Įkraunama...
Įkraunama...

Astrologijos bendraminčiai

QUOTE(gatu @ 2013 05 20, 07:42)
va čia skaitinėjau vakar, labai smulkiai ir kažkaip erdviai apie saturną10 prirašyta, saturną būstuose ir ženkluose. tokie psichologinis portretai. scribd.com liz green
man labai įstrigo toks apibūdinimas, kad saturno10 žmonės gali kurį laiką dėvėti nusižeminimo kaukę, kai dirba kitiems, per kitus žmones, kad tai yra saturno dovana. bet laikui bėgant vidinė ambicija ir meilė sėkmei išstums jį lauk būti sau. Ir kad tai ir bus svarbiausias išbandymas: šiems žmonėms ne pasiekti sėkmę vykstant procesui yra problema. O pradėti, apsiimti, dėl didelės nesėkmės baimės, kuri gali net pavirsti į inertiškumą. Ir kad saturno darbas - suteikti struktūrą ir formą grupinei idėjai. ir jei žmogus atsisakys šią galimybę įgyvendinti, tai turi būti pasiruošęs susitaikysti su beviltiškumo, frustracijos ir betiksliškumo jausmo kaina. O jei vis dėlto prims savo paties vidinio aš iššūkį, gali tapti saturnu mokytoju, pačia rezultatyviausia forma.

Dar labai įdomu dėl aspektų saturno , ar jie turi reiškmės ir kokią? kadangi man patinka leonardo dicaprio, ypač kaip profesionalas (gaila, kad asmeninis jo gyvenimas nenusistovi ir nenurimsta vis), tai žiūriu, jis turi saturną 10, ir daugiau jokių planetų ten. bet va aspektai gal kažką reiškia dar. ir ne "kažką" smile.gif tik apie aspektus aš dar mažai žinau.

Beje, radau neerzinantį psl http://astrolibrary.org/, jei yra panašių pradedančių, ten viskas išdėstyta, ir astro pamokėlės, ir aspketai, namai, planetos, viskas, ko reikia pradžiai, planuoju pasispausdinti, nenoriu savo noriu skaityti knygos kvailiams "for dummies"  biggrin.gif



Na, tavo pastraipa nėra labai suprantamai parašyta, bet nepradėk mokytis nuo psichologinės astrologijos. Pirmiausia gerai išsinagrinėk pradžiamokslį, po to skaityk V.K. rekomenduotas klasikinės ir modernios astrologijos knygas, tik tada gali pradėti daugiau domėtis tokio tipo išskirtinai psichologiniais nagrinėjimais. Aš suprantu, kad tokio tipo aprašymus skaityti yra ne taip baisu ir jie, tikriausiai, labiau atitinka tavo natūrą (pas tave horoskope turėtų būti išreikštas vanduo?), bet astrologija tuo ir naudinga, kad gali sužinoti, kokių ivykių tikimybė labai padidėja ir tam pasiruošti. smile.gif

Pvz. jei turėčiau Saturną 10tame, savo sėkmės, jei tokia būtų, nepriimčiau kaip savaime suprantamo dalyko, galbūt dar bandyčiau turėti kokią nors atsarginę banko saskaitą smile.gif ir šiaip papildomą planą, jei pagrindinis kažkuo nenusisektų, kad ir kokią gyvenamąją vietą užsienyje, kad prireikus galėčiau išvažiuoti, na priklausomai nuo galimybių, žinoma, ir to pasisekimo lygio. smile.gif Na, tikriausiai akivaizdu, kad MyParadise užrašyta informacija yra žymiai naudingesnė žmogui, nei tavo atrinktoji.

