Įkraunama...
Įkraunama...

Astrologijos bendraminčiai

QUOTE(myParadise @ 2013 04 07, 21:57)
Ai viskas,

Ka cia sugalvojai dabar, gi neiseik bigsmile.gif Bent jau savo uzvesta tema pabaik, nedaug beliko puslapiu g.gif

As einu perskaitysiu tema, nes daug prirasyta, pasisakysiu kokiais nors klausimais rolleyes.gif
Atsakyti
O kas rodo sužadėtuves? jupiteris 5 solaro būste? Venera 5 solaro? Ar solaro Asc kritimas į 5 būstą? Ar vis tik į 7 ? bet juk 2 metus į 7 nekris, o vestuvės dažniausiai būna po metų,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ekonomija: 07 balandžio 2013 - 22:20
Sveikos astrologijos myletojos 4u.gif domiuosi ir as astrologija, tik gal pazengus maziau kaip jus smile.gif bet gal su jumis drauge imsiu ir pazengsiu wink.gif

QUOTE(myParadise @ 2013 04 07, 18:30)
Nes lunaras akivaizdžiai


norejau pasiteirauti, o is kur tu gavus informacijos apie lunarus? nes as kiek ieskojus tai nieko neradus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-lloreta- @ 2013 04 07, 20:29)
Virsune!  thumbup.gif  Isvadino dvi forumo dalyves vienu asmeniu, melagemis, o pacios meluoja ir neraudonuoja!  lotuliukas.gif Niekas jusu to rozmarino nepersekioja, niekam jinai neidomi, tai jinai kaip piktas sasas lenda i visus astrologinius forumus, su visais pastoviai susirieja, ir visas diskusijas pavercia musio lauku ir asmeniniais izeidinejimais.
Jau su kiek niku jinai buvo istrenkta is supermamu, bet panasu, kad supermamoms nelemta tureti normaliu astrologiniu diskusiju. Dar pries metus klause kas yra almutenas, o dabar pasijuto profesoriumi ir ne ziniomis, o agresija isstumia visus dalyvius.
Galvojau, kad myParadise protingesne, bet po sito akibroksto, kad bendrauji ir su burokeliu ir su rozmarinu...sekmes bendrauti,nemelages! mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

jeigu niekam neįdomi, tai ir nekiškite čia nuolatos. juk pačios nuo pradžios tą vardą minėjote neužsičiaupdamos. atsidarykite su jumanjiu ir danute atskirą temą - pokalbiai apie janą (uždara tema) ir tupėkite ten sau laimingos. beje, dėl almuteno, man irgi keista, a kodėl globininkai naudoja islamiškosios astrologijos terminą? ką pas jus tas žodis reiškia? biggrin.gif ir dar dėl forumų, o kur tokių yra? primeskite nuorodų, noriu ir aš padalyvauti, nes čia taip pat daugiau nerašysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burokėlis: 08 balandžio 2013 - 06:05
Melynake, na man tiesiog trūko kantrybė smile.gif Dar plius pagalvojau, kad iš esmės kokia man prasmė čia tupėti? Žmonės nesidalina žiniomis ir tiek. O tai taip paprasta, aš jau čia tiek prirašiau, kad praktiškai galima jau mano natalo visą vaizdą turėti, o juk iš to ir mokomės - vieni iš kitų patirties. Negi taip sunku parašyti mano saulė ten ir ten, jupiteris ten ir ten tai veikia taip ir taip. Akivaizdu, kad ir tu ir ekonomija gaudotės. Pvz. aš pamenu kai pradėjau domėtis labai skaitydavau tuos supermamų astrologijos pokalbius, bet tada neturėjau ko pasakyti, trūko žinių. Taigi aš ne motina teresė, man irgi reikia naudos smile.gif
Juk kiek pamenu iš forumų Rozmarino žiniomis pradžioje irgi visos džiaugėsi, o paskui va kas gaunasi biggrin.gif






