Įkraunama...
Įkraunama...

Astrologijos bendraminčiai

"Šiaip ir pati nerašai labai neutraliai, tik prie griežtesnio asmens, žinoma, tai nublanksta ir iš to, kad tavo pasisakymuose nėra tokios stiprios užnugarinės jėgos, sprendžiu apie tavo marsą."

Šiaip aš nemanau kad rašau neutraliai, juk irgi ganėtinai reiškiu savo asmeninę nuomonę.
Nesupratau dėl to marso? Mano marsas ožiaragyje, egzaltuoja, stipresnio ir būti negali. Tik kad jis 12, t.y. paslėpta agresija. bigsmile.gif




QUOTE(mėlynakė| @ 2013 05 23, 21:27)
Ai, dar prisiminiau dėl 6to būsto, nes jis yra 'tarnavimo' būstas, kad man apskritai svarbu, kad mano darbas kažkuo būtų naudingas, pvz aplinkai arba neprivilegijuotoms žmonių grupėms, bet tiesiogiai dirbti aptarnavimo sferose yra tikrai ne man.

Aš tai nelabai suprantu, kur čia matot kažkokius žeminimus, burokėlis linkęs į išjuokimą, bet ir tai jokios jos kaltės absoliučiai nėra tame, jog Danutė supanikavo. MyParadise, pastebėjau, kad pas tave pasišaipymo bruožo visai nėra, tikriausiai ir tie juokai apie žuvis tau dėl to nelabai suprantami. Šiaip ir pati nerašai labai neutraliai, tik prie griežtesnio asmens, žinoma, tai nublanksta ir iš to, kad tavo pasisakymuose nėra tokios stiprios užnugarinės jėgos, sprendžiu apie tavo marsą.

Mirabele, būtų be galo nuostabu.

Atsakyti
Bet šiaip esi teisi - stipresnis žmogus gali gan lengvai man "užlipti" ant galvos. Jei tą turėjai omenyje.
Atsakyti
Venera mergelėje, daugiau nieko ten I.
Dėl IV tai jo, turiu nuoskaudų iš vaikystės, nors kažkam kitam gal neturėtų tai tokios reikšmės, sakytų - tai joks ne blogumas, pažiūrėk, kas kitose šeimose vyksta. tai kartais kaltinu savo infantilumą labiau nei "skriaudikus" smile.gif

Mano marsas irgi ožiaragyje. tik ne XII būste, ir yra konjukcijoj su mėnuliu ir dar su jais neptūnas. suprantu tik tiek, kad marsas egzaltuotas tokioj pozicijoj, o mėnulis - pažeistas, o neptūnas - normalus g.gif

aš kaip tikra pradedančioji ištarškinu viską jums apie savo natalą, bet juk mes mokomės smile.gif
pasigendu tik daugiau informacijos apie jus, MyParadise ir Mėlynake, labai įdomu. Mirabele, ir apie tave labai įdomu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatu: 23 gegužės 2013 - 21:22
QUOTE(myParadise @ 2013 05 23, 21:38)
Nesupratau dėl to marso? Mano marsas ožiaragyje, egzaltuoja, stipresnio ir būti negali. Tik kad jis 12, t.y. paslėpta agresija.  bigsmile.gif


Na, visada keista, kad marsas egzaltuoja šaltame ožiaragyje, šiaip, manau, tai reiškia, kad žmogus su Marsu Ožiaragyje sugeba geriausiai ir konstruktyviausiai išnaudoti Marso energiją.
Atsakyti
Čia iš Astrologijos temos:

QUOTE(dovil-e @ 2008 01 10, 09:18)
siek tiek trumpos, bet tikslios informacijos:
Planetų, aspektų ženklai ir jų reikšmės