Tas antras tavo įdėtas puslapis, kiek pažiūrėjau, atrodo visai neblogas, manau, skaityk abu, ir jį, ir savo idėtą knygą, bus dviguba nauda, nes pamatysi, kuri informacija kartojasi, galvoje iš karto pradės dėliotis bendras vaizdas smile.gif O tu tokia išdidi? negali skaityti knygos, ant kurios parašyta 'for dummies'? Jautiesi labai protinga? g.gif Kas pas tave horoskope tai nulemia? Ši knygų serija nėra parašyta 'kvailiams', ji parašyta su konkrečia sritimi visisiškai nesusipažinusiems žmonėms, kuriems informacija išdėstyta itin paprastai.

Dar pastebėjau, kad nekaip jautiesi mokinio rolėje, tikriausiai mėgsti būti teisi, įpratusi vadovauti. Ir nors žinau, kad iš karto norisi dalyvauti diskusijose ir vėliau tikrai galėsi tai daryti, bet iš pradžių paklausyk patarimų ir atsakymų į savo klausimus. Po to kai perskaitysi pradžiamokslį, galėsiu duoti D. Frawley knygos linką.


QUOTE(myParadise @ 2013 05 18, 23:58)


Tuos būstus dabar apkeitinėja, nes atseit pasikeitė vyrų ir moterų rolės šeimoje, dažnai standartinių tėvo savybių vaikus mokina moteris, padaugėjo skyrybų ir panašiai, bet pagal klasikinį skirstymą 10tas yra tėvas, o 4tas motina ir bent jau man tai yra priimtiniausia. Kiek atsimenu, forumuose žmonės su Saturnu 10tame dažnai patvirtindavo tėvo nebuvimą. Galbūt emociškai šaltą mamą turėtų rodyti papildomi rodikliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(myParadise @ 2013 05 20, 09:46)
< Na matomai tyrinėjant saturną 10 nereiktų remtis gyvaisiais, o žiūrėti mirusius

<< Bet Di Caprio saturnas piktas, nes juk pažeistas, vėžyje. Tai įdomu kaip jam baigsis.

<<< Beje DiCaprio irgi ASC svarsyklės smile.gif)


<<<< Bet tai toks 2 būstas ir leidžia jam uždirbti iš išvaizdos, be to 1 būsto valdovas 2 ir dar venera.
< aha, ko gero taip būtų geriausia .

<< o kur saturnas piktas ir kur ne toks? nuo ko priklauso ? ar taip sakai tik todėl, kad saturnas valdo ožiaragį, o vėžys yra jo priešpriešoj? 4u.gif

<<< aha, mačiau smile.gif

<<<< va čia tai aš dar neišmanėlė, negaliu atsakyti tau 4u.gif

QUOTE(mėlynakė| @ 2013 05 21, 14:39)
> ir jie, tikriausiai, labiau atitinka tavo natūrą (pas tave horoskope turėtų būti išreikštas vanduo?)

>>Na, tikriausiai akivaizdu, kad MyParadise užrašyta informacija yra žymiai naudingesnė žmogui, nei tavo atrinktoji.

>>>Tas antras tavo įdėtas puslapis, kiek pažiūrėjau, atrodo visai neblogas, manau, skaityk abu, ir jį, ir savo idėtą knygą, bus dviguba nauda, nes pamatysi, kuri informacija kartojasi, galvoje iš karto pradės dėliotis bendras vaizdas smile.gif

- a) O tu tokia išdidi?
cool.gif negali skaityti knygos, ant kurios parašyta 'for dummies'?
c) Jautiesi labai protinga?
d) Kas pas tave horoskope tai nulemia?

--Dar pastebėjau, kad nekaip jautiesi mokinio rolėje, tikriausiai mėgsti būti teisi, įpratusi vadovauti. Ir nors žinau, kad iš karto norisi dalyvauti diskusijose ir vėliau tikrai galėsi tai daryti, bet iš pradžių paklausyk patarimų ir atsakymų į savo klausimus. Po to kai perskaitysi pradžiamokslį, galėsiu duoti D. Frawley knygos linką.
>aha, man lengva buvo skaityti tas paklodes, jos liejasi, ir man viskas viduj atliepia. kai viskas pagrįsta, ne blevyzgos. vanduo išreikštas - ką turi minty? saulė vandeny, asc žemėj, mėnulis žemėj, kas dar..

