Įkraunama...
Įkraunama...

Astrologijos bendraminčiai

QUOTE
Ką turėjai omenyje ožiaragio ASC "turės tam tikrą nelygumą"? (Spohie Loren)

As supratau, kaip sioki toki nesimetriskuma, nedailuma.

QUOTE
Kažkada buvau nusikopinus ir Rozmarino forumo savo išvaizdą:
"OŽIARAGIS. žemas, lieknas, negražios figūros, ilgas, liesas veidas, plona barzdelė, ilgas smakras, juodi arba tamsūs šiurkštūs plaukai, siaura krūtinė, ilgas, plonas kaklas, smulkūs keliai, negraži eisena. Charakteris. aštrus, subtilus, kaprizingas, godus, piktas, pavydus, kląstingas, egoistas ir nepastovus."
Dar prisideda jupiteris žuvyse:
"Jupiteris. vidutinis ūgis, apkūnus, tamsoka oda, šviesiai rudi plaukai, aukštas intelektas, dosnus, geros širdies, jį lydi didelė sėkmė kelionėse, labai gerbiamas ir laimingas."
Sakyčiau kad sudėjus šiuos du gal ir gaunasi kažkoks vidurkis. Nes aš iš prigimties labai tamsaus gymio. Iš esmės ožiaragis ir jupiteris juk absoliučiai skirtingi dalykai, tad galima manyti, kad žmogus su ASC ožiaragiu ir būtų koks "zanūda" ir išvaizda jo turėtų būti mažas, liesas rimtuolis piktom akim. Šiu atveju jupiteris pas mane tikras gelbėtojas biggrin.gif
Bet aš pagalvojau kad daugiau nepažįstu nė vieno žmogaus su ASC ožiaragyje.


Gal turi ir Liuto aprasyma g.gif arba gal visus gali ideti, neradau su google smile.gif As skaiciau tik anglu kalba.

Merginos, kuria pazistu su Cap asc, charakteris gan saltas ir nedraugiskas, ji perdetai atsakinga, sunkiai atsipalaiduoja, net tikisi is zmoniu, kad ja nuvils smile.gif bet ar galetu vien Oziaragis asc tai ir nulemti? As anksciau asc nesuteikiau tiek daug svarbos, galbut neteisingai. Ji megsta dirbti, jos gyvenimas vien darbas ir keliones (nes Saulyje saule ir menulis). Kylantis mazgas - 4tame, del to patariau neatmesti seimos kurimo galimybes, jai tai neatrodo labai priimtina smile.gif

As manau, kad visai imanoma pagal isvaizda atpazinti zmogaus asc, tik reiketu labai daug praktikos; zinoma, jei planeta ant asc, tada sunkiau. Dar turi itakos zenklas kuriame yra asc valdovas, ypac jei ta planeta yra stipri natale. As asmeniskai kol kas nepastebejau itakos isvaizdai, jei planeta yra 1mame, bet gan nutolusi nuo kuspido.

QUOTE
O aš kiek žinau tai saulė jautyje skaitoma grožio simboliu, juk valdovas venera. Na svarstyklių irgi venera, bet svarstyklės kaip ir sakiau labiau gerų manierų ir gero skonio.


Tie kur dvigubi zenklai, manau, turetu buti atskirti (kaip ir Vandenis su Oziaragiu anksciau), Venera yra, manau, isskirtinai svarstykliu, o Merkurijus - dvyniu. Kiek skaiciau, graziausi asc yra ugnies ir oro. As nemanau, kad Saule duoda labai daug itakos isvaizdai, galbut ka nors nezymaus, kaip - kauletumas, raumeningumas ar panasiai. Jauciai turetu buti tokie kumpi, su raumeninga nugara, kaklu, israiskingais peciais. Saule Jautyje turetu priduoti ta sunku stotą.

QUOTE
O kur ta sena tema, kokia ten nuoroda?


Čia tema


QUOTE
Juk tai gali būti konfliktai su bendradarbiais, kažkoks agresyvumas darbo vietoje, aišku gali būti ir agresyvi liga. Gal vertėtų žiūrėti pagal šiandieninę situaciją žmogaus, ar jam reiškiasi kažkas blogo darbe, ar jis turi bėdų su sveikata, nes tokia padėtis gali pabloginti. O šiaip juk jis vistiek turi būti kažkur tas marsas.
Gal jo padėtis tokia galėtų kur kas būti blogesnė jei pvz natalo asc arba saulė krenta į tuos nelaimingus būstus pagal rozmariną. (Rozmarino blogas) 1,6,12.
Dar gal reikėtų pažiūrėti kas tranzuoja per 6, ar yra kokia ''sunkioji"" planeta, ar bus marso to paties tranzitas tais metais.

