Įkraunama...
Įkraunama...

Astrologijos bendraminčiai

QUOTE(myParadise @ 2013 06 09, 18:01)
Tai visgi, kokias planetas turi skorpione? Ne daug kas taip gali.

Nors gal venera nesudaro konjukcijos su plutonu XII? Tike sti ten kaip dvi atskiros planetos? Nesupratau.
man irgi įdomu kaip pas mėlynakę su skorpionu

nesudaro. juk nerašiau, kad konjunkcija.

Atsakyti
Taip forumas nutilo ir paskui pagalvojau - kaip idomiai praejo mano gimtadienis ir bendravimas cia baigesi. O esme tame, kad iki gimtadienio saule, venera, merkurijus buvo 11 soliare, kas neabejotinai rodo sekminga bendravima grupeje, taigi isigaliojo naujas soliaras ir tiesiog savaime perejau prie kitos veiklos.

Labas vakaras.

Kodel taip tylu temoj? Gal persibazavot kazkur kitur?

Galvojau pati pradet krimst astro mokslus, bet del pasikeitusiu aplinkybiu kol kas atsisakiau tos minties.
Todel noreciau paprasyti visu temoje bendraujanciu nariu patarimo, i koki geriausiai astrologa kreiptis del asmeninio horoskopo?

Aciu toms, kurios nuosirdziai patars.
Atsakyti
Tikrai jau labai ramu čia pas jus smile.gif
mane žiauriai domina sinastriniai karminiai aspektai, kurie nurodytų kas tie žmonės galėjo būti vienas kitam praeituose gyvenimuose, gal kas turi tokios informacijos?
pvz ketu su plutonu konjunkcijoje, ketu su selena, ketu su asc? ir t.t.
Taip pat domina Veneros ir Plutono konjunkcija, ką tokia jungtis duoda šiame gyvenime?
Atsakyti
O Kodel domina butent karminiai aspektai, aspkritai esate susidomeje karma?
As tai domiuosi klasikine astrologija, tad nelabai ka galiu apie tai pasakyti. Mano nuomone, turime tvarkytis su tuo, kas yra siame gyvenime, tame tarpe ir su aspektais sinastrijoje, manau, kad karmine astrologije gali buti tik papildas, o pagrindiniai aspektai vistiek lieka pagrindiniais.
Siaip venera su plutonu konjukcijoje yra blogas aspektas. Ypac venerai. Tai neiveikiama seksualine trauka, tai gali buti didziule veneros priespauda plutono atzvilgiu, praktikoje esu macius keleta zmoniu su teigiamu veneros - plutono aspektu, kuriu venera nepaisant didziuliu plutono trukumu vistiek nesugeba nutraukti santykiu.

QUOTE(Proserpina @ 2013 09 19, 17:39)
Tikrai jau labai ramu čia pas jus smile.gif
mane žiauriai domina sinastriniai karminiai aspektai, kurie nurodytų kas tie žmonės galėjo būti vienas kitam praeituose gyvenimuose, gal kas turi tokios informacijos?
pvz ketu su plutonu konjunkcijoje, ketu su selena, ketu su asc? ir t.t.
Taip pat domina Veneros ir Plutono konjunkcija, ką tokia jungtis duoda šiame gyvenime?

Atsakyti
oi atsiprašau Venera su Uranu :/ sumaišiau. Na aš ir domiuosi karminiais aspektais tik kaip papildoma informacija smile.gif nes kas liečia ne karminius ryšius, o šio gyvenimo aspektų įtaka, tai žinau, tokios ifnormacijos pilna
Atsakyti
QUOTE(myParadise @ 2013 09 22, 14:13)
O Kodel domina butent karminiai aspektai, aspkritai esate susidomeje karma?
As tai domiuosi klasikine astrologija, tad nelabai ka galiu apie tai pasakyti. Mano nuomone, turime tvarkytis su tuo, kas yra siame gyvenime, tame tarpe ir su aspektais sinastrijoje, manau, kad karmine astrologije gali buti tik papildas, o pagrindiniai aspektai vistiek lieka pagrindiniais.
Siaip venera su plutonu konjukcijoje yra blogas aspektas. Ypac venerai. Tai neiveikiama seksualine trauka, tai gali buti didziule veneros priespauda plutono atzvilgiu, praktikoje esu macius keleta zmoniu su teigiamu veneros - plutono aspektu, kuriu venera nepaisant didziuliu plutono trukumu vistiek nesugeba nutraukti santykiu.