QUOTE(mėlynakė| @ 2013 04 07, 23:14)
Ka cia sugalvojai dabar, gi neiseik  bigsmile.gif Bent jau savo uzvesta tema pabaik, nedaug beliko puslapiu  g.gif

As einu perskaitysiu tema, nes daug prirasyta, pasisakysiu kokiais nors klausimais      rolleyes.gif


Papildyta:
Niekur neradau apie lunarą, tiesiog interpretuoja panašiai kaip soliarą. Nors apie soliarą irgi nieko ypatingo neradau

QUOTE(raudonoji @ 2013 04 07, 23:59)
Sveikos astrologijos myletojos  4u.gif  domiuosi ir as astrologija, tik gal pazengus maziau kaip jus smile.gif bet gal su jumis drauge imsiu ir pazengsiu wink.gif
norejau pasiteirauti, o is kur tu gavus informacijos apie lunarus? nes as kiek ieskojus tai nieko neradus  unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(myParadise @ 2013 03 28, 19:28)
Aš dabar jau nebežinau kur radau, gal net pati sumasčiau, greičiau antras variantas.
Bet kažkur tikrai buvo rašyta, kad ženklai skirstomi sekančiai:
1. Oro ženklai (dvyniai, vandenis, svarstyklės) priskiriami sangvininkams (eksravertai).
2. Žemės ženklai (jautis, mergelė, ožiaragis) priskiriami flegmatikams. (intravertai)
3. Ugnies ženklai (liūtas, šaulys, avinas) - cholerikams. (ekstravertas)
4. Vandens ženklai (žuvys, vėžys, skorpionas) - melancholikai. (intravertai)

Prisiminiau, kad buvau kazkur skaiciusi, kad mediciniskai temperamentai skirstomi taip, kaip tu surasei, tik vandens ir zemes atvirksciai.

QUOTE(burokėlis @ 2013 03 28, 19:29)
šiaip man dabar labai įdomi Saulės įtaka būstų atžvilgiu kaip žmogaus pomėgiai bei sveikata. o dėl sveikatos, tai 10 būsto poveikis akivaizdus - esu pasibaisėtinai alergiška, visą gyvenimą kankina odos problemos, dabar ir problemos su sąnariais, kaulais prasidėjo, nors mano amžiuje tas ir nebūdinga. 9 būsto įtakos (kepenų) kol kas nejaučiu, bet gal dar pragersiu ir kepenis biggrin.gif

Norejau paklausti, jei jums mediciniskai reiskiasi oziaragio sritis, ar jusu pvz nagai silpni, neauga? o plaukai taip pat ploni? Pazistu mergina su Saule 10tame ir asc oziaragiu - pas ja pasitvirtina, kitu problemu neklausinejau. Pas mane oziaragio sritis mediciniskai irgi labai isreiksta, silpni nagai, ploni plaukai, nuo mazens odos problemos, alergijos, dantys irgi neypatingi.

Skaiciau, kad 9tas dar galetu rodyti i arterijas (nes expansion), neturit del to problemu, pvz auksto kraujospudzio? ar polinkio i nutukima?

Sveikatos klausimais, kiek prisimenu, reikia ziureti asc (ir pirma), Saule ir 6 busta (ir zenklus i juos). Mano Saule 6tame ir dar pirmo valdovas, pasitvirtina nuoroda i sumazinta gyvybine energija. Energijos tikrai neturiu daug, greit jos netenku. Dar, kiek prisimenu, MyParadise, rasei, kad turi Saules-Jupiterio trina, Jupiteris tau turetu labai stipriai papildyti tavo gyvybine energija g.gif Ar taip yra?

Man Medicinine astrologija atrodo viena is vertingiausiu astrologijos sriciu. Man astrologiniai kuno daliu skirtymai visada atitinka ir pasitvirtina. Labai gaila, kad dabar ji nebenaudojama kartu su medicina, butu tiesiog neissemiamas ziniu saltinis. Zinoma, ji vis tiek yra labai vertinga, bet neisvengiamai nutolusi.