    SAULĖ: energija, gyvybingumas, sąmonės šviesa, džiaugsmas. Palankūs Saulės aspektai su kitomis planetomis didina gyvybingumą, pasitikėjimą savimi, kelia nuotaiką, suteikia džiaugsmo, neša sėkmę daugelyje veiklos sričių, padeda bendrauti su įtakingais asmenimis, suteikia gyvenimui grožio ir puikumo, yra palankūs meilei. Nepalankūs Saulės aspektai su kitomis planetomis kelia liūdesį, skatina konfliktus, irzlumą, nepasitikėjimą ir nepasitenkinimą savimi, mažina jėgas ir trikdo širdies darbą.
    MĖNULIS: jautrumas, emocijos, intuicija, pasąmonė, buitis. Palankūs Mėnulio aspektai su kitomis planetomis skatina švelnumą, jautrumą ir intuiciją, kelia nuotaiką, padeda prisitaikyti prie aplinkos ir bendrauti, globoja namų, šeimos ir meilės reikalus. Nepalankūs Mėnulio aspektai kelia nerimą, baimes, nepasitikėjimą savimi, mažina gebėjimą prisitaikyti prie aplinkos, skatina abejingumą ir uždarumą, provokuoja klaidingus sprendimus.
    MERKURIJUS: protas, logika, informacija, dokumentai, ryšiai. Palankūs Merkurijaus aspektai skatina mąstymą, nuovokumą ir judrumą, padeda įsisavinti naują informaciją, bendrauti, rašyti ir tvarkyti dokumentus, globoja išsirengusius į netolimas keliones. Nepalankūs Merkurijaus aspektai su kitomis planetomis skatina išsiblaškymą, melą ir vagystes, sunkina bendravimą ir keliones, mažina supratingumą.
    VENERA: grožis, žemiška meilė, seksualumas, moteriškumas, švelnumas, finansai, vertybės. Palankūs Veneros aspektai su kitomis planetomis neša finansinę sėkmę, padeda bendrauti, suvokti grožį, užmegzti draugiškus ir meilės santykius, kelia nuotaiką, skatina seksualumą, išryškina meninius sugebėjimus. Nepalankūs Veneros aspektai su kitomis planetomis skatina tingumą, irzlumą, provokuoja finansines klaidas, ardo meilės santykius, gimdo nepasitenkinimą savimi ir aplinkiniais.
    MARSAS: drąsa, energija, ryžtas, agresija, vyriškumas. Palankūs Marso aspektai su kitomis planetomis didina ryžtą, drąsą ir energiją, padeda apsispręsti, skatina seksualumą, globoja sportą ir veiklą, susijusią su mechaniniais prietaisais bei metalu, išryškina vyriškas savybes. Neharmoningi Marso aspektai su kitomis planetomis didina irzlumą ir agresiją, arba, atvirkščiai, atima jėgas, drąsą ir ryžtą, mažina valią, kelia traumų ir konfliktų pavojų.
    JUPITERIS: autoritetas, valdžia, įstatymai, plitimas, sėkmė. Palankūs Jupiterio aspektai su kitomis planetomis padeda stiprinti autoritetą ir bendrauti su įtakingais žmonėmis, atveria naujas galimybes ir yra susiję su visokeriopa sėkme. Nepalankūs Jupiterio aspektai su kitomis planetomis mažina sėkmę, kelia pavojų autoritetui ir nepasitikėjimą savimi, provokuoja konfliktus su valdžia.
    SATURNAS: susitraukimas, tvarka, sistema, apribojimai, senatvė. Palankūs Saturno aspektai su kitomis planetomis padeda susikaupti, siekti tikslo, susivaldyti ir laikytis disciplinos, didina praktiškumą, stabilumą, kantrybę, atkaklumą ir padeda medituoti. Nepalankūs Saturno aspektai su kitomis planetomis trukdo susikaupti, kelia liūdesį ir pesimizmą, skatina uždarumą, sukuria įvairias kliūtis bei apribojimus, didina traumų pavojų.
    URANAS: laisvė, įžvalga, originalumas, reformos, maištai, tolimi ryšiai, intelektas. Palankūs Urano aspektai su kitomis planetomis didina įžvalgą ir išradingumą, skatina laisvės ir savarankiškumo siekį, padeda draugystei, mokslinei, techninei ir visuomeninei veiklai. Nepalankūs Urano aspektai su kitomis planetomis skatina impulsyvumą, nervingumą ir maištavimą, sukelia technikos gedimus, avarijas, sprogimus, traumas ir netvarką.
    NEPTŪNAS: kūryba, jautrumas, meilė, intuicija, iliuzija, apgaulė. Palankūs Neptūno aspektai su kitomis planetomis žadina altruizmą ir meilę, skatina vaizduotę, meninius sugebėjimus, grožio pojūtį, įžvalgą, dvasinius siekius ir įkvėpimą. Nepalankūs Neptūno aspektai su kitomis planetomis kelia nerimą ir baimę, didina polinkį į blogus įpročius, skatina pavojų būti priklausomiems nuo svetimos įtakos, susiję su iliuzijomis, apgaule ir klasta.
    PLUTONAS: energija, valia, įtaiga, transformacija. Palankūs Plutono aspektai su kitomis planetomis didina ištvermę ir vidinę jėgą, padeda atsikratyti svetimos įtakos, globoja didelius ir rizikingus sumanymus, stambų verslą ir dideles finansines operacijas, žadina kovinę dvasią ir valią. Nepalakūs Plutono aspektai su kitomis planetomis žadina agresiją, polinkį į nusikaltimus, sukelia katastrofas, nelaimingus atsitikimus, kelia nerimą ir baimę, mažina atsparumą neigiamai įtakai.
    RACHU: kylantis Mėnulio mazgas, dar kitaip vadinamas „Drakono galva” arba Karminiu Mėnulio mazgu. Susijęs su naujausiomis tendencijomis, greičiausiu evoliucionavimu. Planetų teigiami aspektai su šiuo tašku padeda vystytis, atveria najas galimybes, padeda surasti efektyvius sprendimus. Neharmoningi aspektai – pristabdo vystymąsi, daro jį problematišką.

