Įkraunama...
Įkraunama...

Astrologijos bendraminčiai

QUOTE(mėlynakė| @ 2013 05 28, 18:57)
Citatai tai trink bet ką, tik palik skliaustus iš abiejų pusių, arba dar gali pažymėt quote su mygtuku, tik tada vardo neuždės.

Palmiros darbu nesidomėjau, man ji yra tik viešas astrologijos veidas , manau, žymiai geresnis nei kokios nors vaivos.  Nesutiktum su tuo, kad galima paimti ir išmokti? Manau, viskas priklauso nuo to, kaip žmogus geriau įsisavina informaciją, vieniems tai knygos, kitiems prezentacijos ir panašiai. Tiesiog turėjau galvoje, kad laisvai galima ir pačiam mokintis, jei yra noras, nes tai nėra chirurgija. Žinoma, kad mokytojo gali prireikti vėliau, jei žmogus tai ketina paversti darbu. Dėl tos interpretacijos, tai nemanau, kad ji yra neįkandama, tiesiog tai užima žymiai daugiau laiko, nei tavo jau paminėtas palmiros tipo surašymas. Ir to, manau, išmoksti bedarydamas. Jei visiškai neturi tam gabumų, tai nepadės ir mokytojas.

Na, matau tau labai patinka tavo saule 3čiame biggrin.gif Jau tiek daug savo savybių jai priskyrei.  Gal tau ir diskretiškumo dėl to trūksta, juk tai ir plepumas smile.gif Jei  6to būsto  pagrindinė esmė – pagalba žmonėms, tai 3čio informacijos dalinimasis su bendruomene, manau tau tai bendrąja prasme turėtų būti svarbu.
Na, bet kokios planetos 6tame yra blogai, jau vien dėl to, kad tai ligų būstas. Ir šiaip jis gi 'evil' piktasis būstas, manau, ten bet kuriai planetai nėra gerai. Taip, energijos neturiu dėl Saulės 6tame, kiek pažįstu tokių – visi tuo skundžiasi. Tai nerodo žmogaus temperamento, tiesiog ta gyvybinė energija gan greitai baigiasi ir ją reikia iš naujo pakrauti.
Labas, patikrinau ta proga trijų žmonių brėžinius, kur tikrai žinau, kad 100% neištikimi ir nejaučia jokios sąžinės graužaties dėl to. Pas vieną buvo Veneros ir Plutono stipri kvadratūra (plius venera vandenyje), pas kitą – Veneros ir Plutono opozicija. Pas trečią buvo Veneros ir Urano kvadratūra. Dar vienas žmogus, pas kurį yra Veneros ir Urano kvadratūra, sakė, kad tai visai priimtina, tik sąžinė stabdo, bet nežinia, kaip būtų, jei ilgai reikėtų gyventi santuokoje.

keista, kiek pažįstu žmonių su Saule 6 nei vienas nesiskundžia energijos trūkumu, tame tarpe ir mano vyras. O kur tavo svarstyklės?
Atsakyti
QUOTE(burokėlis @ 2013 05 27, 16:48)
Man keista, kodėl žmonės nepasidomi, kas toks Crowley buvo iš tikro, nors gal tai neskelbiami viešai duomenys? Na nesiplėsiu, bet esu tikra Aleisterio galvoje buvo ne magija, o šizofrenija.



Na va, vilką mini – vilkas čia. Dabar jau ilgam grįžai?

Dėl Kraulio, tai jau anksčiau kažkiek pasisakiau, jei kas nors norės, tikrai galės susirasti daugiau informacijos, apie tai geriau pasidaryti savo išvadas. Na, taip, žmogus su tokiom idėjom turi būti stipriai delusional, bet palyginau juk tik dėl bendravimo su oponentais.

QUOTE
spėk, kur mano marsas? biggrin.gif

Na, manau, kad marsas žuvyse tau yra neįmanomas, tai belieka Mergelė? Tada su Marso energija turėtų būti gan sudėtinga, Mergelė juk pasyvus ir intravertiškas ženklas, tai ta energija per tai ir pasireiškia. Nebent jis būtų kaip nors sustiprintas.

Pvz Marsas Avine energija teka laisvai, kiek pažįstu tokių, laisvai paprašo paaukštinimo ar algos padidinimo, taip pat grupėje užima aktyvią poziciją, išreiškia savo nuomonę, bet visai nesivelia į konfliktus, kitiems pykstantis į tai nelabai reaguoja, jiems konfliktų nereikia, nes viską gauna ir be jų, kitu atveju prasmės juose ir nėra.

QUOTE(raudonoji @ 2013 05 27, 20:34)
įdedu aktoriaus profesijos formulės vertimą.


Nesitikėjau iš karto tiek daug smile.gif Jūs tikra šaunuolė.
Atsakyti
Nežinau, kaip dievas duos. Mačiau kasdien šventą mano vardą be reikalo minėjote, tai sakau nubausiu klaidatikes savo grįžimu.

