Tai ne fotomontažas
man kol kas sita labai "Morta: Kas ten skraido? Angelai???"
ir trys poniukes su skrybelaitem
QUOTE(babuska @ 2006 05 18, 12:20)
man kol kas sita labai "Morta: Kas ten skraido? Angelai???"
Patikslinimas: dvi poniukes ir vienas ponaitis
QUOTE(ejeva @ 2006 05 18, 09:22)
Turiu ir aš nuotraukytę, su kuria dalyvauti negaliu, nes tai ne krikščioniškos krikštynos
QUOTE(Vilika @ 2006 05 18, 13:27)
Patikslinimas: dvi poniukes ir vienas ponaitis
Skrybėlėtoji krikšto mama labai graži ir močiutė neprastesnė, tik gaila, kad vaikutis nelabai matosi. Tarsi "iškrenta" iš bendros nuotraukos. Apskritai,visi angeliukai nuostabūs ir visos nuotraukos labai gražios.
QUOTE(she @ 2006 05 18, 09:02)
esme esme reformatu ir liuteronu (evangeliku) yra daugiau Lietuvoj nei staciatikiu
bet cia jau visai nebe i tema...
bet cia jau visai nebe i tema...
Evangelikų liuteronų - 0.6 proc
Evangelikų reformatų - 0.2 proc
statistika megstu tiksluma
O dabar i tema: man labai grazi ta nuotraukyte kur apie angelus ir Mortele
oi nepaziurejau iki kada konkursas maniskes krikstynos sestadieni , kazi spesim
QUOTE(vivjana @ 2006 05 18, 13:22)
oi nepaziurejau iki kada konkursas maniskes krikstynos sestadieni , kazi spesim
Lauksim
Sužavėjo senovinis kūdikio lopšys nuotraukoje (Augusto krikštynos)
Pasikartosiu, bet nekrikščioniškų krikštynų nebūna (o romuviečiai nieko bendro su krikščionybe (nuo ko kilęs žodis krikštas, a?) neturi, tiesiog ten kur nurodyta netinkamai parinkta sąvoka). Jei kalbama apie kitas religijas, kuriose iniciacija vadinama kitaip, tai ir vadinkim jas kitaip, nes su tokiom sąvokom kaip "nekrikščioniškos krikštynos" painiava gaunas.
Visos krikštynos (jei tai krikštynos ir aišku jei nekalbam apie tokius žaidimus kaip fuksų "krikštynas" ar žvėriukų varduves) yra krikščioniškos (be abejo, nebūtinai katalikiškos, nes kaip jau minėta krikščionybė turi daug šakų, o katalikybė tik viena jų).
Visos krikštynos (jei tai krikštynos ir aišku jei nekalbam apie tokius žaidimus kaip fuksų "krikštynas" ar žvėriukų varduves) yra krikščioniškos (be abejo, nebūtinai katalikiškos, nes kaip jau minėta krikščionybė turi daug šakų, o katalikybė tik viena jų).
Kažkaip pastebėjau šiandien konkurso puslapis streikuoja. Visą dieną nuotraukos tose pačiuose vietose, tik pasislenka atsiradus naujoms. Juk anksčiau jos pastoviai maišydavosi... Užtat dabar maišosi peržiūrų skaičius: tai 30, tai 50, tai vėl 30, po to 80
QUOTE(ejeva @ 2006 05 18, 10:01)
Tiesiog sakinukas iš senovės baltų tikėjimo svetainės "Romuva" -
Kūdikio gimtuvės, apgėlai,vardo davimas (krikštynos) - senovinės apeigos, tvirtinančios kūdikio ryšius su šiuo pasauliu, šeima ir gimine.
Kūdikio gimtuvės, apgėlai,vardo davimas (krikštynos) - senovinės apeigos, tvirtinančios kūdikio ryšius su šiuo pasauliu, šeima ir gimine.
Butent Tai vat as tiesiog stebiuosi kam cia toki atskyrima daryt griezta.. na kam nuo to blogiau kad dar keletas seimu konkurse sudalyvautu? taigi tik geriau! zinot - procentai procentais bet tie procenteliai sudaro kelis tukstancius seimu ir zinau kad SM tokiu irgi yra. Ai pagal statistika as irgi prie krikscioniu prirasyta Oi gi sakiau nebesikisiu Sitas konkursas jau paskelbtas - sitos pastabeles tiesiog kad kituose konkursuose tokiu netyciniu bet nemaloniu diskriminaciju nebutu man atrodo aureja skelbdama konkursa nieko tycia nediskriminavo, tiesiog nepagalvojo kad gali ir nekrikscionisku vardynu buti. vat.
Man kolkas graziausios:
"Dievo glėby,
Dangaus lopšy...
Augusto krikštynos"
ir
"pakyleti iki dangaus..."
"Dievo glėby,
Dangaus lopšy...
Augusto krikštynos"
ir
"pakyleti iki dangaus..."