Įkraunama...
Įkraunama...

Prie krikšto šaltinio...

QUOTE(Tute @ 2006 05 22, 10:54)
nuotraukyte tikrai grazi, tik gaila, kad vaiko tik nosis kyso  ax.gif

Vat todel ir "Širdžių tikėjimo šviesa..." wink.gif
Gabrines nuotraukyte labai faina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tute @ 2006 05 22, 19:54)
nuotraukyte tikrai grazi, tik gaila, kad vaiko tik nosis kyso  ax.gif

Pritariu drinks_cheers.gif

Daug gražių nuotraukų. Tikrai... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tvynė @ 2006 05 22, 13:32)
...na tai nepozuotas, o atsitiktinai pagautas kadras  smile.gif Berniukui žvakutė buvo užgęsusi ir žvakės liepsna, simbolizuojančia širdžių tikėjimo šviesą, su juo pasidalino jaunesniojo brolio krikšto mama.

Labai teisingai pastebeta.As delto ir sakau kad nuotraukyte atitinka pavadinima. Man jis labai graziai atspindi "Sirdziu tikejimo sviesa" irnesakyk.gif tiesiog man sita nuotrauka kazkuom issiskirianti is kitu ax.gif
Atsakyti
verysad.gif tris vaikai krikštyti,tik pirmajam lašiuka vandens pylė,o kitiems-ne.tyčia dar visa filmuota medžiaga peržiūrėjau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina mikalauskienė @ 2006 05 23, 00:06)
verysad.gif tris vaikai krikštyti,tik pirmajam lašiuka vandens pylė,o kitiems-ne.tyčia dar visa filmuota medžiaga peržiūrėjau blink.gif

Kaip ir perkrikštyti reiktų mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina mikalauskienė @ 2006 05 23, 00:06)

Gal juokauji? bigsmile.gif Nėra vandens - nėra krikšto. Nebent kabi apie kažką, kas nėra krikštas ir niekaip nesusiję su krikščionybe.
Atsakyti
Ajajai visai galva susisuko, kuo toliau tuo graziau doh.gif wub.gif

Nuo šiandienos jau ir aš turiu savo angelą sargą,
kuris saugos mane visą gyvenimą...
Gabrine Julija
wub.gif

Eivilės krikštynų akimirka ---- man tos zvakes, krikstas nu pasakiskai atrodo tokie momentai labai graziai pagauti wub.gif

Iš meilės ir vilties
Iš jausmo ir minties,
po mėlynu dangum
gimei, gimei žmogum...
Joris-Jokūbas
wub.gif

Kokia graži,šviesi diena
Godutė tapo Krikščione
--- ajajai kokia princese zingsniuoja

Aidas-Jurgis
Tą dieną bažnyčioje buvau pats mažiausias...
---ir is balos tas vaiko grazumas wub.gif kokios akys ir kokia sypsena blush-anim-cl.gif wub.gif

Krikštynų dieną...
Martyna
---o cia gi kas per stebuklas sedi bigsmile.gif ojei koks grozis, eikit sau si karta bus labai sunku isrinkti laimetojus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puiki_mamyte: 23 gegužės 2006 - 16:51
QUOTE(Džinė @ 2006 05 22, 13:26)
" Angelėlis Domantas iš dangaus atneša visiems džiaugsmo,laimės ir ramybės... " blink.gif  g.gif

Nors nuotrauka ne mano,bet pasakysiu,kad Domantas tikrai ne angelėlis danguje,jis gyvas,judrus ir sveikas vaikutis,tik mamytė taip suformulavo nuotraukos pavadinimą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalilė @ 2006 05 22, 04:47)
Bet šiaip būtų visai įdomu pamatyti ir kitų religijų apeigas.

Mes ne katalikai ir musu nuotraukyte dalyvauja konkurse ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MICKEYO @ 2006 05 23, 23:04)
Mes ne katalikai ir musu nuotraukyte dalyvauja konkurse

bet krikščionys...o kaip tik tai (krikštas) ir tinka šiam konkursui wink.gif Pasikartosiu, bet tai nėra konkursas tik katalikams, krikštynos - krikščioniška šventė, o krikščionybę sudaro daug šakų: ir katalikai, ir ortodoksai ir protestantai ir t.t.

P.S. siekiant objektyvumo, savo nuotraukų pavadinimų temoje (ir kitose temose) skelbti nereikėtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MICKEYO @ 2006 05 23, 23:04)
Mes ne katalikai ir musu nuotraukyte dalyvauja konkurse

Nors mes katalikai (nepraktikuojantys blush2.gif ), bet man šita irgi pati pačiausia wub.gif
Atsakyti
dar viena maciau liuteronu tikejimo - o ten tai tikrai vadinasi krikstas smile.gif
Atsakyti