QUOTE(myParadise @ 2013 03 28, 19:34)
Bet nežinau kodėl taip yra, tai greičiau tolerancija žmonių skirtumams nei kažkoks esminis komunikabilumas. O gal ir tai, kad mergelės ženklo įtaka 0. Taigi aš nesikabinėju prie smulkmenų, man taip sakant "dzin".

Bet juk mergele priklauso Mutable zenklu grupei, jie yra vieni is prisitaikeliskiausiu zodiako zenklu. Ta visa grupe dazniausiai sugeba labai gerai susibendrauti su ivairaus tipo, taip pat ir valdingais zmonemis.

Manau zmogaus konfliktiskumas daug priklauso nuo jo Marso, dar nesutikau konfliktisko zmogaus su Marsu Mergeleje ar Zuvyse.

QUOTE(Teta Danute @ 2013 03 30, 15:00)
meluoti yra SĄMONINGAI / tikslingai sakyti netiesą... Tokio būdo bruožo nesu savy pastebėjus...yra visiškai priešingai. Nepakenčiu melagių... ir kvailių taip pat...

Man pasidare siek tiek idomu, mazdaug paziurejau loretos ir danutes zinutes forume. Ar cia irgi sutapimas, kad abi daugiausiai raso Astrologijos ir Skyrybu temose? g.gif Taip pat turi polinki i daugtaskius ir dvigubas zinutes viena po kitos? Aisku, jau vien tas faktas, kad zmogus pats sau atraso, rodo, kad normalaus atsakymo i savo klausima galiu nesitiketi.

QUOTE(Jumanji @ 2013 04 05, 14:46)
Turiu klausimą nusimanančioms apie Soliarą. Kaip jį teisingai reikėtų žiūrėti ir interpretuoti?:

I identiska mano klausima burokelis jau atsake (siek tiek anksciau sioje temoje), negi net tiek nepasivarginote perskaityti? Ir siaip nekaip prisistatete kaip naujokas.

QUOTE(burokėlis @ 2013 04 06, 13:46)
vat duok, kokį Saturną 10, kuris gyvenimą nugyveno ir ir baigė šovės viršūnėje, tai gal kas ir pamokės.

Man cia idomu mastau.gif Mano ta drauge su Saule 10tame turi Saturna konjukcijoje su 10tu. Jai siuo metu karjeroje sekasi tikrai neblogai, dirba aukstesneje pozicijoje, nei tikejosi. Skaiciau, kad su tokia Saturno pozicija zmones turetu buti atsargus savo sekmeje, nes gali greit jos neteikti? Ar tai visada pasitvirtina, ar galima kaip nors to isvengti? Nes kiek prisimenu, ir MyParadise turi tokia Saturno padeti g.gif
Atsakyti
Na tu, mėlynake, labai gudri esi matomai smile.gif Kai tiek visko prirašei taip ir norisi bendrauti smile.gif

Aš nežinau kas pas mane duoda didelę gyvybinę energiją, bet aš jos turiu už tris vyrus blink.gif ar tai jupiteris trine saulei, ar saulė 3 (hiperaktyvumas), na saulė sudaro dar ir aspektą su marsu! Kuris ožiaragyje. (egzaltuoja). Tai nežinau aš ypatingai retai jaučiu ką nors panašaus į "neturiu jėgų", "tingiu".

Mano ASC juk ožiaragis, tai pas amen irgi silnpi dantys, plaukai, nagai, bet tik ne oda. Su ja absoliučiai nieko nėra.

