Įkraunama...
Įkraunama...

Astrologijos bendraminčiai

na čia neįmanoma atsakyti, nes gi klausimas, kiek pora išvis turi šansų. tiesiog Plutonas kraštutinumų planeta - gali ištekinti užkietėjusią senmergę, gali eilinį buroką pakelti į orchidėjų lygmenį, o nevaisingai porai gali atnešti kūdikį.
Papildyta:
Man įdomu, kas blogo jums nutiko per saturno - saulės neigiamą aspektą? Man kaip tik šiandien prasidėjo ir tęsis beveik visą vasarą, kas gerokai gadina nuotaiką.
Atsakyti
ekonomija, o kaip tranzitai?
Atsakyti
Man blogo tai tikrai nieko neatsitiko, negi taip sureikšmini kiekvieną neigiamą aspektą?
Atsakyti
na kai buvo aną kartą, tai tikrai buvo labai rimtų nemalonumų, pvz.: servisas sudėjo senas detales ir visą laiką tęsėsi aiškinimaisi su grasinimais, darbininkai, darę remontą pridarė broko ir patyrėm nemenkus nuostuolius, nes nepavyko įrodyt, kas tai padarė.
Atsakyti
nu ir ką aš sakiau............sugedo skalbiankė...
Atsakyti
QUOTE(burokėlis @ 2013 05 30, 15:16)
ekonomija, o kaip tranzitai?


Aš nieko tokio nepamenu, beja turėju baisųjį tranzitą saturno urano konjunkciją, bet šiaip neiko blogo nejaučiau, išskyrus nuotaikos kraštutinumus dėl darbo tai viską galiu, tai nieko nebenoriu...

o plutonas dirbtiniam nepakenks tipo atrinks gerus embrionus? O persileidimų plutonas nesukelia?

o kokius tranzitus žiūrėti?

tai gal pas burokėlį saturnas 3 būste? ar saturnas valdo trečią būstą, kad su ta technika tokios nelaimės?
Atsakyti
aš turėjau omenyje ar pas tave eina, kokie tranzitai per 5 šiuo metu.

mano 3 tuščias, be to buitinė technika gi 4.
Atsakyti
O ar saules-saturno neigiamas sukelia gedimus? Argi to nedaro saturno-urano aspektai?
Be to juk planeta gryzdama daro stipresni poveiki nei tranzuodama "pirma karta"


QUOTE(burokėlis @ 2013 05 30, 16:53)
nu ir ką aš sakiau............sugedo skalbiankė...

Atsakyti
QUOTE(myParadise @ 2013 05 30, 18:26)
O ar saules-saturno neigiamas sukelia gedimus? Argi to nedaro saturno-urano aspektai?
Be to juk planeta gryzdama daro stipresni poveiki nei tranzuodama "pirma karta"

finansiniai nuostoliai.
Atsakyti
Na as manau, kad pats formuliu principas gali pasitarnauti besimokantiems, bet is esmes juk ir taip akivaizdu, kad sios moters kelias susijes su 5 busto profesijomis:
1. Saule 5 (Zmogaus saviraiska, daznai ir talentai)
2. Pirmo busto valodvas 5.
3. Planetu sankaupa 5. Negana to ten merkurijaus-veneros konjukcija bei saules - jupiterio, kas labai geri zenklai.

Burokeli, o tai kodel jai problemos buvo toje srityje ir su rezisieriais - juk saules-saturno neigiamas neduoda lengvo kelio, o dar saturnas 6?


QUOTE(raudonoji @ 2013 05 27, 20:34)
Aktorius:
Formulė II+V+IX+X.
Į bendrą menininko žmogaus formulę įtraukiamas penktas būstas.
Pas mokytojus formulė tokia pati, tačiau tai skirtingos profesijos. Kuo jos skiriasi? Aktorius būtinai dar turi ir I+V formulę. T.y. gaunasi, kad mokytojas tai „nedadarytas“ aktorius. T.y. aktorius be I+V.
Aktoriams nėra svarbi planetų zodiakinė prigimtis, kurios dalyvauja formuojant formulę II+V+IX+X ir  I+V. Planetų prigimtis (zodiakas) lemia tik koks aktorius bus – tragikas, komikas, lyrikas ir pan.
Pavyzdys: Moteris gimusi 1955 m. rugpjūčio 1 d. 23:12 Leningrade (Sankt Peterpurge).

