOTE(kristina mikalauskienė @ 2006 05 20, 18:20)
vat ka galiu pasakyti,mus krikštijant nieko ant galvytės nepylė,o patepė kažkuo panašiu i vatos tamponeli buteliuke suvilgyta tai kaip pagauti ta akimirka,,prie šaltinio,,?užtat savo sūnaus portreta-nuotrauka ir idėjau.man atrodo svarbu vaiko gera nuotaika,jo žavesys tuo nuostabiu momentu
kaip taip gali būti tai kas per krikštas?
QUOTE(Patieška @ 2006 05 20, 19:44)
Kaip suprast nepylė? ...nebūna krikšto be vandens gi ...o tepa krizma... na yra kur vanduo nepilamas, o vaikutis panardinamas į jį ar dar kaip, bet krikšto be vandens nebūna
Angele sarge, man paskirtasis,
Būk prie manęs tu, mano gerasis.
Rytą vakarą, naktį ir dieną
Saugok tu mano žingsnį kiekvieną...
Gerda-Kotryna
O mane šita "užkabino": ir vaikutis ir pavadinimas - maldelė, kurią labai aiškiai atsimenu nuo ruošimosi pirmąjai komunijai (kunigas išmokė), kai visa kita užsimiršdavo, o va šitoji liko iki šiol... nuo tarybinių laikų.
Kookia aš sena
Būk prie manęs tu, mano gerasis.
Rytą vakarą, naktį ir dieną
Saugok tu mano žingsnį kiekvieną...
Gerda-Kotryna
O mane šita "užkabino": ir vaikutis ir pavadinimas - maldelė, kurią labai aiškiai atsimenu nuo ruošimosi pirmąjai komunijai (kunigas išmokė), kai visa kita užsimiršdavo, o va šitoji liko iki šiol... nuo tarybinių laikų.
Kookia aš sena
QUOTE(Patieška @ 2006 05 20, 21:28)
Kookia aš sena
--------------------------------------------------------------------------------------
Angelas tarp žvaigdžių
--Anna--
Angelas tarp žvaigdžių-labai graži nuotrauka. Nuostabi mergytė ir labai gražūs krikšto rūbeliai. Nuotrauka matyta mamos puslapyje irgi krikstynu konkurse
man tai patinka "skybėliuota nuotrauka"......... Su savo nuotaika.
Po savaitgalio turėtų atsirasti daug naujų nuotraukyčių
QUOTE(Džinė @ 2006 05 21, 21:56)
Po savaitgalio turėtų atsirasti daug naujų nuotraukyčių
viskas kas buvo per savaitgalį atsiųsta (kas atitiko taisykles) per šias pora dienų patvirtinta Tiesa, kažkas šį savaitgalį krikštijosi - lauksim