Saturnas 10. Aš nemanau, kad saturnas čia neduoda karjeros. Netgi atvirkščiai, gali duoti maksimaliai aukštas pareigas. Labai daug žinomų žmonių čia turi saturną. Netgi tokie kaip Einšteinas, Hitleris, Napoleonas ir kt. Aš irgi esu turėjus aukštas pareigas lyginant su amžiumi, bet esmė tame, kad astrologijos dėka suvokiau kodėl jas mečiau - jei nori vardan karjeros paaukoti viską ir dirbti dieną naktį (naktį iš pergyvenimo ir atsakomybės negali tiesiog užmigti) tuomet siek tos karjeros, man svarbūs ir kiti dalykai gyvenime.

Dėl komunikabilumo. Aš persigalvojau, visgi manau, kad esu komunikabili. Bet esmė tame, kad poreikis bendrauti minimalus, mane vargina žmonės, man nepatinka tuščiau kalbėti apie niekus. Ir manau, kad tai dėl ožiaragio ASC.

O mergelė, ta tipiška, (tik nepradėkite mergelių turinčios bruožų čia varyti, juk svarbu visuma!) - aš manau, ji prisitaikanti, maloni, bet už akių arba savo viduje ji vistiek jus iškritikuos. Aš manau, kad šis ženklas turi "rėmus", kaip ir koks tipiškas konservatorius ožiaragis. Mergelė bus maloni, bet ji nesupras, kodėl jus elgiatės, mąstot ar kalbat taip o ne kitaip. Bendraus maloniai, padės jums. Bet pvz už akių apie jus galės varyti kad ir 3 valandas be perstojo o pamačius prie durų vėl maloniai apsikabins.
Priešingai avinas. Išdės viską į akis net nepagalvojęs ir be jokių skrupulų, bet paskui pamirš.



Papildyta:
O kaip tu jauti ASC liūte? Juk teigiama, kad šis ženklas niekada nepasirodys silnu ir suklupusiu, o per visas gyvenimo negandas eis aukštai iškėlęs galvą.
Atsakyti
QUOTE(raudonoji @ 2013 04 07, 23:59)
norejau pasiteirauti, o is kur tu gavus informacijos apie lunarus? nes as kiek ieskojus tai nieko neradus  unsure.gif

As nesidomejau lunarais, bet cia kazkiek aprasyta (anglu k). Kiek prisimenu, jame sveikatos klausimais reikia ziureti menuli ir aspektus i ji.


QUOTE(myParadise @ 2013 04 08, 21:14)
Dar plius pagalvojau, kad iš esmės kokia man prasmė čia tupėti? Žmonės nesidalina žiniomis ir tiek. Taigi aš ne motina teresė, man irgi reikia naudos smile.gif
Juk kiek pamenu iš forumų Rozmarino žiniomis pradžioje irgi visos džiaugėsi, o paskui va kas gaunasi biggrin.gif


Nemanau, kad del keliu netinkamu kitu zmoniu pasisakymu turetum iseiti is savo temos. Kad raso nelabai daug zmoniu irgi normalu, dar tik pirma tema, gal su laiku daugiau zmoniu susidomes, prades rasyti. Tema ezoterikoje pasibaige panasiai, kiek prisimenu. Reikia tokius pasikartojancius dalykus samoningai stabdyti. Durimis trenkti, zinoma, yra zymiai lengviau.


-------------------

Padidinta energija del Jupiterio, Marso aspektas turetu duoti greitesni nei paprastai pasveikima. Medicinineje astrologijoje trecias bustas papildomos energijos nesuteikia, bet yra nuoroda i silpnas vietas, kurios gali buti pazeistos susidarius tam tinkamoms aplinkybems. Dvyniai valdo rankas, pecius, kvepavima, plaucius, tracheja, bronchus, nervu sistema ir protines ligas. Gali buti nuoroda i nemiga, atminties problemas ir panasiai. Kiek pas tave reiskiasi as nezinau.

