Ką turėjai omenyje ožiaragio ASC "turės tam tikrą nelygumą"? (Spohie Loren)
As supratau, kaip sioki toki nesimetriskuma, nedailuma.
Kažkada buvau nusikopinus ir Rozmarino forumo savo išvaizdą:
"OŽIARAGIS. žemas, lieknas, negražios figūros, ilgas, liesas veidas, plona barzdelė, ilgas smakras, juodi arba tamsūs šiurkštūs plaukai, siaura krūtinė, ilgas, plonas kaklas, smulkūs keliai, negraži eisena. Charakteris. aštrus, subtilus, kaprizingas, godus, piktas, pavydus, kląstingas, egoistas ir nepastovus."
Dar prisideda jupiteris žuvyse:
"Jupiteris. vidutinis ūgis, apkūnus, tamsoka oda, šviesiai rudi plaukai, aukštas intelektas, dosnus, geros širdies, jį lydi didelė sėkmė kelionėse, labai gerbiamas ir laimingas."
Sakyčiau kad sudėjus šiuos du gal ir gaunasi kažkoks vidurkis. Nes aš iš prigimties labai tamsaus gymio. Iš esmės ožiaragis ir jupiteris juk absoliučiai skirtingi dalykai, tad galima manyti, kad žmogus su ASC ožiaragiu ir būtų koks "zanūda" ir išvaizda jo turėtų būti mažas, liesas rimtuolis piktom akim. Šiu atveju jupiteris pas mane tikras gelbėtojas
Bet aš pagalvojau kad daugiau nepažįstu nė vieno žmogaus su ASC ožiaragyje.
"OŽIARAGIS. žemas, lieknas, negražios figūros, ilgas, liesas veidas, plona barzdelė, ilgas smakras, juodi arba tamsūs šiurkštūs plaukai, siaura krūtinė, ilgas, plonas kaklas, smulkūs keliai, negraži eisena. Charakteris. aštrus, subtilus, kaprizingas, godus, piktas, pavydus, kląstingas, egoistas ir nepastovus."
Dar prisideda jupiteris žuvyse:
"Jupiteris. vidutinis ūgis, apkūnus, tamsoka oda, šviesiai rudi plaukai, aukštas intelektas, dosnus, geros širdies, jį lydi didelė sėkmė kelionėse, labai gerbiamas ir laimingas."
Sakyčiau kad sudėjus šiuos du gal ir gaunasi kažkoks vidurkis. Nes aš iš prigimties labai tamsaus gymio. Iš esmės ožiaragis ir jupiteris juk absoliučiai skirtingi dalykai, tad galima manyti, kad žmogus su ASC ožiaragiu ir būtų koks "zanūda" ir išvaizda jo turėtų būti mažas, liesas rimtuolis piktom akim. Šiu atveju jupiteris pas mane tikras gelbėtojas
Bet aš pagalvojau kad daugiau nepažįstu nė vieno žmogaus su ASC ožiaragyje.
Gal turi ir Liuto aprasyma arba gal visus gali ideti, neradau su google As skaiciau tik anglu kalba.
Merginos, kuria pazistu su Cap asc, charakteris gan saltas ir nedraugiskas, ji perdetai atsakinga, sunkiai atsipalaiduoja, net tikisi is zmoniu, kad ja nuvils bet ar galetu vien Oziaragis asc tai ir nulemti? As anksciau asc nesuteikiau tiek daug svarbos, galbut neteisingai. Ji megsta dirbti, jos gyvenimas vien darbas ir keliones (nes Saulyje saule ir menulis). Kylantis mazgas - 4tame, del to patariau neatmesti seimos kurimo galimybes, jai tai neatrodo labai priimtina
As manau, kad visai imanoma pagal isvaizda atpazinti zmogaus asc, tik reiketu labai daug praktikos; zinoma, jei planeta ant asc, tada sunkiau. Dar turi itakos zenklas kuriame yra asc valdovas, ypac jei ta planeta yra stipri natale. As asmeniskai kol kas nepastebejau itakos isvaizdai, jei planeta yra 1mame, bet gan nutolusi nuo kuspido.
O aš kiek žinau tai saulė jautyje skaitoma grožio simboliu, juk valdovas venera. Na svarstyklių irgi venera, bet svarstyklės kaip ir sakiau labiau gerų manierų ir gero skonio.
Tie kur dvigubi zenklai, manau, turetu buti atskirti (kaip ir Vandenis su Oziaragiu anksciau), Venera yra, manau, isskirtinai svarstykliu, o Merkurijus - dvyniu. Kiek skaiciau, graziausi asc yra ugnies ir oro. As nemanau, kad Saule duoda labai daug itakos isvaizdai, galbut ka nors nezymaus, kaip - kauletumas, raumeningumas ar panasiai. Jauciai turetu buti tokie kumpi, su raumeninga nugara, kaklu, israiskingais peciais. Saule Jautyje turetu priduoti ta sunku stotą.
O kur ta sena tema, kokia ten nuoroda?
