Įkraunama...
Įkraunama...

Prie krikšto šaltinio...

Eleonora: Dievas - mano šviesa!

Nu vaikelis kokio grožiooooooooo wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
nu tokios grazios nuotraukos, kad net pasimeciau kas galetu but favoritais verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LiniuTe @ 2006 05 28, 18:30)
Eleonora: Dievas - mano šviesa!

Nu vaikelis kokio grožiooooooooo wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

tikrai nereali foto, mergytė Eleonora nuostabaus grožio wub.gif wub.gif Tikrai profesionalus darbas thumbup.gif Įtariu, kad čia būsima favoritė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2006 05 27, 22:51)
Kiek žinau, starovierus (sentikius) taip krikštija mastau.gif

Aha teisingai... ne tik juos (pačios jau atsakėt tongue.gif ) smile.gif Yra ir katalikiškų bendruomenių, kuriose taip krikštijami suaugę (Italijoje pvz.). Prasmė lygiai ta pati kaip ir krištijant su mažesniu kiekiu vandens - pasineri tarsi į Kristaus mirtį, miršti nuodėmei, senam gyvenimui ir atgimsti naujam gyvenimui. Ne vandens kieky esmė (jį atskiros krikščioniškos konfesijos rinkosi turėdamos savų teologinių ir praktinių sumetimų). Svarbu, kad jo būtų.
Atsakyti

Man šaunios nuotraukytės - Truputį jaudinuosi..... thumbup.gif

ir kur eilėraštukas - Krikštynos....įsiminė man ta diena thumbup.gif
Atsakyti
Sakykit, kokiais kriterijais remiantis atiduoti tuos 3 balsus, kai tiek daug fantastiškų nuotraukų... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2006 05 29, 12:03)
Sakykit, kokiais kriterijais remiantis atiduoti tuos 3 balsus, kai tiek daug fantastiškų nuotraukų... doh.gif

burtų keliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2006 05 28, 12:28)
"Mano krikštynom mama išsaugojo savo vestuvinę suknelę"
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

....O tai gal su sita suknia ir vaika krikstijo dar g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SANTA @ 2006 05 29, 14:37)
....O tai gal su sita suknia ir vaika krikstijo dar  g.gif  unsure.gif

nugi nereikia, juk čia tik simboliškai 4u.gif Man labai miela idėja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SANTA @ 2006 05 29, 14:37)
....O tai gal su sita suknia ir vaika krikstijo dar  g.gif  unsure.gif

o ką ax.gif jei ir krikštijo, tai turėjo gražiai atrodyti krintanti iki žemės suknia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2006 05 29, 16:47)
o ką ax.gif jei ir krikštijo, tai turėjo gražiai atrodyti krintanti iki žemės suknia  cool.gif

Anksčiau gi tokiom ir krikštydavo. Nesvarbu, berniukas ar mergaitė - vaikas ant rankų, padelkos ant žemės... mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2006 05 29, 15:47)
o ką ax.gif jei ir krikštijo, tai turėjo gražiai atrodyti krintanti iki žemės suknia  cool.gif

QUOTE(jėga @ 2006 05 29, 16:03)
Anksčiau gi tokiom ir krikštydavo. Nesvarbu, berniukas ar mergaitė - vaikas ant rankų, padelkos ant žemės... mirksiukas.gif  tongue.gif

Butent , bet ne suknes maudavo vetsuvines, o tokias skaipo skraistes risdavo mirksiukas.gif
Atsakyti