Man atrodo, kad didelis šansas, kad burokėlis yra rozmarinas, nes kažkaip pas jas per daug sutapimų, nustebčiau tik dėl to, kad apie rozmariną ji kalbėjo trečiu asmeniu. Bet iš esmės ji juk labai racionalus, subrendęs ir stabilus žmogus, tik konfliktų metu šiek tiek metasi į žemą lygį, šiek tiek tame trūksta išminties, dėl to bent jau aš jai nepasakočiau nieko per daug asmeniško, bet kaip žmogus ji yra netgi labai pagirtina asmenybė ir jumoro jausmas taip pat išreikštas. Man visada patiko jos vilkas avatare, galėtų tą niką ir toliau naudoti.
Man jos tipas iš esmės priminė ižeidųjį ezoteriką Kraulį, kai skaičiau apie jo santykius su ponu Waite
Įdomu ar jų horoskopuose būtų sutapimų. Pvz. Kraulio gyvenimo pabaigoje jį prižiūrėjęs gydytojas nusibaigė iš karto po Kraulio, Kraulis buvo labai užsirūstinęs, kad gydytojas jam nedavė opiatų, nuo kurių jis buvo priklausomas. Manau daug kam atrodė, kad Kraulis ten prikišo nagus
Nenustebčiau, jei taip ir būtų buvę.
Lyg pati sakei, kad nesi konfliktiška
Manau, ir tavo Marso ženklas neturėtų toks būti. Galbūt, tik kai pasijungia tavo mėnulis avine, nes jie juk mėgsta nurodinėti, ginčytis, greitai praranda savitvardą, mėgsta būti teisūs ir tt. Mėnuliai Avine mano gyvenime yra išskirtinai svarbūs žmonės ir po to, kai pradėjau domėtis astrologija, net nustebau, kiek jų mano gyvenime pasirodė daug ir kaip tai visiškai paaiškina jų elgesį.
Man išmokti brėžinius braižyti ranka būtų įdomu, nes man atrodo, kad būtų neblogai žinoti, kaip tai reikia atlikti be kompiuterio pagalbos.
Dėl tų puslapių ir aš nustebau, dėl to pasidomėjau, kad jie pildosi ne nuo ilgio, o nuo postų skaičiaus, man rodos turi susirinkti 12, bet kokio ilgio. O mes visada išcituojam viską į vieną postą. Nors gal taip ir geriau, nes tema vėliau išsitrins ir gal kas nors dar spės pasiskaityti.
Mano darbe yra šiek tiek apskaitos, tikriausiai tai užsiskaito. Dar įdomu aplinkosauga, visokie perdirbimai, alternatyvios energijos resursai (nesu tikra ar skaitosi, gal čia labiau jaučio sritis). Po to domina viena mitybos sfera, taip pat stengiuosi domėtis ir sveikesne gyvensena kažkiek. Tikiuosi tai kažkiek atsakė į tavo klausimą.
QUOTE(Mirabele @ 2013 05 23, 13:37)
Labas merginos..
Noreciau patarimo gal zinote koki pradziamoksli rusu kalba
dlia asobina tupych?
nors sueis ir paprastas pradziamokslis, didelis dekui..
Labai idomu jus skatyt, bet kiek man paciai bus astro ikandama - neisivaizduoju. Na bent pacius pagrindus issistudijuot noras yra, o veliau ziuresime..
Sveika,
Bent jau aš tai laukiau žmogaus skaitančio rusiškai.
Jei ilgiau čia užsiliktum, gal norėtum ar galėtum šiek tiek paversti tas šestapalovo (?) formules. Jei nenori, tai tikrai nereikia, bet galėtume čia jas ir panagrinėti, manau, būtų įdomu.