Įkraunama...
Įkraunama...

Prie krikšto šaltinio...

QUOTE(Agotukas @ 2006 05 18, 21:41)
Ieškot, moteros sliekų, kur jų nėra irnesakyk.gif Konkursas kaip konkursas, nematau jokių problemų ar diskriminacijų  schmoll.gif

Agotukas kai pasakys tai nei pridėsi nei atimsi drinks_cheers.gif

ištikro labai gražus konkursas wub.gif
ir mes ruošiamės dalyvauti bigsmile.gif
Atsakyti
Norejau paklausti kodel musu nuotraukytes y sita konkursa nepatvirtina? schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte Rasa @ 2006 05 18, 22:05)
Norejau paklausti kodel musu nuotraukytes y sita konkursa nepatvirtina?  schmoll.gif  g.gif

.. 4u.gif rytoj patvirtins mirksiukas.gif
Atsakyti
Pakrikstyta maza princese - Kristina thumbup.gif

O sitoj man kazkodel i akis krenta tik krikstamotes skrybele, o vaiko nesimato verysad.gif O butu superine fotke....
Ir man skrybelę uždėjo, o per ją aš nieko nematau sad.gif
(Rokas su Krikšto mama ir močiute)
Atsakyti
o as viena is 3 balsu tikrai atiduosiu siai pilnai elegancijos ir grozio nuotraukai: Ir man skrybelę uždėjo, o per ją aš nieko nematau sad.gif

(Rokas su Krikšto mama ir močiute)

nuostabi, isskirtine nuotrauka thumbup.gif
Atsakyti
Nu pasisakysiu ir aš šį kartą... Vien dėl to, kad kažkada mūsų nuotrauka nebuvo patvirtinta dėl to, kad buvo 'neryški', o dabar konkurse dalyvauja viena tokia be problemų... g.gif
Atsakyti
AURAma
ziviliuke
MICKEYO
Inga-mama
,
Jūsų atsiųstų nuotraukų pavadinimuose trūksta vaikučių krikšto vardų. Todėl nuotraukos ir atsidūrė tarp "Neužpildytų". Įrašykite vardus ir siųskite iš naujo. Ačiū.
Atsakyti
"Ir man skrybelę uždėjo, o per ją aš nieko nematau sad.gif "- kas per grožis moteriškių bigsmile.gif . Apskritai foto labai graži, įspūdinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2006 05 19, 09:07)
"Ir man skrybelę uždėjo, o per ją aš nieko nematau sad.gif "- kas per grožis moteriškių bigsmile.gif . Apskritai foto labai graži, įspūdinga 4u.gif

Šiaip sutinku, tik kad vaiko beveik nematyt, o juk čia vaikų krikštynos, o ne pasipuošusių damų mastau.gif
Atsakyti
g.gif nieko ten ispudingo toj nuotraukoj nematau, tik issipusciusias damutes nail.gif ...nieko negali prikisti damos tikrai dailios, bet vaikiuko veiduko nematyt, o taip noretusi, kad galvyte butu pakeles wub.gif

grazi ir ramybes pilna "Dievo glėby, Dangaus lopšy... " first.gif
Atsakyti
o man dabar iskylo klausimas, o jeigu mes krikstyjom, be jokiu kriksto rubeliu?? tai jau negalima dalyvauti?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiedė @ 2006 05 19, 11:54)
o man dabar iskylo klausimas, o jeigu mes krikstyjom, be jokiu kriksto rubeliu?? tai jau negalima dalyvauti?? g.gif

Bet tai krikstijant butinai reikia zvakes ir kriksto rubo g.gif suprantu vaikas nebutinai turi but ispuost belekokiom ten sukniom pustom ir pan. Maniske vyresnioji su paprastu ruzavu kostiumeliu buvo ax.gif
Atsakyti