Įkraunama...
Įkraunama...

Prie krikšto šaltinio...

Man neuzkliuvo vaikuciu vadinimas angeleliais, isskyrus viena pavadinima.... blush2.gif Nes ten tikrai nuskambejo lyg tas angelelis jau danguje unsure.gif , nes ".... is dangaus atnesa visiems dziaugsmo, laimes ir ramybes...." unsure.gif mastau.gif Nezinau ka mamyte galvoja rasydamos tokius zodzius, kai jos atzalele sveikas gyvas laksto(kaip paskui paaiskejo biggrin.gif thumbup.gif )... o cia formuluoja sakini- "angelelis is dangaus atnesa dziaugsmo......" Nezinau...netinka kazkaip mastau.gif
Atsakyti
Mažo žmogelio didelė diena
(Ieva-Marija)

Labai grazi nuotraukyte,bet jus man paaiskinkit kodel vaikas nuogas? blink.gif Cia jau nebe krikstas o cielas maudymas g.gif unsure.gif Niekada neteko matyti kad vaika isrengtu iki nuogumo unsure.gif cia jau as atsilikus matyt blush2.gif

Nu man kazkodel baisiai istrigus viena nuotraukyte blush2.gif
Eivilės krikštynų akimirka wub.gif wub.gif wub.gif tikros krikstynos geras kadras, pati nuotrauka tokia nekalta, grazus momentas wub.gif wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puiki_mamyte: 27 gegužės 2006 - 20:01
QUOTE(Veitė @ 2006 05 26, 15:40)
Monika:
"Mano krikštynom mama išsaugojo savo vestuvinę suknelę"

Čia tai bent nuotraukytė  thumbup.gif Aš fotokonkursuose visada ieškau NESTANDARTINIŲ foto, pagaliau dar viena iš nedaugelio tokių  drinks_cheers.gif

thumbup.gif Nuotrauka tikrai nereali, istrauke is veido sypsena momentaliai lotuliukas.gif tik labai gaila, kad taip smarkiai apkarpe unsure.gif manau nepatrukdytu ir laikantis zmogus ...
Atsakyti
QUOTE(babuska @ 2006 05 27, 11:59)
thumbup.gif  Nuotrauka tikrai nereali, istrauke is veido sypsena momentaliai  lotuliukas.gif  tik labai gaila, kad taip smarkiai apkarpe  unsure.gif  manau nepatrukdytu ir laikantis zmogus ...

O ka turi bendro "prie kriksto saltinio " sita nuotrauka? as nelabai suprantu g.gif unsure.gif tik pavadinimas tikriausiai o ne pati nuotrauka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 05 27, 19:59)
Cia jau nebe krikstas o cielas maudymas  g.gif  unsure.gif Niekada neteko matyti kad vaika isrengtu iki nuogumo  unsure.gif cia jau as atsilikus matyt  blush2.gif

Plačiau ir tiksliau galėtų papasakoti Patieška (kompetetinga šiais klausimais), o aš esu kažkada skaičiusi, kad krikštas atliekamas krikštijamąjį triskart panardinant krikšto vandenyje, kad išryškėtų visa jo kaip ženklo vertė; bet krikštas gali būti teikiamas ir triskart pilant vandenį ant krikštijamojo galvos.
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2006 05 27, 22:39)
Plačiau ir tiksliau galėtų papasakoti Patieška (kompetetinga šiais klausimais), o aš esu kažkada skaičiusi, kad krikštas atliekamas krikštijamąjį triskart panardinant krikšto vandenyje, kad  išryškėtų visa jo kaip ženklo vertė; bet krikštas gali būti teikiamas ir triskart pilant vandenį ant krikštijamojo galvos.

Kiek žinau, starovierus (sentikius) taip krikštija mastau.gif
Atsakyti
Man labai labai labai gražūs vaikučiai, aprengti nertais ar megztais rūbeliais. Negaliu atsistebėti jų mamų talentu sukurti tokius fantastiškus drabužėlius.
Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2006 05 28, 00:12)
Man labai labai labai gražūs vaikučiai, aprengti nertais ar megztais rūbeliais. Negaliu atsistebėti jų mamų talentu sukurti tokius fantastiškus drabužėlius.

laugh.gif Taigi nusiperka ir psio smoke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agotukas: 27 gegužės 2006 - 23:34
QUOTE(Aurėja @ 2006 05 27, 13:39)
Plačiau ir tiksliau galėtų papasakoti Patieška (kompetetinga šiais klausimais), o aš esu kažkada skaičiusi, kad krikštas atliekamas krikštijamąjį triskart panardinant krikšto vandenyje, kad  išryškėtų visa jo kaip ženklo vertė; bet krikštas gali būti teikiamas ir triskart pilant vandenį ant krikštijamojo galvos.

Kaip idomiai, as kazkaip nelabai su tuo esu susidurus todel taip idomiai pasirode blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2006 05 28, 00:34)
laugh.gif Taigi nusiperka ir psio smoke.gif

a mūsų suknytę močiutė nunėrė tongue.gif
Atsakyti
Kaip visada, įlendu pažiūrėti foto jau konkursui artėjant į pabaigą. Taip lengviau išsirinkti kelias, nes kuo ilgiau žiūriu, tuo daugiau pradeda patikti hihihi.gif
Nuostabūs vaikučiai wub.gif Vietų dar nesuskirsčiau tongue.gif

"Sočioji ... krikštynų dalis!!" - taip norėtųsi, kad vaikas būtų ką nors iš tų skanumynų nusitvėręs ir valgantis rolleyes.gif

"Angele sarge, man paskirtasis...
Saugok tu mano žingsnį kiekvieną"... - vaikas ir 2 suaugusių rankos. Simboliška, gražu smile.gif

"Šypsena Angelui" ... - šypsena Jums biggrin.gif kas, žiūrėdamas nenusišypsojot?

"Mano krikštynom mama išsaugojo savo vestuvinę suknelę" - išsiskiria formatu ir... idėja, kaip originaliai aprengti mergaitę lotuliukas.gif

"Širdžių tikėjimo šviesa..." - man šita foto thumbup.gif labai dera žodžiai, kurių esmė neapčiuopiama, kaip pats krikštas. Tas žvakės už degimas nuo kitos, žvilgsnis, šypsena...

"Ir man skrybelę uždėjo..." - graži krikšto mama mirksiukas.gif

"...Viens lašiukas, du lašiukai
Per galvelę nuriedėjo..." - Vėlgi, žodžiai puikiai atspindi tai, kas vyko fotografuojamu momentu.

"Dievas - mano šviesa!" - labai šviesi, lengva, nereali ir kartu tikra (ta prasme, kad buvo krikštynos). Saldus atvirukas wub.gif Kitos studijinės šį kartą "neužkabino" blush2.gif
Atsakyti
"Mano krikštynom mama išsaugojo savo vestuvinę suknelę"

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti