QUOTE(myParadise @ 2013 01 10, 20:03)
3. Teigiama, kad sinastrijoje labai svarbūs vandens būstai (IV,VIII,XII);
Pvz. Jei moters natalo 4 buste išsidėsto vyro planetos moteriai šis vyras primins jos vaikystę. Jei moteris turėjo gerą ryšį su savo tėvu vyras jai gali suteikti sauguma ir garantijas. Jeigu jos tėvas buvo žeidžiantis ir ji turėjo prastą ryšį su juo toks vaikinas moteriai teiks visiškai priešingas reakcicjas, net jei tas vaikinas bus nuostabiausias žemėje.
Pvz. Jei moters natalo 4 buste išsidėsto vyro planetos moteriai šis vyras primins jos vaikystę. Jei moteris turėjo gerą ryšį su savo tėvu vyras jai gali suteikti sauguma ir garantijas. Jeigu jos tėvas buvo žeidžiantis ir ji turėjo prastą ryšį su juo toks vaikinas moteriai teiks visiškai priešingas reakcicjas, net jei tas vaikinas bus nuostabiausias žemėje.
Mano IV būste buvo jo Chieronas...Ten jį ir pasiunčiau... Mano ryšys su tėvu buvo blogas...žinokit juokas per ašaras iš tikrųjų... tie aspektai tai matomai labai smegenis susuka...
nors jei toliau analizuoti ir gilintis, tai tas mano gerietis matomai "atsiėme" ir už mano motiną... Jo žodžiais sekant.."Toks Harris (jo vardas), kaip tavo galvoje iš tikrųjų neegzistuoja...turbūt tiesa, bet aspektų juk neapgausi...:-)