Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 163 tema

QUOTE(deltadu @ 2013 01 15, 18:22)
Mergiukai, kurios užsisakinėjate iš mytoys, ar gavote asmeninius kodukus į el paštą? Aš gavau, bet nesuprantu, kur jį įrašyti. Gal kuri patarsite? 4u.gif

virs krepselio ieskokite eilutes gutschein ar pan. paspausite ir atsiras langelis kodui irasyti wink.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ursiuke @ 2013 01 15, 18:42)
Merginos, kur tokių rankinių shopingo platybėse rasti? Aš tą tamsiai mėlyną pajamčiau blush2.gif

panasu, kad italijoje pagamintos, tai nelabai rasi smile.gif
cia radau kazkur, kur reikia didmena pirkti: http://www.wearit-ba...der-WL1201.html 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(mollif @ 2013 01 15, 18:47)
Už siuntimą tai suprantama aišku, aš turėjau omeny už laiko gaišinimą, pakavimą ir šiaip terliojimasi. Ar gi aš turiu už dyka siuntinėti visiems?

cia mes dazniausiai tik apvaliname siuntimo kainas iki 5 ar 7 Lt smile.gif jei kas nori, gali palepinti arbatpinigiais 4u.gif
jei nenorite 'terliotis', tai geriau siulykite jungtis merginoms is savo miesto 4u.gif
Atsakyti
Papildyta:

cia mes dazniausiai tik apvaliname siuntimo kainas iki 5 ar 7 Lt smile.gif jei kas nori, gali palepinti arbatpinigiais 4u.gif
jei nenorite 'terliotis', tai geriau siulykite jungtis merginoms is savo miesto 4u.gif
[/quote]

thumbup.gif .... norejau ir as pakomentuoti, bet susilaikysiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ladybird4: 15 sausio 2013 - 17:59
QUOTE(mollif @ 2013 01 15, 17:47)
Už siuntimą tai suprantama aišku, aš turėjau omeny už laiko gaišinimą, pakavimą ir šiaip terliojimasi. Ar gi aš turiu už dyka siuntinėti visiems?

tada nebesisiūlau jums, kad nevarginčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2013 01 15, 18:10)
cia kazkas sake, kad bankas man korta isdave pagal pazinti
visur zalia sviesa lotuliukas.gif

Man tai atrodo, kad gal pagal vardą žalia šviesa bigsmile.gif Šiandien užsisakiau, užsakymą patvirtino, pinigus rezervavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mollif @ 2013 01 15, 18:47)

Panasu, kad kazkas dar ir uzsidirbti nusprende. 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti