QUOTE(myParadise @ 2013 05 26, 17:54)
Kadangi aš nemoku atsakyti į dalinę citatą iš viso pasisakymo, įkeliu taip:
Aš tai nesutikčiau su tuo. Galbūt tu tam tiesiog gabi arba nebandei parašyti asmeninio horoskopo? Nes tiesiog taip atskiromis dalimis analizuojant atrodo viskas aišku, bet kai reikia viską sudėt į vieną visumą ir anuliuoti kažką atsižvelgiant į kitką, gaunasi labai sudėtinga. Be to apsunkina viską jau vien tai, kad visa astrologinė literatūra yra "išmėtyta", o be to kaip ir sakiau šimtą kartų, joje daug nereikalingo šlamšto. Jei viskas būtų va taip gražiai sudėliota nuo A iki Z, ką turbūt tikrai galėtų padaryti tikras astrologas profesionalas gal ir būtų lengviau. Bet pamąstykime, jeigu atiduosi viską, ką ištyrinėjai visiems, ar begalėsi dirbti astrologu? Ar beturėsi tiek pat užsakymų? Jau vėl pasikartosiu apie Palmiros horoskopą, bet ten ne horoskopas, o tiesiog viskas surašyta, kas ką reiškia kokiame būste ir ženkle. Bet juk tai nieko nesako konkrečiai tam žmogui?
Papildyta:
Aš galvoju kad tas mano polinkis reikšti savo nuomonę prisideda juk ir dėl tos pačios saulės 3, kuri kviečia bendrauti, diskutuoti, tarkime kitaip būtų saulė 9, kuri jau savaime nori "pamokyti" kitus.
Bet šiaip gal tikrai prie to prisideda ir marsa ožiaragyje, dar kažką pažįsti su juo ten? keletas mano draugių iš tikro irgi panašiai elgiasi.
Citatai tai trink bet ką, tik palik skliaustus iš abiejų pusių, arba dar gali pažymėt quote su mygtuku, tik tada vardo neuždės.
Palmiros darbu nesidomėjau, man ji yra tik viešas astrologijos veidas , manau, žymiai geresnis nei kokios nors vaivos. Nesutiktum su tuo, kad galima paimti ir išmokti? Manau, viskas priklauso nuo to, kaip žmogus geriau įsisavina informaciją, vieniems tai knygos, kitiems prezentacijos ir panašiai. Tiesiog turėjau galvoje, kad laisvai galima ir pačiam mokintis, jei yra noras, nes tai nėra chirurgija. Žinoma, kad mokytojo gali prireikti vėliau, jei žmogus tai ketina paversti darbu. Dėl tos interpretacijos, tai nemanau, kad ji yra neįkandama, tiesiog tai užima žymiai daugiau laiko, nei tavo jau paminėtas palmiros tipo surašymas. Ir to, manau, išmoksti bedarydamas. Jei visiškai neturi tam gabumų, tai nepadės ir mokytojas.
Na, matau tau labai patinka tavo saule 3čiame
Jau tiek daug savo savybių jai priskyrei. Gal tau ir diskretiškumo dėl to trūksta, juk tai ir plepumas
Jei 6to būsto pagrindinė esmė pagalba žmonėms, tai 3čio informacijos dalinimasis su bendruomene, manau tau tai bendrąja prasme turėtų būti svarbu.
QUOTE(myParadise @ 2013 05 26, 18:46)
Man iki galo neaišku tavo maža gyvybinė energija. Ar tai dėl saulės 6, ar dėl perkrovos 6? Nes kiek žinau sveikatos atžvilgiu moterims blogai jei mėnulis 6 arba jei jis labai pažeistas. O saulė 6 blogai vyrams.
Na, bet kokios planetos 6tame yra blogai, jau vien dėl to, kad tai ligų būstas. Ir šiaip jis gi 'evil' piktasis būstas, manau, ten bet kuriai planetai nėra gerai. Taip, energijos neturiu dėl Saulės 6tame, kiek pažįstu tokių visi tuo skundžiasi. Tai nerodo žmogaus temperamento, tiesiog ta gyvybinė energija gan greitai baigiasi ir ją reikia iš naujo pakrauti.
QUOTE(Mirabele @ 2013 05 26, 22:52)
Labas
Aciu merginos. Gal galit pasakyti kas horo nurodo I zmogaus nora nuotykiu, neistikimybes.. reik viena tipa patikrinti
pas ji venera saulyje, beje kaip ir pas mane.. na esu istikima..
Labas, patikrinau ta proga trijų žmonių brėžinius, kur tikrai žinau, kad 100% neištikimi ir nejaučia jokios sąžinės graužaties dėl to. Pas vieną buvo Veneros ir Plutono stipri kvadratūra (plius venera vandenyje), pas kitą Veneros ir Plutono opozicija. Pas trečią buvo Veneros ir Urano kvadratūra. Dar vienas žmogus, pas kurį yra Veneros ir Urano kvadratūra, sakė, kad tai visai priimtina, tik sąžinė stabdo, bet nežinia, kaip būtų, jei ilgai reikėtų gyventi santuokoje.