QUOTE(myParadise @ 2013 03 01, 00:02)
Beje karminis mazgas vėžyje, dėja jis 12 nesėkmių būste, gal jei to mazgo nebūtų vėžyje, nebūtų tokios širdgėlos..
Cia teorija, jei kylantis 12tame, reiskia, kad kylancio zenklo sritis tam zmogui bus nesekminga? Kazkaip butu keista, jei zmoniu su kylanciu 12tame uzdavinys butu susitaikyti su kazko neturejimu. As parasiau apacioj pavyzdi apie mergina su kylanciu 12tame (avine), tikrai nieko bendro neturi su nesekmem, bent jau jos situacijoj.
QUOTE(myParadise @ 2013 03 13, 23:44)
Ar Šestopalovo formules?
Man jos irgi idomios, bet kaip ir sakiau nemoku rusiškai
Tikrai galėtų koks geradaris išverst būtų labai įdomu čia jas panagrinėti.
Aš nzn nebent lilit kažkokia kita interpretacija, nes kažkokia kitokia čia ir nuskambėjo. Kad lilit parodo stipriają vietą o ne silpnąją?? Kaip čia taip? Jei visur rašoma, kad pvz lilit 5 arba lilit vežy neduoda vaikų, tai ir kitur turėtų duoti neigiamą poveikį.
Na mano pačios planetos natale patvirtina mane absoliučiai, o lilit niekaip, arba neradau kažkokio aprašymo kurį galėčiau pritaikyti. Lilit dvyniuose 4 būste?
Kol nepasakei, nebuvau net pasitikrinus kam jos priklauso
bet taip, cia profesiju linkas:
http://astro-future....rofi/index.html ten salia yra verslo ir sinastrijos kazkiek. Man chromas isvercia automatiskai, bet kazkodel tik iki puses, kai reikia giliau skaityti labai vargina tas skaitymo letumas ir supratimas tik pusiau, kai reikia verstus tekstus dar bandyti perskaityti rusiskai.
As info issirankiojus, kiek man reikejo, nieko nepazistu su Lilit 4tame, tai negaliu daug pasakyti. Yra kazkokia teorija, kad 4tas bustas parodo zmogaus potenciala ateinanti su laiku, mazdaug po 40ties metu, kur reikia gan ilgai ji brandinti, gal pvz galetu buti, kad veliau savo gyvenime butum svarbi savo seimos asis, arba.. pardavinetum nekilnojamaji turta
? nzn. parasysiu, jei kada nors rasiu ka nors idomaus.
Man tie standartiniai Lilit ir Selenos aprasymai irgi visai netinka ir nepatinka, nes yra is psichologines astrologijos ir nieko konkretaus nepasako, kaip ir dauguma apie Arabiskas dalis, kurios buvo (ir yra) naudojamos horarinej astrologijoj. Pvz dabartiniai raso, kad Pars Fortunae parodo sriti, kurioje zmogus nori, kad labai pasisektu, kad per ten gali ateiti sekme. Mano nuomone, tai tik didesnio skaiciavimo dalis, parodanti, ar zmogus bus finansiskai sekmingas, ar ne ir kodel. Cia surasytos tos dalys, kaip jas apskaiciuot:
http://www.serenapow...ary.html#arabic , tik nelabai aprasyta, kaip interpretuot, tikriausiai standartiskai pagal horarine.
Kaip pavyzdi apie Lilit, galiu parasyti apie savo giminaite, kurios Lilit yra 5tame. Jai dar nedaug metu, tai ar tures vaiku paziuresim veliau (tikriausiai tokiais klausimais galima tiesiog apskaiciuoti aspektu ir planetu stiprumus pagal afetika t.y. kurie laimi, bet man neidomu taip
) Esme tame, kad jos kylantis yra 12tame (viena is reiksmiu - izoliacijos vietos (nors pagal horarine ligonines joms nepriskiriamos)) - jis sudaro trina su Lilit - kuri yra 5tam buste (vaiku). Labai idomiai gavosi, kad po medicinos studiju si mergina net sau netiketai, lyg kokio likimo vedama, istojo i pediatrine medicina. Visa gyvenima dirbs su vaikais ligoninese/med.istaigose ir bus ju apsupta. Zinoma, klasikine astrologija tikriausiai surastu kitu zenklu rodanciu i toki gyvenimo buda ir kelia, bet man patinka galvoti, kad sriti parode butent Lilit, daugiau jokiu planetu 5tame nera.