Aspektai (kampai) tarp planetų:
      KŪRYBINIS ASPEKTAS
  KONJUNKCIJA (jungtis) 0° – išryškina momento galimybes. Kūrybingumo, dinamiškumo aspektas.

      NEPALANKŪS ASPEKTAI
  OPOZICIJA 180° – prieštaravimai, įtampa. Neharmoningas aspektas.
  KVADRATŪRA 90° – išryškina prieštaravimus, kliūtis. Neharmoningas, dramatiškas aspektas.

      PALANKŪS ASPEKTAI
  TRINAS 120° – suteikia palaikymą, sėkmę. Harmoningas, aprėpiantis aspektas.
  SEKSTILIS 60° – palaiko, išryškina galimybes. Harmoningas, kūrybiškas aspektas.


Mirabele, radau tokį linką, ten po tuo 'knygi' lyg pradžiamokslis surašytas. Gal tau pravers.

QUOTE(Nanata @ 2008 01 10, 13:08)
Labai daug informacijos galima rasti psl. http://aquarun.ru/ta.html . Cia rusu kalba, bet labai daug visko. Pradedantiesiems skyreliai: Астрологический алфавит bei Руководство по интерпретации карт рождения.


Va, radau ir tokį pasisakymą biggrin.gif Man visada šiek tiek keista, kai astrologija besidomintys ją lygina su medicina, man tai atrodo, kaip bandymas suteikti jai (ir sau tuo pačiu) papildomos svarbos, ypač dėl to, kad ją dabartiniais laikais visi labai nuvertina, ypač mokslininkai. Aš manau, kad ji nėra kažkokių specialių įgūdžių reikalaujantis mokslas, kaip ir pavyzdžiui Geografija ar Istorija, užsinorėjęs bet kada gali paimti ir išmokti. Tai visiškai nesulyginama su medicina ar architektūra, ar bet kokiu kitu darbinių įgūdžių reikalaujančiu užsiėmimu.


QUOTE(xxl @ 2008 02 05, 11:43)
o kodel astrologija? gal studijuokie chirurgija pacios. rezultatai, manau, bus panasus.

Atsakyti
QUOTE(myParadise @ 2013 05 23, 22:01)
Bet šiaip esi teisi - stipresnis žmogus gali gan lengvai man "užlipti" ant galvos. Jei tą turėjai omenyje.