>> ji konkretesnė, taigi taip, naudingesnė.

>>> mėginsiu, man tas psl irgi patiko - trumpai, išsamiai, konkrečiai.

- a) kažkiek. o iš primo žvilgsnio ir kol su žmogumi dar negimęs pasitikėjimas, tai tada galiu atrodyti ir labai.
cool.gif galiu. bet aš dažnai susidomiu tuo, kas nebūtinai man naudingiausia. kartais atrinkti gera nuo blogo reikia laiko ar taiklaus pastebėjimo iš šalies.
c) ne kvaila ir ne protinga
d) vat radau, kad saulės ir merkurijaus konjukcija gali lemti išdidumą dėl proto ir jautimąsi pažeistu, jei kažkas nesutinka su nuomone. ir kad su tokiu aspektu žmogus ne taip gerai klauso kaip šneka. va čia teisa. tikiuosi, kad tai su metais galima tai sušvelninti.

--
Atsakyti
Labai įdomi versija su tais statusų pasikeitimais, galbūt tikrai dėl to. Bet aš manyčiau, kad ir negalima taip griežtai apibrėžti kur tėvas, o kur motina. Net keletą žmonių mano rate, kurių 4 kuspidas ožiaragyje (panašiai kaip ir saturnas) ir jie neturi absoliučiai jokio ryšio su tėvu, tik mama kaip pagrindinis gyvenimo ramstis (10 atsiduria vėžyje) ir plius tos mamos net perdėtai rūpestingos.

Man atrodo kad šiuolaikinėje visuomenėje vyro vaidmuo šeimoje apskritai smunka. Jei anksčiau tėvas buvo šeimos galva ir kt, tai dabar juk labai dažnai jis yra tik pinigų šaltinis, ką ir daro tai, kad tėvai priversti lakstyti po užsienį, mama viena užaugina vaikus ir vyras tarsi netenka savo vaidmens.
Papildyta:
Na bet kuri planeta sustiprėja, jei jos statusas yra "savo valdose", "ištremtas", "egzaltuoja", "krenta". Jei planeta neutrali tai ir veikimas saikingesnis. Bet šitas pradžiamokslis tikrai buvo kažkur senuose forumuose įkeltas Rozmarino.
Atsakyti
QUOTE(mėlynakė| @ 2013 05 21, 15:39)
Po to kai perskaitysi pradžiamokslį, galėsiu duoti D. Frawley knygos linką.

J. Frawley, ne D. Frawley rolleyes.gif
--------------------------------------------

Vakar pažiūrėjau iš naujo 4tą/10tą būstus knygose. W. Lilly (1647m knygoje) pvz 10tam priskiria visus figures of authority (kaip prezidentas, bosas, karalius, vyriausybė etc.) ir po to ir mamą kažkodėl, J. Frawley taip pat, nes jis remiasi W. Lilly. 4tam jie priskiria tėvą ir pagal horarinę irgi nuo jo skaičiuoja tėvo klausimams, pvz 5tas yra tėvo turtas ir tt. Galbūt taip tvirtinasi pagal horarinę, nežinau. Bet nataliniam man toks skirtymas keistas, galbūt taip suskirstyta dėl to, kad pvz 4tas būstas yra visko paslėpto/užkasto būstas, o anksčiau tėvas tikriausiai nedalyvaudavo vaiko auginime, gal vaikas jį pamatydavo kartais praeinantį pro šalį, kai jis grįždavo namo iš darbo, o viskam nurodinėdavo motina, dėl to ji 10tas g.gif Raphael manual of astrology, parašyta, kad horarinėje 10tas yra mama, o tėvus, dažniausiai tėvą, rodo 4tas, bet gali rodyti ir mamos situaciją. Bet ši knyga parašyta ~200m po W. Lilly, tai gal tie skirstymai keitėsi atvirkščiai, nei aš galvojau smile.gif Man natūraliai atrodo, kad tėvas yra figure of authority/'Saturnas'. Bent jau vien iš dabartinio pokalbio matosi, kad Saturnas 10tame rodo į tėvo nebuvimą, pasitvirtino net trys pavyzdžiai, prie Leonardo DiCaprio irgi parašyta, kad jo tėvai išsiskyrė, kai jam buvo 1 metai ir nuo to laiko jis pagrinde gyveno su mama.

