Įkraunama...
Įkraunama...

Astrologijos bendraminčiai

"Ji, pavyzdziui, galetu rodyti, kad gyvenime bus daug 'tarnavimo' zmonems, arba profesijos pakraipa."

biggrin.gif bet tai ir yra Mergelės esmė - tarnauti, patarnauti. o profesijos pakraipą būtent ir nurodžiau. bet šiaip tingiu ginčytis ir įrodinėti kad juoda yra juoda, o ne balta.
Atsakyti
QUOTE(burokėlis @ 2013 03 27, 04:01)
aaa, tikrai, bet Saulė 6 irgi rodo panašiai, tokiam žmogui be galo svarbu dirbti, pasižymėti darbe, būti įvertintam už darbą, dažnai tai darboholikas. darbas - viena svarbiausių gyvenimo sričių. na dar toks žmogus gali būti išprotėjęs dėl savo išvaizdos ir/ar sveiko kūno. tokią padėtį dažnai turi medicinos darbuotojai.

Va, ka paraset, o ne profesijos pakraipa, man jusu suvardinti pozymiai is viso netinka ir jei tai butu pamineta kokiame nors uzsakytame horoskope, butu juokinga smile.gif

QUOTE(burokėlis @ 2013 03 27, 11:03)
šiaip tai pilnai suprantu, kad niekas nenori būti Mergele arba Žuvimi biggrin.gif , deja, nuo to tie bruožai nedingsta. Paguodai galiu pasakyti, kad pati turiu labai daug planetų Mergelėje. Tai čia gal net blogiau nei kad Saulė Mergelėje būtų.


Tai kad pati taip paraset (kad bruozai nedingsta). Tiesiog norejau pasakyti, kad mergeliska gyvenimo pakraipa nepadarytu manes mergele ir del to 'ja nebuciau'.

O tas jusu aprasymas buvo elementarus mergeles. Tada rasykite gyvenimo pakraipos bruozai, o ne asmenybes bruozai (kuriuos suvardinot), jei tai ir turejote galvoje rolleyes.gif

Atsakyti
Aišku prisideda mėnulis avine, bet vien jo nepakanka tam ką parašiau, manau.

Na aš tiesiog turiu literatūrai gabumų, tik to nevysčiau. O papildoma veikla yra mokslinių darbų rašymas ir horoskopus sugebu parašyti palyginti neblogai, tačiau niekaip nesugebėčiau to padaryti "žodžiu". Esu dirbusi pardavimuose banke, bet tikrai neturiu gabumų pardavimų vadybai, kaipo tokiai populiariajai "Jei tavęs neileidžia per duris, įlipsiu per langą biggrin.gif "
Profesija - finansai. Bet kaip ir sakiau, manau kad saulė 3 tokia nepastovi savo veikloje, kad niekaip nesugebėčiau dirbti pastovų, stagnatišką darbą visą gyvenimą. Todėl aš nuolat imuosi vis naujos veiklos.

Papildyta:
O tu, Mėlynake, kažkaip susijusi su astrologija, ar tai tik pomėgis?
Papildyta:
O dėl buvimo namie, tai dabar būnu, nes auginu mažą vaiką biggrin.gif Bet iš esmės aš nekenčiu buvimo namie, man nuolat reikia pramogų, kelionių ir pan, šitas saulei 3 tikrai tinka.
Atsakyti
QUOTE(mėlynakė| @ 2013 03 27, 17:13)
Va, ka paraset, o ne profesijos pakraipa, man jusu suvardinti pozymiai is viso netinka ir jei tai butu pamineta kokiame nors uzsakytame horoskope, butu juokinga  smile.gif
Tai kad pati taip paraset (kad bruozai nedingsta). Tiesiog norejau pasakyti, kad mergeliska gyvenimo pakraipa nepadarytu manes mergele ir del to 'ja nebuciau'.

O tas jusu aprasymas buvo elementarus mergeles. Tada rasykite gyvenimo pakraipos bruozai, o ne asmenybes bruozai (kuriuos suvardinot), jei tai ir turejote galvoje  rolleyes.gif