Ne ne, turėjau galvoje, kai kažkiek reiški pyktį ar nepasitenkinimą, o ne apskritai. Kad tavo pyktis nebaisus biggrin.gif Šiaip kalbėdama atrodai pasitikinti savimi ir savo žodžiais, ir stipri man taip pat atrodai.

Papasakok man daugiau apie planetas 12tame natale, nelabai tuo domėjausi, jos interpretuojamos panašiai kaip soliare? Kaip pavyzdžiui Saulei tai bloga vieta, nes tais metais ji bus paslėpta. Planetos ten būna prislopintos arba nepaima viršaus prieš kitas?

--------------------

Dėl Kraulio, aš išvaizdos aprašymus ir skaičiau būtent jo (Aleister Crowley), jis sakė, kad pagal tai galima nustatyti žmogaus asc. Apie jį reikėtų visiems pasidomėti, ne dėl to, kad jis yra sektinas pavyzdys (o tuo labiau jo pasekėjai), bet iš serijos ‘pažink savo priešą’. Jis iki dabar yra be galo įtakingas, jo pasekėjai taip pat, ir žymiai labiau nei iš pirmo žvilgsnio galėtų pasirodyti.

-------------------

Kažkaip dabar susidomėjau 4tu ir 10tu, pas mane pavyzdžiui 4tame yra marsas ir plutonas. Jos labai gerai apibūdina mano šeimos vidinį gyvenimą, buvo daug pykčių ir labai daug paslapčių, neišsakytų dalykų. Bet pvz pas mano siblingą 4tas būstas yra tuščias, čia gal dėl to, kad aš žymiai labiau buvau į visą tai įtraukta. Čia tikriausiai sutapimas, bet tos planetos 4tame labai gerai apibūdina ir mano mamą, ji Avinas su Mėnuliu Skorpione. Jei lyginant 10tą, tai mano MC Avine, o mano siblingo Ožiaragyje ir sudaro konjukciją su Neptūnu. Bet mes ir į tėtį reaguodavom skirtingai, aš labai pykdavausi, nes pas mus abu mėnuliai avine, o mano siblingas matydavo labiau kitokią melancholišką pusę. Nežinau, kiek reikšmės tame turi kuspidai, bet jie tikrai nėra tas pats, kas juose esančios planetos.

-----------------

Čia gavosi vos ne mėlynakės dienoraštis, einu lauk jau. Bet pažadėjau sau, kad tikrai pabūsiu bent iki temos pabaigos, tai reik rašyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėlynakė|: 24 gegužės 2013 - 11:21
Iš kai kurių duomenų sprendžiu, kad tu už mane tik kokį pora mėn jaunesnė smile.gif
Venera mergelėje krentanti. Čia ji suteikia didelį išrankumą partneriams, bereikalingą priekabumą.
Mėnulis ožiaragyje - įšaldytos emocijos, pesimizmas; jei neptūno konjukciją su mėnuliu ne didesnė nei 5 laipsniai - tai labai sunkina emocinę būklę (gali reikštis nebūtos fantazijos, psichikos problemos (tokios kaip depresija, perdėtas jautrumas pvz. tai nereiškia kad psichinis smile.gif , alkoholizmas, gailėjimasis savęs. Na bet apie neptūną gal skaitei jau.

Na aš nemanau, kad apie mane mažai prirašyta, galima teigti, kad jei pusė forumo apie Danutės Janą, dar dalis santykių aiškinimosi, tai dar viena dalis apie MyParadise natalo pasireiškimą lotuliukas.gif


QUOTE(gatu @ 2013 05 23, 22:05)
Venera mergelėje, daugiau nieko ten I.
Dėl IV tai jo, turiu nuoskaudų iš vaikystės, nors kažkam kitam gal neturėtų tai tokios reikšmės, sakytų - tai joks ne blogumas, pažiūrėk, kas kitose šeimose vyksta. tai kartais kaltinu savo infantilumą labiau nei "skriaudikus" smile.gif