Aš asmeniškai jau žiūrėjau, kad mano 2014 m. soliare saulė kris į 12, o saturnas 1, tai jei tik bus galimybė tikrai bandysiu keisti.
Oj saulė kris į 6, ne i 12.


As skaiciau, kad marsas ir saturnas yra pacios pikciausios planetos soliare. Marso vieta 6tame man nepatinka, nes mano natalo 6tas bustas labai prikimstas, manau, man reikia atsargiai ziureti i bet kokia nuoroda i sveikatos sriti. Skaiciau, kad tokia padetis pavojingesne vyresnio amziaus zmonems ar nelabai sveikiems. Kiek ziurejau, tokia marso padetis jau buvo pas mane soliare pries kelis metus, bet lyg nepajutau jokio efekto sveikatai, nebuvo jokiu operaciju ar traumu. Man kiti bustai marsui ir saturnui butu priimtinesni. Paziurejau, marsas itranzuos i natalo 6ta pora menesiu iki kito soliaro, galbut tada reiks buti atidesnei. Asc krenta i 10ta, kas nera blogai, bent tiek.

Pas mane pries siek tiek daugiau nei kelis metus buvo soliaras su Saturnu 1mame ir Saule 6tame, asc krito i 1ma. Be Saules, 6tame buvo dar trys planetos. Zinoma, visada reikia ziureti i zmogaus natala, pvz Saule Soliaro 6tame tais metais labai susilpnina zmogaus energija, bet pvz pas mane jos ir taip nera - del to man tokia pozicija yra zymiai prastesne nei butu pavyzdziui tau. Siaip, zinau, kad ir pati tai zinai smile.gif tai pabandysiu siek tiek apibudinti tuos metus. Tais metais buvau labai uzsiemusi, taip pat susiradau nauja vakarini man nepatinkanti darba (prekybos sritis, atitinka 6ta), kuris neturejo jokios reiksmes karjerai (kitaip butu 10tas). Labai truko energijos, istisai buvau pavargusi, kiek prisimenu. Manau Saule 6tame yra nuoroda i tai, kad tais metais reiktu atidziau rupintis savo sveikata ir mityba, nepervargti. Tais metais to tikrai nedariau. Del to man metu pabaigoje pasizeide sritis vienos is 6tame buste buvusiu planetu. Saturnas 1mame turetu duoti kazkoki depresini ir vienisumo jausma tais metais, galbut daugiau nei paprastai busi viena ar jausies vienisa g.gif Arba, gal pvz pas tave Saule 6tame tiesiog gali rodyti, kad bus labai stipriai isreiksta 'namu seimininkes' role g.gif Na, butu idomu suzinoti, kaip tau praeis tie metai.

Na, nesu soliaru eksperte, bet tau tie metai tikrai neturetu buti tokie sunkus kaip man, ypac jei asc nekrenta i tuos tris bustus. Be to, pas tave natale neisreikstas 6tas bustas ir labai stipriai padidinta gyvybine energija - sveikatos pas tave turetu buti kokia 100 kartu daugiau nei pas mane bigsmile.gif Nesu kol kas tikra del Soliaru keitimu g.gif As labiau linkusi manyti, kad planetos tik priemone, kad jos pacios nieko nelemia. As zinoma nesu isbandziusi ir tuo per daug nesidomejau, bet nemanau kad pakeitus Soliara imanoma isvengti savo likimo ar ligos, iki kurios ilgai ejai ir panasiai. Bet tai labai geras budas pamatyti silpnas tu metu vietas ir tokiu budu neprisidaryti dar daugiau problemu.

Atsakyti
ASCENDENTAS LIŪTE:
LIŪTAS. aukštas, pilnas kūno sudėjimas, stambūs kaulai, pilni, platūs pečiai, tvirto kūno sudėjimo, pilkos akys, greitas žvilgsnis, šviesūs plaukai ir antakiai, galva didelė, apvali, oda raudona arba tamsiai raudona.
charakteris: drąsus, tvirtas, kilnus, ambicingas, karjeristas, laisvas ir mandagus, greitai supyksta, bet greitai ir praeina, domisi sportu ir pramogomis bei kūno lavinimo pratimais, aktyvus, bebaimis, labai ryžtingas.