QUOTE(gatu @ 2013 05 21, 23:27)
vat radau, kad saulės ir merkurijaus konjukcija gali lemti išdidumą dėl proto ir jautimąsi pažeistu, jei kažkas nesutinka su nuomone. ir kad su tokiu aspektu žmogus ne taip gerai klauso kaip šneka. va čia teisa. tikiuosi, kad tai su metais galima tai sušvelninti.


Tai pas tave yra Saulės ir Merkurijaus konjukcija vandens ženkle?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėlynakė|: 22 gegužės 2013 - 12:17
sveikos,
skubu, tad tuomkart tik vieną daiktą pakometuosiu:

QUOTE(mėlynakė| @ 2013 05 22, 12:09)
Tai pas tave yra Saulės ir Merkurijaus konjukcija vandens ženkle?

aha, bet ne visai. nes saulė dar vėžy, o merkurijus jau liūte, juos skiria penki orbai (jei teisingai pavadinau laipsnius g.gif ). ką tai sako?

ir tuo pačiu: ką sako tokia konjunkcija vandens ženkle (abi planetos - skorpione pirmam būste) ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatu: 22 gegužės 2013 - 12:54
QUOTE(myParadise @ 2013 05 22, 11:43)
Na bet kuri planeta sustiprėja, jei jos statusas yra "savo valdose", "ištremtas", "egzaltuoja", "krenta". Jei planeta neutrali tai ir veikimas saikingesnis. Bet šitas pradžiamokslis tikrai buvo kažkur senuose forumuose įkeltas Rozmarino.
šito nieko nežinau, tikiuosi, sužinosiu laikui bėgant ax.gif

Beje, aš kadangi nežinau DAUG ko, tai galiu užduoti DAUG daugiau ar mažiau įkyrių klausimų: jei jums neįdomu neatsakinėkit, ok ? wink.gif biggrin.gif

norėjau paklausti, kokie tranzitai paprastai nurodo santuoką, t.y. vestuves?
kokie - nėštumą?
Atsakyti
QUOTE(gatu @ 2013 05 22, 14:41)
šito nieko nežinau, tikiuosi, sužinosiu laikui bėgant  ax.gif

Beje, aš kadangi nežinau DAUG ko, tai galiu užduoti DAUG daugiau ar mažiau įkyrių klausimų: jei jums neįdomu neatsakinėkit, ok ? wink.gif  biggrin.gif

norėjau paklausti, kokie tranzitai paprastai nurodo santuoką, t.y. vestuves?
kokie - nėštumą?


Gali pasiieškoti internete planetary dignities/debilities, jei įdomu.

Na, tai aš daug ko nežinau, o tu nežinai nieko bigsmile.gif

Apie tuos tranzitus jau kažkiek kalbėjo merginos anksčiau šioje temoje, bet kodėl apie juos klausinėji, jei MyParadise jau parašė nuo ko pradėti, o aš parekomendavau pirmiausia gerai išsinagrinėti pradžiamokslį? Jau perskaitei savo knygą? book.gif biggrin.gif

Atsakyti
Blogai kad nežinai smile.gif Čia patys pagrindai. Siūlyčiau susirasti ir išmokti, juk čia kaip ir mokykloje, jei neišmokai daugybos lentelės tai negali net svajoti apie tikimybių teorijas. Tiesiog negalima taip šokinėti. Jei ir atsakysim kas galėtų rodyti, iš to jokios naudos.




