Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 163 tema

QUOTE(dzestina @ 2013 01 10, 21:04)
Sakykit gal kas galetu uzsakyti is sio saito,nes esu zalia sioje srityje,labai reik telefono ideklo:)
http://www.ioffer.co...-4-4s-519617121

nebandziau is cia, bet va, kazka panasau radau aliexpress. Cia labai nat greicio dabar radau, yra gal ir pigiau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(apuokiuk@s @ 2013 01 10, 21:17)
nebandziau is cia, bet va, kazka panasau radau aliexpress. Cia labai nat greicio dabar radau, yra gal ir pigiau... ax.gif

Aciu 4u.gif ,radau cia dar pigiau,butu saunu kad kam nors dar cia reiktu ir galeciau prisijungti rolleyes.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
Noriu paklausti ir jaučiu,kad galiu prajuokinti savo klausimu,bet įdomu ar nėra šiame tinklalapyje tokio dalyko,kaip netikusių prekių grąžinimo ax.gif
http://www.crocs.co....10/2013_welcome
Mano abeji crocsai netiko,per dideli.Pvz la redoute galima grąžinti.Gal kas bandėte šioje el parduotuvėje taip daryti?
Dėkoju už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 01 10, 22:08)
tai modelis ir yra modelis manau - juk ir pas mus tuose 15min ir pan rase kad lietuves siuncias padielkas is TBS arba is galiojimo isejusias prekes, nes geru tik parduotuveje galima nusipirkt lotuliukas.gif

Oh, really? Tada bėgu atsikratyti savo siuntinių ir skubu į arkliopolį pirkti kokybiškai Lenkijoje garaže supilstytų produktų su trigubu antkainiu biggrin.gif biggrin.gif

Šiaip turėjau omenyje, kad reikia būti atsargiems su ne taip plačiai žinomomis kinų parduotuvėmis. Yra laiko ir milijonų pirkėjų patikrinti grandai, tai tegu jie keliais baksais brangesni, bet tikrai nesusuks lavkės su jūsų pinigėliais.
Tiesa, dar viena svarbi info, pačiai neseniai tik į galvą toptelėjo - dx, focalprice ir dar keli shopai turi sandelius UK! Tad verta pasidairyti tų sandėlių asortimente (jie dažniausiai kaip atskira kategorija puslapiuose figūruoja), gal jūsų norimas daiktas ten bus, ir nereikės mokėti importo PVM smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wgs @ 2013 01 10, 21:43)
Oh, really? Tada bėgu atsikratyti savo siuntinių ir skubu į arkliopolį pirkti kokybiškai Lenkijoje garaže supilstytų produktų su trigubu antkainiu biggrin.gif biggrin.gif

Šiaip turėjau omenyje, kad reikia būti atsargiems su ne taip plačiai žinomomis kinų parduotuvėmis. Yra laiko ir milijonų pirkėjų patikrinti grandai, tai tegu jie keliais baksais brangesni, bet tikrai nesusuks lavkės su jūsų pinigėliais.
Tiesa, dar viena svarbi info, pačiai neseniai tik į galvą toptelėjo - dx, focalprice ir dar keli shopai turi sandelius UK! Tad verta pasidairyti tų sandėlių asortimente (jie dažniausiai kaip atskira kategorija puslapiuose figūruoja), gal jūsų norimas daiktas ten bus, ir nereikės mokėti importo PVM smile.gif

jo, as supratau, kad gali but kokybiski ir nekokybiski - bet jei perki pagal branda ar koda koki - tokiu dalyku nebus - aisku, gali but nesamoniu su prekiu neatsiuntimu ir pan - bet cia gal paypalas saugo kazkiek, nors... jei kaip skaiciau, kad pasitaiko atveju - kai jie issiuncia registruotu pastu kad ir atviruka, ar amuleta - kaip paskui irodyt paypalui - kad tu NEGAVAI g.gif

ok, o gal kas tokiu kinieciuos matet - nes nemanau, kad cia tikra kaina lotuliukas.gif
http://www.akcijatau...okite-su-muzika
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2013 01 10, 21:36)
Aciu 4u.gif ,radau cia dar pigiau,butu saunu kad kam nors dar cia reiktu ir galeciau prisijungti rolleyes.gif

taigi cai kinai, is kinu nieks nesikooperuoja del mokesciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2013 01 10, 17:57)
Gal kuri naudojat garais grindis valanti prietaisa kaip daba reklamuoja top shop arba karcher  firmos? Kaip jums jis? Jei geras dairysiuos is kur galima pigiau parsisiust rolleyes.gif

as turejau ta pirma modeliuka, tai suds. Po jo dar balas su skuduru valiau doh.gif

QUOTE(noir1 @ 2013 01 10, 22:41)
Labas vakaras smile.gif
Noriu paklausti ir jaučiu,kad galiu prajuokinti savo klausimu,bet įdomu ar nėra šiame tinklalapyje tokio dalyko,kaip netikusių prekių grąžinimo ax.gif
http://www.crocs.co....10/2013_welcome
Mano abeji crocsai netiko,per dideli.Pvz la redoute galima grąžinti.Gal kas bandėte  šioje el parduotuvėje taip daryti?
Dėkoju už atsakymą 4u.gif

paziurekite psl apacioje rolleyes.gif
Atsakyti
dar palauksiu iki ryto JDsports ir SporstDirect , truksta keliu merginu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 01 10, 21:42)
Ar čia yra žvejų žmonų..? ax.gif  Mano vyras liepia parsiųsti neskęstančią striukę, kad, ginkdie, neįkristų kur į eketę.. unsure.gif Ale kur jų rasti? Nežinau net kaip vadinasi jos.

Yra zvejo dukru. Man irgi reik tokiu ir panasiu daiktu. Kazkada klausiau, nieks gal nezinojo
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2013 01 10, 21:51)
Yra zvejo dukru. Man irgi reik tokiu ir panasiu daiktu. Kazkada klausiau, nieks gal nezinojo

matyt uk ar dar kur ner priplaukusiu tokiu zveju kaip pas mus lotuliukas.gif nes laiks nuo laiko uzverda diskusiju ta tema, bet - atsakymu kazkaip nebuna blush2.gif
Atsakyti
na aš neturiu jokio ryšio su žvejyba, bet kažkaip įdomu pasidarė - ne kažkas tokio: http://www.amazon.co...o...104&sr=1-13
?
Atsakyti
QUOTE(Baisa. @ 2013 01 10, 20:32)
Ateinu pasiguosti verysad.gif
Siandien pagaliau gavom 17d. uzsakytus Emu. Dukra pasimatavo viena bata ir pasake, kad mazi. Labai nuliudo. Taigi pardaviau. O kas baisiausia, pasirodo, vienas batas 36, o kitas 35dydzio doh.gif. Ot cia tai  censored2.gif

Tai jus gerai nė neapžiūrėjote kai gavote, iškart parduot? Visada pirmiausia sutikrinu ar nesupainiojo dydžių. smile.gif
Atsakyti