Ascendentas LIŪTE
Ascendentas Liūte žymi žmogaus tvirtą ir pastovų charakterį, kuris laikui bėgant mažai keičiasi. Audringai, su dideliu entuziazmu pradeda visus naujus darbus ir stengiasi juos kuo sėkmingiau užbaigti. Tai labai pasitikinti savimi asmenybė, turinti didelės vidinės energijos užtaisą. Tikėtina, jog antroje gyvenimo pusėje taps ryškiu lyderiu. Asmenybė impozantiška, mėgstanti spindesį, prabangą. Vertina ramų, gerovę garantuojantį gyvenimą, tačiau gali nepastebėti realių tikrovės pokyčių. Dažnai mėgsta tinginiauti. Žmonėms, kurių Asc. Liūte, šiame gyvenime būtina mokytis santūrumo, disciplinos, nebijoti pokyčių, stengtis bendrauti su aplinkiniais partneriškai, nežiūrint į juos iš aukšto. Išmokus šių dalykų, žmogus tampa objektyvesnis, išmintingesnis. Asmenys, kurių Asc. yra Liūte, po 30-ies savo gyvenimo metų, dažniausiai būna aukšto ūgio, proporcingos figūros, kiek linkę į apkūnumą. Plačių pečių, aukštai ir išdidžiai pakelta galva. Veidas atviras, kiek išsikišę skruostikauliai, labai graži oda. Akys pailgos formos, kiek pakeltais kampučiais. Žvilgsnis – tarsi žiūrėtų kiek iš šono, iš aukšto. Nosis daili, kiek kumpa jos apatinė dalis. Ausys daugumos žmonių, kurių Asc. Liūte, didelės, kiek atlėpusios. Plaukai dažniausiai šviesūs ir tankūs. Lūpos siauros, dažniausiai suspaustos. Žmonės, kurių Asc. Liūte, dažniausiai pasižymi puikia sveikata. Silpniausia jų kūno dalis – širdis, kraujotaka, kraujagyslių ligos. Galimas polinkis sirgti reumatizmu, dažni karščiavimai, polinkis alpti. Galimos stuburo išvaržos. Serga retai, susirgę labai dėl savo ligos pergyvena, tačiau greitai pasveiksta.

Tai va dar rašo, kad žmogaus su ASC liūte, jei saulė pažeista, tuomet tai problemos su širdimi.

Papildyta:
Tai pas tave ASC liūte be jokių planetų? Kažkur skaičiau, kad ASC liūte išskirtinis bruožas "pasipūtę" plaukai.

Na sunku pasakyti ar tai merginai tik ožiaragis ASC tai lemia, bet aš manau, kad labai logiška, jei ascendentas tik ožiaragyje be jokių planetų. Aš manau, kad irgi atrodau gan šalta. Be to ožiaragis turėtų neprisileisti lengvai žmonių, juk tai išorinis santūrumas, po kuriuo gali slėptis visai kitokia asmenybė.

Dėl soliaro, tai šis su saule 6 ir ir saturnu 1 įsigalios tik 2014. Dabar ką tik prasidėjo 2013 m. soliaras naujas, kuriame jupiteris stovi 10. Tai labai jau man įdomu ką jis man atneš smile.gif Kolkas labai intensyviai ieškausi darbo, tai jupiteris 10 ale turėtų viską sutvarkyti smile.gif

Aš kažkada turėjau soliarą su saule 6, tuomet buvo neštumas ir iš tikro niekada nesu tiek sirgusi ir turėjusi sveikatos problemų kaip tada, bet koks menkniekis sukeldavo peršalimus, inkstų uždegimas, išvis pirmą kartą tais metais gulėjau ligoninėj. Tai net nzn kaip vertinti. Dėl to saturno 1 nesu įsitikinus, bet praeitą mėnesį saturnas buvo lunare 1, tai toks neapsakomas liūdesys kankino kad nemoku net apsakyt.
Papildyta:
O dėl soliaro keitimo tai praktiškai nežinau ar taip yra, juk taip teigia astrologai? Nepabandęs nesužinosi smile.gif)
Atsakyti
Sveikos mamytės,

gal parekomenduotumėte astrologines literatūros? gal norėtumėte pasidalinti knygomis ax.gif laukiu pasiūlymų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daili1987: 14 gegužės 2013 - 15:00
QUOTE(myParadise @ 2013 05 11, 10:10)
ASCENDENTAS LIŪTE:
LIŪTAS. aukštas, pilnas kūno sudėjimas, stambūs kaulai, pilni, platūs pečiai, tvirto kūno sudėjimo, pilkos akys, greitas žvilgsnis, šviesūs plaukai ir antakiai, galva didelė, apvali, oda raudona arba tamsiai raudona.