Mano marsas irgi ožiaragyje. tik ne XII būste, ir yra konjukcijoj su mėnuliu ir dar su jais neptūnas. suprantu tik tiek, kad marsas egzaltuotas tokioj pozicijoj, o mėnulis - pažeistas, o neptūnas - normalus  g.gif

aš kaip tikra pradedančioji ištarškinu viską jums apie savo natalą, bet juk mes mokomės  smile.gif
pasigendu tik daugiau informacijos apie jus, MyParadise ir Mėlynake, labai įdomu. Mirabele, ir apie tave labai įdomu  smile.gif


Papildyta:
Negalėčiau prieštarauti. Pvz nors skaitoma, kad marsas ir saturnas pikčiausios planetos, bet gal iš tiesų jų piktumas neutralizuojasi egzaltacijose, pvz. saturnas svarstyklėse. Nes biški nesąmoningai gaunasi, kad marsas avine piktesnis nes savo valdose, svarstyklėse piktesnis, nes ištremtas, tai gal egzaltacijoje pasireikštų konstruktyvumas. Nors žiūrint iš kurios pusės pažiūrėsi.


QUOTE(mėlynakė| @ 2013 05 23, 22:35)
Na, visada keista, kad marsas egzaltuoja šaltame ožiaragyje, šiaip, manau, tai reiškia, kad žmogus su Marsu Ožiaragyje sugeba geriausiai ir konstruktyviausiai išnaudoti Marso energiją.

Atsakyti
Šiaip esu šiek tiek šokiruota tavo įžvalgomis, aš pvz galiu taip įžvelginėti gyvai bendraudama, bet tik ne forumuose smile.gif Arba čia patirtis, arba 6 būsto apraiška smile.gif Juk turbūt galėtum dirbti kokia analitike, kritike ir pan.


na planetos 12 natale rodo savybes, kurias žmogus slepia. Šiaip jau skaitoma, kad daug planetų ten duoda žudikus-manjakus, o taip pat menininkus.
Tai jei ten neptūnas - dažnai žmogus gali atrodyti "kietas", bet viduje slypi minkštas vidus. Jį retai pamatysi besiskundžiantį, verkiantį, bet likęs vienas su savimi jis gal kaukia ne savu balsu. Na tai tiesiog "buvimas su savimi". Marsas 12 (Anot Rozmarino) skaitoma vienu blogiausių ženklų horoskope, nes taip užslepiamas žmogaus pyktis, kuriam vieną dieną prasiliejus gali baigtis labai blogai. Šiaip iš mano patirties kiek pažįstu žmonių su marsu ten, tai labai dažnai žmonės atrodo išoriškai neryžtinti, kuklūs. Bet namie sutuoktiniui parodo "tikrąjį aš", nebūtinai smurto prasme. Tiesiog ta marso energija uždaryta.
Šiaip kiek pastebėjau įkalintą skorpioną ten turintys išvis turi tokį nežmogišką kiautą, aš pvz net su geriausia drauge, kuri jį ten turi, sėdžiu ir galvoju "na tavęs tikrai jau neperprasiu, toks didžiulis paslaptingumas skleidžiasi. Šiaip manau kad plutonas ten tikrai nėra gerai.
Merkurijus 12 gali duoti nekalbumą.
Saturnas vėlgi slepiamą depresiją, toks žmogus nemėgsta skųstis ir labai nemėgsta būti vienas, nors ko gero jam rekomenduojama laikas nuo laiko pabūti su savimi.
Del urano ir jupiterio pavyzdžių nežinau.
Saulė 12 vėlgi vienas blogiausių ženklų laimei.
Tie, kurie turi ten mėnulį, būna tokie "geriečiai", kuriems kiti net ant galvų lipa, gal nemoka pasakyti "Ne" net nzn.

Štai labai tinkantis tam pavyzdys - Vladimiras Putinas - net 3 planetos 12. Man jis kelia siaubą schmoll.gif . Saturnas ten tik įrodo darbą su paslaptimis, ne bereikalo šnipas ir KGB.
Beje Barackas Obama turi saturno-jupiterio konjukciją 12.

Nesuprantu, tai tau nepatinka čia bendrauti, kad reikia "išbūti" iki puslapių galo? Juk tuo šis forumas ir skiriasi nuo kitų, kad čia galime pasidalyti praktiniais pastebėjimas, o ne abstrakčia teorija.