Taip, polinkis bendrauti ir komunikabilumas nera tas pats. Jei tu sugebi pabendrauti, palaikyti kalba su dauguma zmoniu, nors ir nenori, tada komunikabili, sveikinu! bigsmile.gif


Ten kur rasei apie mergeles, tai zmoniu elgesys priklauso ir nuo ju kokybes. Zenklai kokybes neparodo. Primityvesni ir elgsis primityviau.


Mano asc nera toks stiprus, koks galetu buti, del stipriai susilpnintos Saules. Kazkaip niekada per daug nenagrinejau ir nebandziau ziureti, kurios butent mano savybes galetu buti priskirtos vien asc. Isdidumas yra stipriai isreikstas nuo pat mazens. Dar sunku atsiprasyti. Pas mane Asc siaip nenusveria kitu zenklu, tik papildo, galbut su metais reiksis stipriau.

Ir labai pasitvirtina isvaizdoje, atitinka visas standartinis Leo asc apibudinimas. O tavo isvaizda atitinka Oziaragio asc?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėlynakė|: 11 balandžio 2013 - 23:02
Sveika, raudonoji smile.gif Tuomet jei jau bandome bendrauti, nepradink ir tu smile.gif Jei nesijauti tiek žinanti tiesiog pradėk nuo savęs analizavimo, žiūrėk kur saulė, mėnulis, koks ASC tavo, kur jo valdovas ir kaip tai reiškiasi. Gali juk čia klausti kas neaišku smile.gif

QUOTE(raudonoji @ 2013 04 07, 23:59)
Sveikos astrologijos myletojos  4u.gif  domiuosi ir as astrologija, tik gal pazengus maziau kaip jus smile.gif bet gal su jumis drauge imsiu ir pazengsiu wink.gif
norejau pasiteirauti, o is kur tu gavus informacijos apie lunarus? nes as kiek ieskojus tai nieko neradus  unsure.gif


Papildyta:
Aš tai manau kad gali rodyti bet kuris iš šitų, ypatingai jei krenta ir į 5 ir 7. Bet juk negali astrologija rodyti konkrečiai sužadėtuvių. Tarkime saulė 5. Tuomet vienišam žmogui tai gali atnešti naują draugystę, bet kokiu atveju duoda didelį priešingos lyties dėmesį ir pačiam įsimylėjimus ir pan. Juk tokios padėtys būna ir pas vedusius ir susižadėjusius, tai vėlgi jei ten krenta, gali rodyti naują meilę, nesantuokinius ryšius, skyrybas. Tiesiog tai metų tema.


QUOTE(ekonomija @ 2013 04 07, 23:15)
O kas rodo sužadėtuves? jupiteris 5 solaro būste? Venera 5 solaro? Ar solaro Asc kritimas į 5 būstą? Ar vis tik į 7 ? bet juk 2 metus į 7 nekris, o vestuvės dažniausiai būna po metų,


Papildyta:
Ai aš dažnai pasikarščiuoju smile.gif Na taip, teisingai, kol bus maloniai bendraujančių tol ir bendrausim smile.gif
Na man nelabai reiškiasi kas nors iš dvynių sričių astrologiškai. Bet aš manau, kad tiesiog amžius ne tas smile.gif Gal apskritai pirmoje gyvenimo pusėje labiausiai veikia 6 būsto kuspidas, visa kita tik papildomi rodikliai.
O mano išvaizda neatitinka ožiaragio ASC. Tik dalinai. Nes mano ASC apima 3 zenklus, plius jupiteris ten žuvyse, taigi ir gaunasi mišrūnas smile.gif Bet manau kad ASC ožiaragis priduoda lieknumo, nes priešingu atveju su jupiteriu ASC turėčiau būti linkusi pilnėti, bet kažkaip to nepastebėjau.
Aš galvoju kad tavo atveju liūtas ASC, plius saulė 6 aspkritai turėtų duoti didelį poreikį visur ir visada gražiai atrodyti ir ypatingai rūpintis savo išvaizda?




