Balsavau:
už Eleonorą, Nikitą ir Roką
Šįkart tikrai sunkiausia buvo išrinkti pačias pačias..
Bet pasirinkimas buvo toks:
už stilių - Rapolas gangsteris
už krikštynų dvasią - "Širdžių tikėjimo šviesa"
už nuotaiką - Rugilė be velnių
man pritrūko dar kokių 5 balsų
Bet pasirinkimas buvo toks:
už stilių - Rapolas gangsteris
už krikštynų dvasią - "Širdžių tikėjimo šviesa"
už nuotaiką - Rugilė be velnių
man pritrūko dar kokių 5 balsų
As irgi jau prabalsavau Ir dar uz kokias penkias balsuociau, jei tik butu galima
kaip visada pritrūko balsų
Sikart konkurse nedalyvauju, tik balsavau. Grazios nuotraukytes
Krikštynų dieną tapau mažuoju gangsteriu Rapolas gražus vaikutis
Gaila, kad neleidžia man balsuot
taip nesąžininga, už vienus leidžia balsuot, o kur labiausiai patinka rašo - naujokamsuždrausta balsuoti
QUOTE(Zanetab @ 2006 05 31, 19:07)
Krikštynų dieną tapau mažuoju gangsteriu Rapolas gražus vaikutis
man šita nuotraukytė irgi labai labai graži, bet kažkodėl visiškai nesiasocijuoja su krikštynom Prašau atleisti už išsakytą nuomonę
TAISYKLIŲ PRIMINIMAS VISIEMS KONKURSO DALYVIAMS:
"11. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan.
Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai galima padaryti fotokonkursui pasibaigus. Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, pašalinama iš konkurso."
Labai gaila, bet ir vėl buvo užfiksuotas šios taisyklės pažeidimas
Kitas taisykles rasite čia:
"11. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan.
Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai galima padaryti fotokonkursui pasibaigus. Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, pašalinama iš konkurso."
Labai gaila, bet ir vėl buvo užfiksuotas šios taisyklės pažeidimas
Kitas taisykles rasite čia:
QUOTE(Veitė @ 2006 05 31, 19:36)
man šita nuotraukytė irgi labai labai graži, bet kažkodėl visiškai nesiasocijuoja su krikštynom Prašau atleisti už išsakytą nuomonę
O man tai mazas vaikas nuotraukoje, ir nuotraukos pavadinime zodis "gangsteris" kazkaip netinka