na jei būti mediku yra asmenybės bruožas... doh.gif gyvenimo pakraipos bruožai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif na čia jau reikia itin lakios fantazijos taip sugalvot. išvis nesuprantu kam čia taip putotis dėl to tinka ar netinka? na tebūnie netinka. pamenu prieš porą metų viena boba (nevadinu jūsų boba, jeigu ką) labai piktinosi jai sudarytu horoskopu, siuntinėjo sm visiems, kas netingi, labiausiai piktinosi tuo kas ten parašyta, o parašyta buvo, kad piktybiška, fanatiška, linkusi puldinėti žmones ir visuose matyti priešus. ir kaip bebūtų keista, tenka dažnai susidurti bendrose temose ir visose ji visus puldinėja, visus keikia. nors siuntinėdama horoskopą dievagojosi, jog yra praktiškai geriausias žmogus europos sąjungoje. taip kad tas neigimas natūralus reiškinys. man pačiai savo horoskopą buvo sunku skaityti ir nemalonu, buvau tikra, kad aš tiesiog ne toks žmogus. vėliau ta neigimo stadija praėjo.
grįžtant prie temos tai Saulė 6 būste kaip ir bet kuriam kitam suteikia daug daugiau dalykų, nei mano keletas paminėtų. bet galų gale koks skirtumas. netinka, na tebūnie netinka.
Atsakyti
QUOTE(-lloreta- @ 2013 02 24, 00:59)
Atsiprasau, kad parasysiu ne tema, nes tik siandien pradejau skaityti tema ir dar nebaigiau smile.gif
O sustojau ties Danutes postu, kur ji parase savo mylimojo gim. data. Pazistu viena zmogu gimusi butent ta diena ir atitinkanti aprasyta isvaizda. Ar tas zmogus - Janas F.?



Uj... va chia tai geras. nea, tas mano minetas žmogus tikrai ne Janas F. Jis vokietis...bet kaip nekeista, to vokiečio vardas Harris.. Janas i Harris mano ausiai kažkokiu kampu panašus skambesys... Aš pati esu karta internete mačius butent tais metais ir tą dieną gimusį dar kitą žmogų.. ir mama mia... jis manojo kopija... Žiurkės metų svarstyklės...šiaip tai žmogus - vektorius...jo viduj - "sukūrinė" energetika...Pagal Majų horoskopinį apibūdinimą jis "Žmogus audra / griaustinis" ir tikrai... jo viduje siautėja emocijos.. jo draugai sako jo viduje - veikiantis ugnikalnis... tiems žmogeliams reikia pastoviai tramdytis... Va dabar man patapo įdomu, koks jis, tas Janas??? Kaip klostosi jo gyvenimas? Beje visiems mums gerai žinomas Jean-Claude Van Damme yra gimes 18.10.1960...jo natalas praktiškai identiškas su manojo Harrio...skaitant apie jo meiles istorijas - toks pats "paleistuvis" ir (!) Van Dammui oficialiai nustatytas bipolinis sutrikimas...ką beje lengva ranka "pripaišyčiau" ir manajai meilei...o.k. koks jis tas Janas???

p.s. ačiū myParadise už "žinucią" :-)
Atsakyti
QUOTE(myParadise @ 2013 03 27, 18:26)
Aišku prisideda mėnulis avine, bet vien jo nepakanka tam ką parašiau, manau.

Na aš tiesiog turiu literatūrai gabumų, tik to nevysčiau. O papildoma veikla yra mokslinių darbų rašymas ir horoskopus sugebu parašyti palyginti neblogai, tačiau niekaip nesugebėčiau to padaryti "žodžiu".
Bet kaip ir sakiau, manau kad saulė 3 tokia nepastovi savo veikloje, kad niekaip nesugebėčiau dirbti pastovų, stagnatišką darbą visą gyvenimą. Todėl aš nuolat imuosi vis naujos veiklos.


Man tai atrodo, kad toms suvardintoms savybems uztenka ir menulio avine, taip pat ir kaitos noro veikloje paaiskinimui (del darbo dar turetu prisideti ir midheaven). Kiek ju pazistu, tai visi tokie, nepriklausomai nuo trecio busto. Dar mes visada juokaujam, kad jei nori, kad kas nors ko nors ismokytu, tik neprasyk zmogaus su menuliu avine biggrin.gif . Mano irgi toks pats.

Ten rasei anksciau apie ekstravertus, as niekada nebandziau taip ziureti, zinau kad zemes ir vandens yra feminine zenklai, o ugnies ir oro masculine, gal pagal tai galima mazdaug suprasti, ar zmogus yra labiau intra ar ekstravertas. Cia mazdaug paaiskina: "The masculine signs represent assertive, more extrovert tendencies, while the feminine signs suggest qualities that are more sensitive and receptive to others." O kur radai skirstymus pagal temperamentus?

Aa.. supratau, moksliniu rasymas smile.gif aha, prisimenu, kad labai graziai isvertei teksta.

