Įkraunama...
Įkraunama...

Prie krikšto šaltinio...

QUOTE(garbane @ 2006 05 17, 18:14)
siaip tai problema butu isspresta jei konkurse vietoj zodzio "krikstynos" butu "vardynos". tada tikrai niekam neuzkliutu.

ir as susidomejau - ar siais laikais dar buna vardynos?
nes prie sovietu tai vardynos budavo tokios "valdiskos" krikstynos, surogatinis pakaitalas...
Atsakyti
QUOTE(Mome @ 2006 05 17, 19:48)
ir as susidomejau - ar siais laikais dar buna vardynos?
nes prie sovietu tai vardynos budavo tokios "valdiskos" krikstynos, surogatinis pakaitalas...

na aisku kad buna mirksiukas.gif ir be sovietiniu plakatu apsieinam hihihi.gif toks grozis buna kad wub.gif gaila neturiu nuotraukyciu - parodyciau wub.gif
Atsakyti
Norėčiau paklausti moderatorės. Ką aš blogai darau? Kai įdedu nuotrauką ir paspaudžių išsaugoti paketimus, man atsiranda baltas fonas ir neįdeda nuotraukos. Nuotrauka lyg visus reikalavimus atitinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisliukas: 17 gegužės 2006 - 19:14
Na ir teisybės ieškotoja garbanė spam.gif Vis randa prie ko prikibt, ech, tikra aktyvistė 4u.gif
Atsakyti
Tik norejau paklausti,o nuotrauka ,,Marijos krikstas,, atitinka reikalavimus???
Atsakyti
nu jusu mamkos"pasiklausius" ,tai betruksta, kad gun_bandana.gif bash.gif protest.gif slap.gif - susimustumet...
uzteks tu konkursu visoms- tik dalyvaukit!!! ir friends.gif ir nepuldinekit vienos kitu del nieku...
Atsakyti
Nagi nenoriu as su niekuo pyktis! Pasakiau savo nuomone ir tiek friends.gif Juk galiu taip, ar jau nebe? g.gif Tik vat kazkas del tos nuomones pyktelejo, na tai ka as padarysiu? mastau.gif
Veite, zinai is kur tas mano "aktyvizmas"? topsecret.gif Ogi as su kursiniu dabar galiuojiuos tai SM kaip desertas po kiekvienos pastraipos topsecret.gif Tuoj ateis vasara, niekas manes prie kompo nelaikys - galesit lengviau atsikvept didis.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane: 17 gegužės 2006 - 19:33
norėjau paklaust moderatorių, jei dalyvaučiau konkurse su savo vaiko krikšto nuotrauka, tai ar mano vyras turėtų teisę sudalyvauti konkurse su mūsų krikštavaikio nuotrauka??Būsiu dėkinga už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daliuxx @ 2006 05 17, 19:20)
Tik norejau paklausti,o nuotrauka ,,Marijos krikstas,, atitinka reikalavimus???

O kodel tu manai, kad neatitinka? g.gif va "Prie krikšto šaltinio..." tai pavadinimas kaip ir neatitinka reikalavimu, nes nera pamineto kriksto vardo ax.gif
Atsakyti
Nemanau,bet pasidomejau,kadangi turiu nuotrauka,kur nesimato nei tevu,nei kriksto tevu,o parasyta,kad laukia nuotrauku su teveliais,krikstateviais.
Atsakyti
QUOTE(Tute @ 2006 05 17, 20:10)
O kodel tu manai, kad neatitinka?  g.gif  va "Prie krikšto šaltinio..." tai pavadinimas kaip ir neatitinka reikalavimu, nes nera pamineto kriksto vardo  ax.gif

Gal pamiršo ir dar pataisys ax.gif Bet toje nuotraukoje matosi ir krikštatėviai
Atsakyti
Tai jei svaro uztenka-tiks ir mano.
Atsakyti