Sveiki,
Čia tik mano asmeninė nuomonė, kaip dariau aš. Beje aš astrologija domiuosi tik metai laiko. Tai yra mažai lyginti tiek, kiek išmokau.
1. Įvertinkite, koks jūs žmogaus tipas. T.y. ar jums geriau mokytis individualiai ar jūs geriau įsisavinate info būdamas grupėje ir ar jums reikalingas mokytojas. Nes jei mokysites individualiai, jums nuolat kils klausimų tai čia jau reikėtų pažinti save, ar gebėsite pats išsiaiškinti, ar jums nuolat reiks mokytojo. Taip pat mokydamasis individualiai jūs galite aktyviai dalyvauti forumuose, žinoma jūs ir pats turėsite pateikti info, ne tik klausinėti patyrusių
2. Tada būtina pasidaryti asmeninį horoskopą pas profesionalą, čia atsargiai, kartais asmeninį horoskopą gali sudaryti tik bendrinės reikšmės be interpretacijų, tai čia tuščias reikalas, nes labai daug ką galima rasti internete.
3. Aš tik dabar šią knygą atradau, bet kol kas labai nebloga atrodo. GAHL EDEN SASSON "Astrologijos ir kabalos gidas"
Iš esmės aš radau tik keletą knygų lietuvių kalba. Kitomis kalbomis, jei jų gerai nemokate informaciją įsisavinti žinoma sudėtingiau.
4. Apie kursus vis dar laukiam atsiliepimų.
Papildyta:
Mano tėvas irgi mirė kai buvau 9 metų. (Plutonas pas mane 8). Jei kiti žmonės su tuo susitaiko ir pamiršta, aš iki šiol nesugebu to pamiršti ir jaučiu kažkokią trauką kaip ir minėjote. Bet čia tik šiaip, nėra tai drastiška.
QUOTE(Teta Danute @ 2013 01 17, 21:46)
Jez...ma... mano sinastrijoje su Hitleriu - "liubou"... (meilė).. Venera trine Marsui...
visiems gult!
Kas įdomiausia.. kai man visi sako, jog viešpatie.. toks įtemptas natalas...nenuostabu, jog sunku surasti žmogų.. gyvenimui... tai man toks noras kartais kildavo į tai pajuokauti...tipo " na taip... Hitleris jau miręs" bet niekad nebuvo šovus į galvą mitis pasitikrinti suderinamumą...ir še tau... idealus vyras būtų buvęs...
Papildyta:
va šito nežinojau... įdomūs faktai...kuris jis vaikas buvo šeimos hierarchijoje? ahh. perskaičiau.. jis jauniausias... akurat... Pagal Hellingerį, jei tiek ankstyvų mirčių šeimoje, tai joje yra labai stipri trauka į anapus... gali būti, jog Hitleris tai jautė... ir "išgyveno" tai kartu su savim pasiimdamas mases žmonių...
Tas faktas, jog jį mylėjusios moterys.. net 3 ...Eva Braun, jo dukterėčia ir dar kažkas nuėjo į mirtį karu su juo... dažniausiai tokie "mirtininkai" ir pritraukia nesveikai mylinčias aukas prie savęs...
Bet kaip ryškiai matyti, jog gamta pati bandė naikinti tą giminės atšaką... bet nespėjo...