QUOTE(mėlynakė| @ 2013 04 11, 23:57)
As nesidomejau lunarais, bet cia kazkiek aprasyta (anglu k). Kiek prisimenu, jame sveikatos klausimais reikia ziureti menuli ir aspektus i ji.
Nemanau, kad del keliu netinkamu kitu zmoniu pasisakymu turetum iseiti is savo temos. Kad raso nelabai daug zmoniu irgi normalu, dar tik pirma tema, gal su laiku daugiau zmoniu susidomes, prades rasyti. Tema ezoterikoje pasibaige panasiai, kiek prisimenu. Reikia tokius pasikartojancius dalykus samoningai stabdyti. Durimis trenkti, zinoma, yra zymiai lengviau.
-------------------

Padidinta energija del Jupiterio, Marso aspektas turetu duoti greitesni nei paprastai pasveikima. Medicinineje astrologijoje trecias bustas papildomos energijos nesuteikia, bet yra nuoroda i silpnas vietas, kurios gali buti pazeistos susidarius tam tinkamoms aplinkybems. Dvyniai valdo rankas, pecius, kvepavima, plaucius, tracheja, bronchus, nervu sistema ir protines ligas. Gali buti nuoroda i nemiga, atminties problemas ir panasiai. Kiek pas tave reiskiasi as nezinau.

Taip, polinkis bendrauti ir komunikabilumas nera tas pats. Jei tu sugebi pabendrauti, palaikyti kalba su dauguma zmoniu, nors ir nenori, tada komunikabili, sveikinu!  bigsmile.gif
Ten kur rasei apie mergeles, tai zmoniu elgesys priklauso ir nuo ju kokybes. Zenklai kokybes neparodo. Primityvesni ir elgsis primityviau.
Mano asc nera toks stiprus, koks galetu buti, del stipriai susilpnintos Saules. Kazkaip niekada per daug nenagrinejau ir nebandziau ziureti, kurios butent mano savybes galetu buti priskirtos vien asc. Isdidumas yra stipriai isreikstas nuo pat mazens. Dar sunku atsiprasyti.  Pas mane Asc siaip nenusveria kitu zenklu, tik papildo, galbut su metais reiksis stipriau.

Ir labai pasitvirtina isvaizdoje, atitinka visas standartinis Leo asc apibudinimas. O tavo isvaizda atitinka Oziaragio asc?

Atsakyti
Del sveikatos, man idomu, pvz jei pas zmogu natale nera nuorodu i kuria nors sriti, ar tai gali reiksti, kad ta sritis nesireiks net senatveje g.gif Man sunku patikrinti, nes vyresni zmones beveik visada nezino tikslaus savo gimimo laiko. Tik tiek, kad, pavyzdziui, mano mociute visada turejo isskirtinai stiprius nagus ir plaukus - galbut tai nuoroda i tai, kad oziaragio sritis neisreiksta. Ji net senatveje neturejo iprastu problemu su ta sritimi, kaip tos kaulu retejimo ligos, ar siaip bet ko su oda, sanariais ar keliais.

QUOTE
O mano išvaizda neatitinka ožiaragio ASC. Tik dalinai. Nes mano ASC apima 3 zenklus, plius jupiteris ten žuvyse, taigi ir gaunasi mišrūnas smile.gif Bet manau kad ASC ožiaragis priduoda lieknumo, nes priešingu atveju su jupiteriu ASC turėčiau būti linkusi pilnėti, bet kažkaip to nepastebėjau.


Gal priklauso kiek arti planeta yra prie 1mo kuspido. Pazistu mergina su jupiteriu labai arti - ji nuo mazens yra linkusi i pilnuma, taip pat pazistu dvi merginas su nutolusiu - pas jas to nera. Galbut, kuo planeta arciau, tuo labiau ji itakoja isvaizda g.gif Skaiciau, kad oziaragi asc sunku atpazinti, nes jis yra zemes zenklas ir todel yra lengvai itakojamas kitu rodikliu. Nors bet kokia isvaizda visada tures jam budinga 'nelyguma', kiek ziurejau Sophia Loren su Cap asc, pas ja manau neblogai tas matosi.