user posted image

Horoskope aiškiai matyti, kad penktas būstas pats aktyviausias – čia yra net keturios planetos, visos jos turi aspektus, iš ko seka kad yra daug ryšių penkto būsto su kitais būstais. Dabar patikrinkime formulę.
I+V. Pirmo būsto elementai yra venera (valdovas) ir Merkurijus (subvaldovas, suprantu kaip antras valdovas, ne kuspido). Venera susijungus su Merkurijumi (V būsto subvaldovu) – bus pirmas patvirtinimas. Merkurijus susijungęs su saule (dukart elementas V būste -  ir valdovas ir yra penktam būste) – bus antras ir trečias patvirtinimas. Merkurijus vienu metu subvaldovas I ir V būsto – bus ketvirtas patvirtinimas.
II+V. II būsto elementas – Merkurijus (valdovas). Merkurijus vienu metu valdovas II ir subvaldovas V būstų – pirmas patvirtinimas. Merkurijus susijungęs su saule (dukart elementas V būste -  ir valdovas ir yra penktam būste) – bus antras ir trečias patvirtinimas.
II+IX. nėra ryšių.
II+X. nėra ryšių.
V+IX. IX būsto elementas – Saturnas (valdovas). Saturnas sudaro kvadratūras su marsu, jupiteriu ir saule (dvigubas elementas V būsto) – taigi iš viso 4 ryšiai. Blogai, kad visi šie ryšiai kvadratūros, tai rodo kad gabumai yra, tačiau šių gabumų realizacija labai sudėtinga, probleminė.
Čia matomas pavyzdys „nuoseklios“ formulės, antras būstas jungiasi su penktu, o penktas toliau su devintu ir dešimtu. Toks formulės tipas irgi veikia.
V+X. X būsto elementai – Saturnas (valdovas) ir mėnulis (yra būste). Mėnulis neturi ryšių su penkto būsto lementais, o Saturnas turi tuos pačius keturis neigiamus aspektus (su marsu, jupiteriu ir saule (dvigubas elementas V būsto)). Tai vėl rodo, kad gebėjimai yra, o realizuoti sudėtinga.
IX+X. Saturnas vienu metu valdo abu būstus – vienas patvirtinimas. Mėnulis yra X būste ir turi sekstilį su Saturnu – antras patvirtinimas. Formulę IX+X galima pavadinti “kūrybinė karjera”. Trūksta vieno ryšio sėkmingai kūrybinei karjerai.
Kaip visa tai atrodo realiame gyvenime:
Moteris kreipėsi į astrologą konsultacijos, kadangi pas ją buvo didžiulės problemos profesinėje veikloje. Jausdama pašaukimą aktorystei, ji pastoviai susidurdavo su įvairiausiomis kliūtimis. Nepavyko bendravimas su pagrindiniu teatro režisieriumi, kitais aktoriais ir ji turėjo išeiti iš teatro. Vat jums ir trūkumas aspektų IX+X ir neigiami aspektai tarp Saturno ir V būsto. Tačiau pagal profesija ji yra aktorė, ir niekuo kitu be aktorystės ji nedirbo.

Papildyta:
įdedu aktoriaus profesijos formulės vertimą. Jūs gal parašykite, kokių profesijų dar norėtumėte pažiūrėti, nes visų tai aš garantuotai neišversiu smile.gif o jei versti, tai bent kas visiems įdomu wink.gif


Papildyta:
Ekonimija, raudonoji, kur jusu saules? Kokiame buste? Mes gi tyrinejame saules buste kaip pagrindiniu zmogaus talentu ir darbines veiklos sritis.
Atsakyti
QUOTE(burokėlis @ 2013 05 30, 19:09)
aš turėjau omenyje ar pas tave eina, kokie tranzitai per 5 šiuo metu.

mano 3 tuščias, be to buitinė technika gi 4.


bet mašinos tai gi 3...

mano saulė 11-atame


Papildyta:
o per 5-ą tranzuo ja tik plutonas
Atsakyti
tai jei 6 saturnas, niekas jai nepadės. tai problemos darbo vietoje. bet kam tos formulės, kai ir be jų čia viskas aišku.
Papildyta:
QUOTE(ekonomija @ 2013 05 30, 19:16)
bet mašinos tai gi 3...

mano saulė 11-atame
Papildyta:
o per 5-ą tranzuo ja tik plutonas

nu...transporto unsure.gif negirdėjau, kad kas su skalbianke važinėtusi hihihi.gif
Atsakyti