QUOTE(mėlynakė| @ 2013 05 24, 12:19)
Ne ne, turėjau galvoje, kai kažkiek reiški pyktį ar nepasitenkinimą, o ne apskritai. Kad tavo pyktis nebaisus biggrin.gif Šiaip kalbėdama atrodai pasitikinti savimi ir savo žodžiais, ir stipri man taip pat atrodai.

Papasakok man daugiau apie planetas 12tame natale, nelabai tuo domėjausi, jos interpretuojamos panašiai kaip soliare? Kaip pavyzdžiui Saulei tai bloga vieta, nes tais metais ji bus paslėpta. Planetos ten būna prislopintos arba nepaima viršaus prieš kitas?

--------------------

Dėl Kraulio, aš išvaizdos aprašymus ir skaičiau būtent jo (Aleister Crowley), jis sakė, kad pagal tai galima nustatyti žmogaus asc. Apie jį reikėtų visiems pasidomėti, ne dėl to, kad jis yra sektinas pavyzdys (o tuo labiau jo pasekėjai), bet iš serijos ‘pažink savo priešą’.  Jis iki dabar yra be galo įtakingas, jo pasekėjai taip pat, ir žymiai labiau nei iš pirmo žvilgsnio galėtų pasirodyti.

-------------------

Kažkaip dabar susidomėjau 4tu ir 10tu, pas mane pavyzdžiui 4tame yra marsas ir plutonas. Jos labai gerai apibūdina mano šeimos vidinį gyvenimą, buvo daug pykčių ir labai daug paslapčių, neišsakytų dalykų. Bet pvz pas mano siblingą 4tas būstas yra tuščias, čia gal dėl to, kad aš žymiai labiau buvau į visą tai įtraukta. Čia tikriausiai sutapimas, bet tos planetos 4tame labai gerai apibūdina ir mano mamą, ji Avinas su Mėnuliu Skorpione. Jei lyginant 10tą, tai mano MC Avine, o mano  siblingo Ožiaragyje ir sudaro konjukciją su Neptūnu. Bet mes ir į tėtį reaguodavom skirtingai, aš labai pykdavausi, nes pas mus abu mėnuliai avine, o mano siblingas matydavo labiau kitokią melancholišką pusę. Nežinau, kiek reikšmės tame turi kuspidai, bet jie tikrai nėra tas pats, kas juose esančios planetos.

-----------------

Čia gavosi vos ne mėlynakės dienoraštis, einu lauk jau. Bet pažadėjau sau, kad tikrai pabūsiu bent iki temos pabaigos, tai reik rašyt.


Papildyta:
Gerai kad akcentavai šitą dalyką, kad tie patys vaikai turi skirtingus 4-10 būstų ženklus, nes juk iš tiesų jų požiūris į tėvus, jų ryšys su jais, be to ir tėvų elgesys ir auklėjimas juk būna skirtingas dauguma atvejų.
Atsakyti
QUOTE(mėlynakė| @ 2013 05 24, 11:19)
Čia gavosi vos ne mėlynakės dienoraštis, einu lauk jau. Bet pažadėjau sau, kad tikrai pabūsiu bent iki temos pabaigos, tai reik rašyt.
visai ne, ir niekur neik.

QUOTE(myParadise @ 2013 05 24, 19:05)
a) Iš kai kurių duomenų sprendžiu, kad tu už mane tik kokį pora mėn jaunesnė smile.gif

b ) Venera mergelėje krentanti. Čia ji suteikia didelį išrankumą partneriams, bereikalingą priekabumą.

c) Mėnulis ožiaragyje - įšaldytos emocijos, pesimizmas;

d) jei neptūno konjukciją su mėnuliu ne didesnė nei 5 laipsniai - tai labai sunkina emocinę būklę (gali reikštis nebūtos fantazijos, psichikos problemos (tokios kaip depresija, perdėtas jautrumas pvz. tai nereiškia kad psichinis smile.gif , alkoholizmas, gailėjimasis savęs. Na bet apie neptūną gal skaitei jau.

e) Na aš nemanau, kad apie mane mažai prirašyta, galima teigti,  kad jei pusė forumo apie Danutės Janą, dar dalis santykių aiškinimosi, tai dar viena dalis apie MyParadise natalo pasireiškimą   lotuliukas.gif
pasirodo, atvirumas tik iš vidaus toks nuogas atrodo (ar čia pasakė mano mėnulis ožiaragyje?). o kai skaitai kito pasisakymą, supranti, kad nėra ko bijoti, tai tiesiog dalinimasis informacija bendram tikslui.

