Įkraunama...
Įkraunama...

Prie krikšto šaltinio...

QUOTE(californiagirl @ 2006 05 31, 21:32)
O man tai mazas vaikas nuotraukoje, ir nuotraukos pavadinime zodis "gangsteris" kazkaip netinka schmoll.gif

man šis žodis irgi šypseną sukėlė biggrin.gif
beje, aš irgi jau prabalsavau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 05 25, 20:11)
Fausta - jau šventa smile.gif Nu sita mergyte kaip lele  biggrin.gif Jau kokios akys  bigsmile.gif Tikrai kaip gyva lelyte  wub.gif

man irgi labai įstrigo-kaip lėlė wub.gif

o balsavau už : Po krykštynų, be velnių! Rugilė first.gif
Iš labai labai aukštai Jonę saugo angelai! - toks netikėtas sprendimas smile.gif
ir ... Airinos - Agnietės sapnas - turbūt daug jėgų pareikalavo tokia ceremonija smile.gif

Atsakyti
As prabalsavau uz dvi:
"Cia Nikitai 40 dienu"- labai geras momentas sugautas thumbup.gif
"Is labai labai aukstai saugo Jone angelai"- uz minti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Del trecios dar galvoju g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Atidziai perziurinejau nuotraukas ir priejau isvada,kad yra nuotrauku visiskai neatitinkanciu tema.
Pvz.Ašaros, verksmas ir ...šypsenos. Tokį Krikštą iš nuotraukų atsimins mūsų sūnelis...
Rapolas su savo Krikšto mama...
-???
Piemenelis Pijus-???[SIZE=7]
Mama issaugojo vestuvine suknele-nuotrauka good.gif bet ji ne kriksto nuotrauka.
Yra ir dar nuotrauku,kur galeciau komentuoti,bet gi gun_bandana.gif
Issakiau savo nuomone,todel nepykit.
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2006 05 30, 15:36)
Labai labai patiko ši krikštynų laukimo akimirka:

user posted image

Labai stipriai juntama laukimo nuotaika

drinks_cheers.gif ir man šita geriausia
Atsakyti
QUOTE(sausis @ 2006 06 01, 09:09)
Mama issaugojo vestuvine suknele-nuotrauka good.gif bet ji ne kriksto nuotrauka.
Yra ir dar nuotrauku,kur galeciau komentuoti,bet gi gun_bandana.gif

Komentuoti gali visi, bet svaidantis tokiais komentarais dar ir pagrįst reikėtų - t.y. kuo remiesi, kad gali teigti būtent taip.
Na kad ne krikšto akimirkos matosi, bet kad ne krikšto dienos aš asmeniškai nematau... Kaip tik matau seną tradiciją dėti didžiulę skraistę.
Atsakyti
pastebėjau, kad visos "aistros" persikėlė į naują konkursą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Veitė @ 2006 06 02, 10:50)
pastebėjau, kad visos "aistros" persikėlė į naują konkursą  blush2.gif

Kur gi ne, ten gi bus galima vyrus apsneketi laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2006 06 02, 08:10)
Kur gi ne, ten gi bus galima vyrus apsneketi laugh.gif

Kurg gi ne juk savaime suprantama doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Po truputį artėja balsavimo pabaiga wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu jau vaikiukų grožis clap.gif thumbup.gif clap_1.gif tikri angelėliai angel.gif Gaila, kad mes dar tokių nuotraukyčių neturim verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2006 05 31, 07:36)
Šįkart tikrai sunkiausia buvo išrinkti pačias pačias.. unsure.gif

Bet pasirinkimas buvo toks:

už stilių - Rapolas gangsteris biggrin.gif
už krikštynų dvasią - "Širdžių tikėjimo šviesa"
už nuotaiką - Rugilė be velnių biggrin.gif

man pritrūko dar kokių 5 balsų mastau.gif cool.gif

...labai patiko mintis wub.gif bet ji tik su vyresniu vaiku igyvendinama mastau.gif
pergudrauta biggrin.gif
Konkursas nuostabus 4u.gif Rapolas man irgi (kaip ir visoms mirksiukas.gif ) labai istrigo. thumbup.gif Graziai berniukas,aisku,aprengtas...bet "naturalioje" pievoje su naturalia sypsena thumbup.gif Israiskinga nuotrauka.Va tokios man ir patinka thumb_yello.gif visus konkursus paemus. O jei dar konkreciau -tokias nuotraukas vadiname profesionaliai perteiktas.(reikia nepamirsti vaiko amziaus)

Ne visom mamom pavyksta "profesionaliai" mirksiukas.gif ,svarbu dalyvauja thumbup.gif Mazyte kritika butu -jog labai daug nuotrauku ne i tema buna cool.gif(su vestuvine suknele man idomi mintis buvo krikstui,ne apie tokias as) ,galima butu moderatorei suteikti teise jas atrusiuoti.Gali atsitikti,kad ir mano siulyta nepateks verysad.gif ,bet konkurso lygis labai pasikeis. Geriau ziuresis. Nors gal cia diskusinis klausimas unsure.gif
Atsakyti