bet dabar supratau kodėl netyčia sumaišiau Plutoną su Uranu. Tikrai neveltui, nes ir šis aspektas mano gyvenime labai aktualus santykiuose su vienu zmogumi. Ir dabar aišku, kodėl laikosi manęs įsikibęs, nors tiek kartų buvau įskaudinus. Jo Venera yra ant mano Plutono (orbas 0 laipsnių). bet ir mano Venera guli ant jo Plutono, tačiau orbas 7 laipsniai. Šiuose santykiuose jis niekaip nenori manęs paleisti, nors ir pati iki galo nesugebu atsirišti. Tačiau matosi, kad tas aspektas jį labiau įtakoja, nei mane.
Atsakyti
Na sinastrijoje orbai veikia tik 1 laipsniu, todėl 7 tikrai neturi reikšmės.
Venera - uranas - tikėtina, kad tokie žmonės sunkiai išbūtų rutinoje - t.y. kol santykiuose bus audra, chaosas, laisvė, netikėtumai jie bus kartu, tačiau tai neigiamas aspektas. Praktikoje nemačiau, bet turbūt venerai neverta tikėtis kažkokio pastovumo iš urano.
Atsakyti
radau tokį aprašymą šio aspekto (tikiuosi visi supranta rusiškai):
При данной сравнительной комбинации между людьми формируются
взаимоотношения, основывающиеся на внезапно возникающем сильном
романтическом влечении друг к другу. По своему потенциалу данная комбинация уступает пальму первенства только варианту "Венера - Марс". Столь сильное физическое влечение между личностями объясняется тем, что Уран усиливается в Скорпионе, что является явным признаком романтического очарования. Если и остальные аспекты сравнения благоприятно позитивны, то между партнерами формируются продолжительные взаимоотношения. В ином случае за внезапным очарованием следует столь же внезапное разочарование.
Партнеры находят общие интересы во всем необычном - будь то искусство,
наука или же бизнес. Партнеры социально активны и имеют много общих друзей.
Мистицизм и психоиделические основы мировоззрения входят в повседневную
жизнь обоих. "Уранианская" личность привносит дух приключений и будоражащих воображение идей в жизнь "венеринской", которая охотно принимает данные "условия игры" и всячески поддерживает ту.
Комбинация весьма перспективна для деловых и профессиональных
взаимоотношений в таких сферах жизнедеятельности, как искусство, наука,
образование и финансы.

Atsakyti
Na tokių ir panašių aprašymų pilnas internetas gi. Be to tie, kas kažkada čia lankėsi, dauguma neskaito rusiškai tame tarpe ir aš smile.gif
Atsakyti
myParadise, kaip ten su darbu susiklostė?
Atsakyti
Na įsidarbinau finansų analitike vėlgi, tad manau, kad pasisekė smile.gif Šiaip tik dabar pavyko darbą rast, ieškojau labai labai ilgai, bet be jokių rezultatų. Jau buvau stipriai nusivylusi tuo jupiteriu ir pakšt!
Taip kad Jupiteris man nedavė darbo lengviau nei kada anksčiau, bet db supratau, kad jis sudėliojo viską taip, kad būtų palankiausia visomis prasmėmis. Nes jis ne tik soliaro 10, bet ir tranzuoja per 6.
Dar pradėjau rašyti straipsnius ir planavau publikuoti astrologijos puslapį, bet šitą pasiliksiu ateičiai, gal net pensijai biggrin.gif Nes man nuobodu dirbti namie smile.gif

Kaip tau sekasi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(myParadise @ 2014 01 09, 21:07)
Na įsidarbinau finansų analitike vėlgi, tad manau, kad pasisekė smile.gif  Šiaip tik dabar pavyko darbą rast, ieškojau labai labai ilgai, bet be jokių rezultatų. Jau buvau stipriai nusivylusi tuo jupiteriu ir pakšt!
Taip kad Jupiteris man nedavė darbo lengviau nei kada anksčiau, bet db supratau, kad jis sudėliojo viską taip, kad būtų palankiausia visomis prasmėmis. Nes jis ne tik soliaro 10, bet ir tranzuoja per 6.
Dar pradėjau rašyti straipsnius ir planavau publikuoti astrologijos puslapį, bet šitą pasiliksiu ateičiai, gal net pensijai biggrin.gif Nes man nuobodu dirbti namie smile.gif
Kaip tau sekasi? smile.gif

O, kokia gera naujiena! Sveikinu. smile.gif Gal be Jupiterio būtų užtrukę dvigubai ilgiau. rolleyes.gif

Pas mane niekas nepasikeitė, tik Uranas vis dar konjukcijoj su natalo Mėnuliu. Įdomu, kas pasikeis, kai pagaliau išeis po kelių mėnesių. Skaičiau, kad nereikia vengti pasikeitimų toje srityje, be to būna tik vieną kartą gyvenime. Gal tau jau buvo, gal prisimeni ką nors.

Man tai patinka dirbti namie, gal dėl to, kad 10to valdovas 4tame.

O pas tave kylantis ne Jautyje? Tas blogas tai gera idėja. smile.gif
Atsakyti