QUOTE(gatu @ 2013 05 22, 14:41)
šito nieko nežinau, tikiuosi, sužinosiu laikui bėgant  ax.gif

Beje, aš kadangi nežinau DAUG ko, tai galiu užduoti DAUG daugiau ar mažiau įkyrių klausimų: jei jums neįdomu neatsakinėkit, ok ? wink.gif  biggrin.gif

norėjau paklausti, kokie tranzitai paprastai nurodo santuoką, t.y. vestuves?
kokie - nėštumą?

Atsakyti
QUOTE(mėlynakė| @ 2013 05 22, 14:45)
Gali pasiieškoti internete planetary dignities/debilities, jei įdomu.

Na, tai aš daug ko nežinau, o tu nežinai nieko bigsmile.gif 

Apie tuos tranzitus jau kažkiek kalbėjo merginos anksčiau šioje temoje, bet kodėl apie juos klausinėji, jei MyParadise jau parašė nuo ko pradėti, o aš parekomendavau pirmiausia gerai išsinagrinėti pradžiamokslį? Jau perskaitei savo knygą?  book.gif  biggrin.gif
Mėlynake, aš astrologijos žinių prasme gal ir neišmanėlė, bet ir nesakau, kad tokia nesu. O štai žmogiška prasme man jau įdomu, kodėl jauti malonumą kalbėdama iš aukšto? aš žinau vieną ženklą, kuris gali stipriai kalbėti ir klausti iš esmės, bet jo stichija man nekelia iššūkio jausmo, o kaip tik - priverčia pasitempti ir kelia pasitikėjimą. o tavo griežtumas nekelia pasitikėjimo, o tik nusivylimą. mėgsti ginčytis ir provokuoti, aš - ne, man tai atrodo tuštokas užsiėmimas, bet gal tiesiog čia mano silpnoji vieta.

bendraminčių temoje sakyti "tu nieko nežinai" - kokia prasmė?

Knygos neperskaičiau ir nepradėjau.

Kodėl beisdominčios astrologija tokios aršios? šiandien ir taip nekokia diena, dar čia tamstamokytojiški griežtumai, namų darbų tikrinimai... ech, gal grįšiu kai nuotaika pagerės..

QUOTE(myParadise @ 2013 05 22, 14:48)
Blogai kad nežinai smile.gif Čia patys pagrindai. Siūlyčiau susirasti ir išmokti, juk čia kaip ir mokykloje, jei neišmokai daugybos lentelės tai negali net svajoti apie tikimybių teorijas. Tiesiog negalima taip šokinėti. Jei ir atsakysim kas galėtų rodyti, iš to jokios naudos.
supratau.
reikia įkurti naują temą: "astrologijos bendraminčiai - nepatyrę". bet ten niekas negalės atsakyti į klausimus. o čia - nemato prasmės.

ai, einu taisytis nuotaikos,
o jums - vaisingos diskusijos 4u.gif


ai, o apie dignities/debilities pasiskaitysiu, ačiū drinks_cheers.gif


sudėtinga man su labai pasitikinčiais savimi žmonėmis bendrauti kartais.. tokia varna pasijaučiu.turbūt kiekvienas ypatingas savaip..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatu: 22 gegužės 2013 - 16:09
Puikiai suprantu kaip pasijautei, čia pastaba ir mums, kodėl niekas nebendrauja - nes tie, kurie nesijaučia verti bendrauti nerašo nieko tik skaito. Tie, kurie žino ar žino daug, riečia nosį ir nemato prasmės. Aš galiu pasakyti tik vieną dalyką - tai, kad kas nors išvis teikia žinias žinok jau yra labai daug, jei domėsiesi toliau pamatysi, kaip niekas nenori jomis dalintis. Aš nežinau ko Mėlynakė nori iš astrologijos, bet aš kol kas neplanuoju kažką nurungti ar konkuruoti, todėl kad astrologija mano hobis.