Kiek skaiciau, graziausi zmones turetu buti su Libra asc. bet as nezinau ar tokiu pazistu, nes retai kas zino tikslu savo gimimo laika, o is zinanciu nepasitaike. Dar jie turetu megti sokti, idomu, ar pazisti ka nors su tokiu g.gif ir ar pasitvirtina smile.gif

Del mano asc - savo isvaizda as nesirupinu per daug, tiek kiek Lietuvoje iprasta, tikriausiai. Manau, daugumai patinka graziai atrodyti, bet as ir bet kaip galiu kur nors iseiti, jei reikia.

Burokelis, pastebejau, perejo i sena astrologijos tema, nes ta tema pas mane favoritese, gal ir tau butu idomu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėlynakė|: 20 balandžio 2013 - 13:43
MyParadise, o tu bandytum keisti Marso padeti, jei jis Soliare butu 6tame g.gif Man dar nepatinka Plutono ir MC konjukcija, nors konkretesnio paaiskinimo internete neradau.
Atsakyti
Taip visai įdomi versija, nes natūralu, kad natalo sveikatos rodikliai turėtų pasireikšti senatvėje, aišku jei nėra labai stirpių ženklų: pvz. viena mergička pažįstu su 4 planetom ožiaragyje tai jai kad ir 20 metų, bet jau labai stipriai reiškiasi alergijos. Taip pat būtų turbūt jei koks mėnulis moters 6 - irgi prasta sveikata. Bet bent jau mano senelių kaip paaiškėjo net gimtadienis realiai yra visiškai kitą dieną nei oficialiai tai ką jau bekalbėt apie gimimo laiką smile.gif

Ką turėjai omenyje ožiaragio ASC "turės tam tikrą nelygumą"? (Spohie Loren)

Kažkada buvau nusikopinus ir Rozmarino forumo savo išvaizdą:
"OŽIARAGIS. žemas, lieknas, negražios figūros, ilgas, liesas veidas, plona barzdelė, ilgas smakras, juodi arba tamsūs šiurkštūs plaukai, siaura krūtinė, ilgas, plonas kaklas, smulkūs keliai, negraži eisena. Charakteris. aštrus, subtilus, kaprizingas, godus, piktas, pavydus, kląstingas, egoistas ir nepastovus."
Dar prisideda jupiteris žuvyse:
"Jupiteris. vidutinis ūgis, apkūnus, tamsoka oda, šviesiai rudi plaukai, aukštas intelektas, dosnus, geros širdies, jį lydi didelė sėkmė kelionėse, labai gerbiamas ir laimingas."
Sakyčiau kad sudėjus šiuos du gal ir gaunasi kažkoks vidurkis. Nes aš iš prigimties labai tamsaus gymio. Iš esmės ožiaragis ir jupiteris juk absoliučiai skirtingi dalykai, tad galima manyti, kad žmogus su ASC ožiaragiu ir būtų koks "zanūda" ir išvaizda jo turėtų būti mažas, liesas rimtuolis piktom akim. Šiu atveju jupiteris pas mane tikras gelbėtojas biggrin.gif
Bet aš pagalvojau kad daugiau nepažįstu nė vieno žmogaus su ASC ožiaragyje.

Aš galvoju, kad nelabai įmanoma žmogų atpažinti pagal ASC, ypač jei ten dar atsiduria kokia planeta.

Na aš galvočiau kad ASC svarstyklėse duodatokį didelį stiliaus pojūtį, gebėjimą save "gražiai" pateikti. Kiek tokių žmonių pažįstu jie visi "madingi", turi gerą skonį, moka save pateikti.
O aš kiek žinau tai saulė jautyje skaitoma grožio simboliu, juk valdovas venera. Na svarstyklių irgi venera, bet svarstyklės kaip ir sakiau labiau gerų manierų ir gero skonio.