Tu kažkaip nori tą vargšą Marsą paversti agresoriumi, nors realiai nes jis tai lemia. Aš turiu tokių įspūdingų derinukų, kad pats belzebubas pavydėtų, o Marsas lemia, kad aš darboholikė, pedantė (ypač kitų darbui) bei puiki strategė.
Atsakyti
Gavau soliaro apibūdinimą, ir radau įdomiū dalykų: pvz.: net 4 punktai rodo galimą nėštumą - plutonas 5 name; mėnulis 6 name; saulės neptūno aspektas; ir pasirodo, kad saturnas 4 taip pat gali rodyti tikimybe tapti tėvais, man šis būstas labiau asociavosi su tėvų problemomis, o gavau prielaida, kad tokia padėtis gali rodyti tikimybe tapti tėvais ir išmokti suderinti savo laisvės apribojimus su vaiko poreikiais, beje tą patį atkartoja ir jupiteris 11 name, kad svajonė tapti tėvais gali išsipildyti, bet tuo pačiu teks susitaikyti su laisvės apribojimu, nes 11 namas tai "kodėl gi ne" namas, kai išbandomos visos galimybės ir sau leidžiama viskas...

ar kas gali patvirtinti/paneigti šiuos aspketus iš savo patirties, kas realu kas ne?

ir dar kas tokio blogo yra atsitikę, kai soliaro asc krito į 12 būstą, kai paskaičiau tai baisoka blink.gif
Atsakyti
Kaip įdomu, o kas čia jums taip apibūdino?
O kur skaitėt apie asc 12?
Atsakyti
QUOTE(burokėlis @ 2013 05 29, 15:07)
Kaip įdomu, o kas čia jums taip apibūdino?
O kur skaitėt apie asc 12?


Gavau iš vieno astrologo. Ar nesąmonės parašė? O apie 12 tai skaičiau, kad gali grėsti apkalbos, slapti priešai, ligoninės, net kalėjimo grėsmė.... Kas patyrė tokius metus, kokia patirtim gali pasidalinti?

Žiūriu į savo tokius turėtus, ką pamenu, blogai apsigyniau diplominį, nrs darbas buvo labai geras, nesugebėjau savęs apginti... Bet ten 9 būstas krito į 8 būstą. Dar pinigų netekau, bet saturnas buvo 2-ame. Dar depresija užėjo, bet mėnulis buvo 12-tame. Dar tada susidomėjau astrologija. Pradėjua teisines kovas, bet jas laimėjau.. Daugiau kažko blogo nepamenu...
Atsakyti
Ai aš nekomentuosiu apie nėštumą, po to vėl liksiu labai bloga biggrin.gif manau, kad tas astrologas tai jumanji biggrin.gif

Dėl 12 tai pamenu, kad blogai jaučiausi tais metais, buvo depresija, teko nutraukti pakankamai didelį nėštumą, nes kūdikis staiga nustojo vystytis, gulėjau ligoninėje, po to keletą mėnesių niekaip negalėjau atsigauti dėl medicininių komplikcijų. šiaip labai uždara buvau, nesinorėjo niekur eit iš namų, su mama labai susipykau, nustojom bendraut iš vis. daugiau nepamenu kas ten buvo, bet pamenu, kad pasikeitus soliarui gan greitai palengvėjo. įvykių ir toliau buvo blogų, bet ta dvasinė būsena nuslinko. o pažįstu žmogų, kuris atsisėdo į kalėjimą tokiais metais, pažįstu ne vieną, kuris gulėjo ligoninėje. žodžiu, kad šūdas tai faktas, klausimas tik koks.
Atsakyti
QUOTE(ekonomija @ 2013 05 30, 08:14)
Gavau iš vieno astrologo. Ar nesąmonės parašė? O apie 12 tai skaičiau, kad gali grėsti apkalbos, slapti priešai, ligoninės, net kalėjimo grėsmė.... Kas patyrė tokius metus, kokia patirtim gali pasidalinti?

Žiūriu į savo tokius turėtus, ką pamenu, blogai apsigyniau diplominį, nrs darbas buvo labai geras, nesugebėjau savęs apginti... Bet ten 9 būstas krito į 8 būstą. Dar pinigų netekau, bet saturnas buvo 2-ame. Dar depresija užėjo, bet mėnulis buvo 12-tame. Dar tada susidomėjau astrologija. Pradėjua teisines kovas, bet jas laimėjau.. Daugiau kažko blogo nepamenu...