Tai pas tave ASC liūte be jokių planetų? Kažkur skaičiau, kad ASC liūte išskirtinis bruožas "pasipūtę" plaukai.


Na, viskas kaip ir aš skaičiau, tik, kad oda buvo ne raudona parašyta, o auksinio atspalvio. Dar šaulio asc būna auksinė. Man išvaizdos aprašymas idealiai tinka, kartu su 'auksine' oda ir maža burna. Mano pirmas prasideda ir baigiasi liūte, be jokiu planetų. Aš dėl plaukų tekstūros niekur neskaičiau, tik tai, kad vyrai būna stipriai linkę į plikimą, ypač nuo kaktos. Mano plaukai glotnūs.

QUOTE
Dėl soliaro, tai šis su saule 6 ir ir saturnu 1 įsigalios tik 2014. Dabar ką tik prasidėjo 2013 m. soliaras naujas, kuriame jupiteris stovi 10. Tai labai jau man įdomu ką jis man atneš smile.gif Kolkas labai intensyviai ieškausi darbo, tai jupiteris 10 ale turėtų viską sutvarkyti smile.gif


bigsmile.gif O, tai naudokis proga, bandyk visais įmanomais būdais, nes iš tavo pasisakymų kažkiek supratau, kad nesijauti labai užtikrinta toje srityje, tokiu atveju dažnai galima, manau, neįdėti visų galimų pastangų. Manau, su tokia Jupiterio padėtimi tikrai turėtų pasisekti, jeigu pati labai stengsiesi ir neabejosi.

QUOTE
Aš kažkada turėjau soliarą su saule 6, tuomet buvo neštumas ir iš tikro niekada nesu tiek sirgusi ir turėjusi sveikatos problemų kaip tada, bet koks menkniekis sukeldavo peršalimus, inkstų uždegimas, išvis pirmą kartą tais metais gulėjau ligoninėj. Tai net nzn kaip vertinti.

O dėl soliaro keitimo tai praktiškai nežinau ar taip yra, juk taip teigia astrologai? Nepabandęs nesužinosi smile.gif)


Aš pažiūrėjau, kad mano '15 metų soliare Saulė vėl bus 6tame, o asc kris į 12tą. rolleyes.gif Galbūt reikės tada pabandyti pasikeisti, kažkur Ispanijoje Saulė pereitų į 7tą, o asc atsidurtų vos prieš 12tą, tas pabandymas, manau, nieko blogo, bent atsiranda priežastis kelionei.


QUOTE(daili1987 @ 2013 05 14, 15:59)
gal parekomenduotumėte astrologines literatūros? gal norėtumėte pasidalinti knygomis ax.gif  laukiu pasiūlymų 4u.gif


Vytautus.com yra sąrašas pradžiai.

Dar ten pat yra platesnis sąrašas, trečioje dalyje surašytos pradinės V.K. knygos, pasirinkite, priklausomai nuo to, kuria kalba skaitote. Iš to sąrašo yra tokia lietuviška, ji atrodo labiau bendrinė: 'ASTROLOGIJA - Saulė Katiliūtė - Jonynienė', aš jos neskaičiau, bet galbūt ji būtų tinkama pradedančiajam g.gif Pasiieškokite taip pat savo miesto bibliotekoje knygų šia tema.

Dar yra ezoterinės literatūros tema, gal ten kas nors nori knygomis keistis ar dalintis, nors ten ilgai niekas nerašo, bet galbūt vis dar turi tas knygas.

Dėl ko susidomėjote astrologija, kas būtent domina g.gif Kaip jau sakė MyParadise, galit čia rašyti klausimus, jei tokių atsiras beskaitant.
Atsakyti
sveikos,

kaip smagu, kad yra tokia tema ir dar kažkiek gyva, o ne formali kaip ezoterikos skyrely belikusi bigsmile.gif

jei savo neŽiniomis jūsų neužknisiu, tai mėginsiu jungtis, potraukis astrologijai galop susitiko su vis didėjančiu pasirengimu/nebaime susitikti su savimi ir tiesa, taigi pradėjau skaitinėtis ir nagrinėtis.

perskaičiau visą temą išskyrus porą paskutinių postų, nes turiu išbėgti,
kilo klausimai:

a) gal yra kokia programa, kurią rekomenduotumėt mac'ui, nes vakar pasiskaičius jus mėginaus siųstis zet9, bet neduoda atidaryti, rodo sulūžusią, bandžiau tuomet siųstis kitą programą, kuri pritaikytų windows programą macui, bet ir tai neišėjo. nelabai aš techniška biggrin.gif gal žinot konkrečiai macui skirtą neblogą rekomenduotiną?