O kur ta sena tema, kokia ten nuoroda?





quote=mėlynakė|,2013 04 20, 14:41]
Del sveikatos, man idomu, pvz jei pas zmogu natale nera nuorodu i kuria nors sriti, ar tai gali reiksti, kad ta sritis nesireiks net senatveje g.gif Man sunku patikrinti, nes vyresni zmones beveik visada nezino tikslaus savo gimimo laiko. Tik tiek, kad, pavyzdziui, mano mociute visada turejo isskirtinai stiprius nagus ir plaukus - galbut tai nuoroda i tai, kad oziaragio sritis neisreiksta. Ji net senatveje neturejo iprastu problemu su ta sritimi, kaip tos kaulu retejimo ligos, ar siaip bet ko su oda, sanariais ar keliais.
Gal priklauso kiek arti planeta yra prie 1mo kuspido. Pazistu mergina su jupiteriu labai arti - ji nuo mazens yra linkusi i pilnuma, taip pat pazistu dvi merginas su nutolusiu - pas jas to nera. Galbut, kuo planeta arciau, tuo labiau ji itakoja isvaizda g.gif Skaiciau, kad oziaragi asc sunku atpazinti, nes jis yra zemes zenklas ir todel yra lengvai itakojamas kitu rodikliu. Nors bet kokia isvaizda visada tures jam budinga 'nelyguma', kiek ziurejau Sophia Loren su Cap asc, pas ja manau neblogai tas matosi.

Kiek skaiciau, graziausi zmones turetu buti su Libra asc. bet as nezinau ar tokiu pazistu, nes retai kas zino tikslu savo gimimo laika, o is zinanciu nepasitaike. Dar jie turetu megti sokti, idomu, ar pazisti ka nors su tokiu g.gif ir ar pasitvirtina smile.gif

Del mano asc - savo isvaizda as nesirupinu per daug, tiek kiek Lietuvoje iprasta, tikriausiai. Manau, daugumai patinka graziai atrodyti, bet as ir bet kaip galiu kur nors iseiti, jei reikia.

Burokelis, pastebejau, perejo i sena astrologijos tema, nes ta tema pas mane favoritese, gal ir tau butu idomu.
[/quote]
Papildyta:
Aš nemanau, kad vien todėl verta keisti, kodėl taip manai?
Juk tai gali būti konfliktai su bendradarbiais, kažkoks agresyvumas darbo vietoje, aišku gali būti ir agresyvi liga. Gal vertėtų žiūrėti pagal šiandieninę situaciją žmogaus, ar jam reiškiasi kažkas blogo darbe, ar jis turi bėdų su sveikata, nes tokia padėtis gali pabloginti. O šiaip juk jis vistiek turi būti kažkur tas marsas.
Gal jo padėtis tokia galėtų kur kas būti blogesnė jei pvz natalo asc arba saulė krenta į tuos nelaimingus būstus pagal rozmariną. (Rozmarino blogas) 1,6,12.
Dar gal reikėtų pažiūrėti kas tranzuoja per 6, ar yra kokia ''sunkioji"" planeta, ar bus marso to paties tranzitas tais metais.

Aš asmeniškai jau žiūrėjau, kad mano 2014 m. soliare saulė kris į 12, o saturnas 1, tai jei tik bus galimybė tikrai bandysiu keisti.


QUOTE(mėlynakė| @ 2013 04 20, 23:26)
MyParadise, o tu bandytum keisti Marso padeti, jei jis Soliare butu 6tame  g.gif Man dar nepatinka Plutono ir MC konjukcija, nors konkretesnio paaiskinimo internete neradau.


Papildyta:
Oj saulė kris į 6, ne i 12.
Atsakyti