Sveika, aš galiu parašyti apie savo asc į 12tą. Tais metais irgi pabaigiau universitetą, mano 9tas irgi krito į 8tą, bet jame buvo ir jupiteris su uranu, aš džiaugiausi dėl savo įvertinimo, dar ir netikėtą pagyrimą gavau. Metai tikrai nebuvo tokie blogi, kokie buvo asc krentant į 1mą. Sveikata tais metais buvo gera, gal tik antroje metų pusėje jaučiausi stipriai įkalinta savo gyvenamojoje vietoje (ir negalėčiau nesutikti, kad ne dėl savo pačios kaltės), joje man buvo blogai, ją pakeičiau pasikeitus Soliarui. Mano Saturnas irgi buvo 4tame, gal dėl jo jaučiausi limituota namų srityje.

O jūs to vaiko norit ir laukiat? Nes dabar dauguma žmonių patys gali pasirinkti, kada jų turėti. T.y. jei nenorit, tai ir neturėsit. O jei per daug tikitės, tai juk stengsitės turėti ir nepriklausomai nuo Soliaro. g.gif O plutonas 5tame dėl to, kad valdo reprodukcinius organus/atneša transformaciją toje srityje? Mano aprašytuose metuose jis irgi buvo 5tame, nieko panašaus nepastebėjau.

Manau, turi būti visur matoma stipri tendencija, jei nėštumui tikrai didelė tikimybė. 4tas manau gali būti tik kaip pagalbinė nuoroda, bet tada Saturnas ten yra visai nekokia pozicija. Dėl nėštumo gal reikėtų pirmiausia pažiūrėti progresiją, jei ten yra kokia nors nuoroda, tada tyrinėti Soliarą, pvz koks teigiamas aspektas tarp pirmo ir penkto būsto ar jų valdovų? Ir Soliaro asc manau geriausia, jei kristų į 5tą. O mėnulis kaip nors teigiamai aspektuoja 5to valdovą Soliare? Dar gal pažiūrėkite ar yra kokių teigiamų aspektų tarp 7to būsto ir 11to ar jų valdovų.(nes tai jūsų partneris ir jo vaikas). Kažkaip iš jūsų aprašymo tie ženklai gan silpni. Bet aš nesu linkusi į soliarus žiūrėti per daug fatališkai, tikrai niekaip neužsiprogramuokite, va man ir su 12tu metai buvo neblogi, antrą pusę susigadinau dėl savo pačios kaltės. Manau, su Soliarais žymiai lengviau žiūrint į juos atgal, nes visos gyvenimo sritys juk sudėtos į ganėtinai mažą skaičių galimų kombinacijų. Aš iš esmės tikiu, kad viskas yra taip, kaip turi būti, tad per didelis jaudinimasis dėl Soliaro neturi jokios prasmės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėlynakė|: 30 gegužės 2013 - 10:59
na su paskutine mėlynakės pastraipa absoliučiai nesutinku, bet klausimą ji iškėlė gerą, o jūs norite vaiko ar priešingai? tada gal ir aš pakomentuosiu.
Atsakyti
Hm...na tikriausiai kai tiek domiesi, tai nori...nes kitaip į vaistinę eitum...

O aš į Solarus žiūriu filosofiškai, kad metus skirti times darbams, kuriuose užkoduota kosminė energija, o ne daužyti galvą ir be reikalo naudoti energiją srityse, kurios šiais metais neaktyvios, na ir kad pasisaugoti, ar daugiau dėmesio skirti ten kur problematiška...

Ką apie asc 12 būstą iš daugelio girdžiu, tai depresija...Visa kita labai priklauso nuo kitų namų ir planetų juose, vat pvz. myparadise -toks pat aspektas tik name jupiteris ir situacija kardinaliai priešinga...

Dar įdomi vieta, praeitų metų soliare buvo jupiteris pradėjau žvalgytis buto, bet neįsigijau...šiais metais name jau saturnas, kas galiotų jei nusipirčiau butą, kurį apžiūrėjau dar prie seno solaro g.gif
Papildyta:
atsiprašau, sumaišiau my paradice ir melynake
Atsakyti
na tokiu atveju Plutonui esant 5 pastoti rekomenduojama tik vienu atveju - jei daromas dirbtinis apvaisinimas, kam jis palankus. kitais atvejais per didelė rizika patologinio nėštumo, apsigimimų ir pan. asmeniškai aš tokiais metais nepastočiau. o visa kitą, ką ten jis papezėjo tai net gėda klausyti, po to ir sakoma, kad soliarai neveikia. saulės - neptūno aspektas lotuliukas.gif jis tikriausiai turėjo omenyje, kad galimas nekaltas prasidėjimas lotuliukas.gif
Atsakyti
Jupiteris ir Uranas buvo 9tame pas mane, ne 12tame, gal neaiškiai parašiau, 12tas tuščias. Apie aspektus surašiau tik iš teorinės pusės, kas man atrodo turėtų turėti sąsajas, bet tikrai netikrinau.

Burokėli, o kiek kartų maždaug tas plutonas 5tame padidina tokius šansus?
Atsakyti