b ) myparadise, prisitaikau ir sau patarimus, nuo ko pradėti nagrinėtis savo natalą (kol kas pasidarytą astro.com), ir rašei, kad pradžiai žiūrėti, kur natale asc valdovas. na tai klausiu, gal susidūrėt, ką reiškia apskritai 11 būste turėti asc valdovą (merkurijų) ir dar saulę? pamenu, kad vaikus (globojamus) žymi nebe penktas, o būtent vienuoliktas būstas, bet čia tarp kitko (nesu nei globotinė, nei turiu globotinių, nors tema man jautri - vieniši, palikti vaikai, reikalingi meilės)..

c) sudomino burokėlio pastebėjimas apie saturną 10, apie liūdną galą. ar taip jau be išimties visiems su šia pozicija natale ir laukia liūdnas galas? juk saturnas nebūtinai paneigia, kartais tik atideda g.gif

myparadise, manrods, rašė, kad jos saturnas 10 šauly, ir kad tai ne taip ir blogai, o kaip yra, jei liūte? ir apskritai - kada tokia padėtis mažiau kategoriška ir kada - daugiau?

d) dar įdomu chironas septintame būste, ką tai gali reikšti? naktį atėjo galvon tokia versija, kad per partnerystes, santuokas toks žmogus suteikia savo artimui (-miems) be galo daug, kitaip sakant, jis savo partneriui (iams) tarytum mokytojas, kuris parodo gyvenimo tiesas, yra jiems "viskas", o štai pačiam partnerystė atskleidžia daugyę silpnų, gydytinų vietų, jis yra pažeidžiamiausias toje srity? ar nusišneku? g.gif

e) parekomenduokite, kur galima mokytis aspektų, tranzitų: žiūri į tą natalą ir nesupranti tų linijų, kampų, kur kaip skaičiuoti, kaip atrodo kvadratūra ar opozicija ax.gif

f) ar verta skaityti šią knygą, kurią vakar čia radau nurodytą http://www_eso-garde...for_dummies.pdf?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatu: 16 gegužės 2013 - 10:33
dėkui už atsakymą 4u.gif

jaučiu dideli potraukį astrologijai, o dar peskaičiusi savo asmeninį horoskopą pasitvirtinau, kad turiu pranašo rodilį, palanku plėsti savo akiratį ir norėčiau panagrinėti rimtesnes knygas blush-anim-cl.gif2
Atsakyti
QUOTE(mėlynakė| @ 2013 04 20, 13:41)
Kiek skaiciau, graziausi zmones turetu buti su Libra asc. bet as nezinau ar tokiu pazistu, nes retai kas zino tikslu savo gimimo laika, o is zinanciu nepasitaike. Dar jie turetu megti sokti, idomu, ar pazisti ka nors su tokiu  g.gif  ir ar pasitvirtina smile.gif
aš pažįstu vyrą su libra asc, tikrai gražus, bet ne manekeniškai/reklamiškai, o taip kažkaip retai vyriškai, statuliškai gražus. šokti nepraktikuojantis, kiek žinau g.gif

beje, mano asc mergelėj, bet visai nepikta dėl jūsų komentarų apie prisitaikėliškas mergeles biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatu: 16 gegužės 2013 - 10:34
QUOTE(gatu @ 2013 05 16, 11:22)
sveikos,

kaip smagu, kad yra tokia tema


Sveika smile.gif

Prie Zet yra parašyta, kad veikia su OS 10.5 / 10.6 naudojant windows wrapper. Ten yra instrukcija, ką daryti, jei tinka.


Burokėlis, manau, turėjo galvoje, kad žmogus tiesiog nebaigia savo 'šlovės' viršūnėje. Kiek atsimenu MP suvardintus žmones, taip ir buvo. Jei ta 'šlovė' nelabai didelė, tai ir 'kritimas' nelabai matysis, pvz. vadovo ilgai kurta kompanija jo sename amžiuje sugrius, ar panašiai. Aš nesidomėjau tuo, bet iš burokėlio pasisakymo būtų galima suprasti, kad dažniausiai gyvenimo pabaigoje kažkas sugriūna, visiems be išimties biggrin.gif

Dar Saturnas 10tame gali būti nuoroda į tai, kad vaiko gyvenime nuo mažens nėra tėvo (emociškai ar fiziškai). Pas mano minėtą merginą tai pasitvirtina.

