Įkraunama...
Įkraunama...

Prie krikšto šaltinio...

Balsavau:
už Eleonorą, Nikitą ir Roką biggrin.gif
Atsakyti
Šįkart tikrai sunkiausia buvo išrinkti pačias pačias.. unsure.gif

Bet pasirinkimas buvo toks:

už stilių - Rapolas gangsteris biggrin.gif
už krikštynų dvasią - "Širdžių tikėjimo šviesa"
už nuotaiką - Rugilė be velnių biggrin.gif

man pritrūko dar kokių 5 balsų mastau.gif cool.gif
Atsakyti
Prabalsavau clap.gif Bet si karta atsitiktine tvarka,nes negalejau isskirti,kai visos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
As irgi jau prabalsavau rolleyes.gif Ir dar uz kokias penkias balsuociau, jei tik butu galima tongue.gif
Atsakyti
kaip visada pritrūko balsų doh.gif
Atsakyti
Sikart konkurse nedalyvauju, tik balsavau. Grazios nuotraukytes wub.gif
Atsakyti
Krikštynų dieną tapau mažuoju gangsteriu smile.gif Rapolas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gražus vaikutis ax.gif
Gaila, kad neleidžia man balsuot protest.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zanetab: 31 gegužės 2006 - 19:11
Parašyk dar 1 žinutę (ten kur žinutės skaičiuojamos) ir galėsi smile.gif
Atsakyti
taip nesąžininga, už vienus leidžia balsuot, o kur labiausiai patinka rašo - naujokamsuždrausta balsuoti schmoll.gif aggressive.gif aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanetab @ 2006 05 31, 19:07)
Krikštynų dieną tapau mažuoju gangsteriu smile.gif Rapolas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif gražus vaikutis  ax.gif
Gaila, kad neleidžia man balsuot  protest.gif

man šita nuotraukytė irgi labai labai graži, bet kažkodėl visiškai nesiasocijuoja su krikštynom 4u.gif Prašau atleisti už išsakytą nuomonę blink.gif
Atsakyti
TAISYKLIŲ PRIMINIMAS VISIEMS KONKURSO DALYVIAMS:

"11. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan.
Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai galima padaryti fotokonkursui pasibaigus. Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, pašalinama iš konkurso."

Labai gaila, bet ir vėl buvo užfiksuotas šios taisyklės pažeidimas verysad.gif

Kitas taisykles rasite čia:
Atsakyti
QUOTE(Veitė @ 2006 05 31, 19:36)
man šita nuotraukytė irgi labai labai graži, bet kažkodėl visiškai nesiasocijuoja su krikštynom 4u.gif Prašau atleisti už išsakytą nuomonę blink.gif

O man tai mazas vaikas nuotraukoje, ir nuotraukos pavadinime zodis "gangsteris" kazkaip netinka schmoll.gif
Atsakyti