O tokias pastabas reikia priimti ne asmeniškai, o kaip patarimus. Juk mes irgi turėjome pradžią ir žinome ko reikia. O atsakinėti be jokios prasmės, be tikslo, kad šis žmogus taps lygiaverčiu diskusijų partnerių irgi koks tikslas? Čia tikrai nėra žeminimai, bet juk mes čia ne draugų ieškome, o žinių.
Atsakyti
Avinas: „Esu“. Avinai vadinami Zodiako kūdikiais ir gyvenime vadovaujasi nuostata „aš pirmas“. Jiems būdinga „Esu“ galia, reiškianti, kad jie, tarsi vaikai, nedelsiant gali griebtis veiksmų, ypač jei tai yra smagu. Avinai yra lyderiai ir darytojai.
Jautis: „Turiu“
Šio Zodiako ženklo atstovams būdinga magiška galia kaupti materialų turtą. Ar tai būtų nekilnojamas turtas, ar pinigai, ar kitos materialinės vertybės, jie gali rasti būdų, kaip juos įsigyti, ir taip lengvai jų neatsisako. Nors turto ir neįmanoma nusinešti su savimi, jis yra dalis mūsų aplinkos.
Dvyniai: „Manau“
Dvyniai turi neįtikėtiną sugebėjimą asmeniškai apdoroti mintis. Po Dvynių ženklu gimę žmonės yra smalsūs – juos domina viskas. Jų protai gali apdoroti duomenis tarsi visą parą septynias dienas per savaitę dirbantys kompiuteriai. Jeigu jums reikia kokių nors idėjų, paklauskite Dvynių, ką jie apie tai mano.
Vėžys: „Jaučiu“
Vėžys yra pats jausmingiausias Zodiako ženklas. Ir už kitus jie jausmingesni ne mažyčiu skirtumu, bet per visą driokstelėjimą. Vėžiai jaučia aistrų pakilimus ir nuosmukius, kurių neperkanda kiti ženklai. Vėžiams būdinga magiška jausmo galia, susijusi su meile ir šeimos santykiais.
Liūtas: „Būsiu“
Liūtas yra ženklas, valdantis malonumą ir kūrybiškumą. Jie turi sugebėjimų dramoms ir instinktą dėmesiui. Jų magiškoji galia yra sugebėjimas lyderiauti (kai būna išrinkti) ir sulaukti pasisekimo.
Mergelė: „Analizuoju“
Mergelė yra triūso ir savęs tobulinimo ženklas. Mergelės savo mintyse nuolat sprendžia scenarijus „Kas būtų, jeigu…“. Jų magiškoji galia susijusi su apskaičiuotais patarimais. Joms taip pat būdingi sugebėjimai sveikai gyventi.
Svarstyklės: „Balansuoju“
Svarstyklės yra priešybių valdovės. Jų ženklas simbolizuoja santuoką, sąjungas ir partnerystes. Jeigu Dvynių reikia klausti, ką jie mano, tai Svarstyklių reikia teirautis, kas yra teisingiausia. Jų magiškoji galia yra priimti sprendimus, pasveriant kiekvieną įsivaizduojamą loginį faktorių.
Skorpionas: „Geidžiu“
Skorpionai pasižymi magiška siekiamų tikslų ir lemties galia, bet su sąlyga, kad jie nežino, jog turi šią galią. Jie jaučia tikrą laimę padėdami kitiems įgyvendinti savo troškimus. Troškimai yra emocinė norų galia, nekreipianti dėmesio į logiką.
Šaulys: „Matau“
Šauliams būdinga magiška filosofijos galia ir aukštesnis žinojimas. Šaulių sielos tyrinėja Visatą, siekdamos žinojimo platesniu mastu. Jie gali būti draugiškiausias Zodiako ženklas, todėl su jais lengva bendrauti, be to, jie mato dalykus, kurių neįžvelgia kitos sielos.
Ožiaragis: „Naudoju“
Ožiaragiui būdinga magiška disciplinos ir atsidavimo galia. Tai karjeros ir reputacijos ženklas. Turite atlikti didelį darbą? Ožiaragis yra tarsi darbinis arklys, varomas pasiaukojimo ir įsipareigojimų. Kad nuverstų kalnus, Ožiaragiai išnaudos bet kokius aplink juos egzistuojančius išteklius.
Vandenis: „Žinau“
Jus kankina problema? Klausimas? Mįslė? Dvejonė? Kreipkitės į jums pažįstamą Vandenį. Jeigu jis ne iš karto žinos atsakymą (netgi patį absurdiškiausią faktą), tai jį netrukus suras. Vandeniams būdinga žinojimo galia. Jie yra pagrindiniai problemų narpliotojai.
Žuvys: „Tikiu“
Žuvys yra dvasinio evoliucijos ciklo pabaigoje, todėl savo kelionėje įgauna šiek tiek kiekvieno ženklo bruožų. Joms būdinga gera intuicija. Tai antras jausmingiausias ženklas. Žuvų magiška galia yra paversti stebuklus tikrove.