Nemanau, kad Chironas parodo, kurioje srityje mes esame davėjai/mokytojai, manau būna dažnai, kad toje srityje persistengi, nes sieki joje pripažinimo. Dėl to pasitvirtintų, kad 'suteikia savo artimui (-miems) be galo daug', bet ne dėl to, kad žmogus kažkoks mokytojas, o dėl to, kad toje srityje siekia būti pripažintas.

Pvz viena mergina su Chironu 4tame/Dvyniuose yra labai atsakinga, visą gyvenimą rūpinasi ir iš dalies išlaiko savo mamą ir nelabai patikima sesę, bet šeimoje jaučiasi neįvertina, jos pastangos šeimoje tarsi lieka nepastebėtos, mama labiau žavisi jos įdomesne sese, nors ją vis reikia traukti iš nemalonumų. Ji jaučiasi neišgirsta, jos niekada neklauso, dėl to ji jaučia nuoskaudą. Taip pat gali reikšti ir vien mamą, bet pas ją mama ir yra šeimos centras, tad sutampa.

Dėl tos knygos, žinoma, kad verta smile.gif ji turėtų būti puiki knyga pradedančiajam, ten viskas turėtų būti paprastai surašyta ir nesunku suprasti. Ten bus paaiškinti visi įvadiniai dalykai, aspektai, namai, ženklai, valdovai, planetos ir tt.

Šiaip, aš asmeniškai nemėgstu tos serijos knygų, nes niekada negaliu skaityti per daug supaprastintos informacijos, bet pradedančiajam ji puikiai tinka.


QUOTE(gatu @ 2013 05 16, 11:28)
aš pažįstu vyrą su libra asc, tikrai gražus, bet ne manekeniškai/reklamiškai, o taip kažkaip retai vyriškai, statuliškai gražus. šokti nepraktikuojantis, kiek žinau  g.gif

beje, mano asc mergelėj, bet visai nepikta dėl jūsų komentarų apie prisitaikėliškas mergeles  biggrin.gif


Taip, teisingai pastebėta, jų grožis yra būtent kaip senoviškų skulptūrų. Dėl šokių, tai merginas turėjau galvoje. Manau, šokį vyrui turėtų rodyti kažkoks išskirtinis rodiklis.

Visa Mutable grupė prisitaiko prie žmonių, manau tai geras bruožas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėlynakė|: 18 gegužės 2013 - 15:28
Na net nežinau, Mėlynake, ar užtikrinta ar ne. Tiesiog šiuo metu mažą vaiką auginu, moksliniai darbai tik papildomas darbas ir tai sezoninis. Bet tikrai suvokiau, kad man labai idomūs žmonės, kurie nuo pat mažų dienų jaučia savo sritį ir pasirenka tą sritį studijuoti, t.y. kaip jaunas žmogus gali žinoti kur tavo tikrasis pašaukimas? Juk tik maždaug tokio amžiaus kaip aš dabar (27m) susiformuoja ir mąstymas ir gyvenimiška patirtis, ir suvokimas savęs, kaip stipriųjų ir silpnųjų vietų.
Kita vertus tikrieji talentai ir yra turbūt tie, kurie atrado save jauni.. Netgi labai įdomus dalykas, kad pamenu, kad paauglystėje visada pirmoje vietoje iškeldavau psichologiją ir žurnalistiką. Kažkodėl. Kodėl? dabar galvoju, kad tam gabiausia būčiau, ir horoskopas tam neprieštarautų, bet jau dabar žinoma tos sritys per vėlu smile.gif))
Iš esmės aš dar nzn dėl savęs, aš pernelyg viskuo domiuosi daug, bet niekur nesu 100 proc. užtikrinta savimi, na ir manau kad neturiu tos vienos srities, vis mėtausi nuo vieno prie kito. Kol kas negaliu apsispręsti ar tai dėl saulės 3, ar dėl to, kad planetos įtakojančios mąstymą ir intelektą abi avine (merkurijus ir mėnulis avine).

