Įkraunama...
Įkraunama...

Prie krikšto šaltinio...

QUOTE(jėga @ 2006 05 29, 17:03)
Nesvarbu, berniukas ar mergaitė - vaikas ant rankų, padelkos ant žemės... mirksiukas.gif  tongue.gif

O paskum iš to didelio medžiagos gabalo vaikui siūdavo rūbą pirmai komunijai. Sutrumpėjo skraistė laikui bėgant.
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 05 29, 19:34)
O paskum iš to didelio medžiagos gabalo vaikui siūdavo rūbą pirmai komunijai. Sutrumpėjo skraistė laikui bėgant.

A tai vestuvėm iš to paties - kvarbatkos belikdavo... mastau.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2006 05 29, 19:42)
A tai vestuvėm iš to paties - kvarbatkos belikdavo... mastau.gif hihihi.gif

gėlytė jaunikiui į atlapą tongue.gif Nu nes vaikų tai ne po vieną būdavo hihihi.gif
Atsakyti
O man tai labai graži šita:

Nuo šiandienos jau ir aš turiu savo angelą sargą,
kuris saugos mane visą gyvenimą...
Gabrine Julija
Ir mergytė kaip lėlytė, ir suknytė nuostabi, ir nuotrauka graži. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Ir dar ši:
Mano sieloj šiandien šventė...
Gabija-regina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 05 29, 18:34)
Sutrumpėjo skraistė laikui bėgant.

aha,greit su stringais krikštys vaikus hihihi.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2006 05 28, 00:34)
laugh.gif Taigi nusiperka ir psio smoke.gif

Nesu mačiusi pirkti nertų krikšto drabužėlių. Agotuk, sugriovei mano mintyse nagingų mamyčių vaizdą. nono.gif
Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2006 05 30, 14:25)
Nesu mačiusi pirkti nertų krikšto drabužėlių. Agotuk, sugriovei mano mintyse nagingų mamyčių vaizdą.  nono.gif

Nu negalvok, kad maximoj nusipirksi tongue.gif Užsisakai ir nuneria nuo stringų iki skrybėlės hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 05 27, 20:59)
Eivilės krikštynų akimirka  wub.gif  wub.gif  wub.gif tikros krikstynos geras kadras, pati nuotrauka tokia nekalta, grazus momentas  wub.gif  wub.gif

Labai graži nuotrauka. thumbup.gif
Atsakyti
Labai labai patiko ši krikštynų laukimo akimirka:

user posted image

Labai stipriai juntama laukimo nuotaika
Atsakyti
rytoj jau galėsim balsuot thumbup.gif Tiksliau jau po 24.00, kas nemiegos tongue.gif
Atsakyti
Na ka , uzteks pliurpt - varom balsuot lotuliukas.gif
Atsakyti
Šįkart buvo atisųsta naujų nuotraukų konkursui prieš pat prasidedant balsavimui, paskutinėmis valandomis. Šįkart jos buvo patvirtintos. Bet "ta proga" prie taisyklių, klausimyne atsirado naujas įrašas:

"15. Kodėl paskutinę konkurso dieną išsiųsta nuotrauka jau nebepateko į konkursą?

Jei tai paskutinė nuotraukų priėmimo diena, pasistenkite išsiųsti nuotrauką patvirtinimui dar iki darbo dienos pabaigos (17 val.). Vėliau atsiųstos nuotraukos paskutinę dieną nebetvirtinamos."

Sėkmės renkant nugalėtojus! Labanakt bye1.gif
Atsakyti