QUOTE(myParadise @ 2013 03 30, 14:28)
Taip, labai versli moteris
Nepykstu. Man vienodai Aš tik parašiau, kad tie, kurie neturi supratimo apie astrologiją labiau pasidomėtų ką perka ir tiek. Kaip visada - pabandyk kam nors padėti ar pasakyk teisybę, tai dar ir i snukį gausi Aš neplanuoju jos nukonkuruoti jei ką, Taip kad tai darau ne dėl slaptų kėslų
Papildyta:
Ir išvis, kas čia daros!!!
Einam dažyt kiaušinių
P.S. Danute, aš nenoriu jūsų įžeisti, tiesiog kartais reikia kad kasnors iš šono pasakytų kaip tie pasisakymai atrodo - kaip ir gyvenime, juk mes savęs nematome, kartais verta paklausyti kito nuomonės.
Nepykstu. Man vienodai Aš tik parašiau, kad tie, kurie neturi supratimo apie astrologiją labiau pasidomėtų ką perka ir tiek. Kaip visada - pabandyk kam nors padėti ar pasakyk teisybę, tai dar ir i snukį gausi Aš neplanuoju jos nukonkuruoti jei ką, Taip kad tai darau ne dėl slaptų kėslų
Papildyta:
Ir išvis, kas čia daros!!!
Einam dažyt kiaušinių
P.S. Danute, aš nenoriu jūsų įžeisti, tiesiog kartais reikia kad kasnors iš šono pasakytų kaip tie pasisakymai atrodo - kaip ir gyvenime, juk mes savęs nematome, kartais verta paklausyti kito nuomonės.
Tame visa ir problema, jog mes viens kito NEMATOME... čia yra virtuali erdve.. todel ir neverta imti kažkam aishkinti, koks kas yra iš šono...nes viskas ką Jus sakote yra subjektyvu... tik Jusu nuomone... net logiškai mąstant, kiek daug procentualiai galit pataikyti??? Nedaug... tiesiog reikia moket bedrauti...
Papildyta:
QUOTE(myParadise @ 2013 03 30, 14:35)
Viskas. Jau virš ribų. Jūs sakėte kad išvis nežinote savo Jano ar Hario gimimo duomenų, dabar jau viskas tapo žinoma.. Vadinasi jūs meluojate.
Aš daugiau nedalyvauju pokalbyje ta tema. Linksmų švenčių!
Aš daugiau nedalyvauju pokalbyje ta tema. Linksmų švenčių!
Pasinaudosiu Burokelio leksika :-D AŠ JUMS DAR KARTA KARTOJU!!!: jog čia dar yra galimybė ypač privačiais svetimu žmoniu duomenimis, tokiais kaip gimimo datos, laikai ir vietos bei nuotraukos... apsikeisti privačiomis žinutėmis...ir jei perskaitete visus mano "pletkus" tai turejot tai pastebeti...
Įdomu pasidarė.. o koks man tikslas meluoti???