http://gyvenimas.del...5#ixzz2U2tMSCY4
Papildyta:
Štai aš manyčiau, kad tokie ir panašūs apibūdinimai labiau tinka saulei būste, nei saulei ženkle.
Atsakyti
QUOTE(myParadise @ 2013 05 22, 20:30)
Puikiai suprantu kaip pasijautei, čia pastaba ir mums, kodėl niekas nebendrauja - nes tie, kurie nesijaučia verti bendrauti nerašo nieko tik skaito. Tie, kurie žino ar žino daug, riečia nosį ir nemato prasmės. Aš nežinau ko Mėlynakė nori iš astrologijos, bet aš kol kas neplanuoju kažką nurungti ar konkuruoti, todėl kad astrologija mano hobis.


MyParadise, man neatrodo, kad čia kažkokia pastaba mums. Dar ir kaip gražiai priėmėme naujokus. Prieš tai buvo kažkokia 87, jai ir gatu normaliai ir išsamiai atsakėme į klausimus. Viena parašė, kad turi pranašo rodiklį (kaip supratau), o kita, net nepakomentavusi jai parašytų atsakymų, iš karto įdėjo jai įstrigusią nerišlybę apie Saturną. Atsakinėti be jokios prasmės tikrai nėra jokio tikslo.

O tu bandysi mokytis brėžinius atlikti ranka?

Tai, jei gerai supratau, tos mano minėtos merginos situacija nėra tokia bloga, nes be Saturno ant 10to pradžios, jame yra ir Saulė?

Man tos tavo įdėtos ženklų frazės visada patiko, man atrodo jie visai tinka apibūdinti Saulei ženkle. Pvz. vyrai su Saule Mergelėje, nepriklausomai nuo kitų ženklų, visada būna keistuoliai, šiek tiek atsiskyrėliai, pastebi visokias detales ant tavęs, kaip manikiūrą ar drabužio raštą ir tai pakomentuoja, būna tokio lėto flegmatiško tipo smile.gif Aš kaip ir sakiau, jų nemažai pažįstu. Aš kol kas vis dar galvoju, kad Saulė būste parodo platesnius pomėgius, bet nesuteikia žmogui to ženklo bruožų, bet jau kalbėjome apie tai. Na, Saulės ženklas vis dėlto labai svarbu. Aš manau, kad tau tinka tas dvynių apibūdinimas, bet dėl Merkurijaus Avine, kuriam reikia pastovios įdomios informacijos srauto, jis greitai dėlioja mintis, greitai mąsto, manau dėl to tau ir žurnalistika labai tiktų. Ir čia forume pastebėjau, kad greitai perskaitai ir atrašai, kad greitai kyla mintis. Tas mėnulis tai tik dar labiau sustiprina, atrodo, kad greitai priimti sprendimus, kad kyla daug įdėjų.