QUOTE(myParadise @ 2013 05 24, 19:26)
f) Juk turbūt galėtum dirbti kokia analitike, kritike ir pan.

g) Šiaip kiek pastebėjau įkalintą skorpioną ten turintys išvis turi tokį nežmogišką kiautą, aš pvz net su geriausia drauge, kuri jį ten turi, sėdžiu ir galvoju "na tavęs tikrai jau neperprasiu, toks didžiulis paslaptingumas skleidžiasi.

h) Šiaip manau kad plutonas ten tikrai nėra gerai.


a) eik tu sau bigsmile.gif

B ) yra tiesos. nelengva antrai pusei su manimi..

c) yra tiesos. kartais išsigąstu, kad meilė man neegzistuoja, kai matau kitų emocijas ir atvirumą. o aš kažkokia už devynių gylių devynių sluoksnių užsislėpusi (mėnulis ožiaragy), o tas, kas užsislėpę, visai ne tikra laki šilta meilė, o jos šešėlis (venera mergelėj). bet va vienas mėnulio ožiaragy pliusas: kai vyksta krizė, ne paprasta, o rimta, imušani pagrindą iš kojų, ir normalūs žmonės panikuoja, mėnulis ožiaragyje sugeba išlikti ramus ir šaltas. bet vat neseniai atradau, jog reikia ieškoti išėjimų savo emocijoms, net per jėgą, net jei jos prisispaudusios viduj prie sienų, nes visas išgąstis ar pyktis kaupiasi ir stiprėja, o galop vistiek turi išeiti. tuomet negera niekam.
Išvis, atvirumas, nuoširdumas, atjauta man yra toks gražus pažiūrėti, bet neduota, matyt, nes kai juntu save imant atvirauti, tai juntasi taip stipriai lyg būtų koks striptizas lotuliukas.gif
Pesimizmas irgi tikslu: kartais , kai įsivaizduoju mąstanti realiai, mėginu priminti sau, kad iš tiesų viską juodinu, o yra geriau nei manau. kartais pavyksta save įtikinti.

d) ačiū dievui, konjunkcija daugiau nei penki laipsniai. bet psichika mano gali būti jautri, net nežinau, ar psichika. gal tiesiog nervų sistema.

e)pasirodo, atvirumas tik iš vidaus toks nuogas atrodo (ar čia pasakė mano mėnulis ožiaragyje?). o kai skaitai kito pasisakymą, supranti, kad nėra ko bijoti, tai tiesiog dalinimasis informacija bendram tikslui.

f)pritariu. man labai įdomu, kur ir kaip plutonas pas Mėlynakę ir kas vyksta skorpiono valdomam būste ir koks tai būstas.

g) man artimas žmogus irgi turi plutoną XII bigsmile.gif net palengvėjo bigsmile.gif aha, tai daug daugiau nei paslaptingumas, tai tarsi kitas pasaulis, kitas žmogaus lygis nei aplinkinio pasaulio, lyg jis būt ne iš šio pasaulio. tu gali žinodamas apie žmogų faktus a,b,c, vistiek nebūti tikras, kad tikrai buvo faktai a,b,c. labai įdomu, ką su tuo daryti ir kaip elgtis. tavo geriausios draugės saulė kokiam ženkle?
ir dar įdomu. apie skorpioną sakoma, kad po kaiutu slypi milžiniška aistra. įdomu, kaip su plutonu XII: ar po tuo gigantišku kiautu slypi gigantiška aistra? logiška g.gif

h) kodėl? ir jei negerai, tai kam ir kuo ?

neparašei apie venerą XII ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatu: 24 gegužės 2013 - 22:16
QUOTE(mėlynakė| @ 2013 05 24, 00:51)
Čia iš Astrologijos temos:
Mirabele, radau tokį linką, ten po tuo 'knygi' lyg pradžiamokslis surašytas. Gal tau pravers.