Bet aš kol kas žinok neradau sau būdo atpažinti pagal ASC žmones, tik tikrai ne kartą atspėjau jų ASC pagal elgesį kompanijoje, bendravimą, t.y. daugiau charakterio savybes, bet manau, kad todėl, kad per mažai domėjausi.
Papildyta:
Sveika, gatu, malonu, kad prisijungei smile.gif
cool.gif Na saulė 11, ir dar ASC valdovas 11 tai labai stipri pozicija visoms vandenio ir urano sritims.
11 būstas juk atstovauja draugus, grupes žmonių.
Taigi pradedant analizuoti tai ir akcentuojama, jei nėra prieštaravimų. Tokiam žmogui visada labai svarbūs draugai, kažkokios formalios ar neformalios grupės, tai dažnai talentas muzikai arba informacinėms technologijoms. Beje astrologija taip pat juk urano sritis. Pas mane pvz. visai nėra urano ar vandenio išraiškos, bet yra kitų dalykų ezoterikai, tai neptūnas 12 ir plutonas 8.
c) Saturnas liūte, o dar 10, tai tikrai labai blogai. Tai puikybė bei garbėtroška. Tik šiaip kažkada įdomumo dėlei pažiūrėjau, kad Vladimiro Romanovo saturnas liūte smile.gif) Na žinoma, kad visa ta karta negali turėti to bendro bruožo, bet tai stiprus akcentas.
Saturnas skaitoma piktąja planeta. Tai gautųsi turbūt, kad jei jis liūte arba ožiaragyje ar svarstyklėse stipresnis, nors nebūtinai piktesnis. Gal tai tiesiog perdėtas pareigingumas ir atsakomybė.





QUOTE(gatu @ 2013 05 16, 11:22)
sveikos,

kaip smagu, kad yra tokia tema ir dar kažkiek gyva, o ne formali kaip ezoterikos skyrely belikusi bigsmile.gif

jei savo neŽiniomis jūsų neužknisiu, tai mėginsiu jungtis, potraukis astrologijai galop susitiko su vis didėjančiu pasirengimu/nebaime  susitikti su savimi ir tiesa, taigi pradėjau skaitinėtis ir nagrinėtis.

perskaičiau visą temą išskyrus porą paskutinių postų, nes turiu išbėgti,
kilo klausimai:

a) gal yra kokia programa, kurią rekomenduotumėt mac'ui, nes vakar pasiskaičius jus mėginaus siųstis zet9, bet neduoda atidaryti, rodo sulūžusią, bandžiau tuomet siųstis kitą programą, kuri pritaikytų windows programą macui, bet ir tai neišėjo. nelabai aš techniška  biggrin.gif gal žinot konkrečiai macui skirtą neblogą rekomenduotiną?

b ) myparadise, prisitaikau ir sau patarimus, nuo ko pradėti nagrinėtis savo natalą (kol kas pasidarytą astro.com), ir rašei, kad pradžiai žiūrėti, kur natale asc valdovas. na tai klausiu, gal susidūrėt,  ką reiškia apskritai 11 būste turėti asc valdovą (merkurijų) ir dar saulę? pamenu, kad vaikus (globojamus) žymi nebe penktas, o būtent vienuoliktas būstas, bet čia tarp kitko (nesu nei globotinė, nei turiu globotinių, nors tema man jautri - vieniši, palikti vaikai, reikalingi meilės)..

c) sudomino burokėlio pastebėjimas apie saturną 10, apie liūdną galą. ar taip jau be išimties visiems su šia pozicija natale ir laukia liūdnas galas? juk saturnas nebūtinai paneigia, kartais tik atideda g.gif

myparadise, manrods, rašė, kad jos saturnas 10 šauly, ir kad tai ne taip ir blogai, o kaip yra, jei liūte? ir apskritai - kada tokia padėtis mažiau kategoriška ir kada - daugiau?

d) dar įdomu chironas septintame būste, ką tai gali reikšti? naktį atėjo galvon tokia versija, kad per partnerystes, santuokas toks žmogus suteikia savo artimui (-miems) be galo daug, kitaip sakant, jis savo partneriui (iams) tarytum mokytojas, kuris parodo gyvenimo tiesas, yra jiems "viskas", o štai pačiam partnerystė atskleidžia daugyę silpnų, gydytinų vietų, jis yra pažeidžiamiausias toje srity? ar nusišneku?  g.gif

e) parekomenduokite, kur galima mokytis aspektų, tranzitų: žiūri į tą natalą ir nesupranti tų linijų, kampų, kur kaip skaičiuoti, kaip atrodo kvadratūra ar opozicija  ax.gif 

f)  ar verta skaityti šią knygą, kurią vakar čia radau nurodytą http://www_eso-garde...for_dummies.pdf?


Papildyta:
Aš saturną 10 daug nagrinėjau, žiūrėjau labai daug žymių žmonių su juo 10 ir pamenu tada pasidariau išvadą, kad tie, kurių gyvenimas "nenutrėškė" turėjo ten ir kitų planetų. Žinoma tam reikalinga gili analizė.
Mano gyvenime irgi nėra tėvo, bet vėlgi taip ir neatrandama gi astrologijoje, kuris 4 ar 10 yra būstas yra tėvas ir kuris motina. Mano atveju ne kartą tvirtinosi ir tai, kad saturnas 10 - emociškai šalta mama.