Čia tema
Juk tai gali būti konfliktai su bendradarbiais, kažkoks agresyvumas darbo vietoje, aišku gali būti ir agresyvi liga. Gal vertėtų žiūrėti pagal šiandieninę situaciją žmogaus, ar jam reiškiasi kažkas blogo darbe, ar jis turi bėdų su sveikata, nes tokia padėtis gali pabloginti. O šiaip juk jis vistiek turi būti kažkur tas marsas.
Gal jo padėtis tokia galėtų kur kas būti blogesnė jei pvz natalo asc arba saulė krenta į tuos nelaimingus būstus pagal rozmariną. (Rozmarino blogas) 1,6,12.
Dar gal reikėtų pažiūrėti kas tranzuoja per 6, ar yra kokia ''sunkioji"" planeta, ar bus marso to paties tranzitas tais metais.
Aš asmeniškai jau žiūrėjau, kad mano 2014 m. soliare saulė kris į 12, o saturnas 1, tai jei tik bus galimybė tikrai bandysiu keisti.
Oj saulė kris į 6, ne i 12.
Gal jo padėtis tokia galėtų kur kas būti blogesnė jei pvz natalo asc arba saulė krenta į tuos nelaimingus būstus pagal rozmariną. (Rozmarino blogas) 1,6,12.
Dar gal reikėtų pažiūrėti kas tranzuoja per 6, ar yra kokia ''sunkioji"" planeta, ar bus marso to paties tranzitas tais metais.
Aš asmeniškai jau žiūrėjau, kad mano 2014 m. soliare saulė kris į 12, o saturnas 1, tai jei tik bus galimybė tikrai bandysiu keisti.
Oj saulė kris į 6, ne i 12.
As skaiciau, kad marsas ir saturnas yra pacios pikciausios planetos soliare. Marso vieta 6tame man nepatinka, nes mano natalo 6tas bustas labai prikimstas, manau, man reikia atsargiai ziureti i bet kokia nuoroda i sveikatos sriti. Skaiciau, kad tokia padetis pavojingesne vyresnio amziaus zmonems ar nelabai sveikiems. Kiek ziurejau, tokia marso padetis jau buvo pas mane soliare pries kelis metus, bet lyg nepajutau jokio efekto sveikatai, nebuvo jokiu operaciju ar traumu. Man kiti bustai marsui ir saturnui butu priimtinesni. Paziurejau, marsas itranzuos i natalo 6ta pora menesiu iki kito soliaro, galbut tada reiks buti atidesnei. Asc krenta i 10ta, kas nera blogai, bent tiek.
Pas mane pries siek tiek daugiau nei kelis metus buvo soliaras su Saturnu 1mame ir Saule 6tame, asc krito i 1ma. Be Saules, 6tame buvo dar trys planetos. Zinoma, visada reikia ziureti i zmogaus natala, pvz Saule Soliaro 6tame tais metais labai susilpnina zmogaus energija, bet pvz pas mane jos ir taip nera - del to man tokia pozicija yra zymiai prastesne nei butu pavyzdziui tau. Siaip, zinau, kad ir pati tai zinai tai pabandysiu siek tiek apibudinti tuos metus. Tais metais buvau labai uzsiemusi, taip pat susiradau nauja vakarini man nepatinkanti darba (prekybos sritis, atitinka 6ta), kuris neturejo jokios reiksmes karjerai (kitaip butu 10tas). Labai truko energijos, istisai buvau pavargusi, kiek prisimenu. Manau Saule 6tame yra nuoroda i tai, kad tais metais reiktu atidziau rupintis savo sveikata ir mityba, nepervargti. Tais metais to tikrai nedariau. Del to man metu pabaigoje pasizeide sritis vienos is 6tame buste buvusiu planetu. Saturnas 1mame turetu duoti kazkoki depresini ir vienisumo jausma tais metais, galbut daugiau nei paprastai busi viena ar jausies vienisa Arba, gal pvz pas tave Saule 6tame tiesiog gali rodyti, kad bus labai stipriai isreiksta 'namu seimininkes' role Na, butu idomu suzinoti, kaip tau praeis tie metai.
Na, nesu soliaru eksperte, bet tau tie metai tikrai neturetu buti tokie sunkus kaip man, ypac jei asc nekrenta i tuos tris bustus. Be to, pas tave natale neisreikstas 6tas bustas ir labai stipriai padidinta gyvybine energija - sveikatos pas tave turetu buti kokia 100 kartu daugiau nei pas mane Nesu kol kas tikra del Soliaru keitimu As labiau linkusi manyti, kad planetos tik priemone, kad jos pacios nieko nelemia. As zinoma nesu isbandziusi ir tuo per daug nesidomejau, bet nemanau kad pakeitus Soliara imanoma isvengti savo likimo ar ligos, iki kurios ilgai ejai ir panasiai. Bet tai labai geras budas pamatyti silpnas tu metu vietas ir tokiu budu neprisidaryti dar daugiau problemu.