Aciu.. smile.gif o jums ko reikia sakykit, tikrai padesiu kuo galesiu. Tik pas mane siuo metu internetas stringa, tai galiu ne ta pacia diena atsakyt, o kita smile.gif

beje kalbejot apie marsa 12 buste ir dar oziaragyje.. kaip tik siuo metu intensyviai bendrauju su vienu zmogumi, jis sakyciau ta agresija panaudoja ne issiliejimui ant zmoniu, o sportui, aktyviam poilsiui.

Atsakyti
QUOTE(myParadise @ 2013 05 23, 19:17)
Šiaip žinoma, maloniai laukiam žmogaus kuris išverstų Šestopalovo formules! smile.gif


http://astro-future....rofi/index.html
Jūs čia apie šitas kalbate? ar ne? kažkada skaičiau ko jūs norite, bet su atmintim ryškiai pas mane nebegerai doh.gif biggrin.gif Galėčiau ir aš prisidėti prie vertimo, nes astrologines knygas tik rusiškai skaitau smile.gif

Mirabele manau visai neblogas pradžiamoksliui aukščiau esanti nuoroda smile.gif

Sakojan rusiskai

Knygu lobynas rusiskai



Atsakyti
QUOTE(myParadise @ 2013 05 24, 20:05)
Venera mergelėje krentanti. Čia ji suteikia didelį išrankumą partneriams, bereikalingą priekabumą.
Papildyta:
Pvz nors skaitoma, kad marsas ir saturnas pikčiausios planetos, bet gal iš tiesų jų piktumas neutralizuojasi egzaltacijose, pvz. saturnas svarstyklėse.

Taip, Mergelė juk vienišiaus ženklas, labai ilgai ir priekabiai renkasi, tik po to 'įsimyli'. Manau, gerai, kai jos būna derančiuose ženkluose.

Na, padariau kažkokias išvadas apie tą Marsą Ožiaragyje, kad turi gan stiprų polinkį labai išreikšti savo asmeninę nuomonę, ir, kad ji tokia, kuri labiau kviečia į debatus, nei į ginčą ar konfliktą. Ir, kad jie tos savo nuomonės nebando įteigti su per dideliu užsidegimu. Manau, besiginčydami turėtų išlikti gan šalti ir racionalūs.

QUOTE(myParadise @ 2013 05 24, 20:26)
Nesuprantu, tai tau nepatinka čia bendrauti, kad reikia "išbūti" iki puslapių galo? Juk tuo šis forumas ir skiriasi nuo kitų, kad čia galime pasidalyti praktiniais pastebėjimas, o ne abstrakčia teorija.

Tikiuosi nepriėmei asmeniškai, nes pagrinde čia dviese ir kalbėjom biggrin.gif Kai visos išėjo, pažadėjau sau, kad pabaigsiu temą, net jei teks vienai rašyti, tai dabar kažkiek jaučiuosi atsakinga. Manau, rašyčiau žymiai mažiau, jei ir be manęs ji kažkiek judėtų. Priedo, man tas rašymas reikalauja daug energijos ir aš jos, kaip jau minėjau, nelabai turiu.

Ačiū, kad paaiškinai apie tą 12tą, labai įdomu, pas mane jis tuščias, gal dėl to nelabai domėjausi.

Ta psichoanalizė yra skorpiono sritis, pas mane ji labai išreikšta.

Radau, kad auginant vaikus labiausiai patariama atsižvelgti į jų mėnulio ženklą. Čia kažkiek aprašyta anglų k.

QUOTE(Mirabele @ 2013 05 25, 13:40)
Aciu..  smile.gif o jums ko reikia sakykit, tikrai padesiu kuo galesiu. Tik pas mane siuo metu internetas stringa, tai galiu ne ta pacia diena atsakyt, o kita smile.gif

Čia jos visos. Tikrai čia ne jokia prievolė, bet jei kada galėtum ar turėtum laiko tai būtų nuostabu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėlynakė|: 25 gegužės 2013 - 23:03