Įkraunama...
Įkraunama...

Prie krikšto šaltinio...

QUOTE(Patieška @ 2006 05 18, 13:58)
Pasikartosiu, bet nekrikščioniškų krikštynų nebūna (o romuviečiai nieko bendro su krikščionybe (nuo ko kilęs žodis krikštas, a?)  neturi, tiesiog ten kur nurodyta netinkamai parinkta sąvoka). Jei kalbama apie kitas religijas, kuriose iniciacija vadinama kitaip, tai ir vadinkim jas kitaip, nes su tokiom sąvokom kaip "nekrikščioniškos krikštynos" painiava gaunas.
Visos krikštynos (jei tai krikštynos ir aišku jei nekalbam apie tokius žaidimus kaip fuksų "krikštynas" ar žvėriukų varduves) yra krikščioniškos (be abejo, nebūtinai katalikiškos, nes kaip jau minėta krikščionybė turi daug šakų, o katalikybė tik viena jų).

Va butent bigsmile.gif
Kazkaip susidare ispudis, kad mamytes maiso kas yra krikscionis, kas ne doh.gif As pati kuo tikriausia krikscione, bet ne katalike ax.gif Liuteronai juk irgi krikscionys, ir lygiai taip pat vaikucius krikstyja rolleyes.gif
O prakalbusios apie diskriminacija, mamytes nusisnekejo i "pievas" doh.gif Taip iseina daugumoje konkursu diskriminuojamos tos, kurios dar neturi vaiku isvis doh.gif biggrin.gif
Labai grazus konkursas thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 05 18, 17:01)
man atrodo aureja skelbdama konkursa nieko tycia nediskriminavo, tiesiog nepagalvojo kad gali ir nekrikscionisku vardynu buti. vat.  mirksiukas.gif

Tada visi konkursai pilni tokių "diskriminacijų", nes nėra konkurso į kuriuos tiktume visiškai visi. Vardynos ir krikštynos ne tas pats wink.gif Vardą mano vaikas turi nuo gimimo, dokumentus su vardu po savaitės nuo gimimo, o krikštas - kas kita (krikštijom tikrai ne po savaitės) smile.gif Niekas nieko nesumaišė - konkusas paskelbtas kaip tik toks, kokio pageidavo mamos. Tam (konkurso temų pasiūlymams) yra atskira tema, tereikia užeiti ir pasiūlyti. smile.gif
Va čia
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 05 18, 19:01)
Tada visi konkursai pilni tokių "diskriminacijų", nes nėra konkurso į kuriuos tiktume visiškai visi. Vardynos ir krikštynos ne tas pats wink.gif Vardą mano vaikas turi nuo gimimo, dokumentus su vardu po savaitės nuo gimimo, o krikštas - kas kita (krikštijom tikrai ne po savaitės) smile.gif Niekas nieko nesumaišė - konkusas paskelbtas kaip tik toks, kokio pageidavo mamos. Tam (konkurso temų pasiūlymams) yra atskira tema, tereikia užeiti ir pasiūlyti.  smile.gif
Va čia

Mano vaikų vardynos buvo, kai vienam buvo jau 5 metai, o kitam 8 mėn. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ejeva @ 2006 05 18, 19:09)
Mano vaikų vardynos buvo, kai vienam buvo jau 5 metai, o kitam 8 mėn.  mirksiukas.gif

O aš tada vardynų temai neturėčiau ko pasiūlyt lotuliukas.gif , nes tai ne krikštas, o vardynų nedarėm.
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 05 18, 19:10)
O aš tada vardynų temai neturėčiau ko pasiūlyt  lotuliukas.gif , nes tai ne krikštas.

Dėl manęs galėtai dėti krikštynų nuotrauką irnesakyk.gif tongue.gif

Na nebegadinkim eterio blevyzgom, o pasidžiaukim gražiom konkursinėm nuotraukom wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ejeva: 18 gegužės 2006 - 18:15
QUOTE(ejeva @ 2006 05 18, 19:12)
Dėl manęs galėtai dėti krikštynų nuotrauką  irnesakyk.gif  tongue.gif

O dėl manęs jin visiškai netiktų, nes vardo suteikimas ir įsijungimas į krikščionišką bendruomenę mažumėlę skirias rolleyes.gif
Atsakyti
Oi, kiek daug gražių panelyčių į Roko krikštynas susirinko!

Nereali nuotrauka thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
ax.gif mazasis musu dar nekrikstytas doh.gif ..vis neprisiruosiam...na teks dukros nuotraukytes paieskot, kuri daryta pries 8- nerius metus rolleyes.gif
Atsakyti
,,Pakrikštyta maža princesė - Kristina" ši nuotrauka man labai graži. Mergytė tikra princesė. Ir dar mano bendravardė biggrin.gif
Atsakyti
Kazkoks absurdas verysad.gif
Papildyta:
turejau omeny tas konkursas.O leliukai pipiriukai labai grazus
Atsakyti
QUOTE(Pilvuke @ 2006 05 18, 20:03)
Kazkoks absurdas verysad.gif
Papildyta:
turejau omeny tas konkursas.O leliukai pipiriukai labai grazus

Kodel apsurdas? blink.gif Mano nuomone labai grazus konkursas ax.gif
Atsakyti
Ieškot, moteros sliekų, kur jų nėra irnesakyk.gif Konkursas kaip konkursas, nematau jokių problemų ar diskriminacijų schmoll.gif
Atsakyti