QUOTE(burokėlis @ 2013 03 27, 19:59)
na jei būti mediku yra asmenybės bruožas... doh.gif gyvenimo pakraipos bruožai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif na čia jau reikia itin lakios fantazijos taip sugalvot. išvis nesuprantu kam čia taip putotis dėl to tinka ar netinka? na tebūnie netinka. pamenu prieš porą metų viena boba (nevadinu jūsų boba, jeigu ką) labai piktinosi jai sudarytu horoskopu, siuntinėjo sm visiems, kas netingi, labiausiai piktinosi  tuo kas ten parašyta, o parašyta buvo, kad piktybiška, fanatiška, linkusi puldinėti žmones ir visuose matyti priešus. ir kaip bebūtų keista, tenka dažnai susidurti bendrose temose ir visose ji visus puldinėja, visus keikia. nors siuntinėdama horoskopą dievagojosi, jog yra praktiškai geriausias žmogus europos sąjungoje. taip kad tas neigimas natūralus reiškinys. man pačiai savo horoskopą buvo sunku skaityti ir nemalonu, buvau tikra, kad aš tiesiog ne toks žmogus. vėliau  ta neigimo stadija praėjo.
grįžtant prie temos tai Saulė 6 būste kaip ir bet kuriam kitam suteikia daug daugiau dalykų, nei mano keletas paminėtų. bet galų gale koks skirtumas. netinka, na tebūnie netinka.


As sakiau, kad pvz galeciau dometis mergeliska sritimi placiaja prasme, to netaikant net sau, ir del to mergeles bruozu neigyciau. Man tie mergeles bruozai butu net i nauda rolleyes.gif

Gerai, kad dalinates savo nuomone, man nepatiko tik del to, kad parasete pasaipiai, net neprisimindama, ka as anksciau ta tema buvau parasiusi. Siaip, jei jums neblogai su savivoka, kaip jums atrodo kitiems zmonems skaitosi tokiu tonu parasyti jusu postai?
Atsakyti
man irgi ne visi tonai patinka. bet stengiuosi to nesureikšminti. aš nekalta, pas mane pilna sarkazmą ir kandumą lemiančių darinių. prieš vėją juk nepapūsi? bet gal nebesipykstam?
Atsakyti
Kažin kodėl aš su niekuo nesipykstu : lotuliukas.gif Turbūt saulė 3, labai komunikabili mat lotuliukas.gif
Atsakyti
aha, aš seniai pastebėjau, kad tu net su manim sugebi labai taikiai subendraut biggrin.gif
Atsakyti
Aš dabar jau nebežinau kur radau, gal net pati sumasčiau, greičiau antras variantas.
Bet kažkur tikrai buvo rašyta, kad ženklai skirstomi sekančiai:
1. Oro ženklai (dvyniai, vandenis, svarstyklės) priskiriami sangvininkams (eksravertai).
2. Žemės ženklai (jautis, mergelė, ožiaragis) priskiriami flegmatikams. (intravertai)
3. Ugnies ženklai (liūtas, šaulys, avinas) - cholerikams. (ekstravertas)
4. Vandens ženklai (žuvys, vėžys, skorpionas) - melancholikai. (intravertai)

Na ir psichologijoje rašoma, kad žmogus praktiškai niekada nebūna vieno tipo, tai atspindi ir astrologija, nes lemia daug ženklų, bet visgi vyraujantis ir bus žmogaus tipas.

Tai visgi Melynake, neatsakei, ar uzsiimi kazkaip astrologija? Nes palyginti neblogai gaudaisi.
Atsakyti
šiaip man dabar labai įdomi Saulės įtaka būstų atžvilgiu kaip žmogaus pomėgiai bei sveikata. pavyzdžiui galiu pasakyti pagal save, mano Saulė yra 9 ir 10, tai aš fanatiškai daugelį metų domėjausi ezoterika, religija, filosofija, bet ne praktiškai, o teoriniu atžvilgiu išskyrus sąmoningą sapnavimą arba astralinę projekciją, ką bandžiau ir praktiškai. tuo tarpu fiziškai keliauti manęs netraukia. kas dėl 10 tai vėl gi, esu visiškai darboholikė, bet ir aplinkybės klostosi taip, kad visą gyvenimą tenka labai daug dirbti, tiesa ne fizinio darbo biggrin.gif o dėl sveikatos, tai 10 būsto poveikis akivaizdus - esu pasibaisėtinai alergiška, visą gyvenimą kankina odos problemos, dabar ir problemos su sąnariais, kaulais prasidėjo, nors mano amžiuje tas ir nebūdinga. 9 būsto įtakos (kepenų) kol kas nejaučiu, bet gal dar pragersiu ir kepenis biggrin.gif
Atsakyti
Šiaip galiu pasakyti, kad tikrai kažkodėl taip yra. Net ir paauglystėje pamenu sugebėdavau su visokio plauko keistuoliais gerai sutarti, draugės net juokdavosi "kaip tu gali su ja/juo bendraut". Bet nežinau kodėl taip yra, tai greičiau tolerancija žmonių skirtumams nei kažkoks esminis komunikabilumas. O gal ir tai, kad mergelės ženklo įtaka 0. Taigi aš nesikabinėju prie smulkmenų, man taip sakant "dzin".

QUOTE(burokėlis @ 2013 03 28, 19:23)
aha, aš seniai pastebėjau, kad tu net su manim sugebi labai taikiai subendraut biggrin.gif

Atsakyti