Aš irgi iš tų,kuriom nuotraukos bažnyčioje Pati pirmoji labai patikusi nuotrauka-MORTA:Kas ten skraido?Angelai?? Na,man ji labai labai.Ir žodžiai puikiai pritaikyti
Dar labai gražios Eivilės,krikštynų akimirkos,Ernestutės-Marijos,Šypsena Angelui
Ir šiaip visas visas šis angeliukų konkursas NUOSTABUS
Dar labai gražios Eivilės,krikštynų akimirkos,Ernestutės-Marijos,Šypsena Angelui
Bet vaikiukų grožis , neapsakomas. Labai gražus konkursas
QUOTE(Papugele @ 2006 05 25, 22:46)
nu dabar pykit nepykit, bet išsakysiu savo nuomonę
man asmeniškai gyvų vaikiukų vadinimas angeliukais nepriimtinas taip angeliukas labai mielas vaikiukas, bet kaip bebūtų gaila iškeliavęs anapus vaikiukas (čia tik mano nuomonė, niekam jos neperšu)
šiaip visos nuotraukytės labai nuostabios, nėra nei vienos kuri man nepatiktų, tik va pavadinimai kartais kelia nuostabą
nu dabar galit mane užmėtyti
QUOTE(Matelyk @ 2006 05 26, 09:34)
man asmeniškai gyvų vaikiukų vadinimas angeliukais nepriimtinas taip angeliukas labai mielas vaikiukas, bet kaip bebūtų gaila iškeliavęs anapus vaikiukas (čia tik mano nuomonė, niekam jos neperšu)
Visiškai pritariu. Man irgi tai užkliuvo, bet nenorėjau gadint šventinės konkurso nuotaikos. Nes tu "angeliukų" čia - beveik kas antras
Mamos, nevadinkit savo vaikų angelais, kol jie dar vaikšto žeme...
QUOTE(*DAIVA* @ 2006 05 25, 14:40)
Matelyk----visiskai su tavimi sutinku. Manau tikrai ne kiekvienas turi galimybe fotografuoti baznycioje. Mes pvz dukryte krikstyti trenkemes beveik 40km (i viena puse)iki baznycios tai nejau su keliom masinom vaziuoti, kad ir fotografa, ir filmuotoja vezti. Nesamone tik neuzsipulkit manes uz pasakyma
Pala pala, o kam tas fotografas Čia norint užsitikrinti, kad tikrai laimėsi Pvz aš visas fotkes į konkursus dedu savo, todėl ir nėštukių ar diena su mama nedalyvavau, nes nenusifotkinsi gi kaip vilkas iš "Na palauk" Tas, kuris fotkina savo malonumui, tikrai negalės konkuruoti su profesionalo darytom fotkėm
[color=teal]
šiaip visos nuotraukytės labai nuostabios, nėra nei vienos kuri man nepatiktų, tik va pavadinimai kartais kelia nuostabą
Norėjau tą patį parašyti, tik aplenkei
QUOTE(Veitė @ 2006 05 25, 17:09)
o kur dingo mano postas?? Lyg nieko draudžiamo neparašiau
sorry, per klaidą matyt būsiu vakar ištrynus pasisakymą. Ten prieš tai buvo 2 postai su šypsenėlėmis (be komentarų), kitaip tariant SPAM'as, betrindama turbūt "prigriebiau" netyčia ir trečią gerą atsiprašau
nu dabar galit mane užmėtyti
QUOTE(Aurėja @ 2006 05 26, 09:17)
sorry, per klaidą matyt būsiu vakar ištrynus pasisakymą. Ten prieš tai buvo 2 postai su šypsenėlėmis (be komentarų), kitaip tariant SPAM'as, betrindama turbūt "prigriebiau" netyčia ir trečią gerą atsiprašau
nieko tokio, viskas gerai Tik nustebau jo neberadusi ir tiek, o kito tokio pat rašyt patingėjau
Jau vieną balsą tai tikrai žinau kam duosiu ir labai noriu kad ji laimėtų- SESE SESE KAIP TAVE MYLIU- Airinos Agnietės sapnas. Man pati pačiausia
QUOTE(jėga @ 2006 05 26, 09:44)
Visiškai pritariu. Man irgi tai užkliuvo, bet nenorėjau gadint šventinės konkurso nuotaikos. Nes tu "angeliukų" čia - beveik kas antras
QUOTE(Agotukas @ 2006 05 26, 10:09)
Norėjau tą patį parašyti, tik aplenkei
QUOTE(Sapokliaka @ 2006 05 26, 10:18)
QUOTE(bitė_MAJA @ 2006 05 26, 10:40)
visiskai sutinku!!!
esu maloniai nustebusi, kad sulaukiau ne kritikos, o pritarimo
kasdien po kelis kartus paskaitau šiuos komentarus, peržiūriu nuotraukas, vis laikau save, kad neprasitarčiau, nes tikrai tikėjausi didžiulo užsipuolimo. nu bet neatlaikė ir mano katrybė, pasisakiau
gal aš kokia ir paranojikė, bet niekada nevadinu savo vaiko angelėliu, nes bijau, kad jis manęs nepaliktų ir tikrai netaptų angelėliu
Oi,kokios užvirė diskusijos dėl angeliukų Man irgi tai atrodo nepriimtina,bet pasižiūrėkit kiek mamų savo vaikučius taip pavadino prie nuotraukų.Ir tikrai garantuoju,kad jos turėjo galvoje tik įšorinį panašumą į angeliukus.Nes tikrai žmonės taip įpratę vadint gražučius,išpuoštus kūdikius.Ir nebūtinai per krikštynas.
Ir šiaip-negąsdinkim mamų,nes jaučiu,kad jom nejauku tą skaityt
Mes visos norim davo vaikučiams tik geriausio.Ir taip ir bus
Ir šiaip-negąsdinkim mamų,nes jaučiu,kad jom nejauku tą skaityt
Mes visos norim davo vaikučiams tik geriausio.Ir taip ir bus