jau mus patvirtino nors mes neissipuste, bet laabai laimingi
Oj, tiek graziu nuotrauku..Ir kaip parinkti graziausia?
Labai gražus konkursas. Tik va sudalyvauti mes negalėsim. Mums neleidžia įdėti nuotraukos, jau net nežinau kaip ir bedėti. Visus variantus išbandžiau. Ankščiau darydavau tą patį ir nuotrauką įkeldavo, o dabar tik baltas fonas atsiranda ir viskas, nieko net neparašo kas negerai.
QUOTE(Krisliukas @ 2006 05 19, 17:13)
Labai gražus konkursas. Tik va sudalyvauti mes negalėsim. Mums neleidžia įdėti nuotraukos, jau net nežinau kaip ir bedėti. Visus variantus išbandžiau.
Jei jau visai beviltiška , bandyk siųst Aurėjai e-mailu, jei tiks - tikrai atsiras konkurse
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 05 19, 03:28)
O sitoj man kazkodel i akis krenta tik krikstamotes skrybele, o vaiko nesimato
QUOTE(Elina @ 2006 05 19, 09:07)
"Ir man skrybelę uždėjo, o per ją aš nieko nematau "- kas per grožis moteriškių . Apskritai foto labai graži, įspūdinga
moteriškių, gal ir grožis... bet tas, kuris čia svarbiausias jo ir nesimato
QUOTE(Agotukas @ 2006 05 19, 09:36)
Šiaip sutinku, tik kad vaiko beveik nematyt, o juk čia vaikų krikštynos, o ne pasipuošusių damų
vat būtent. Pozuoja dvi išdidžios poniutės
grazus konkurselis, bet ir sudetinga tema, mano nuomone..
Labai tinkanti pavadinimui "prie kriksto saltinio" - "Čia Nikitai tik 40 dienelių" - pagarba fotografui - stengesi pagauti akimirka zavinga - ir pavyko, paciu laiku spusteltas mygtukas.
"Austėja - Marija su tėveliais " - miela nuotraukyte, butina seimos albumui, primins tokia svarbia diena ir jos puikia nuotaika.
"Pakrikštyta maža princesė - Kristina." irgi liuksiska nuotaika. tikrai zavi maza princese. Paaugusi, dziaugsis mazulyte tokia nuotrauka...
"Cecilija, aš tave krikštiju...", velgi pacio sakramento akimirka. Vaikucio veiduko nelabai matosi, bet taip pat pagauta svarbi akimirka...
sekmes visiems dalyvaujantiems!
Labai tinkanti pavadinimui "prie kriksto saltinio" - "Čia Nikitai tik 40 dienelių" - pagarba fotografui - stengesi pagauti akimirka zavinga - ir pavyko, paciu laiku spusteltas mygtukas.
"Austėja - Marija su tėveliais " - miela nuotraukyte, butina seimos albumui, primins tokia svarbia diena ir jos puikia nuotaika.
"Pakrikštyta maža princesė - Kristina." irgi liuksiska nuotaika. tikrai zavi maza princese. Paaugusi, dziaugsis mazulyte tokia nuotrauka...
"Cecilija, aš tave krikštiju...", velgi pacio sakramento akimirka. Vaikucio veiduko nelabai matosi, bet taip pat pagauta svarbi akimirka...
sekmes visiems dalyvaujantiems!
QUOTE(buuuchepaula @ 2006 05 19, 17:56)
"Čia Nikitai tik 40 dienelių" - pagarba fotografui - stengesi pagauti akimirka zavinga - ir pavyko, paciu laiku spusteltas mygtukas.
Man ta nuotrauka irgi labai grazi, momentas labai geras, bet....Jei tai butu buvusi mano nuotrauka, as buciau "apkarpiusi" kitus krikstynu veikejus (nes jie priduoda kazkokio chaoso butent sioje foto...akys ziuri tai ten, tai ten... ) ir palikusi butent ta svarbu momenta, du veikejus- Nikita ir jo krikstytoja Buciau sukoncentravusi visa demesi butent i tai kas svarbu Tada nuotrauka butu dar geresne Cia mano nuomone Bet pats momentas nepakeiciamas
QUOTE(Patieška @ 2006 05 19, 16:22)
Jei jau visai beviltiška , bandyk siųst Aurėjai e-mailu, jei tiks - tikrai atsiras konkurse
kad viskas ok, jau patvirtinau!
QUOTE(buuuchepaula @ 2006 05 19, 17:56)
grazus konkurselis, bet ir sudetinga tema, mano nuomone..
O prašymų organizuoti šį konkursą per pastaruosius 2 metus buvo visai nemažai, tad patys sau užduotis užsikrovėt
Rašant konkuros sąlygas, nesivertė liežuvis pasakyt kaip visada - "siųskit įdomias nuotraukas" , bet pasirodo net ir tokioje temoje galima pagaut topinių vaizdelių, pvz. viena naujausių: "Airinos - Agnietės sapnas" arba panelytės Roko krikštynose
QUOTE(Aurėja @ 2006 05 19, 20:45)
viskas ok, jau patvirtinau!
Ačių Aurėja už pagalbą. Smagu
Airinos - Agnietės sapnas
Sese, mano sese, kaip tave myliu,
Šventas Angelėli, prie tavęs guliu
nuotrauka
Sese, mano sese, kaip tave myliu,
Šventas Angelėli, prie tavęs guliu
nuotrauka
o man labai patinka si Tai šiandien mane krikštys....
(Liepos-Gabrielės krikštynos) nu nezinau, bwt labai jau traukia si mergyte..
(Liepos-Gabrielės krikštynos) nu nezinau, bwt labai jau traukia si mergyte..