Aš pažįstu daug Saulių Jautyje ir mane jie žavi tuo, kad nesvarbu, kas dedasi jų viduje, jie iš išorės sugeba atrodyti tobuli, tai yra susikoncentravę, stabilūs ir panašiai. Jų vidus man atrodo kaip neišmatuojama gelmė, į kurią viskas nusėda ir iš išorės nebesimato. rolleyes.gif Pastebėjau, kad žmonės su steliumais Jautyje tikrai turi savybę pritraukti pinigus ir nevisada švariais būdais, dėl to tai dažnai randamas ženklas pas daugiau ar mažiau 'gangsterio' tipą.

QUOTE(gatu @ 2013 05 22, 17:04)
Mėlynake,  aš astrologijos žinių prasme gal ir neišmanėlė, bet ir nesakau, kad tokia nesu. O štai žmogiška prasme man jau įdomu, kodėl jauti malonumą kalbėdama iš aukšto? aš žinau vieną ženklą, kuris gali stipriai kalbėti ir klausti iš esmės, bet jo stichija man nekelia iššūkio jausmo, o kaip tik - priverčia pasitempti ir kelia pasitikėjimą. o tavo griežtumas nekelia pasitikėjimo, o tik nusivylimą. mėgsti ginčytis ir provokuoti, aš - ne, man tai atrodo tuštokas užsiėmimas, bet gal tiesiog čia mano silpnoji vieta.

bendraminčių temoje sakyti "tu nieko nežinai" - kokia prasmė?

Knygos neperskaičiau ir nepradėjau.

Kodėl beisdominčios astrologija tokios aršios? šiandien ir taip nekokia diena, dar čia  tamstamokytojiški griežtumai, namų darbų tikrinimai... ech, gal grįšiu kai nuotaika pagerės..

supratau.
reikia įkurti naują temą: "astrologijos bendraminčiai - nepatyrę". bet ten niekas negalės atsakyti į klausimus. o čia - nemato prasmės.

ai, einu taisytis nuotaikos,


Na va, nesusivaldei smile.gif Aš tau dabar taip pasakysiu. Iš karto pamačiau, kad esi jautri siela ir kad mūsų bendravimo tipas skirtingas. Dėl to, visus iki vieno savo atsakymus būtent tau gerokai neutralizavau. Visai to nepastebėjai ir neįvertinai, taip pat kaip ir mano ir MyParadise tau parašytų atsakymų. Gal ir atleisiu, jei atsiprašysi, bet nepažadu bigsmile.gif

Iš tavo pasisakymų norisi šiek tiek pasijuokti visai ne dėl to, kad esi naujokė astrologijoje. Ir aršia tikiuosi čia mane vieną vadini (ar ir burokėlį dar? biggrin.gif ), bet ne MyParadise. Kaip jau daug kartų buvo minėta - ji yra visai nekonfliktiška, tik nereikėtų tikėtis perdėtų meilybių iš žmogaus su mėnuliu avine. Taip pat ir tau skirtą laiką ir dėmesį reikėtų gerbti, kad ir pati užsitarnautum pagarbą, o dabar pati sakai - 'neperskaičiau knygos ir nepradėjau', kurią abi tau patarėme perskaityti ir toliau klausinėji apie tranzitus. rolleyes.gif

Na va, net mano gerokai palengvinti postai tau pasirodė per griežti biggrin.gif Per daug neutraliai rašyti man kartais nusibosta, bet mano atsakymai galėjo būti žymiai blogesni smile.gif manau, darai klaidą, jei galvoji, kad aš čia vaidinu kažkokią mokytojo rolę, tiesiog su MyParadise surašėme, ką tau reikėtų pirmiausia padaryti, kad galėtum normaliai įsitraukti į diskusiją. Džiaukis, kad pajuokavau po tais tavo pasisakymais, po jais nejuokaučiau tik tada, jei galvočiau, kad turi protinę negalią, kaip pvz ponia Danutė, į jos tekstus net žiūrėti buvo visai nejuokinga, dėl to jų net neskaičiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėlynakė|: 23 gegužės 2013 - 00:30