Labai įdomu tas chironas dvyniuose 4, Aš irgi turiu. Ir šis sakinys "jaučiasi neišgirsta ir nesuprasta" labai tinka. Nors bendrauju su seneliais ir pan. labai daug, bet aš visada jaučiuosi kažkokia kaip nemylima smile.gif Iš esmės aš chirono nesu išnagrinėjusi, dar ne iki galo suvokiu jo esmę.
Atsakyti
va čia skaitinėjau vakar, labai smulkiai ir kažkaip erdviai apie saturną10 prirašyta, saturną būstuose ir ženkluose. tokie psichologinis portretai. scribd.com liz green
man labai įstrigo toks apibūdinimas, kad saturno10 žmonės gali kurį laiką dėvėti nusižeminimo kaukę, kai dirba kitiems, per kitus žmones, kad tai yra saturno dovana. bet laikui bėgant vidinė ambicija ir meilė sėkmei išstums jį lauk būti sau. Ir kad tai ir bus svarbiausias išbandymas: šiems žmonėms ne pasiekti sėkmę vykstant procesui yra problema. O pradėti, apsiimti, dėl didelės nesėkmės baimės, kuri gali net pavirsti į inertiškumą. Ir kad saturno darbas - suteikti struktūrą ir formą grupinei idėjai. ir jei žmogus atsisakys šią galimybę įgyvendinti, tai turi būti pasiruošęs susitaikysti su beviltiškumo, frustracijos ir betiksliškumo jausmo kaina. O jei vis dėlto prims savo paties vidinio aš iššūkį, gali tapti saturnu mokytoju, pačia rezultatyviausia forma.

Dar labai įdomu dėl aspektų saturno , ar jie turi reiškmės ir kokią? kadangi man patinka leonardo dicaprio, ypač kaip profesionalas (gaila, kad asmeninis jo gyvenimas nenusistovi ir nenurimsta vis), tai žiūriu, jis turi saturną 10, ir daugiau jokių planetų ten. bet va aspektai gal kažką reiškia dar. ir ne "kažką" smile.gif tik apie aspektus aš dar mažai žinau.

mano žinomo saturno10 žmogaus saturnas turi gal keturis aspektus. pvz:
< apie 30lapsnių (pamiršau aspekto pav - pussekstilė???) nuo mėnulio ir marso 9 , kurie konjukcijoj, bet čia gal silpnas aspektas, nes mažas ir su greitom planetom g.gif
< trinas su saule 2
< trinas su merkurijum 2 (saule ir merkurijus konjukcijoj)
< trinas su neptunu 2

Beje, radau neerzinantį psl http://astrolibrary.org/, jei yra panašių pradedančių, ten viskas išdėstyta, ir astro pamokėlės, ir aspketai, namai, planetos, viskas, ko reikia pradžiai, planuoju pasispausdinti, nenoriu savo noriu skaityti knygos kvailiams "for dummies" biggrin.gif

o dėl tėvo/motinos fizinio/emocinio trūkumo saturno 10 sutikčiau.

kol kas, einu skaitinėti , gražios dienos smile.gif
Atsakyti
jetus kiek klaidų privėliau doh.gif
Atsakyti
Nu jo Gatu biggrin.gif Bent jau aš tai nelabai supratau, ką norėta ten apie saturną pasakyti biggrin.gif
"For dummies" labai nebloga knyga, aš siūlyčiau studijuoti geriau iš kos nei iš kokių tai internetinių puslapių. Kad supaprastinta, tai pažengusiems, o tu juk tik pradedi.

Na matomai tyrinėjant saturną 10 nereiktų remtis gyvaisiais, o žiūrėti mirusius, juk jis gali padaryti savo ir gyvenimo gale ir kt. atsižvelgiant į tai, kaip žmogus siekia savo karjeros. Jei jis visą gyvenimą aria kaip arklys ir atsakingai žiūri į darbą, neleisdamas sau "falsifikuoti" tai gal to ir nebus. Kitas dalykas - kur žmogus gyvena, gal jis gyvena kur nors kur natalinis saturnas pasitraukia į kitą būstą, gal irgi ne taip veikia?? Na čia retorinis klausiams reikalaujantis tyrinėjimų.

Bet Di Caprio saturnas piktas, nes juk pažeistas, vėžyje. Tai įdomu kaip jam baigsis.

Beje DiCaprio irgi ASC svarsyklės smile.gif)
Bet tai toks 2 būstas ir leidžia jam uždirbti iš išvaizdos, be to 1 būsto valdovas 2 ir dar venera.
Atsakyti