Kaunas jau apsipirko su TBS? Gal kas renkate?
QUOTE(agnieeeska @ 2013 01 15, 17:16)
dpd atveža bent jau man
Aciu
Man iejus i crocs.co.uk puslapi, raso Track Shipment TNT Tracking Number
Ienu i ju nuoroda, rodo, kad siuntinys paruostas issiuntimui i sali jau nuo 01,02 ir taip stovi.
Pagal mane skaiciau kazkur, kad crocs siuncia 10 darbo dienu.
QUOTE(mollif @ 2013 01 15, 14:28)
Gal kas nori kooperuotis užsakymui iš sportdirect.com? KLAIPĖDA. Šnd vakare norėčiau užsakyti , sunus labai laukia džemperiukų. Jeigu atsiras norinčiu, rašykite į AŽ.
QUOTE(Dangiuks @ 2013 01 15, 14:44)
Renku užsakymą, ryt norėčiau pirkti iš www.sportsdirect.com. Vilnius-Kaunas. Rašykite tiesiai į AŽ
mielai prisijungčiau, jei persiūstumėt į kitą miestą
QUOTE(urgit@ @ 2013 01 15, 17:22)
Aciu
Ienu i ju nuoroda, rodo, kad siuntinys paruostas issiuntimui i sali jau nuo 01,02 ir taip stovi.
parašykit crocs laišką kad atsiųstų dpd tracking number nes matot kad nejuda siunta
o kai turėsit numeriuką tai matysit tiksliau o ir patys dpd galės ką pakomentuoti su dpd numeriu
QUOTE(freelove @ 2013 01 15, 15:15)
Mano ir draugės nepriėmė. Tu išskirtinė arba mes
cia kazkas sake, kad bankas man korta isdave pagal pazinti
visur zalia sviesa
Gal kas nori kooperuotis užsakymui iš sportdirect.com? KLAIPĖDA. Šnd vakare norėčiau užsakyti , sunus labai laukia džemperiukų. Jeigu atsiras norinčiu, rašykite į AŽ.
Galėčiau siusti į kitus mietus už papildoma mokėstį.
Galėčiau siusti į kitus mietus už papildoma mokėstį.
Mergiukai, kurios užsisakinėjate iš mytoys, ar gavote asmeninius kodukus į el paštą? Aš gavau, bet nesuprantu, kur jį įrašyti. Gal kuri patarsite?
QUOTE(kaleda @ 2013 01 15, 14:45)
Laba diena,
laukiu nesulaukiu siuntinuko iš New Look, išsiųstas gruodžio 19d. Gal kas pasidalins patirtimi, kokio laikotarpio siuntinius iš UK dabar gaunat? Suprantu, kad Kalėdos buvo, bet man jau toks terminaskelia įtarimą, kad siunta dingo.
laukiu nesulaukiu siuntinuko iš New Look, išsiųstas gruodžio 19d. Gal kas pasidalins patirtimi, kokio laikotarpio siuntinius iš UK dabar gaunat? Suprantu, kad Kalėdos buvo, bet man jau toks terminaskelia įtarimą, kad siunta dingo.
Mano Gruodžio 9 išsiųstas dingo, jau grąžino pinigus
QUOTE(mollif @ 2013 01 15, 17:14)
ta prasme už pašto siuntimą?
QUOTE(FruitCocktail @ 2013 01 15, 17:28)
Mano Gruodžio 9 išsiųstas dingo, jau grąžino pinigus
O ką reikia daryt, kad grąžintų?
Merginos, kur tokių rankinių shopingo platybėse rasti? Aš tą tamsiai mėlyną pajamčiau
http://grupinis.lt/v...mpaign=inspired
http://grupinis.lt/v...mpaign=inspired
QUOTE(miegutis @ 2013 01 15, 17:30)
ta prasme už pašto siuntimą?
Už siuntimą tai suprantama aišku, aš turėjau omeny už laiko gaišinimą, pakavimą ir šiaip terliojimasi. Ar gi aš turiu už dyka siuntinėti visiems?