Įkraunama...
Įkraunama...

Prie krikšto šaltinio...

Fausta - jau šventa smile.gif Nu sita mergyte kaip lele biggrin.gif Jau kokios akys bigsmile.gif Tikrai kaip gyva lelyte wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puiki_mamyte: 25 gegužės 2006 - 19:12
Aš irgi iš tų,kuriom nuotraukos bažnyčioje first.gif Pati pirmoji labai patikusi nuotrauka-MORTA:Kas ten skraido?Angelai?? Na,man ji labai labai.Ir žodžiai puikiai pritaikyti wub.gif
Dar labai gražios Eivilės,krikštynų akimirkos,Ernestutės-Marijos,Šypsena Angelui wub.gif

Ir šiaip visas visas šis angeliukų konkursas NUOSTABUS bigsmile.gif
Atsakyti
Bet vaikiukų grožis , neapsakomas. Labai gražus konkursas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2006 05 25, 22:46)
Ir šiaip visas visas šis angeliukų konkursas NUOSTABUS bigsmile.gif

nu dabar pykit nepykit, bet išsakysiu savo nuomonę cool.gif

man asmeniškai gyvų vaikiukų vadinimas angeliukais nepriimtinas schmoll.gif taip angeliukas labai mielas vaikiukas, bet kaip bebūtų gaila iškeliavęs anapus vaikiukas verysad.gif (čia tik mano nuomonė, niekam jos neperšu)

šiaip visos nuotraukytės labai nuostabios, nėra nei vienos kuri man nepatiktų, tik va pavadinimai kartais kelia nuostabą ax.gif

nu dabar galit mane užmėtyti pomidorai2.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2006 05 26, 09:34)

man asmeniškai gyvų vaikiukų vadinimas angeliukais nepriimtinas  schmoll.gif  taip angeliukas labai mielas vaikiukas, bet kaip bebūtų gaila iškeliavęs anapus vaikiukas  verysad.gif  (čia tik mano nuomonė, niekam jos neperšu)

drinks_cheers.gif Visiškai pritariu. Man irgi tai užkliuvo, bet nenorėjau gadint šventinės konkurso nuotaikos. Nes tu "angeliukų" čia - beveik kas antras doh.gif

Mamos, nevadinkit savo vaikų angelais, kol jie dar vaikšto žeme...
Atsakyti
QUOTE(*DAIVA* @ 2006 05 25, 14:40)
Matelyk----visiskai su tavimi sutinku. Manau tikrai ne kiekvienas turi galimybe fotografuoti baznycioje. Mes pvz dukryte krikstyti trenkemes beveik 40km (i viena puse)iki baznycios tai nejau su keliom masinom vaziuoti, kad ir fotografa, ir filmuotoja vezti. Nesamone unsure.gif  tik neuzsipulkit manes uz pasakyma unsure.gif

Pala pala, o kam tas fotografas blink.gif Čia norint užsitikrinti, kad tikrai laimėsi mastau.gif Pvz aš visas fotkes į konkursus dedu savo, todėl ir nėštukių ar diena su mama nedalyvavau, nes nenusifotkinsi gi kaip vilkas iš "Na palauk" laugh.gif Tas, kuris fotkina savo malonumui, tikrai negalės konkuruoti su profesionalo darytom fotkėm schmoll.gif

[color=teal]
nu dabar pykit nepykit, bet išsakysiu savo nuomonę  cool.gif

man asmeniškai gyvų vaikiukų vadinimas angeliukais nepriimtinas  schmoll.gif  taip angeliukas labai mielas vaikiukas, bet kaip bebūtų gaila iškeliavęs anapus vaikiukas  verysad.gif  (čia tik mano nuomonė, niekam jos neperšu)

šiaip visos nuotraukytės labai nuostabios, nėra nei vienos kuri man nepatiktų, tik va pavadinimai kartais kelia nuostabą  ax.gif

Norėjau tą patį parašyti, tik aplenkei drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Veitė @ 2006 05 25, 17:09)
lotuliukas.gifo kur dingo mano postas?? lotuliukas.gif Lyg nieko draudžiamo neparašiau g.gif

sorry, per klaidą matyt būsiu vakar ištrynus pasisakymą. Ten prieš tai buvo 2 postai su šypsenėlėmis (be komentarų), kitaip tariant SPAM'as, betrindama turbūt "prigriebiau" netyčia ir trečią gerą blush2.gif atsiprašau
Atsakyti

nu dabar pykit nepykit, bet išsakysiu savo nuomonę  cool.gif

šiaip visos nuotraukytės labai nuostabios, nėra nei vienos kuri man nepatiktų, tik va pavadinimai kartais kelia nuostabą  ax.gif

nu dabar galit mane užmėtyti  pomidorai2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2006 05 26, 09:17)
sorry, per klaidą matyt būsiu vakar ištrynus pasisakymą. Ten prieš tai buvo 2 postai su šypsenėlėmis (be komentarų), kitaip tariant SPAM'as, betrindama turbūt "prigriebiau" netyčia ir trečią gerą blush2.gif atsiprašau

nieko tokio, viskas gerai drinks_cheers.gif Tik nustebau jo neberadusi ir tiek, o kito tokio pat rašyt patingėjau blush2.gif
Atsakyti
Jau vieną balsą tai tikrai žinau kam duosiu ir labai noriu kad ji laimėtų- SESE SESE KAIP TAVE MYLIU- Airinos Agnietės sapnas. Man pati pačiausia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2006 05 26, 09:44)
drinks_cheers.gif Visiškai pritariu. Man irgi tai užkliuvo, bet nenorėjau gadint šventinės konkurso nuotaikos. Nes tu "angeliukų" čia - beveik kas antras doh.gif

Mamos, nevadinkit savo vaikų angelais, kol jie dar vaikšto žeme...

QUOTE(Agotukas @ 2006 05 26, 10:09)
Norėjau tą patį parašyti, tik aplenkei  drinks_cheers.gif

QUOTE(Sapokliaka @ 2006 05 26, 10:18)

QUOTE(bitė_MAJA @ 2006 05 26, 10:40)
visiskai sutinku!!!

bigsmile.gif esu maloniai nustebusi, kad sulaukiau ne kritikos, o pritarimo 4u.gif

kasdien po kelis kartus paskaitau šiuos komentarus, peržiūriu nuotraukas, vis laikau save, kad neprasitarčiau, nes tikrai tikėjausi didžiulo užsipuolimo. nu bet neatlaikė ir mano katrybė, pasisakiau ax.gif

gal aš kokia ir paranojikė, bet niekada nevadinu savo vaiko angelėliu, nes bijau, kad jis manęs nepaliktų ir tikrai netaptų angelėliu ax.gif
Atsakyti
Oi,kokios užvirė diskusijos dėl angeliukų rolleyes.gif Man irgi tai atrodo nepriimtina,bet pasižiūrėkit kiek mamų savo vaikučius taip pavadino prie nuotraukų.Ir tikrai garantuoju,kad jos turėjo galvoje tik įšorinį panašumą į angeliukus.Nes tikrai žmonės taip įpratę vadint gražučius,išpuoštus kūdikius.Ir nebūtinai per krikštynas.
Ir šiaip-negąsdinkim mamų,nes jaučiu,kad jom nejauku tą skaityt schmoll.gif
Mes visos norim davo vaikučiams tik geriausio.Ir taip ir bus 4u.gif
Atsakyti