Man neuzkliuvo vaikuciu vadinimas angeleliais, isskyrus viena pavadinima.... Nes ten tikrai nuskambejo lyg tas angelelis jau danguje , nes ".... is dangaus atnesa visiems dziaugsmo, laimes ir ramybes...." Nezinau ka mamyte galvoja rasydamos tokius zodzius, kai jos atzalele sveikas gyvas laksto(kaip paskui paaiskejo )... o cia formuluoja sakini- "angelelis is dangaus atnesa dziaugsmo......" Nezinau...netinka kazkaip
Mažo žmogelio didelė diena
(Ieva-Marija)
Labai grazi nuotraukyte,bet jus man paaiskinkit kodel vaikas nuogas? Cia jau nebe krikstas o cielas maudymas Niekada neteko matyti kad vaika isrengtu iki nuogumo cia jau as atsilikus matyt
Nu man kazkodel baisiai istrigus viena nuotraukyte
Eivilės krikštynų akimirka tikros krikstynos geras kadras, pati nuotrauka tokia nekalta, grazus momentas
(Ieva-Marija)
Labai grazi nuotraukyte,bet jus man paaiskinkit kodel vaikas nuogas? Cia jau nebe krikstas o cielas maudymas Niekada neteko matyti kad vaika isrengtu iki nuogumo cia jau as atsilikus matyt
Nu man kazkodel baisiai istrigus viena nuotraukyte
Eivilės krikštynų akimirka tikros krikstynos geras kadras, pati nuotrauka tokia nekalta, grazus momentas
QUOTE(Veitė @ 2006 05 26, 15:40)
Monika:
"Mano krikštynom mama išsaugojo savo vestuvinę suknelę"
Čia tai bent nuotraukytė Aš fotokonkursuose visada ieškau NESTANDARTINIŲ foto, pagaliau dar viena iš nedaugelio tokių
Čia tai bent nuotraukytė Aš fotokonkursuose visada ieškau NESTANDARTINIŲ foto, pagaliau dar viena iš nedaugelio tokių
Nuotrauka tikrai nereali, istrauke is veido sypsena momentaliai tik labai gaila, kad taip smarkiai apkarpe manau nepatrukdytu ir laikantis zmogus ...
QUOTE(babuska @ 2006 05 27, 11:59)
Nuotrauka tikrai nereali, istrauke is veido sypsena momentaliai tik labai gaila, kad taip smarkiai apkarpe manau nepatrukdytu ir laikantis zmogus ...
O ka turi bendro "prie kriksto saltinio " sita nuotrauka? as nelabai suprantu tik pavadinimas tikriausiai o ne pati nuotrauka
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 05 27, 19:59)
Cia jau nebe krikstas o cielas maudymas Niekada neteko matyti kad vaika isrengtu iki nuogumo cia jau as atsilikus matyt
Plačiau ir tiksliau galėtų papasakoti Patieška (kompetetinga šiais klausimais), o aš esu kažkada skaičiusi, kad krikštas atliekamas krikštijamąjį triskart panardinant krikšto vandenyje, kad išryškėtų visa jo kaip ženklo vertė; bet krikštas gali būti teikiamas ir triskart pilant vandenį ant krikštijamojo galvos.
QUOTE(Aurėja @ 2006 05 27, 22:39)
Plačiau ir tiksliau galėtų papasakoti Patieška (kompetetinga šiais klausimais), o aš esu kažkada skaičiusi, kad krikštas atliekamas krikštijamąjį triskart panardinant krikšto vandenyje, kad išryškėtų visa jo kaip ženklo vertė; bet krikštas gali būti teikiamas ir triskart pilant vandenį ant krikštijamojo galvos.
Kiek žinau, starovierus (sentikius) taip krikštija
Man labai labai labai gražūs vaikučiai, aprengti nertais ar megztais rūbeliais. Negaliu atsistebėti jų mamų talentu sukurti tokius fantastiškus drabužėlius.
QUOTE(nireglina @ 2006 05 28, 00:12)
Man labai labai labai gražūs vaikučiai, aprengti nertais ar megztais rūbeliais. Negaliu atsistebėti jų mamų talentu sukurti tokius fantastiškus drabužėlius.
Taigi nusiperka ir psio
QUOTE(Aurėja @ 2006 05 27, 13:39)
Kaip idomiai, as kazkaip nelabai su tuo esu susidurus todel taip idomiai pasirode
QUOTE(Agotukas @ 2006 05 28, 00:34)
Taigi nusiperka ir psio
a mūsų suknytę močiutė nunėrė
Kaip visada, įlendu pažiūrėti foto jau konkursui artėjant į pabaigą. Taip lengviau išsirinkti kelias, nes kuo ilgiau žiūriu, tuo daugiau pradeda patikti
Nuostabūs vaikučiai Vietų dar nesuskirsčiau
"Sočioji ... krikštynų dalis!!" - taip norėtųsi, kad vaikas būtų ką nors iš tų skanumynų nusitvėręs ir valgantis
"Angele sarge, man paskirtasis...
Saugok tu mano žingsnį kiekvieną"... - vaikas ir 2 suaugusių rankos. Simboliška, gražu
"Šypsena Angelui" ... - šypsena Jums kas, žiūrėdamas nenusišypsojot?
"Mano krikštynom mama išsaugojo savo vestuvinę suknelę" - išsiskiria formatu ir... idėja, kaip originaliai aprengti mergaitę
"Širdžių tikėjimo šviesa..." - man šita foto labai dera žodžiai, kurių esmė neapčiuopiama, kaip pats krikštas. Tas žvakės už degimas nuo kitos, žvilgsnis, šypsena...
"Ir man skrybelę uždėjo..." - graži krikšto mama
"...Viens lašiukas, du lašiukai
Per galvelę nuriedėjo..." - Vėlgi, žodžiai puikiai atspindi tai, kas vyko fotografuojamu momentu.
"Dievas - mano šviesa!" - labai šviesi, lengva, nereali ir kartu tikra (ta prasme, kad buvo krikštynos). Saldus atvirukas Kitos studijinės šį kartą "neužkabino"
Nuostabūs vaikučiai Vietų dar nesuskirsčiau
"Sočioji ... krikštynų dalis!!" - taip norėtųsi, kad vaikas būtų ką nors iš tų skanumynų nusitvėręs ir valgantis
"Angele sarge, man paskirtasis...
Saugok tu mano žingsnį kiekvieną"... - vaikas ir 2 suaugusių rankos. Simboliška, gražu
"Šypsena Angelui" ... - šypsena Jums kas, žiūrėdamas nenusišypsojot?
"Mano krikštynom mama išsaugojo savo vestuvinę suknelę" - išsiskiria formatu ir... idėja, kaip originaliai aprengti mergaitę
"Širdžių tikėjimo šviesa..." - man šita foto labai dera žodžiai, kurių esmė neapčiuopiama, kaip pats krikštas. Tas žvakės už degimas nuo kitos, žvilgsnis, šypsena...
"Ir man skrybelę uždėjo..." - graži krikšto mama
"...Viens lašiukas, du lašiukai
Per galvelę nuriedėjo..." - Vėlgi, žodžiai puikiai atspindi tai, kas vyko fotografuojamu momentu.
"Dievas - mano šviesa!" - labai šviesi, lengva, nereali ir kartu tikra (ta prasme, kad buvo krikštynos). Saldus atvirukas Kitos studijinės šį kartą "neužkabino"